6314
-
#5751 Milyen platformon tolod? Érdemes a fegyverekhez nem halálos kiegészítéseket társítani. Több pénzt kapsz a feladatok teljesítésekor, és kevesebb lebaszást.
Én a puszta öklöt (persze gorilla kar kiegészítéssel) hasznbálom elsősorban, ugyanis a bunyós feladatokat lehetetlen teljesíteni a kacsók fejlesztése nélkül. :)
Utoljára szerkesztette: hykao, 2022.08.25. 17:44:58 -
lonvard #5750 Megszerettem ezt a játékot. Annyiféleképpen harcolhatunk, hogy először nem tudtam eldönteni mi volna célravezető. Végül is a távolságtartás mellett döntöttem, okos mesterlövészpuska a kedvencem, aminél ki tudom jelölni mit lőjek végtagot, testet, fejet, aztán puff neki. Emellé hekkerkedem, tehát az atom legjobb oprendszerek egyike a fejemben, és távolról puhítom az ellenséget. Ennyi bőven elég is volna minden harcnál, de akkor nem lenne vicces, úgyhogy előveszem a mesterlövészfegyvert, és azzal is lődözöm. Ha nagyon rámjönnek, akkor van egy shotgun, illetve mantis blade van belém építve utolsó védelmi vonalnak. Hozzáteszem egy basztottjólkinéző óriás péniszű nővel tolom, tehát neki vigyáznia kell , hogy ha meg akarják erőszakolni, akkor előveszi a pengéket, aztán vérfürdő! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.08.18. 17:19:13 -
#5749 A NETFLIXEN szeptemberben adásba kerülő Cyberpunk Edgerunners anime sorozat - mely a Cyberpunk 2077 világában játszódik - főcíme:
Elég fura zenei aláfestéssel... :D
+
Teaser
Utoljára szerkesztette: hykao, 2022.07.07. 12:55:50 -
#5748 Most rövid ideig 5 dollár a PS4 és az Xbox verzió. -
#5747 Myth of Empiresben is jó (nem kell nyomni) a lovaglás.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.04.01. 10:40:21 -
Madi92 #5746 Én találtam rá modot, de azt az előző patch elcseszte. Tuti valaki csinál majd megint. Amit legutóbb használtam, az egész jó volt.
Lényeg kb, hogy a W növelte a sebességet, de csak kb 0.00001-el így egy adhock tempomat lett belőle, míg ha közben lenyomtad a Shiftet, akkor gyorsult úgy, ahogy alapból. Tehát Shiftel felgyorsultál, a W-vel meg tartottad. Nem volt tökéletes, mert emelkedőn például visszalassult és akkor kicsit nyomni kellett a Shiftet. -
Zsoltee_a_bator #5745 Autohotkey -el csinalhatsz magadnak egy hotkeyt, ami nyomvatart neked egy tetszoleges billentyut.
Hack, de jobb, mint egy gombon tenyerelni 10 percen keresztul. Valahol meg is van a scriptem meg, ami pont ezt csinalja.. -
Daermon #5744 + RDR2, Witcher 3, Elden Ring. Ezekben is szerintem jó lett a lovaglás. -
lonvard #5743 Abban nem lassul le a ló, ha nem nyomogatod? Mer jut eszembe a Horizonban le is lassul.
A Kingdom Come a legjobb ebben, mert nem fáj benne lovagolni nagy távolságokat sem. El lehet aludni lovagolás közben. Mint ahogy a valóságban el is aludtak a lovasok. :D -
#5742 > Melyik játékban jó a lovaglás?
RDR :) -
lonvard #5741 Ugye ennek az elődje a lovaglás. Az összes olyan lovaglás szar, ahol folyamatosan nyomni kell a gombot. Melyik játékban jó a lovaglás? A Kingdomban meg a Mount & Blade-ben. Mert ott elindítod a lovat, és nem kell a W-n tartani a kezed. A Horizonban is jó volna, de ott meg a kanyarodást cseszték el, mert a kamerához kötötték, így össze-vissza tekergek vele sokszor. Így rácsodálkozom, hogy ha ennyit nem képesek átlátni, akkor hogyan alkotnak meg egy ilyen bonyolult játékot.
