Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egyet értek veled abban, hogy nem szabad semmiért előre fizetni. Ez is csak azért volt, mert ez az életem első konzolja. Csak lassan gyűjtöm a tapasztalatokat.
Ne etesd a trollt!
Ez persze Hykao-nak címezve 😄
Ezért néz Johnnyi úgy ki, ahogy, ezért a ratyis ruhák meg hajviselet mindenhol. Mert akkoriban az volt a lázadás csúcsa.
...és ezzel mindjárt rá is kanyarodtunk Johnny-ra. Ma már senki nem néz úgy ki (aki háromnál több nézőnek koncertezik) lázadásból, mintha
meleg lenne. 😊 Ez a 90-es évekkel elhalt, és ma már csak történelem. 😊 Nem nagyon vannak tiszta zenei irnyzatú együttesek sem. Legalábbis az ismertek között. És ezekhez nem kötődnek fix haj és ruhaviseletek. 😊 Hiszen onnantól, hogy ismertté válnak átalakul a dolog üzletté, ami esetén kísérleteztni ugyan lehet, de a vásárlók körét szűkíteni hülyén kinéző haj és ruházat irányvonalakkal és fix zenei irányokkal ma már botorság lenne. 😊 Illetve a társadalomban is egyrészt a telekommunikáció fejlődésével eltűntek az éles határok a generációk között (ma már az 50 évesek is gyerekek 😄), illetve a mai vén trottyok lázadtak úgy, a mostani fiatalok hülyék lennének úgy kinézni, mint régen a ma vén trottyok. 😊 Ráadásul mai szemmel nagyon röhejes és buzis volt az egész téma. 😊 (lehet, hogy azért, mert nagyjából a melegek jogainak térnyerése is azidájt kezdődött, mint a "lázadó" zenei és ehhez kapcsoldó ruházat irányvonalak, illetve egy a melegeket teljesen kirekesztő társadalomban még lázadó dolog volt, vagy polgárpukkasztás meleg szerűen kinézni.
Ergo Johhny a mi jelenünkben nézne így ki, ha a mi jelenünkbe érkezett volna 50-60 év távlatából. Illetve ma ósdi kinézettel nemigen lehet tömegeket mozgósítani, még akkor sem, ha a RETRÓzás fénykorát éli. 😊
Valamint a játék egyik kiemelkedő eleme a ruházat. 😊 Ebbe rengeteg idő és munka lehetett beleölve, erre a főszereplőre rádobnak egy turis gagyit. 😄 Mármint oké, hogy Jim Morrison idejében ez egyedi volt, de aztán 10-20-30 éven át minden hülyén iyesmi volt, így eljellegtelenedett.
Ez is csak egy olyan elem volt, amire végül nem volt idejük a megjelenést tovább nem odázható... A hullámzó minőség egyik példája a megjelenéskor. Nem véletlenül raktak be egy alternatív kinézetet. 😊 Hisz ez kb. olyan buli volt, mintha egy divatház hirtelen bezárna, ami mondjuk egy filmhez tervez és készít ruhákat, de az objektumot örző vagyonőr azért folytatná a ruhák készítését, és a főszereplő is kimnarfadt még, így azét is már a biztonsági őr készítené. 😄
Érdekes, hogy ebben a játékfejlesztősdi szegmensben milyen elnézőek a vásárlók, még úgy is, hogy valójában már sokan nem is vásárlók, hanem befektetők. 😊 Hisz hányan rendelik elő a sok szart? Amikor az még fejlesztési ki tudja milyen fázisnóban van. És nem ám olcsóbb, vagy egyéb igazi előnyökkel járna. Neeem. Hát ki tudja ma már egy játék mennyit fog csúszni és mennyire lesz kész, és elfogyni biztos nem fog... Magyarán már azok akik a megjelenés napján veszik meg, azok is befektetők. 😊 Hisz példának okáért, itt van e játék: 2 évvel a megjelenés után - ugyan már soikkal másabb - de még mindig nincs kész. 😊
A gazdaság más szegmenseiben már rég lincselne a csőcselék. 😊 ...de legalábbis biztos nem rakná a pénzét olyan bankba, ahol lehet, hogy csak évek múlva lehet hozzáférni, és akkor sem biztos, hogy a teljes összeghez, és ugyanabban a pénznemben, amiben betette...
Utoljára szerkesztette: hykao, 2022.10.05. 04:25:22
Eddig négyszer vittem végig, most várok egy picit az ötödik előtt, mert túl frissek még az emlékek. Sanszos egyébként, hogy megvárom már a kiegészítőt az újabb végigjátszással.
Mindent kipróbáltam a játékban. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Ne etesd a trollt!
Ő, de nem hiszem, hogy te azt látni akarod.
<#lookaround>#lookaround>
Ne etesd a trollt!
1.5 után pihentettem aztán most megint toltam egy full végigjátszást az 1.6-al (sandevistan, optic camo, késdobáló)
Aztán 1.7-el megint végigtolom majd az elejétől.
