6338
banner
  • hykao
    Kicsit utánaolvasgattam. A kiegészítő állítólag 70 gigás lesz. Az 1.7-es patch-csel az alapjáték ugyanabba a keretbe kerül, mint a PL. Sokkal többminden fog az égen is röpködni, állítólag lesz olyan jármű, ami kétéltű, földön és levegőben is tud közlekedni. Mész az úton, de nagyobb távolságok áthidalásánál fel tudsz vele szállni.
  • PiszkosFred
    Szitne biztos, hogy megkapja az uj alrendszereket az alapjatek is, rendbe akarjak hozni azt a balhet, amit csinaltak. Mondanam, hogy regen volt es a kutya sem emlekszik ra (a jatekosok memoriaja meg mint az aranyhale), de a kieg megjelenese utan tuti, hogy elojon(ne) a regi borzalmas megjelenes es azt ovezo szarcunami, igy szerintem tutira jon egy "base game patch" is, vele az alapjatek alrendszereinek rebootja.
  • Orbancapitan
    szerintem marad úgy ahogy ha nincs meg a kieg
  • lwb
    Tudtommal is egyszerre jönnek, mármint az új peccs és a kieg, csak ugye a kiegért fizetni kell, a peccs meg jön ingyen mindenkinek. Gondolom azért szedik ketté a bemutatókat is: most a PL-ről akartak beszélni és majd lesz külön promo műsoruk (Night City Live vagy mi szokott lenni), ahol a peccsről beszélnek csak.

De ettől még én is úgy tudom, hogy egyszerre jön a kettő. Bár az igazság az, hogy erről nem nagyon beszéltek még.
  • PiszkosFred
    Hja, en azt hittem egyszerre jon a ket dolog, a kieggel erkezo frissitessel megkapja mindenki az alapjatek es alaprendszerek rebootjat, a kieg tulajok kapnak elerest az uj teruletre utazni es elkezdhetik az uj sztorit. Akkor a base game cuccok korabban erkeznek?
  • lwb
    Szándékosan nem beszéltek erről most a nem-E3 alatt a CDPR fejlesztői, de az újságírók ki tudták szedni belőlük, hogy milyen változtatások lesznek. A helyzet viszont az, hogy az az új peccsel jön, nem a kiegészítővel, tehát mindenki elméletben megkapja majd. Gondolom akarnak erre egy új promo eseményt csinálni majd augusztusban vagy ősszel, megjelenés előtt.
  • PiszkosFred
    Autos harc, rendorok, skillek, perkek, teruletet uralo bandak reakcioja a jatekos tetteire, uj fixer es egyeb megbizasok, az elkaszalt multiplayer reszbol atmentettek az airdropok iranti versenyfutast, csak itt nem jatekosokkal fogsz harcolnia "lootert" hanem a helyi bandakkal, stb., mellett konkretan ad egy uj befejezest az alapjatekhoz azon tul, hogy a PL sztorit is tobbfelekeppen tudod befejezni. A Cyberpsychosis normalis megjeleniteserol nem is beszelve.

Szoval az alapjatekban is lesz par "aprocska" valtozas. Az alapsztorit nyilvan csak annyiban erinti, hogy +1 ending (PL sztorija miatt) lesz, a tobbi marad ugyanaz, vagy max kap 1-2 soros utalast a PL sztorijahoz kapcsolodoan.
  • hykao
    Kövezzetek meg, de egyrészt a kiegészítőről folyt bezélgetésben, amit komentbe is beraktam egy szó sem esik arról, hogy az alapjátékot bármilyen szinten is módosítaná a kiegészítő. Ez amúgy is fura lenne, de ettől persze még elképzelhető. Viszont aki már végigvitte a sztorit és az összes mellékszálat, opcionális szirt-szart, csak emiatt elég nagy időpazarlás lenen szerintem.
  • lwb
    Most vettem egy ssd-t és végre ssd-ről tudom futtatni a játékot a régi hdd helyett. Nekem ez indok, hogy ne várjak és ugorjak bele megint, de megértem a te nézőpontodat is, vannak érvek mellette. :)
  • PiszkosFred
    Schreier leult beszelgetni a fejesekkel, akik azt mondtak az interju soran, hogy jova akarjak tenni azt, ami tortent, ezert is csinaltak presztizst az egeszbol, ezert is tartott a PL fejlesztese ilyen sokaig, plusz a vezetok is ezert adtak nekik kvazi korlatlan (nyilvan tulzas) budzset, hogy szedjek rendbe a cuccot egyszer es mindenkorra.

