6314
banner
  • MarkBlade
    Hát nem.. :)
  • Carlos
    Akkor ebben nem értünk egyet. :)
  • MarkBlade
    jaj.. ne legyél már ennyire.. persze a te döntésed. Nem sok buta ember van aki nem tud dönteni jól.. Felveszi a hitelt és becsődöl az élete mert nem tanította meg senki gondolkozni. Persze az ő hibája vagy a szüleié de most akkor lőjük le? Vagy ne engedjük hitelt felvenni csak a fizetéséhez mérten? HA mindent a játékosokra bízol azt ugye tudod hogy kb 60% 15-év alatti.. akinek az apja inkább megveszi a faxságokat minthogy foglalkozni kelljen vele. Így a játékgyártók elkényelmesednek mert free bevétel van 0 tartalommal. Most tényleg ez kell? Nézd meg az elmúlt időszak terméseit.. szerinted jól van ez így? Ne már.. Statisztika vagy és a kisebbik százalék. Ezen kell változtatni. A két óra meg lófax. Van hogy ennyit egy karakterkészítéssel elbax az ember.. de van olyan játék amit meg végigjátszol.. de ez nem jó így.
  • Carlos
    Nem kell szabályozás.
    A játékosok majd döntenek. Epic-en ha két óra alatt vagy kérdés nélkül visszaadják a pénzed. No risk. Ha nem tetszik vagy nem megy akkor ennyi. Ha a 10 dolláros skin neked drága, nem veszed meg.
    Ha a 30 dolláros extra küldi tetszik akkor megveszed. Ez mind a te döntésed.
  • MarkBlade
    Az a baj hogy kb ennyire foglalkoznak a dolgokkal a cégek. Értem hogy a pénz a lényeg de ez ami most folyik az felháborító. Hiányzik hogy valaki leszabályozza az egész gaming piacot. Pl most kiadsz egy dlct mennyiért? Akármennyiért... pedig csak skin is lehet. EA játék játszhatatlan álapotban kerül ki és évekig abban van és nincs ami motíválja őket hogy befejezzék. Kellene egy központi szövetség ami igenis foglalkozik ezzel mert így gajra megy az egész.
  • Carlos
    Úristen... van ennél lentebb... ehhez képest a CP release álom volt.
  • lwb
    Rockstar kiadta a három ikonikus rész "remasterelését" egy mobilcégnek, ahol dolgoznak vagy öten.
    1. a három játék együtt teljes áras, külön nem vehető (egyelőre)
    2. a játékot nagyrészt AI upscalinggelték, ezért tele hibával és buggal, mert ember nem meózta le kiadás előtt, látszik is
    3. nem az eredeti kódot, hanem sokkal szarabb mobilportot portolták vissza pc-re és konzolra, tehát egy port portját kapjuk ...

A játék tele olyan grafikai bugokkal, amit én még életemben nem láttam AAA kiadásnál. GTA SA-t első nap játszottam anno, semmi ilyen nem volt benne. De elcseszték pl. az eső effektet is: tej esik az égből és víz fölött nem is látszik. Aminek az eredmény valami olyasmi lesz, mint amiket régen Jim Sterling mutogatott be a steam kamujátékairól szóló sorozatában. Mindezt a rockstartól. :)

És végül pár apróság: licenszelés miatt kevesebb a zene itt, mint a régiekben, ezeket újakkal persze nem helyettesítették, tehát ennyire definitive ez a kiadás. Kevesebb, mint a régi volt. A régieket persze levették, a moddereket meg befenyítették.
  • MerlinW
    Az a kemény, hogy a portot/remastert végző csapat, a Grove Street Games egy 5 főből álló cég... xD
  • Carlos
    mi történt ezzel, csak hireket meg meme-eket hallottam.
    Meg hogy ez lesz a kövi nagy CDPR refund. Mifasz van a rockstarnal?
  • lwb
    Azért javaslom, hogy próbáld ki főleg a San Andreast, ha van game passod ingyen van. Egészen elképesztő, amit ki mertek adni.
  • lwb
    Ja, meg megsüti a videokaridat, ami külön bónusz mert most úgy is könnyű új GPU-t venni, meg olcsó is. :)
    NW-öt kihagytam szerencsére.
  • nordan
    new worldot kihagyod? ahol a játék chatjéből tudtad átprogramozni a játékot? amatőr
  • PiszkosFred
    Tenyleg eros volt a felhozatal, a CP meg a WC3 Reforged koszonte is szepen a Rockstarnak, hogy "elvitte" az elso helyet :)

Egyebkent pont a napokban beszelgettunk errol magunk kozott, hogy a CDPR fejlesztok vegul csak megkaptak a kert kb. masfel ev plusz idot a fejlesztesre, igy emiatt jovore egy nagy, tartalmas es minosegi rebootra szamitunk, ami - ha nem is gyorsan - feledteti valamennyire majd a botranyosan szar premiert.
  • lwb
    Nézte valaki a GTA Trilogy The Definitive ( :DDD ) Edition-t?
    Ezzel elvitték a legbugosabb játék címet, pedig kemény volt a verseny. Én a CDPR helyében perelnék. 20 év alatt sikerült három jó játékból három játszhatatlan szart csinálni.

