Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt rákötötték valamire?
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Most geppisztolyos vagyok. Olyat meg sose jatszottam. Primitiv build de kiprobalom az milyen.
Þór vígi þessi rúnar
Most geppisztolyos vagyok. Olyat meg sose jatszottam. Primitiv build de kiprobalom az milyen.
Þór vígi þessi rúnar
A Reflex és a Tech a fókusz, de fél szemet a Bodyn is rajta kell tartani, hogy az egészség regenerációt legalább meg tudd venni. Int meg Cool hagyható minimumon, szóval kb pont az ellentéte a netrunner stealth buildnek.
Stealth netrunner kilőve mert az egy rakás szar lett.
Mivel érdemes most kisérletezni 1.3-ban? (odabaszós ninja kislányra is gondoltam)
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.09.03. 20:30:27
"The target is to release the next-gen version of Cyberpunk 2077 late this year. At the same time, keeping in mind the lessons we have learned during the past year and taking into account that this project still remains in development, we can't say with full certainty that the production schedule will not change.
That uncertainty also extends to new-gen editions of The Witcher 3: Wild Hunt. Nowakowski says that "with The Witcher 3, the situation is slightly different in the way that this is being tackled by the external team mainly, which is Saber Interactive, the company that we have worked with before on Switch and also with updates in the past. As with Cyberpunk 2077, our goal is to release that game in late 2021. However, similarly, the development process is ongoing, and we cannot be absolutely dead certain that the release schedule will not change."
Nowakowski clarified again that CD Projekt Red is "definitely aiming with both titles for late 2021," but said that he didn't want to be more specific right now."
Az új crafting exploittal és a fegyvercserés repüléssel a legújabb verzió kb pont annyira exploitolható, mint kb a release volt. 😊
Van valami ami jó, erre nerfelik. Nesze két kabát milyenjó...
De fasza tükröződés a földön, lófaszt. Nesze egy átskinezett Johnny, jajjdejó...
Þór vígi þessi rúnar
Nagyon jó volt az 1.0, 1.1-es sunnyogós netrunner build. Imádtam. Mostmeg lőjjé szarrá mindenkit vagy kardozzá mint valami faszom doom vagy ilyen vacak. Legejobb volt hogy szépen belenéztél a kamerába majd kamerán keresztül leszedegetted az embereket. Aki meg maradt azt szépen lelőtted vagy lekardoztad vagy drótvágóztad.
Erre tessék... szétbasszák a (számomra) egyetlen egyedi játékélményt amit más játék (nekem) nem adott...
Gratulálok. Kuka...
Þór vígi þessi rúnar
Sutyiba kinyirták az egyetlen érdekes játékelemet: stealth netrunner.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.08.26. 21:51:53
Þór vígi þessi rúnar
Ez a valóságban azt jelenti, hogyha 6. szintű tagok (és ilyen szintű cuccok) vannak ott, akkor, ha ennél magasabb a karakteredé, akkor lehet ott egy-két 9.-12. szintű ellenfél is, akik több XP-t is érnek. "Természetesen" a külsejükről meg nem mondod, hogy ez most egy 3. szintű verőlegény, vagy egy 12. szintű pusztító a zsenge karakteredhez képest...
Nekem leginkább a tárgyszintekkel, az állandó gyűjtögetési és kraftolási kényszerrel volt leginkább gondom..., ami az 50. szinttel, egycsapásra elmúlik és onnantól lehet igazán/normálisan játszani a játékkal.
Ha kihagyják ezt a szintesdit, akkor többet tudnak adni játékélményben - minden fix és csak pár %-ot adó elemek és tulajdonságnövelők vannak a játékban, amik még nem borítják föl a belső egyensúlyt (mindig ennyivel több, és/vagy kicsit keményebb ellenfelek), a hírnév, mint "mérőszám", akár meg is maradhatott volna.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.26. 10:36:25
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A CP -t viszont a 90-es évek elejétől fogva ismerem. Olvasgattam a régi CP2020 szabálykönyvet, Chromebookot és egyéb kiegészítőket vettem meg annak idején. Nekem Morgan Blackhand vagy az Arasaka neve nem idén jött elő, hanem 30 évvel ezelőtt. Johnny Silverhandről nem Keanu Reeves ugrott be eddig. Olyan ez, mint annak idején a BG1 volt. Hogy az adta a pluszt, hogy végre a kornak megfelelően szép grafikával nézhettem meg Faerunt, amit eddig főleg csak a szabálykönyvek lapjain meg a saját fejemben láttam. Persze, láttuk azt a Pools... játékokban is, de ott két pixel kergetett egy harmadikat, azért nem ugyanaz volt.
Ezért sokat meg tudok bocsátani neki. Azt elhiszem, hogy aki most találkozott a franchise-zal, annak ez nem így van.
(úgy voltam vele kivárok 1-2 évet amig rendberakják aztán hajrá, kb most kezdetm el játszani a gondolattal hogy akkor megnézem...de minden olyan játék ahol velem szinteződik a világ megy a kukába nálam.. legutobb az AC😮dussey volt igy, amikor a szemem előtt ugrott szintet az NPC mert én is léptem, ment az uninstall....)
Ezt a mechanikát abszolút nem értem - minek a szintlépés ha igazából mindig igazodnak hozzám az ellenfelek?