Na most ez alapjan nem tudom, melyik megkozelites a jobb, szerintem a varas a kiegre, en ezt tennem/teszem (bar nem akartam alapbol a kiegig hozzanyulni).

De, ha a mai rohano vilagban van az embernek arra ideje, hogy vegigjatszon egy mukodo, de valahol megis felkesz jatekot 100-200 ora alatt a nyaron, majd a vegzes utan ujra nekimenjen az egesznek a kieggel upgradelve, akkor hajra. Nyilvan, akit erdekel az ilyen volt es ilyen lett verziok kozotti kulonbseg, annak biztos, hogy ez a jo megoldas.

Aki csak szorakozni akar egy jot az amugy nagyon jo kis jatekkal es elmerulni ebben a csodalatos vilagban, az varjon inkabb, mert ez a maradek par het hamar eltelik, plusz akkor mar a teljesen felujitott vilagba lep majd be. Valamint nem biztos, hogy az elso vegigjatszas utan a masodik upgradelt verziora mar marad lelkiero, energia, ido, stb., bar a jatek a dontesek es a karakter buildek miatt ad lehetoseget sokszori vegigjatszasra is.

A Starfieldnek ugyis kell par honap, mire megjonnek a fixek, barmit is mond a MS, hogy nem lesz annyi bug... persze, jo lesz a koztes idoben a PL :)
  • Encore
    Igen, köszi mindkettőtöknek. :)
  • lwb
    Azért szeptember 26 elég messze van még szerintem. Plusz jön a Starfield is. Én simán csinálok egy új karaktert most a nyáron és nem várok :)
  • PiszkosFred
    #5962, Na, akkor pro es kontra valasz is jott, a dontes a tied :)
  • lwb
    Amennyire lehet tudni átdolgozzák az implantrendszert és - megint - a skillrendszert is. De egész biztos vagyok benne, hogy lehet hozott karakterrel is játszani majd, viszont sanszos, hogy megint az összes pontunkat újra el kell osztanunk majd és lehet egyes implantok nem úgy működnek majd ahogy, illetve lesznek következményei, ha túl sok króm van bennünk.

A rendőrség meg az ellenség AI-jának átvariálása miatt szerintem nem éri meg várni.
  • PiszkosFred
    Szerintem vard meg, a kesznek hazudott de felkesz alrendszereket rebootoljak, igy ha minden igaz amit igernek (volt mar ilyen, aztan lattuk mi lett belole), akkor most lesz olyan a jatek, aminek kellett volna lennie par eve. Ez a par nap varakozas meg belefer, szerintem.
  • Encore
    Sziasztok,
    Én is megjelenéskor játszottam végig. a Fantom Liberty közeledtével érdemes végigvinni megint és úgy várni a kieget, vagy akkor már várjam meg azt, mert az alapjátékon is sokat módosít?
    Köszi
  • Carlos
    Igen.
  • Bokafix2
    Üdv

Még 2020-ban jártam itt utoljára, mikor megjelent a játék, és tolni is akkor toltam, azóta elő se vettem. Sikerült azóta javítani valamennyit azon az optimalizálatlan bughalmazon, ami akkor volt a játék? Ma már fut pöpecül?
  • hykao
    Menekülés New Yorkból fíling, Militech Kiméra és Kutyaváros. :D (remélem nem ez lesz a magyar név) Idris Elba karaktere érdekes lehet, kár, hogy nem őt irányítjuk. Valahogy már lezártuk a történetet, erre jön megint V, Johnny-val a fejében. A 80-as 90-es évek kémtörténeteit akarják belecsempészni, újszerű végkifejlettel, Dalospacsirtával, akinek összetett személyisége van. :D Meglátjuk.
    Utoljára szerkesztette: hykao, 2023.06.12. 22:52:32
  • Orbancapitan
    pc-n meg már úgy is fel skálázzák a kellő követelményt mint a hogwarts esetében a day1 utáni patchbe tették hogy fogyjanak az új kártyák itt meg látszik h a 4080-asokra és a nvme-re mentek rá
  • hykao
    Developer Breakdown
  • lwb
    Ezt azért kezelném fenntartásokkal, mert konzolokon a vas ugyanaz marad és ugyanúgy menni fog series x-en és ps5-ön is, performance módban 60 fps-en, mint eddig.
  • macleody
  • caps lock
    Ritkán veszek játékot első nap, de Phantom Liberty az lesz. Az első perctől amint elérhető játszani akarok vele. Én már az alapjátékot is imádtam, de érzem ez most valami igazán különleges lesz.
  • lwb
    Elvileg a Phantom Liberty teljesen átdolgozza az alapjátékot is: máshogy működik az egészség majd a harcban, a rendőrség másképp működik és a kibernetikus implantok is (lesz rendszer, ami szimulálja valamennyire ha túl vagyunk krómozva).
    Kár, hogy ezekről nem szólt a trailer, úgy kell megtudni újságíróktól, akiknek demózták.
  • Carlos
    09.26 ?
    Starfield meg 09.06... bátrak hogy ilyen közel ki merik adni.
  • hykao
  • hykao
    Cyberpunk 2077 - Szavamat adom.
  • hykao
    Floppy-nak, vagy floppy lemeznek azt hívtad, amit ebbe meghajtóba bele tudtál rakni. :) Amúgy a CD meghajtók a 90-es években terjedtek el nálunk, vannak a neten C64 - CD meghajtó kombók, de hát az érdekességen kívül nagy értelme nyilván nincs. Nekem talán a 386-os vagy 486-os gépemben volt először CD meghajtó, most meg már se a gépben, se a laptopban nincs semmilyen optikai. A konzolban még van. :)
    Amúgy a 386-os procit 1985-től lehetett kapni. Itthoni körülmények között talán drágábban lehetett beszerezni, mint egy lakást.
  • Anonymusxx
    h
  • MarkBlade
    Ok.. eltelt pár év na.
  • TomStorm
    Ez még nem volt compact disk:)
    Még floppy lemeznek hívtuk ha jól emlékszem
  • MarkBlade
    pont ez volt
  • lammaer
    cd??? :D

