Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ebben a témakörben akkor már ez ütősebb szerintem: Snake Edition
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.12.01. 19:43:33
Merthát mozgó alkatrész nincs benne, csak egy köcsög csip. Értéktelen vacak.
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.12.01. 17:56:03
[merlinw.org]
CyberWatch
Þór vígi þessi rúnar
Szerencsére (vagy épp nem szerencsére) már kijöttem ebből a játékfejlesztősdiből. Királyság volt ez annó, mostmár szerintem csak csalánnal faszverés.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.12.01. 13:33:54
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.12.01. 13:28:07
[merlinw.org]
Na mindegy, meglátjuk.
1.00 az alap: 1.01 -> apróbb változások, minor/major bugfixek
1.10 -> critical bugok (blocker ugye elméletileg nem is lehetne), plussz feature update-ek.
2.00 -> engine upgrade vagy engine csere.
Legalábbis igy működött annó amikor én is benne voltam 15 éve. Hogy ma hogy megy ki tudja. Lehet hogy azóta változott és/vagy a cégek is egyéni számozással dolgoznak.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.12.01. 11:29:39
Þór vígi þessi rúnar
[merlinw.org]
Persze a hiányzó feature-ök azok még mindig megvannak.
Sajnos nem sikerült időben nyomni a screent, de tegnap jót röhögtem. A sztori elején csinálnám Dexnek a beavatós melóját, és indultam volna Meredithhez dumálni. Na gondoltam lehívom a kocsimat, most nem gyalogolok. A kocsit nem használtam azóta, hogy Jackie elvitte a randija miatt. Nos... lehívás után így érkezett meg 😄 Nem tudom hova vitte Mistyt, de komoly buli lehetett...
(a bug ott volt egyébként, hogy amikor lehívtam a verdát, pont volt ott egy autó a spawn helyen. Így az én kocsim pár méterre előrébb spawnolt - ez már azért haladás a premierhez képest -, de az "ütközést" a program érzékelte és egyúttal le is modellezte. Ami a vicces és erről sajnos nem sikerült képet lőni, hogy a kaszni több része a kocsi mögött volt sértetlenül, a levegőben lebegve (ajtók, motorháztető, stb.), a kocsim meg ilyen lett. De, beülve a volán mögé, ment mint a kisangyal. Újabb lehívás után persze megjött eredeti pompjában.)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.12.01. 10:10:45
Þór vígi þessi rúnar
Ez persze csak reménykedés, de jó lenne, ha nem is szülinapra, de mondjuk a karácsonyi szünetre kijönne valami 1.4 extra content peccs.
Néhol elbaszták a megvalósítást, akad jónéhány bug, logikátlanság, de maga a játék jól átgondolt. Kár hogy nem kapunk semmi 1 éves a játék meglepit (vagy tényleg meglepi lesz csak kussolnak róla).
Þór vígi þessi rúnar
Nem ertem a loot szortirozos problemadat, ha jol sejtem te nem craftolod oket max qualityre, mert akkor nem igazan nehez kivalogatni az epic(esetleg legendary) kozul a tobbit, masreszt a karid specializalasa megszabja milyen tipusu fegyverrel haladsz tehat ha handcannon-os vagy akkor teged annyira nem fog izgatni a melee vagy a lmg, shotgun.
A sidequesteket mindenkeppen erdemes megcsinalni Johnny-Panam-Judy-Kerry-Rivers tortenetszala nem keveset tesz hozza a main storyhoz es mindig megeri a reward ez nem kerdeses/majd meglatod. Hogy mast ne mondjak az egyik legjobb handcannon az Archangel az Kerrytol jon majd. Panamtol a legjobb assault rifle a Problem Solver es a jatekban az egyetlen silenced sniper rifle az Overwatch, stb
A sidequestek eseteben van az egyetlen igazan komoly "baki" a fejlesztoktol, a main story bizonyos reszei, fontos NPC-k story arc-ja sidequestnek lett minositve es ez kurvara nagy faszsag mert ezeket igy sokan kihagyjak es a tortenet vegen ertetlenkedve pislognak hogy mi a fasz van, itt valami kimaradt. Ami mellekes es tenyleg kihagyhato az jopar Gig de ott is vannak jo storyk amik standallone nem a main story resze viszont jok. Az abszolut csak gyujtogetoknek valok az autok, ott eleg komoly melo ha valaki mindet fel akarja oldani es megvenni. Az abszolut grind es passzolhato az a rendorsegi melok foleg az assaultok, de ha craftolni akarsz akkor kelleni fog a hozzavalo es ezekbol jon rendesen.
Érdekelne hogy van e valakinek kedvenc Quality of Life mod javaslata. Tehát nem olyanokra gondolok amik kvázi csalások (szuperfegyver, örökélet, örökpénz) hanem olyanokra amik a játékmenetet nem könnyítik meg, csak a játék használatát.
