Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én az egyik legnagyobb támogatójuk voltam, mikor sokadszorra csúsztak és a fórumokon kezdtek hőbölögni az emberek én akkor is vállszélességgel kiálltam mellettük, mert kibe bízzunk ha bennük nem? ki érdemli meg a tiszteletet és türelmet ha ők nem?
és akkor a képembe tolták ezt a minősíthetetlen szarkupacot
még a megjelenés előtti napon is azt pofázták, hogy megreformálják a videójátékokat? hogy minden npc-nek külön élete van? egyedülálló játékélmény? élő-lélegző város? jaj, hát hibáztak na, buksisimi nekik és felejtsük el... az ilyen igénytelen embereken ugyanúgy felhúzom magam mint a cd project reden <#falbav>#falbav>
amit ők csináltak az nem hiba. soha nem csalódtam még ekkorát fejlesztőkben, pedig azelőtt a blizzard és a bioware volt még akik megérdemelték a bizalmamat de még ők együttesen se szúrtak annyira hátba mint a lengyel g**ik
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2021.08.08. 22:44:03
t
Ahol esetleg van ilyen ott a season pass vagy bármi az azért tud jönni időben mert nem volt világméretű az indulási fiaskó és tudnak azzal foglalkozni amivel kell..
Ez is kiforrja majd magát idővel..
"Ha az egész egy nagy kalap wish-ről rendelt szintű szar lenne, az ember az első enyhe idegroham után már csak jót nevetne, vagy lehetne egy olyan szar hogy már jó kategória...de nem, így még idegesítőbb, és ahogy telik-múlik az idő, csak még idegesítőbb..."
Továbbra is 12+ év alatt első hibájuk egyetlen játékkal...aki ezt nem tudja feldolgozni dobja a dolgot
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.08.08. 08:42:19
Az egész azért különösen dühítő, mert adott volt minden a kurva házi feladat jól elvégzéséhez: egy olyan szegmense a videójátékoknak, ahol még viszonylag nagy az űr, pénz, idő, tehetség, és korábbi tapasztalatok - tanulni a hibákból, és igen, látszik, hogy a csapat egy része tényleg jól végezte volna a munkáját, van a játékban potenciál, csak jelen állapotában olyan, mint egy rosszul kirakott puzzle...vagy mintha a Sixtus-kápolna mennyezetfreskójának elkészítésekor egyes részleteket Michelangelo óvodásokra bízott volna...
Mintha avatott kezek rész munkáihoz időről időre avatatlan kezek nyúltak volna...
Ezek után nagyon gyenge műsor egy ijedt szemű hülye hajú sajnálkozó videó - nesze semmi fogd meg jól...aztán jutalmakat osztogatni, és kasztrálás szerű javításokkal hergelni a népet...
Ha az egész egy nagy kalap wish-ről rendelt szintű szar lenne, az ember az első enyhe idegroham után már csak jót nevetne, vagy lehetne egy olyan szar hogy már jó kategória...de nem, így még idegesítőbb, és ahogy telik-múlik az idő, csak még idegesítőbb...
...a páros felemelkedése rész egy vaskos és igényes DLC formájában még javíthatna valamennyit a dolgokon...bár erre egyre kevesebb esélyt látok...