Hiába, ma már csak a külcsín számít, maga a beltartalom másodlagos, vagy lényegtelen lett, köszönhetően a szakmai önérzetet és tudást egyre inkább felváltó haszonlesésnek és "számháborúnak": egyre rothadó világunkkal együtt züllik le a PC-s játékipar is és a játékosok tömegei vakon követ(el)ik ezt az irányt.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Kész.
Persze lehet, hogy csak a save barmolta el, majd még kísérletezem, de azért ez is megér már egy nyasgemet.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egyébként nem a CP2077-ről beszéltünk itt, hanem a classic rpg-kről. Nyilván a CP2077 nem classic rpg.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.08.25. 15:12:09
[merlinw.org]
De ezek sem egyenrangúak. A DOS mechanikailag nagyon jó, de kurvára utálom a Larian világépítését, ezt a hehehe poénos vicces hangulatot. Nagyon nem jön be és a BG3 EA-ből is ugyanez érződik, ami elég nagy baj. Egyik DOS-t se tudtam végigvinni emiatt, a felénél felidegesítettek a karakterek, a "poénkodás" , a történet. A Pillars jó, de tökéletesen megértem azt, akinek elveszi a kedvét a temérdek fura lore, a kimondhatatlan nevek és kultúrák, amikkel az első perctől lebombázza az embert. El kell pár órát merülni benne, hogy egy kukkot is értsünk a sztoriból, ami nem is lett olyan jó igazából. Pathfinderbe sose tudtam beleélni magam, ötször futottam neki pedig.
Ráadásul nálam ilyenek eddig nem voltak. Köszi CDPR bazmeg... :S
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Wtf? BG1 és PoE 1-2 mindegyik open world volt ... Lineáris rpg, de open world. A BG2 is, csak korlátozottabban. Szinte az egész térkép bejárható volt rögtön az elején mindegyik játékban. Pont, mint a W3. Játszottál egyáltalán ezekkel?
"CP-t 50 óra alatt ki lehet maxolni, ráadásul 20 óra után megszűnik a kihívás, isten leszel a balansz teljes hiánya miatt."
50 óra alatt azért elég nehéz kimaxolni, legfeljebb ha elnyomsz kb minden beszélgetést. Amúgy 70-80 óra legalább a kimaxolás. Az tény, hogy kisebb játék, mint a W3, de szerintem mondjuk 50 óra sem kevés főleg, hogy a Deus Ex, amiben szerinted "minden jó volt, élvezetes harcrendszer, jó sztori (????)" stb, az kb 15-20 óra volt max. Ugyanennyiért. A jó sztoriról tudnék beszélni, azért a szegííny elnyomott krómosok gettója, az azért elég messze van a jó sztoritól, de egynek elment.
"az azt jelenti hogy én vagyok a hülye?"
Nem, csak olyasmit vársz, ami sose lesz.
"kicsalták belőlem a pénzt"
Volt lehetőséged refundolni. Miért nem tetted?
"időt"
Pont ezt mondom én is: uninstall és az időd megmarad.
Deus Ex nem open world volt és minden jó volt benne. Élvezetes harcrendszer, jó sztori és átgondolt balansz. A BG-s és Pillar-os hasonlatodat nem is értem, hasonlíthattad volna Flight Simulator-hoz is ezzel az erővel.
"Aki azt várja, hogy amit a CDPR vezetői hypelotak 100%-ig megvalósuljon, az is csalódni fog." - az azt jelenti hogy én vagyok a hülye? Hogy kicsalták belőlem a pénzt / időt? Ez a megoldás? "Get over it. Uninstall"?
A szomorú, hogy ami megvalósult is középszar. Hogy lehetsz ennyire elvakult? 😊
[merlinw.org]
Novigrad (és Night City) ehhez képest a háttérkép a történetedhez. A küldetésekhez. A fókusz a küldetéseken van, ne azon, hogy mit tudsz amúgy csinálni a városban. Nem sokat tudtál csinálni Athkatlában sem a BG2-ben vagy éppen Baldur's Gate-ben az BG1-ben. Nem sokat kínált igazából Defiance Bay sem a Pillars 1-ben és Neketaka is csak a küldetésekről szólt a 2-ben. De mondhatnám Prágát a Deus Ex Mankind Dividedból is akár. Mit tudsz ott csinálni? Elmész az aktuális városrészbe, ahol küldetésed van, amúgy az emberek sétálnak az utcán fel-alá és kb ennyi. Forgalom nincs is.
Ettől nem lett rossz játék sem a Baldurs Gate, sem a Pillars of Eternity, de az új Deus Exek sem.
Mondom, aki GTA Night Cityt vár, az nem fogja megkapni. Aki azt várja, hogy amit a CDPR vezetői hypelotak 100%-ig megvalósuljon, az is csalódni fog. A fókusz a - meglehetősen lineáris - küldetéseken van a játékban, akárcsak a W3-ban. Vagy a W2-ben, vagy lényegében az összes CDPR játékban.
Ha tetszik, ha nem: SOK MINDEN BELE LETT HÁNYVA, DE NINCS ÖSSZEHANGOLVA, ÉS NINCS BEFEJEZVE!!!
Amúgy az alternatív Johhny - na azért persze távolról sem mondanám, hogy tetszik 😄 -, legalább valamivel hitelesebbnek tűnik, mint az origi, kissé Jim Morrison féle 60-as évek végi hangulatú. 😊
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.08.24. 06:43:24