Pl ami nekem macerás a játékban:
- az állandó loot szortírozás minden összecsapás után. Leginkább pl hiányzik egy biztonsági kapcsoló, hogy még véletlen se daráljam be a kedvenc fegyvereimet, meg egy jóféle sortolás hogy lássam mik az új cuccok (az a picike new jel ami ráadásul instant eltünik ha ránézek egy fegyverre annyira nem kóser)
- zavar hogy a különféle mellékküldetéseknél nem látszik hogy mégis kb mennyi lenne a reward, érdemes e vele foglalkozni.
Közelharcot nem favorizálom, nekem valahogy a játék közelharcrendszere nem jött be, nem érzek rá, nem tetszetős.
Amúgy normal fokozaton játszom.
Mindenképpen lenyomom őket ha már ott vagyok, csak nem nagyon tűnt fel hogy lehetne rájönni a gyenge pontokra, hogy mire érzékenyek, mik a trükkök náluk. Ilyen nagyon HP zsákoknak tűntek...
Csakhát vissza kell venni a nehézséget.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Lehet, hogy a HP- és kitartás-növelő, 2x3 perk is kell hozzá, netán a fogyóeszközökből ezeket megtámogatót használni.
Lehetőleg minél nagyobb szinten akarj bajszot akasztani velük. A dekk-ből a speciális képességeiket gátlót érdemes lehet rájuk elsütni még.
A lényeg: ütlegelni őket, majd, amikor elfogy a kitartás, kitérni előlük, gránátokat rájuk tapasztani (érdemes megnézni, hogy mire érzékenyek - ezt a dekkből is kaphatják), majd újból orrba-szájba vagdalni őket. Ha van dedikált gyenge pontjuk, akkor azt támadni.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Lizzy-t sokáig nyüstöltem, az egyik kedvenc pisztolyom volt, de aztán jött a Liberty.
Mesterlövész puskából meg a kedvencem a Panamtól kapott volt, azt tuningoltam.
Mivel a hackerkedésre fejlesztettem elsősorban és olyan chip is került a fejembe, így nem voltak gondjaim.
Illetve trükközni kell. Volt, amelyik nem tudott ugrálni, így háztetőről intéztem el. Gránátok meg gyorshackek segítségével.
Volt amelyiket jó messziről mesterlövész puskával. De ártalmatlanítottam pisztollyal és géppuskával is. A shotgun nekem nem volt a kedvenc fegyverem.
Én egyedül a megtalálásukat tartottam nehéznek, így ez a feladat nem is lett teljesítve. Nem volt kedvem az összes jelet végigtisztogatni.
De gondolom az sem mindegy, hogy milyen nehézre állítod a játékot.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Minden más fegyvert automatikusan kidodgeolnak, közelharc meg esélytelen.
Quickhacket max egyet tudok ellőni a harc alatt....
Sokal sokkal nehezebbek mint bármimás a játékban...
Ez a topik mar reges regen tul van azon a ponton, hogy a pc-s verziosoknal nagy szamban jol ment a jatek, nem voltak gamebreaking bugok stb de erted neki ott a sokmillas csili vili pc-je, hat nem tudom, azt varta hogy majd lemaszik a jatek a kepernyorol es o meg majd felebred mint NEO a matrixban....
Senki sem vittatta hogy elbaszott management miatt mekkora szarvihar lett a megjelenes utan, de azota is dolgoznak rajta, sot mint raakadtam az egyik dev rendszeresen streameli amikor jatszik a jatekkal jonehanyan kovetik(sokszaz folower/subscriber) es dumcsiznak vele a jatekrol, a bugokrol, olyasmikrol amik igazi inyenc dolgok es en ennek orulok, ez a jatek egyaltalan nincs eltemetve.
Hozzateszem, en most ultem le ele megint egy vegigjatszasra, es azert jobb a helyzet sokkal, mint anno, de van meg mit hegeszteni, nyilvan.
Azon kívül, hogy olcsón adják a játékot, semmi sem változott nyár óta, és a megjelenés óta is csak konzolon.
[merlinw.org]
Mekkora sütiség lett volna ha idén december 10-én jelenik meg mostani formában. 90 fölötti értékeléseket kapott volna...
Þór vígi þessi rúnar
DE, egy komolyabb fogyasztóvédelmi eljárás/hatóság/szabályozás ráférne az iparra, lehetőleg nemzetközi, mert a refund, mint "megoldás, ha valami szar" erre nem elég. Nem tudom, hogy mi, nem értek hozzá, de az elmúlt évek alapján a helyzet egyre rosszabb, és tényleg nonszensz, hogy 60-80 eurós AAA játékok alfa/béta/EA verzióként jönnek ki, félkészen. Nem a pénz része érdekel, arra ott a refund aki akarja, engem a minőség bosszant. Van türelmem, talán több is, mint az átlagnak, de lassan már én is azt mondom, hogy kezd túlzás lenni az, ami jelenleg megy... 😊
A játékosok majd döntenek. Epic-en ha két óra alatt vagy kérdés nélkül visszaadják a pénzed. No risk. Ha nem tetszik vagy nem megy akkor ennyi. Ha a 10 dolláros skin neked drága, nem veszed meg.
Ha a 30 dolláros extra küldi tetszik akkor megveszed. Ez mind a te döntésed.
Þór vígi þessi rúnar