Szakmai kérdés: minimapról el tudom tüntetni a főküldetések nyomvonalát? Csak mert idegesít, hogy mellékküldiket akarok csinálni, de a sárga pontocskák telibe cseszik a minimapot, jelezve amelyik főküldi be van jelölve a naplóban. Na de onnan én nem tudom azt kiszedni. Valamelyik küldetésen rajta kell lennie a jelölésnek. Witcher 3-ban ezt gyönyörűen megoldották, csak az volt a térképen, amit akartam. Itt nem. Vagy nem találom. Most mért kell nézzem kötelezően az útvonalát egy olyan küldetésnek, amit még nem akarok megcsinálni?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.03.24. 11:00:09 -
Kotomicuki #5740 Ott mintha csak sebesség limiter lett volna: a megengedett sebességet nem lépte át vele az autó, a gombokat uú nyomkodni kellett mellette is. -
#5739 Vagy egy gombbal tempomat, mint annó a Mafia játékokban. (asszem abban volt). -
#5738 Látszik, hogy nem vagy tesztelő... -
lonvard #5737 Amúgy ha egy stabil sebességet adó gázkar opciót beletennének, leesne a karikagyűrű az ujjukról? Annyi volna a mutatvány, hogy szabályozhassan a sebességet, és az állandó maradjon, és ne kelljen nyomnom a W-t vagy az S-t, ami ráadásul nem is sebesség, hanem gyorsulás gomb, tehát ha én nem akarom összetörni magam a városban, akkor folyamatosan a gáz és fék gombokat kell nyomogassam, mint egy balfasz kezdő vezető. Mondjuk egérgörgővel lehetne szabályozni a sebességet. Emellé párosul a kormányzás érzékenysége, amitől lesz igazán vezethetetlen a kocsi, már amennyiben szándékunkban áll kanyarodni is. Mondjuk ezt az érzékenységet lehet tudom szabályozni, ennek még nem néztem utána.
Tehát csak két dolog van alapból elcseszve a vezetésnél: az irányíthatóság, és a gázadás. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.03.24. 07:37:14 -
#5736 Szerintem inkább arról lehetett szó, hogy kontrollerre fejlesztették inkább. Ott eddig is volt séta, egyébként a vezetés kontrollerrel egyáltalán nem rossz, semmivel nem rosszabb, mint más open world játékban. -
lonvard #5735 Megint elkezdtem. Azzal indítottam, hogy elkezdtem keresni egy modot a sétára. Szépen felülírtam a fájlt, az annak rendje és modja szerint elcseszte a billentyűzetkiosztást úgy, hogy pl. ha belementem egy számítógép levelezésébe, nem volt billentyű kijönni belőle. Visszaraktam az eredet fájlt, majd fél óra keresgélés után gyanús lett, hogy egyszerűen nincs működő mod a sétára. És akkor megnéztem a billentyűzetkiosztást. VAN SÉTA. Az érzés felülmúlhatatlan volt. Rájöttek a fejlesztők x hónap után, hogy a gamernek lehet igénye a sétára. Ilyenkor lesz gyanús, hogy a fejlesztő valójában sosem játszik a játékkal, mert ha megtenné, 1 perc alatt rájönne olyan dolgokra, minthogy például a séta fontos. Az autó irányítása viszont ugyanolyan szerencsétlen maradt. Erre sajnos nem jöttek rá ennyi idő alatt sem. Pedig csak egyszer kellett volna egy teszternek beülnie egy autóba, és közölnie a fejlesztővel, hogy BAZMEG, IRÁNYÍTHATATLAN. Mért van az, hogy a fapados PUBG-ben olyan jó a járművek irányíthatósága, ebben meg látványosan katasztrofális?
