6314
-
#5671 1.5 van PC-re is, a PS5 és X Series S/X tartalmak nyilván nincsenek PC-re, de a nem konzol hardver specifikus frissítések már eleve adottak a kezdetektől a PC verzióban (pl. RTX) -
MrAndree #5670 Lehet futok vele még egy kört én is valamikor. Sztori DLC gondolom még legalább egy évig nem lesz igy úgyse gondolom. -
#5669 PC-re nincs nextgen patch
Tessek a kivonat:
-
#5668 Hát én is láttam pár videót.
Skill rebalance (skill cserék), gazdaság rebalansz, passziv perkek, kari módosítás, apartman vásárlás és customizálás, új fegyók, ilyesmik.
Lehet megint nekiállok. Shotgunos karakterem még úgysincs. -
HJ #5667 Nálam lecsorgott, de el se indul.
Csak egy hibaüzenet, hogy a Cyberpunk 2077 letérdelt. -
#5666 43gb... az szep mire lecsorog nalam :) -
#5665 Wow, tényleg available now ... :D Elkezdte tölteni. -
#5664 Elvileg ma stream és sanszos, hogy next-gen verziók bejelentése is. -
#5663 Remélem tévedtek. -
#5662 W1 az Aurora enginet használja (lásd régi körökre osztott BW szerepjátékok, plusz a Neverwinter széria), a W3 már sajátot. Megoldható lenne, persze, de lenne vele meló rendesen. -
#5661 " hogy a KotOR remake teljesen kukazza a korokre osztott harcot."
Ami nem is baj, mert az a RT körökre osztás, az nem volt valami erős dolog a KOTOR-ban sem. Nem emiatt volt jó az a játék, inkább így mondanám. -
robicarlos6 #5660 Logikus lenne.. Witcher 3 engine alá betolni az elsőt azt had szóljon. Ma minden cég ezt csinálja és dől a della.
Ezzel kevesebb munka lenne mint egy teljesen új witcher játékkal és ezt is lehetne ugyanúgy 60$-ért adni vennék a népek szépen.Én örülnék neki, nagyon jó az első része -
#5659 Hat witcher 1 remakerol nem szoltak meg pletykak, de benne van a pakliban mindig a penzehes cegeknel, es a CDPR sem masabb, mint kiderult, mint az EA, Bethesda es tarsaik.
Csak aztan ovatosan, mert manapsag mindenre ugrik a draga ezetfeju cezar. pl hamarosan kitor majd a hiszti es a pontozgatas, anyazas, stb. azzal kapcsolatban, hogy a KotOR remake teljesen kukazza a korokre osztott harcot. -
#5658 Én még mindig nem zárnék ki egy W1 remake-et. Végül is a Last of Us 1 is kap egy remake-et, pont amikor jön az HBO sorozat, a Witcher sorozat miatt nagy ziccer lenne kihagyni egy Geraltos játékot szerintem és a 3-at folytatni már neccesebb lesz. A 2 meg a 3 eléggé modern mai szemmel is, viszont az 1 nagyon kilóg a sorból. -
#5657 Leakek, hivatalos forras nyilvan nincs. Egyre masra jonnek olyan leak infok, amelyek onmagukban szinten semmit sem jelentenek, de... Ha, olyan forrasbol erkezik, amely korabban is szivarogtatott ki dolgokat, olyanokat, amelyek kesobb megvalosultak, akkor az ember hajlamos ezeket ha nem is tenykent, de lehetseges kimenetkent kezelni.
Ezek alapjan a Cyberpunk Online ujra a teriteken van, viszont nem a CDPR fogja csinalni, hanem a frissen felvasarolt studiojuk. A Witcher 4 is mar tul van a koncepcios terveken, aktiv a fejlesztese, megint triologiaban gondolkoznak, bar nem Geralttal a foszerepben, de kapcsolodva az elso triologiahoz es a tevesorozat(ok)hoz. Illetve, a tavaszi nagy CP2077 reboot patch utan csak kisebb DLC-k erkeznek, egy Blood and Wine szintu nagy kieg mar nem fog erkezni, helyette mar keszul a folytatas, bar egyelore nagyon kezdeti fazisban van, a Witcher 4-re fokuszal mindenki jelenleg. -
#5656 Én úgy tudom, hogy márciusban lelőtték a CP online terveket, nem lesz ilyen külön játék, hanem a mostani játékaik kapnak online módokat, de nagy multi játékot nem csinálnak, ami nem is baj. Szerintem sem lesznek nagy witcher szerű kiegek a CP2077-hez, csak 1-2 kisebb, alibi izé, mert túl nagy égés volt a játék és inkább dolgoznak a következő projekten, ami 100% hogy a witcher világa lesz szerintem.