Þór vígi þessi rúnar
MÁS: Nahh most hol vannak a nagy szerelmesek? Kíváncsi lennék az 1.6 már mennyivel másabb? Kicsit játszogatok néha, de hátha a szerelmesek komolyabban beleássák magukat. Vagy csak hirtelen fellángolás volt?
Johhny alternatív kinézete már modernebb. Ezek szerint nem csak engem zavart a Jim Morrison szerű kinézet vs jövő. 😄
Utoljára szerkesztette: hykao, 2022.10.02. 10:54:53
. : Z E L L E R : .
Þór vígi þessi rúnar
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Persze aki krumplin futtatta annak lehet hogy szétszállt a picsába, de ezért van az ajánlott config intézménye.
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2022.09.07. 16:31:40
Þór vígi þessi rúnar
De, mivel a CP-nel mar volt jogi herce-hurca, igy az emberben felmerul a gondolat: ehhez vajon mit fognak szolni a jelenlegi tulajok? Az eddigi eladasok nagy resze PS4/XB1 platformon zajlott es nem hiszem, hogy mindenki valtott mar next genre (bar mostansag mar lenyegesen konnyebb beszerezni egy PS5/XBSX-t). De, biztosra veszem, hogy lesznek sokan, akiknel ez a prevgen kukazas ki fogja verni a biztositekot - es "ha egyszer sikerult a hazugascunamit jogi utra terelni, akkor miert ne sikerulne most is" alapon akar jogi utra is terelhetik a dolgot. Es itt jon elo az, hogy egy jatek ugyanazon verzioja tamogatasanak a leallitasa szembe megy e a kampanyban igertekkel (mert hat nem folytatasrol beszelunk, hanem velhetoen ingyenes kiegrol). Ha igen, akkor csorbulhat a felhasznaloi oldal, igy kezdodhet a jogi hiszti megint.
En orulok a valtasnak es nagyon varom mar azt, hogy a CP tenyleg az legyen, aminek hazudtak anno.
Sot, a penzemberek eret vagtak volna magukon, tudom, de ha csusztak volna anno egy evet es most adnak ki.... de nem folytatom, felesleges, az a hajo mar elment... 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.09.07. 14:58:48
A CP2077-et végig lehet ma vinni egy előző generációs konzolon. Ennyit ígértek. A kiegészítőkről akkor legfeljebb még pletykaszinten volt csak szó. De arra nehéz követelést alapozni, amikor az az iparági sztenderd, hogy hiába ígérik, vagy jön kiegészítő/dlc hozzá, vagy nem. Lásd Mass Effect Andromeda.
Hozzateszem, az autos harcok es a rendorseg mukodesenek teljes rebootja nagyon jol hangzott.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.09.07. 14:03:32
Én várom már a kieget!
Þór vígi þessi rúnar
Fizetős dlc, meg a faszom...
Én a puszta öklöt (persze gorilla kar kiegészítéssel) hasznbálom elsősorban, ugyanis a bunyós feladatokat lehetetlen teljesíteni a kacsók fejlesztése nélkül. 😊
Utoljára szerkesztette: hykao, 2022.08.25. 17:44:58
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.08.18. 17:19:13
Elég fura zenei aláfestéssel... 😄
+
Teaser
Utoljára szerkesztette: hykao, 2022.07.07. 12:55:50
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.04.01. 10:40:21
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Lényeg kb, hogy a W növelte a sebességet, de csak kb 0.00001-el így egy adhock tempomat lett belőle, míg ha közben lenyomtad a Shiftet, akkor gyorsult úgy, ahogy alapból. Tehát Shiftel felgyorsultál, a W-vel meg tartottad. Nem volt tökéletes, mert emelkedőn például visszalassult és akkor kicsit nyomni kellett a Shiftet.
Hack, de jobb, mint egy gombon tenyerelni 10 percen keresztul. Valahol meg is van a scriptem meg, ami pont ezt csinalja..
A Kingdom Come a legjobb ebben, mert nem fáj benne lovagolni nagy távolságokat sem. El lehet aludni lovagolás közben. Mint ahogy a valóságban el is aludtak a lovasok. 😄
RDR 😊
Szakmai kérdés: minimapról el tudom tüntetni a főküldetések nyomvonalát? Csak mert idegesít, hogy mellékküldiket akarok csinálni, de a sárga pontocskák telibe cseszik a minimapot, jelezve amelyik főküldi be van jelölve a naplóban. Na de onnan én nem tudom azt kiszedni. Valamelyik küldetésen rajta kell lennie a jelölésnek. Witcher 3-ban ezt gyönyörűen megoldották, csak az volt a térképen, amit akartam. Itt nem. Vagy nem találom. Most mért kell nézzem kötelezően az útvonalát egy olyan küldetésnek, amit még nem akarok megcsinálni?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.03.24. 11:00:09
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Þór vígi þessi rúnar
Tehát csak két dolog van alapból elcseszve a vezetésnél: az irányíthatóság, és a gázadás. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2022.03.24. 07:37:14