Semmi baj, engem a sétával már levettek a lábamról, így hát megcsináltam a magam kis kezdőkarakterét. Egy netrunner transzit nagy fütykössel, 11-es intelligenciáról kezdve, az inthez tartozó perkeket nagyjából maxolva, az összes többi érték 9-es, a test az 7-es. Mert nem vagyok kezdő, tehát nem kell ergyának lennem. Nem tudom mi sül ki belőle, nagyon tetszik a kardozás benne, de lehet inkább okosfegyveres techie leszek a netrunnerkedés mellett. Mert a cyberes harc távolról történik, és szerintem nem passzol a közelharcos stílushoz. És akkor már ne szimpla fegyvereim legyenek, hanem okosfegyverek. Az Arcane szériából Jynx karaktere nagyban befolyásol, hogy én is ilyen technikai zseni legyek, már amellett, hogy ilyen távolról rövidzárlatozó hekker is legyek mellette. Imádom! :)
Vii bevágja a szigorú arcot
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.03.24. 07:22:58 -
#5734 Ez talán, ha egyszer megjelenik (Bár nem nagyon van mozgolódás körülötte. Lehet csődbe mentek): Realms Beyond: Ashes of the Fallen
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2022.02.28. 12:02:32 -
#5733 Nem nagyon vannak indie rpg-k, az a helyzet. Illetve, ami kijött az is feledhető erősen. Waylanders most legutóbb, 10 percet tettem a warezba bele, utána ment is lefelé. Egyáltalán nem jött be, de ahogy elnézem, nemcsak nekem. A Black Geyser most jön ki EA-ből, megvan, meglátjuk, de nekem inkább egy jóval gyengébb PoE1-nek tűnik ... ami ugye 7 éves játék. Nem tudom, hogy akarok-e visszamenni ennyit az időben és nemcsak grafikára gondolok, hanem játékmechanikára is. Ha jó a történet, talán, de az első félóra nem győzött meg EA-ben.
Az Owlcat játékai nem tudom mennyire indie-k, ugye DnD hivatalos licensz, Pathfinder hivatalos licensz náluk, de talán ők az egyedüliek, akik tartják még a frontot.
Klasszikus 3D AAA rpg nincs az indie-k között, nem is lesz nyilván. -
#5732 Teljesen korrekt kis HH konzol/gep. Az asztali gepek es a next gen konzolok mogott ezert az arert es nagysagert igazan kivalo megoldas.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.27. 18:09:43 -
#5731 Az eszköz méretéhez képest eléggé elfogadható értékek, sőt! ...főleg, ha ezek még javulni is fognak. :)
Köszi a képet. -
#5730 Változó lesz az, meg beállításfüggő, de hát PC játékokról beszélünk, sosem lesz fix semmi :)
-
#5729 Hát, most néztem meg, és hiába rendeltem elő már októberben, szállítás ekkor várható: 2022 2. negyedéve után. :) Ami gyakorlatilag bármikor lehet, de július előtt biztos nem. :) Úgyhogy addig még sokminden történhet. :) Pl. tovább optimalizálhatják a kütyüjüket.
Utoljára szerkesztette: hykao, 2022.02.27. 12:07:00 -
#5728 Digital foundry csinalt tesztet a Deckrol, azert csodara ne szamits, de stabil 30 fpst hoz minden steames jateknal - ami elerheto - eddig. -
#5727 Amúgy időről időre ugyanazokat beszéljük itt át (tetszik, nem tetszik, RPG kitérő), sok-sok hosszú kommentben. Valaki esetleg az 1.5-ös (egy ideális világban ez lenne az 1.0, nemde? :D) érdemi újításairól? Új konzolokon, hogy fest a dolog, valaki poróbálta? Én nagyon vennék amúgy már egy Series X-et is, de 300 ezerért nem szeretnék. :) Előrendeltem a Steam új csoda masináját még tavaly, ahogy kézhez kapom, írok, hogy a valóságban is tudni fogja-e az új megjelenésű AAA játékok teljes pompában futtatását. (vannak kétségeim...)
Állítólag az új kecókban lehet gitározni, zenét hallgatni és most már nem csak macska, hanem egy hüllő is lehet háziállat. :) Valaki a kibővített kapcsolat ábrázolásról, személyes tapasztalat? (az alanti szelfi küldést olvastam)
Egy konkrét kérdés: férfi karakterrel lehet Kerryvel is kapcsolatot kialakítani? :)
Utoljára szerkesztette: hykao, 2022.02.27. 10:06:47 -
#5726 Majd kiderül. Épp most csinálom a panam szálat új végigjátszással...