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.08.08. 08:32:48
Ők is emberek nem tudom leesett -e már. Ez 20x nagyobb cégek már nagyon sokszor eljátszották
amúgy nekem nem kell semmilyen dlc ettől a nyomorult szélhámos csapattól, csak egy kérdésre válaszoltam meg kiegészítettem a gondolatommal, hogy mivel lehetne feldobni ezt a hulladék játékot<#vigyor2>#vigyor2>
t
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.08.08. 00:30:38
t
fizetősről még nem mertek beszélni
de tényleg, nem mindegy, hogy ezek mit kommunikálnak azok után, hogy évekig a pofánkba hazudtak? lassan egy éve jelent meg és azóta is csak komótosan, ráérőesen javítgatták, a legkisebb jele sincs annak, hogy ezek tényleg megtesznek mindent azért, hogy kiengeszteljék a csalódott játékosokat
amúgy meg, hogy visszacsalogasák a kiábrándult játékosokat akik számára ez már halott játék, komoly ingyenes kiegészítőt kellene kidobniuk ami alapjaiban nyúl bele / fejleszti a fostalicska alapjátékot, erre semmi esély
t
Csináltam egy pólót hirtelen öltettől vezérelve, és kb. 3 perc alatt telefonon szerkesztve. 😊

Mindjárt az elején miután beszállok az autóba töltőképernyő jön és ott már csak pörög a töltés végtelen ideig.
Erre valami megoldás vagy hogy mi lehet a hiba?
köszi
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Judy marad otthon amikor én elmegyek az űrbe?
Þór vígi þessi rúnar
Smasher után már 45-tös szinű volt, de az a boss fight, huh... Egyre kevesebb életem volt, szinte mindent megettem már hogy ahogy kapok sebzést regenerálódjak is, a max tár (craftoltam amennyit csak lehet) belement gépfegyverből, kardoztam is de a megoldás a pisztoly volt. Levettem a hangtompítót és láss csodát, 2 lövésből lőttem le ott a robotokat. Smasher harcnál amik jönnek robotok azok gyengébbek? Nem értettem.. Mindenesetre pisztollyal sikerült (Rivertől kaptam).
Ez az ending tetszett eddig a legjobban, bár én nem hagytam volna ott Panamet. Kíváncsi lennék mondjuk, hogy ha Judyt választom akkor együttmaradunk-e végig, ezt majd később megtudom.
Ja, és úgy tűnik a DLC-ben megyünk az űrbe! 😄
Számomra 10/10 volt a játék, a főbb modokat amiket említettem viszont melegen ajánlott feltelepíteni.
A crafting rendszer szörnyű volt, illetve nem tetszett, hogy nem kaptam meg az endingben felvett V ruhákat, de ezt végül megoldottam konzol parancsokkal. A rendőröket tudnám még mondani, de azokat úgy ahogy rendbetette a mod, szóval nekem más nem hiányzik, abszolút...
Most 44-gyes szinten úgy érzem NC egy homokozó nekem, nem nagyon van már kihívás, hiába raktam a legnehezebbre a játékot. Ez a secret ending megedzi az embert. 😄
Lehet kezdek egy új karaktert és akkor majd belekötök abba, hogy nem sok az eltérés, de ezt majd év végén / jövőre ha nem lesz mivel játszani és lesz még pár patch..
Várom a DLC-t... Szerintetek miért mentünk az űrbe? Ki a célpont?
Miért vállal V ilyen melókat amikor tele van lóvéval és csak hónapok vannak vissza neki?
Egyetértek a DLSS-sel kapcsolatban, nagyon nagy ötlet volt.
Egyébként ami számomra még 'mind blow' volt az az, hogy mennyire egyszerű volt ezeket a modokat 'telepíteni'. Már ez a telepítés kifezés is túlzás...
Melyik vezetéssel kapcsolatos modokat próbáltad ki?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amúgy tegnap úgy döntöttem felrakok pár modot mert nem tűntek nehéznek, aztán láss csodát, tátva maradt a szám..
1.) Nyertem pár FPS-t, DLSS 2.2
2.) Vannak rendőrök, üldöznek motorral, autóval.. Ha elhaladok mellettük akkor BEÜLNEK a rendőrautóba és indulnak utánam. Nem hittem a szememnek. Eddig mint a TAXI filmben, csak legyintettek egyet 3 csillagnál, hogy "hadd menjen, úgy se kapjuk el". Na jó, még lőttek kettőt..
3.) A vezetés élménye is kiteljesedett, jobban érzem az autókat.