Nem tudok semmit, de nem lepődnék meg, ha a sorozat sikere miatt pl. kapnánk egy Witcher 1 remake-et vagy valami hasonlót. Nem hiszem, hogy Geralt történetét nagyon folytatni lehetne a 3 után. -
#5655 Ebben nem vagyok 100% biztos.
Source? -
#5654 Nem lesz nagy kieg hozza. Jon a Cyberpunk Online, a Witcher 4 majd a Cyberpunk 2. Ehhez mar csak egy nagyobb patch jon, ami rendbe szedi a jelenleg ocska es nem letezo AI-t meg a tobbi alig mukodo alrendszert, lesz egy kisebb extra kontent, es ennyi.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.01.10. 19:36:29 -
Although_ #5653 Nagyon remélem nem fejezték be a kiegeket. Tartalmakat. Korunk egyik legjobb rpgje ez idő szerint. Történet, harc mint rpg és mint taktikus. Karakterek, úgy minden. Az nem lehet itt érjen véget még annyi minden van lehetőség ebben a játékban míg tényleg egy élő lélegző világ lesz. Az első valódi virtuális valóság.
Sokan azt gondoltuk 10 éve a Skyrim lesz az. Az van élő lélegző npc-k karakterek nélkül nem lehetséges :)
Ebben benne van a lehetőség -
Anonymusxx #5652 -
#5651 -
#5650 Mondjuk azóta Grabowski a CDPR-től már "cáfolta" a dolgot, így megint túl szépnek tűnt ahhoz, hogy... cucc lesz ebből a cikkből is. Pedig a Tassitól és a Forbestől picit többet vártam, azt hittem ez már "konkrét" leak... -
#5649 Ez nekem jól hangzik!
Kell majd csinálni egy új karit. :D Megint... -
#5648 Marciusban majd (Forbes szerint):
New patch features: barbershops, a garage, improved AI, transmog system, a complete rebalancing of the loot system, new UI
The promised free DLC will be bundled in and includes 4 new weapons, New Game Plus, apartment customization, new gigs
First expansion takes place in Pacifica which is actually quite huge
You walk around and do quests in what is called the "combat zone"
The combat zone is being fought over by two new gangs: the Bozos (violent clown psychopaths with a sick sense of humor) and a gang called Slaughterhouse (violent psychopath fascists). Walking around the combat zone feels very inspired by the game STALKER.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.01.03. 14:39:11 -
uwu2020 #5647 Mit kell csinálni, hogy ne lássam a két kezem magam előtt ha nincs benne fegyver?
Meg ha van akkor miért tartja mindíg az orra előtt?
A fegyvernek csak akkor kéne látszania ha célzok, a kezeimnek, meg ha körmöt vágok.
Beragadt valami billentyű, vagy van rá valami beállítás?
-
#5646 Őket is említettem, csak én a technológiától és a kibernetikától való függésüket emeltem ki, hiszen elsődlegesen ezért cyberpunk. A puszta lázadás és a társadalmi normákkal történő szembemenés jellemző a sima punkokra is. Ahhoz nem kell semmilyen "cyber" jelző. -
#5645 Figyu, ezt most politikai nézetektől függetlenül írtam! Amúgy én is moderátor vagyok már talán több, mint egy évtizede. Tehát az aktuálpolitikától függetlenül írtam! Csak felvetődött bennem, hogy épp ez a kiberpunk lényege, amiről szó esett. :) -
#5644 Ez a cyber része a fogalomnak, de a tiédből hiányzik a "punk". A cyberpunk azon túl, amit te leírsz, jelenti a lázadást az elnyomó multinacionális tőke ellen is, a konformitás ellen. Jelenti az alkohol-drogmámoros bárokat, a színes fényeket, a hülye frizurákat, ruhákat.