Bár én Judy-t jobban szeretem. -
Norbertboy #5725 Egy kis érdekesség -
Kotomicuki #5724 Ha régen 1/4 mai áron normális játékokat lehetett kiadni, akkor nem kevéssel többért lehetne ma is jól működő készterméket kapnunk és nem a pre-alfa változatokat, hogy majd a kedves végfelhasználó tesztelje, jelentse a hibák özönét, amiből talán majd kegyeskednek párat megjavítani, évek alatt, ha akkor még érdekli a kiadót a projekt. A legolcsóbb a készítői oldalról (is) az volna, ha a kiadáskor már egyben lenne a cucc és az esetleges új hardverekhez-szoftverekhez igazításon kívül nem is kéne a kiadást követően erőforrásokat "költeniük" a játékaikra.
De ettől napról-napra egyre távolodunk vmiért...
Tanítsák ki, majd alkalmazzák is a megfelelő szakembereket a fejlesztőkörnyezetek hatékony üzemeltetésére - megtérülő befektetés - és itt nem a faszbukra&tsai-ra gondoltam, hogy már a megjelenés előtt tudjanak teljesen valótlan a terméket minden ok nélkül hype-poló bejegyzések garmadáját elhelyezni a bérmunkások. Tegyenek rendet a teljesen inkompetens felső vezetésben - hát még ez... - és máris megtették az út jelentős részét a játékipar régi dicsfényének visszaszerzésében.
Lehet, hogy a terméken élősködő, azt jócskán megdrágító harmadik kezek számát is meg kéne vágni és ekkor lehetne igazán, érdemben olcsósítani a végterméket - meglehet, hogy nem a tőzsdét kéne remegő lábakkal figyelni, hanem a készülő játék körül segédkezni - , de ez már a fejlesztők-kiadók és tulajdonosaik (meg az egyre elnyomottabb és jogfosztottabb társadalom) megoldandó problémája.
Ja, hogy ez nem érdekük a kiadóknak, fejlesztőknek?!
De miért is?
Hát a teljesen lezüllött vásárlói réteg miatt, akik még nagyobb lejtmenetben vannak, mint maguk az általuk ekézettek, mert a legutolsó, minősíthetetlen szart is előrendelésben veszik meg és az objektivitásukat teljesen félretéve, pártcsatározássá züllesztik az amúgy szót sem érdemlő bug-halmazokról való véleménynyilvánítást is.
Amíg minden szarért extra felárat fizetnek ki, egymást taposva az "emberek", addig nem is fog megváltozni a játékipar (sem)! -
fluency #5723 Azért az indie rpg-k közel sem pixelvadászok. Jó ötleteik és több szív van bennük néha, mint a nagy kiadók játékaiban és grafikailag sincsenek olyan durván elmaradva. Mondjuk az RPG-k sohasem a grafikáról szóltak szerintem. :) -
#5722 Nem tudom, de a regi nagyon mar abszolute nem jelentenek garanciat arra, hogy jot is kapunk, nem csak "nagyot". Nezd meg a KCD-t, szerintem az utobbi evtized legjobb szerepjateka, meg akkor is, ha elegge behatarolt es ujrajatszasi faktora szinte nulla, de ott aztan tenyleg mindenre figyeltek.
Pixelvadaszattol en szemely szerint irtozom, mert bar nagyon regen c64-en kezdtem es a mai napig eloveszem a masinat/emut, plusz a gog konyvtaram is dugig van az elmult evtizedek jatekaival, de.... Mas szamomra, ha retro valami, azokat imadom, meg az, ha 2022-ben jon ki szandekosan pixelesen. Ott van Schafer TP-je, az meg a Valheim volt az egyetlen kivetel, amire azt mondtam, oke, ez meg belefer, elobbi a hagyomanyok, utobbi a latvanyvilaga miatt, de a tobbi nalam mar a steam ajanlasokban is tiltva van :) (kiveve a remegyszeru menedzser jatekokat (gladiator menedzser, stb.), melo kozben azok johetnek)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.26. 13:57:22 -
#5721 Na de kitől kell várni akkor? Az indie pixelvadászatok nem ez a kategória. Larian? inXile? Obsidian? Meglátjuk. -
#5720 Telejsen egyetertek, tokeletesen megfogalmaztad :)
Egyebkent mi az ujrajatszasi indoka a CP-nek, ami miatt esetleg tenyleg maskent alakul valami a jatekban?