4.) Minimap, véééégre nem csak a kereszteződésben veszem észre hogy fordulni kell, hanem 100 méterrel előtte. Óriási.
Nekem ezek voltak a fontosabbak és TÉNYLEG elképesztő, hogy mennyivel javították a játékélményt!
Minden pályán van lopakodós, hackelős vagy nyílt harcolós útvonal is. Van egy rakás küldetés, ahol akár lövöldözés nélkül is végig tudsz menni. Pl. mindjárt az elején a maelstorm küldetés. Letett volna-e jobb? Persze. De a saját kategóriájában, ami jelenleg a két új Deus Exet jelenti kizárólag, nemhogy megállja a helyét, hanem messze a legjobb. Én szerettem a deus ex játékokat, de borzasztó lineárisak és tényleg egyféleképp lehet szinte mindent végigvinni. Ráadásul az egész játék, teljes kontenttel együtt kb 10-15 óra.
Ha normális volna a játékon belüli karakterfejlődés és az azt körülvevő világ kapcsolata is, akkor lehetne RPG, így csak egy jó ötlet tucadik elbaszarintása a sok közül.
Amennyiben jelentősen visszaveszel az igényeidből és nagy nehezen csak a játék atmoszférájára gondolsz, akkor még elmegy. Amint vmivel többet szeretnél/várnál el, egyből bukik a mutatvány, sajnos.
Igen, a mai ínséges időkben persze, hogy egy állócsillag, de ne kelljen má' mindent a ganédomb legaljához viszonyítani!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az meg teljesen normális egy rpg-ben, hogy szintje van egy karakternek és a magasabb szintű karakter erősebb, mint a gyengébb. Ez nem GTA, ez egy RPG.
Továbbá úgy állítja be, mintha a modderek kijavították volna a játékot. Ohh wait! Nem! van pár jópofa mod ami javítgat ezt+azt, vagy kicsit balanszol itt+ott, de arról kb. szó nincs, hogy "a modderek tették rendbe a Cyberpunkot a stúdió helyett". Itt egyelőre nincs unofficial patch (még a fejlesztői SDK-t sem adták ki, így nem is lehet), mint egy csomó másik játéknál. A modoknak én is örülök, használok is párat, de ennek semmi köze ahhoz, amiről a cikkíró fantáziál. Már a cikk címében tettenérhető a cinikusság és a gúny. Nem objektív tájékoztatásról van szó.
Az egyik sarkon elkalapálsz 4-5 rosszfiút is, míg a másikon 3 "uolyan" már lazán kicsinál...
Ha minden főszáli küldetés között nem húzol magadon legalább 2-3 szintet, akkor egy idő után csak a szemtől szembe marad, mint "játékélmény" - az is egyre keservesebb - , mert semmilyen rejtekutat megnyitni nem tudsz.
Aztán, mire magadra szeded a "kellő" szintmennyiséget, hogy a fősztori is haladjon, addigra meguntad az egész "játékot"!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De ne ez alapján legyen már megitélve a játék.
Þór vígi þessi rúnar
Nem is baj szerintem. Ha egyszer vagy kétszer végigvitted, akkor ezzel jól el lehet ökörködni.
Þór vígi þessi rúnar
Nyilván exploit nélkül, normál módon játszva nehéz lehet normal fölött akármin.
Amúgy meg még ha működnek is a modok jól, akkor is hülyeség lenne azt kérdezni, hogy miért nem adják ki patch formájában..
Amit módosítanak egy platformon, azt meg kell tenni a többin is (többnyire).
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2021.07.08. 12:50:14
Þór vígi þessi rúnar
Én is qrvára szeretem ezt a game-t, két végigjátszásom és 380-órám van benne, de rohadtul nem látom hogy valami sértőt írt, vagy akár "magából hülyét csinált" volna.
-Megjelenéskor bugos volt a játék ? Igen.
-Észrevehető volt rajta hogy sok tartalom kimaradt illetve nem keszült el ? Igen.