És hogy még ontopicabb legyen: ez egy nagy plusz a CP2077 térfelén. A korábbi cyberpunk (-nak mondott) játékok sokszor hibátlanul hozták a cyber-t, de elfeledkeztek a punkról. JC Denton egy állami ügynök, Jensen egy vállalati katona, majd rendőr. Egyik sem "punk", mindegyik a rendszer része. A CP-ben viszont igazi lázadó vagy, a sztori miatt muszáj is az lenned, Johnny miatt legalább egy picit. Az utcáról mászol a csúcsra és a végén keményen bemutathatsz a hatalomnak. -
fluency #5643 Nekem a Cyberpunk-ról mindig ez ugrik be, nem holmi IRL emberek. :)
"Felhőkarcoló-erődjeikből multinacionális cégek irányítják a világot, akaratuknak kibernetizált zsoldosok hada szerez érvényt. A lepusztult városi vadon utcáin Booster-bandák gyilkolnak és fosztogatnak, fotómodellé plasztikázott technikusok nyomulnak páncélozott országúti harcosokkal vállvetve a Posztholokauszt innenső oldalán: a legforróbb klubokban, a leglazább bárokban, a legsötétebb sikátorokban. a világ egyetlen szűnni nem akaró mulatozásban tobzódik.... A Jövő még sosem volt ennyire ijesztő.
De Te megváltoztathatod. Mert interface aljzatokat hordasz a csuklódban, fegyvereket a karodban, lézereket a szemedben, bio-chip programok üvöltenek az agyadban. Harcra vagy drótozva, felcuccolva - életveszélyesen élsz ott, ahol csak a legkeményebbek és legvagányabbak maradhatnak életben. Mert CYBERPUNK vagy.
CYBERPUNK: a sötét jövő szerepjátéka. Vállalati bérgyilkosok, heavy-metal hősök és önpusztító konzolcowboyok világa, megspékelve jókora adag élvonalbeli technikával, brutális utcai harcokkal, és sodró lendületű cselekménnyel." -
#5642 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"na az lenne az igazi kiberpunk, nemde? Amikor a hatalom és a nagytőke nemhogy összefonódik, hanem egy és ugyanazzá válik..."
A "cyberpunk" alapvetően a robotika, az információtechnológia és a számítógépek uralta világot jelenti, és az ezzel függésben élő hálózathasználókat, illetve a legkorszerűbb számítógépes technikák rajongóit, ismerőit, valamint a biológiai anyag és a kibernetika összefonódását. Amiről te beszélsz, az az oligarchaság, és már régóta jelen van a társadalomban. Mindenféle történelmi korokban voltak oligarchák, a cyberpunk fogalma viszont egy lehetséges technológiai jövő előképe.
-
#5641 Kérlek ne a CP topikban és ne is a játékosok fórumában várj visszaigazolást a politikai nézeteidre/gondolataidra. -
#5640 Nos a modderek viszont nem tétlenkednek és íme karácsonyra egy kis újdonság:
19 állomásos metró rendszer, utazásra használható metró szerelvénnyel.
MÁS: Ha Gattyán tényleg komolyan gondolja, és nem csupán egy álcázott stratégiai meállapodásról van szó az ellenzék gyengítésére, és neadj Isten még nyerne is (ami jelenleg nyilván fantasy és sci-fi témakör... :D), na az lenne az igazi kiberpunk, nemde? Amikor a hatalom és a nagytőke nemhogy összefonódik, hanem egy és ugyanazzá válik... -
Zsoltee_a_bator #5639 Meg is dobtak, csak elfordultal es eltunt. -
#5638 Oh, te kis naív :D -
#5637 Semmi se jött 1 éves évfordulóra? Kicsit azért csalódott vagyok. Legalább egy autóval megdobhattak volna minket... -
#5636 Jó de az óra-óra az 300k-nál indul, Tissot-al :) És megy a végtelenségig (az ár és az óra is:))
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.12.04. 12:05:16 -
#5635 Számomra az óra mozgó alkatrészeket tartalmaz és fogaskerekekkel működik. Minden egyéb csak bohóckodás. -
#5634 Hat hja, de anno a "csoda" 7 zenes casio sem kerult akkor annyiba, mint ez most :) -
#5633 Atyaég...megint a lengyelektől fogunk kvarcórákat vásárolgatni, mint a 80-as években a bosnyák térnél? :D Ott volt ún. "lengyel piac", a sláger termék pedig a kvarcóra volt. :D
Ebben a témakörben akkor már ez ütősebb szerintem: Snake Edition
-
#5632 En egy Cyberpunk GO-val is ellenék. :) A Hitman GO és a Lara Croft GO nyomdokain. Tudom, hogy erre vajmi kevés esély van, csak elméleti síkon. :)