Hol vannak már a régi szép idők, Fallout New Vegas-szal, meg pörgő, lufifejű Doc Mitchell-el...
  • Sir Cryalot
    Ezert kell megjeleneskor lehuzni utana alacsony elvarast konnyu megugrani, es hat lassuk be 3D-be eddig mindenkinel beletort a bicska/fog/felelos ertekitelet stb.
  • Maxtreme
    ilyenkor sajnálom igazán hogy bezárták az OPNI-t.
  • lwb
    Olcsó játék hülyegyerekeknek. Meg iskolaszünet is van.
  • Carlos
    Szerintem ezt pelleri topikjába akartad nem ide.
  • RatBaG #5572
    A tegnap esti gaming sessionöm végén futottam ebbe bele, majd meglátjuk.
    Bár én inkább arra gondoltam, hogy megcsinálok egy másikat és utána próbálok rá megint.
  • Carlos
    kicsivel régebbi save file?
    Mondjuk egy küldivel előző?
  • RatBaG #5570
    Nálam az nem jött be.
  • Carlos
    Nálam is volt ilyen egyszer. Asszem kellett nyomnom egy full reload-ot, de szerintem másik BD-nél. (Játék kilépés, visszalépés és megjavult)
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.10.28. 08:53:52
  • RatBaG #5568
    A Poem of the Atoms zen mesteres mellékküldinél más is járt úgy, hogy az utolsó résznél (a körforgalomnál) a bd elindulása után a loading screen loopolni kezd?
    Végigmegy, villan egyet, megint végigmegy, stb.
  • lwb
    Sajnos igen. Idén se dlc, se nextgen peccs. Jövő év elejére talán jön az utóbbi, dlc-ről egyelőre nincs info, gondolom valamikor utána.

Ha engem kérdezel: készítik az új Witchert. Lesz persze dlc a CP-hez is, de kicsit elengedték szerintem ezt az egészet. Az erőforrások már az új Witcherre vannak ráindítva.
  • hykao #5566
    Amúgy most akkor ISMÉT nem sikerül semmilyen korábbi ígéretet betartani erre az évre vonatkozóan? Egy DLC-t sem sikerül kitojni magukból, komolyan? Egy év eltelt...1.31-nél járunk. Oké. Használhatóbb a kistérkép, a küldetések mellet - néha, mert nem mindegyiknél - jelezve van kis képeken, hogy kik szerepelnek benne stb. Johhny alternatív kinézete talán nem olyannyira jövő idegen, mint a korábbi, eredeti stb. stb.
    DE EGY ÉV ALATT SEMMI ÚJ ÉRDEMLEGES TARTALMAT nem sikerült prezentálni? Ráadaásul megint nem ez volt igérve! Emlékszem az év elején úgy indultunk, hogy "nagyon hamarosan jön egy DLC", aztán később egy fajsúlyosabb fizetős... Lassan már arra sem veszik a fáradtságot, hogy hazudjanak valamit. :D

Nemrég egyébként állásokat hírdettek meg, amiben oylan fejlesztőket kerestek, akik képesek élő-lélegző világot alkotni. :D Aztán olvasni lehetett arról is, hogy egy külső, már gyakorlott céggel kereszt fejlesztésben vannak, vagy valami spin-off félén dolgoznak amazok valamlelyik nagy címükön emezeknek (Witcher vagy Cyberpunk)
    Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.10.26. 18:19:55
  • Carlos
    Ok, ma is tanultam valamit.
    Amúgy nekem akkor is fura volt, mert ugye ott halunk meg és ott a "nevünk" egy kereszt mellett...
  • lwb
    Igen. Nem is lenne értelme V-nek, mert akkor még egy senki vagyunk, egy névtelen kleptopunk, ahogy Kerry mondta.
  • hykao #5563
    Az a V nem mi vagyunk. Az a Valentínók jele.
  • Sunrider924
    Konpeki plaza
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2021.10.26. 02:26:11
  • Carlos
    Miután elcsesztük a Conpeki plázát a No Tell Motel-ben:
    V és egy kereszt... Eddig észre se vettem.
  • Carlos
    Azért vicces 1 év után az a trailer amit beraktak oda. :)
    Más. Elkezdtem megint egy netrunnert a változtatások óta. Kicsit nehezebb de elég jó. Kicsit lassabb igy a játék.
  • robicarlos6
    Cyberpunk 2077 16.63€ (gog)
  • lwb
    :( A W3 meg még majd azután valamikor, Q2. A pletykák igazak voltak.
  • Daermon
    Nextgen update 2022 Q1.
  • lwb
    Series X-en van performance mode, ahol a dynamic resolution miatt 4K közeli felbontás és 60 fps. Legalábbis a digital foundry mérése szerint. Ez is csak az xbox one x változat persze, de a series x tulajok mázlistábbak, mert a ps4 pro változatban sajnos nem volt performance mode, de a boxon last genen igen.
  • Daermon
    Lassan 7 éves játék, persze, hogy konzolon olyan :D De a nextgen patch örömteli, amint kijön indul nekem is az újabb Witcher kaland, pedig már kijátszottam 7szer :D
  • lwb
    Igazából ps5-ön nagyon égető ez a patch, mert ott még mindig a ps4 pro változat fut mindenféle módosítás nélkül. Ez magyarul 30 fps-t jelent, ami vicc.
  • Carlos
    Köszi.
    Akkor asszem megveszem 3500-ért... annyit megér...
  • lwb
    Nem tudni egyelőre, de sanszos, hogy ray tracing meg egyéb nyalánkságok. Kis mázlival DLSS-sel együtt, hogy rendesen fusson is. De állítólag kap némi extra contentet is majd a Netflix show apropóján, de erről még kevesebbet tudni. Lehet, hogy csak alternatív skinek lesznek.
  • Carlos
    Ok, de mi is lesz ez a nextgen update?