-Várható volt hogy a modderek hamarabb "szedik rendbe" a játekot ? Aki szokott moddolni az kb. sejtette...
Ésakkó' mivan ? Kérdezem.
Minősítette a játékot, írta bárhol is hogy "szar" ? Nem.
Nem ez is volna a dolga egy ilyen ujságnak hogy egy játék aktuális állapotáról hírt közöljön ? Mer' én ennél többet nem látok ebben...
Az meg hogy mennyire noname ez az oldal, -most azon felül hogy nem vagyok egy LEET "fan"( nem is ismertem őket eddig ) - minden rosszindulat nelkül : Körülbelül annyira, mint az összes többi magyar "gamer" lap mára, sajnos... 😉
41-gyes szinten vagyok,
Szóval még mellékküldizek, és ez is nagyon tetszik. 43-mas szinten visszanézek a secret endingre, mert amúgy azért azt se szeretném hogy túl könnyű legyen.
Ja! Még egy dolog.. A játékban legerősebb kardot csak a játék elején lehet megszerezni. 😄 Vagy persze trükközéssel...
Ami igazán bosszantó az az, hogy ha szétszedsz egy különleges fegyvert akkor nem tudod újraalkotni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lépjünk már túl ezen a Cyberpunk bashing f*szságon. Akinek nem tetszik keressen másik játékot. Vagy persze írhat idióta cikkeket is pár újabb kattintás reményében (ez egyébként is egy full noname oldal), csak azon kívül, hogy magából hülyét csinál, másra nem nagyon lesz jó.
Ez BUG, vagy feature?
______
A rendőrök tegnap teszteltek rendesen, mert bekapcsoltam a Berzerk módot, ugrottam egy nagyot és egyből jelentve lett a bűneset.. Jó kis harcot lehet velük vívni, de persze nem túl nehéz meglógni. 😄
Ha harcolok akkor gondolom a végtelenségig jönnek rám.
Kár, hogy autóba már nem tudnak ülni, az lenne az igazi.. Majd jövőre.
Send in the clowns küldetés, amikor Ozob-ot a gránátorrú bohócot viszed A-pontból B-be. Mielőtt a célba érsz, üss el egy rakás embert, hogy legyen pár csillagod a célpontnál és lőjenek rád a rendőrök. Amint Ozob kiszáll, ha jól csináltad és lőnek rád a rendőrök, akkor ki tudsz szállni az autóból: szállj ki és szaladj messzire, amíg sms-t nem kapsz Ozobtól, hogy elbuktad a küldetést.
Innentől kezdve végig sebezhetetlen leszel, csak úgy tudsz meghalni, ha felrobbansz az autódban.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2021.07.06. 09:03:49
Na most, hogy én ezt kijavítsam az minimum 20 óra, de szerencsére PC-n játszok és az Engine Tweakkel megoldható, hogy Johnyval való kapcsolatomat 0-ról 1-re állítsam. Így működik a buli, párbeszéd meg minden visszatöltés nélkül..
Hogy hogy ment..? Háát...
42-tes szinten megyek vissza, izgalmas, főleg hogy nem lehet menteni és ha meghalok hát akkor END.
Nagyon köszi, hogy szóltál róla, hihetetlenül badass volt már csak a tetős beszélgetés is így.
Alig várom, hogy zúzzunk! 😄
Közben megcsináltam a Stefanos küldetést is, ahol ad egy BD-t majd visszakerülök arra a helyre ahol a játék elején Jackivel is voltunk. Hát érdekes, hogy milyen jól kidolgozott az a lakás, hogyan szétlőhető a fal meg minden.. Kár, hogy nem ilyen mindenhol.(
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2021.07.06. 08:56:05
Nekem is az a célom, hogy minden mellékküldetés meglegyen, vannak érdekesek.