Mert az, hogy no vagy ferfi karaktered van es igy kulonbozik a love interest, oke. A harci stilus a jatekos dontese, a vilag attol meg allando, hogy aaz adott ellenfeleket settenkedo cyberninjakent vagy e vagy tagbaszakadt brutekent puszta kezzel vered agyon. Az eredet/szarmazas minimalisan jelenik meg - ez kurvara kihagyott ziccer sajnos -, a jatekban, a vilag 99.9%-a le se szarja, hogy ki vagy/ki voltal ha vegere ertel az elso 20 perces tutorialnak. Meg csak bandak sincsenek, ahova csatlakozva a tobbinel ellenseg leszel, mert az is adna egy kis szinezetet. Mit hagytam ki? Kihagytam valamit?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.26. 10:04:21 -
#5719 Az meg hagyjan, de a DA4 uj kreativ vezetoje/igazgatoja (? - fejbol meg nem mondom a poziciojat) a kinevezese ota twittelt 5-ot, abbol 4 a Texasi esemenyekkel foglalkozik, ami szep es becsulendo, de valahol meg inkabb elorevetiti, hogy minden folyik a Biowarenel, csak eppen ME1-2 vagy DA1 szintu jatekfejlesztes, na az valoszinuleg nem.
A Bethesdanal azt hitte Howard, hogy o szarja az aranyat, a FO76 fele pofara eses nagyon jokor jott, de a legjobb, ami veluk tortenhetett, hogy a MS felvasarolta oket, mert igy talan valaki rajuk szol, hogy basszatok meg, attol, hogy 30 eve az iparban dolgoztok egy belterjes csapatkent minimalis tagcserevel, attol meg a vilag haladt, fejlodott, ti meg nem. Annyira nem megy a kreativ reszleg, hogy a meglevo jatekukbol csinaltak egy online shootert ugy, hogy kozben meg akartak lovagolni az akkor meg nepszeru BR mufajt, mert ugy voltak vele, hogy "mi csinaltuk, akkor az tutira siker". Hat nem lett az, istentelen mennyisegu szart kaptak a nyakukba, lehuzva (majdnem) mindent a vecen, amit elotte elertek.
A CDPR szinten ebbe a hibaba esett, mint a Bethesda, egy nagy siker es onnantol mienk a vilag, beigerunk mindent, megcsinalunk mindent, kiraly lesz minden, aztan kiderul, hogy se rendszer, se eroforras, se tudas mindehhez, a beigert rendszerek legtobbje par random pixel teljes komplexitast nelkulozve es akkor a megjelenes elott jott a szemrebbenes nelkul a kameraba hazudas es rajongok tudatos szembe kopese.
Bioware, Bethesda, CDPR, egy kutya mind, regi nagy studiok akik ugyanabba a hibaba estek bele: volt 1-2 jo jatekuk es azt hittek, ez mar garancia arra, hogy minden tovabbi is az lesz. Hat nem.
Az igazi jo rpgket a jovoben nem ezektol kell varni. Viszont a regi jatekaikkal legalabb elvan az ember 5-10 ev elteltevel is, mert midnegyiknek volt egy olyan idoszaka, amikor meg tudtak jatekokat csinalni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.02.26. 09:48:54 -
#5718 Nem pontosan értettél meg szerintem. :) Lehet nem voltamprecíz a fogalmazásban. :)
-
#5717 Ez részben persze igaz, de azért tegyük hozzá, hogy nagy büdös lóf.szt nem csinált semmi más nyugati rpg kiadó időközben. Bethesda gőzerővel alszik, F4 7 évvel ezelőtt volt, talán idén kijön a Starfield, bár egyelőre még egy mozgóképsort nem mutattak belőle, így azért vannak fenntartások. Két TES játék között szó szerint felnő egy ember ma már. 14-15-16 év. Aki a skyrim megjelenésekor még az anyja csecsén lógott az a TES6-ért már saját autóval mehet és ez KRVÁRA nem normális dolog.
A bioware lényegében halott, harmadszor restartolták az új DA-et, megjelenésről szó nincs, 2014-ben volt az előző, talán 2023-24-re lesz valami belől, de ez sem biztos. Két teljes generációt is átugorhatnak ezzel akár, ha sokáig húzzák.