(jó, gondolom typo volt ;) )
  • hykao
    Cyberpunk 2077 1.62 Update Patch Notes

Path Tracing: Technology Preview

Added a Ray Tracing: Overdrive preset which includes the Path Tracing technology. You can enable the Ray Tracing: Overdrive preset in Settings > Graphics > Quick Preset, or just Path Tracing separately in Settings > Graphics in the Ray Tracing section. To make sure Ray Tracing: Overdrive Mode works correctly on your PC, update your NVIDIA Game Ready Driver to version 531.41 at minimum.
    Additionally, we included an option to render path-traced screenshots in Photo Mode for other Ray-Tracing-capable graphics cards with at least 8GB VRAM. If your graphics card has more than 8GB VRAM and this option is still greyed out, it means you need to lower your in-game resolution. Note that the higher the resolution and the less powerful the GPU is, the longer it will take to take a screenshot (between a few seconds to several minutes). You can enable Path Tracing for Photo Mode in Settings > Graphics in the Ray Tracing section.

DLAA
    Added NVIDIA DLAA, an AI-based anti-aliasing mode designed to improve image quality. DLAA requires a NVIDIA RTX graphics card. It can be enabled in Settings > Graphics in the NVIDIA DLSS section.

Intel XeSS
    Added support for Intel Xe Super Sampling 1.1, an upscaling technology using machine learning to provide improved performance with high image quality. It can be enabled in Settings > Graphics in the Resolution Scaling section.

Benchmark improvements
    Improved the Benchmark to display more information in the results screen, including PC specs, GPU driver version and selected settings.
    Cyberpunk 2077 is available now for PC, PS4, PS5, Xbox One, and Xbox Series X/S.
  • lwb
    Az új path tracing izé csak a 4000-es kártyákon működik, ott is leginkább 4090 és kész. DLSS3 nélkül még a 4090 is 18 fps-t tud produkálni, tehát kell a 4000-es kártya hozzá, előző generáción meg se próbálkoznék vele.

Sok értelme nem volt ennek a peccsnek, a CP-ért nem veszek 4090-et, főleg hogy akkor már új proci és akkor már új alaplap meg új ram is kellene. Jelenleg a milliókat a házamra költöm (mármint rendes ház, nem gépház) és nem a gépemre, hogy egy 3 éves játékkal játsszak, amit nyolcszor már amúgy is végigvittem.
  • TomStorm
    Mi van?Ettől még az alap beállítások maradtak.
    Ezzel csak kedveznek az új kártya tulajoknak..
  • Orbancapitan
    a 20gb add nekünk szép photomódot ha 8gb-nál nagyobb a kártyád
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.04.12. 18:05:35
  • MerlinW
    És csak 3090 és 4090 tulajdonosoknak. Mindenki más csak poénból tölti a 20GB-os patch-et. Full idióták dolgoznak már ott is.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.04.12. 15:58:01
  • hykao
    1.62 csak PC-re