Jut eszembe, olvastam, hogy benne van az a csaj is akinek sáskapengéi vannak, ő van itt a topic borítóképén is.
Volt egy olyan misszióm ahol egy ruhaboltban harcoltam egy kiberpszichó ellen és jöttek a kommandósok is. Beszéltem velük, és kiderült, hogy köztük van egy sáskapengés csaj aki régebben eléggé darált.. Egy és ugyan az a kettő? Lesz még ennek valami folytatása, vagy ennyi volt? Később visszamentem a boltba és pont betöréses témájú fotózás volt. 😄
Ja amúgy az Aldecádós ending nagyon Money Heistes volt, bár nem gondoltam volna hogy a fúrás miatt egy hadsereggel kell szemszeszállni. 😄 Azt gondoltam csendesebben megoldjuk, nem pedig ekkora háborúval. Ez fura volt, de nyilván kellett a tankozás és csak így lehetett megoldani.
Egyébként simán kihozható 40-45. szint normál nehézségen. Én 100%-osan végigvittem (kivéve az autóvásárlásokat), nem csináltam semmilyen exploitot és így lettem 44. szintű azt hiszem, ami bőven elég volt a secret endinghez. Egy rakás gig meg titkos küldetés van a térképen (kérdőjelek), sok közülük egész jó, érdemes végigvinni őket.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2021.07.05. 10:47:51
Azt olvastam, hogy a kapcsolatunknak 70% körül kell lennie, alig várom hogy hazaérjek és megnézzem mennyi. 😄 Ha 69% akkor megbolondulok. 😄
Hallgatok rád és 40-nél előbb nem próbálom meg. Furcsa amúgy, hogy folyamatosan nyomattam a mellékküldetéseket, többnyire félretettem a fő szálat és még is mennyi minden maradt még.
Legjobban az tetszik, hogy bele tudtam élni magam. Amikor átmentem Riverékhez vacsorára, vagy Panammel az együtt töltött idő, Johny haverjaival bandázás, Vic aggódása, mint ha tényleg egy személy lennék akinek vannak haverjai, párkapcsolata, veszteni valója. Épp ez miatt tudtam értékelni, hogy 'él' a karakter.
A játék pedig szerintem akkor teljesedik ki igazán amikor zárt térben vagyunk.. Érdekes, de akkor nagyon jól működik. Abban a pillanatban, hogy az utcára kerülünk már vannak hiányosságok..
Viszont még így is élveztem a parkour-t, háztetőkön, póznákon ugráltam és Batman jelleggel csaptam le a másokat terrorizáló bandákra, akiket karddal szépen mozgásképtelenné tettem..
Ja igen, ez a másik, én figyeltem arra, hogy csak olyanokat öljek meg akiket meg is akarok ölni. Nem sok ilyen volt, de
Amikor a tetőn vagy Johnnyval, válaszd azt, hogy Rogue-gal mentek az Arasakába. De ott amikor mondja Johnny , hogy tuti biztos vagy-e, amikor még visszaléphetnél más választásra, akkor ne válassz semmit, hanem bámulj rá vagy 5-10 percig kb. Johhny meg fog szólalni, hogy van egy megoldás: mehettek egyedül is, rárúgni az ajtót az Arasakára. 😄
Ez a küldetés fix level 50, szóval 40-45 előtt ne próbáld meg, mert olyan faszán van megcsinálva a CDPR level rendszer, hogy ha ekkora a különbség, akkor te kb semmit se sebzel, ők meg egy lövésből megölnek. Kb mint a Witcherben.
Elvileg ehhez megfelelően kellett válaszolj a Johnny "sírjánál", szóval nézz meg egy guide-ot és próbálj visszaemlékezni, hogy így döntöttél-e. Ha nem történik 10 percen keresztül sem semmi a tetőn, akkor nem. Tölts vissza egy korábbi mentést vagy egy új végigjátszást (vagy modot) csinálj, keress. Elsőnek nekem sem jött össze.