Ez nem mentesíti a CDPR-t, de azért értékeljük a helyén a dolgokat. Aki a nyugati nagy AAA rpg-ket kedveli, annak 10 évente van egy játék kb. Ezért én elnézem a CDPR bénázásait, mert még így is olyat tesznek le az asztalra, amit senki más nem csinál. Nem éri el a CP2077 szintje a W3 szintjét, ez igaz. De még így is, minden buggal, hazugsággal, fals ígérettel együtt is a legjobb AAA rpg a W3 óta. -
#5716 Azért fanyalognak, mert a sajnos szokásosnak mondhatóhoz képest is TÚLZOTTAN félkészen, és összecsapottan dobták piacra a játékot, és nem csak a javítható, vagy befejezhető dolgokról van szó, hanem arról is, hogy a minőség is hullámzó! (vannak nagyon profin kitalált és megalkotott részek, és vannak vérlázító, ócska, banális és rohadt klissés, megúszós összecsapott részek, amik sohasem kerülnek már javításra (nyilván)
Ezen kívül TÚLZOTTAN, és módszeresen hazudoztak is (ami egyébként nagyon pitiáner, és gyermekies magatartás), hazudtak olyan dolgokat, amik sosem lesznek, soha nem is voltak még csak tervben sem, aztán meg olyanokat is, amiket már tudták pontosan, hogy lehetetlen belerakni, befejezni kiadás előtt. stb. stb.
A magam részéről teljesen megértem a fanyalgókat. Engem ugyan nem zavarnak a bugok, még a nevetséges történet elemekkel, játékelemekkel is beg tudok békélni, csak hát nahhh az ember egy kicsivel komolyabb dologra számított - úgy, hogy a legtöbb pénz nekik állt rendelkezésre, lehetőség is volt bennük (a cégben), és idejük is bőven volt...
Nah amivel viszont nem akarok megbékélni: 41 db korábban már kiosztott képesség pontot kéne megint kirakosgatni. Nincs se kedvem, se motivációm, főleg, hogy eddig még nem éreztem hátrányát a hiányuknak, 1.5-re emelkedés óta. :) Nem elég a sok szarság, még plusz idegesítő és időt rabló faladatot is adnak, ami hozzáteszem az én szememben megint egy megúszós ügyintézés (is).
UI: Az RPG kártyát sem kell előhúzni a tisztelt rajongóknak. A RPG mára inkább egy játék elem, szinte minden játéknak része már, kisebb-nagyobb mértékben. Ezek a játékok, mint a CP2077 már rég nem RPG-k, a műfaj klasszikus értelmében. Nem mintha az RPG valamiféle joker lenne, ami megengedetté teszi a hanyag, trehány, hazudozó, hiányos készültségű játékgyártást. :D -
Although_ #5715 Ezen fanyalognak megjelenés óta. Miközben kaptak egy elképesztő méretű várost tartalommal, amit végtelen mennyiségű + tartalommal lehet megtölteni, lehetett volna.
Egy alapjaiban jó harcrendszert amit még old school szinten is lehet értékelni.
Egy játékot ami látszott remek alapokkal rendelkezik, csupa olyan hibával ami javítható.
De nem gond. Most majd lesz W3 ez már egész biztos ehhez nagy eséllyel már nem csinálnak tartalmakat. Kapunk egy játékot majd ahol lehet szomorkodni igazából mindegy mit veszek fel, mert csak látvány a ruha látvány a statok. Gyűjtőd az XP-t és boldog vagy mint Merlin mert szép és látványos. Nem kell gondolkodni. És ezt rpg-nek nevezzük. Csak épp az egészet egy akciójátéktól már semmi nem fogja megkülönböztetni. Ahogy a W3-ban igazából már csak a sztori meg a karakterek maradtak a többi az csak ott van. -
#5714 Azzal együtt lehet élni, hogy gyakorlatilag a végfelhasználói státuszból áterőszakolnak a kiadók a befektetői szférába (azáltal, hogy nem készterméket sóznak ránk...), de, hogy emiatt ne lehessen legalább fanyalogni egy kicsit, hát azt ne várja már egyik kiadó önkéntes aktivistája (akik tökéletesnek vélik a megjelenéskor kb. béta állapotú terméket) sem. :) -
#5713 A srác cyberpunk-os ágyneműben és pizsiben alszik, ha kritizálod a játékot, bunyó lesz xD -
NiGhTM4R3 #5712 Ezt a hozzászólást mintha a cyberpunk2077 mesterséges intelligenciája írta volna, ez mi ez te