Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az általad leírt események nem a nomád, hanem az utcagyerek előzmény választás folyományai. Szóval, ha vidéki gyerek szerettél volna lenni, valahogy mégis városi gyerek múlt sikerült.
Aztán a sértett nyilván nem gondolja komolyan, hogy a zsaruk egyszerűen nyirjanak ki minket a hivatalos ügymenet helyett...a lényeg, hogy nincs kedve feljelentéssel bíbelődni, aztán meghallgatásokra, tárgyalásra mászkálni, így a zsaruk el kell, hogy engedjenek.
A Jackie-s közös felcsövelésnek - pitiáner lúzer szintről a balek szerepkörbe - azért nem lehetsz tevékeny részese, mert talán nem akarták, hogy nagyon összeszokj vele, és/vagy a valószínüleg drága pénzért utolsó pillanatokban bevásárolt Keanu Reeves kb. a játék feléig ne legyen szerepeltetve, esetleg mivel ez a rész sem lett kész, majd megcsinálják valamikor, és a a birkának nézett vásárlók majd DLC formájában pénzért megkapják ezt a "kimaradt jelenetet" ... addig pedig ott a montázs videó, és hát a CDPR-es srácok, hogy is mondjam csak, mint tudjuk jobban szeretnek videót gyártani, mint játszható játékrészeket... <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.10.10. 20:03:18
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Segítséget szeretnék kérni. 😊 Bár, már elég régen megvettem a játékot, most vágtam bele. Ami nekem fura, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nomádként kezdtem, az első megbízásom egy puccos autó ellopása lett volna, de nem sikerült, lekapcsoltak.
A rendőrök mellett megjelent egy japán faszi is, aki azt mondta, hogy dobjanak a tengerbe összebilincselt lábbal.
A következő jelenetben viszont ott ültem Jackie Welles-el egy lépcsőn és ment a kesergés a rosszul sikerült balhé miatt.
Ez most hogy? 😊
Ezután jött egy animáció, ahol szintén Jackie Welles-el nyomultam, de voltaképpen csak egy mozi volt, semmit nem lehetett csinálni... mindenféle események történtek, csak azt nem értem, ennek miért nem lehettem aktívan a részese.
Vagy én csinálok valamit rosszul? 😊
Köszi a válaszokat! 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.10.10. 18:53:09
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Steam név: Belchior10 (HUN)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Steam név: Belchior10 (HUN)
Kedvenc számom a játékban.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2021.10.09. 11:57:24
Persze nyafogtam, mert túlhype-olták és nem azt kaptuk amit igértek, de én már akkor mögé láttam.
Aztán nekem is volt 10 hónap pihi és új karakterrel megint beletoltam 75 órát. (72nettó). Ez ilyen. Nálam a fizetős kieg is 1day buy lesz, nem érdekel hogy milyen, csak hozzátenni tudnak.
Þór vígi þessi rúnar
Kevés játék tudja elérni nálam hogy észre se vegyem az idő múlását és mire feleszmélek hirtelen elröppenjen négy óra. A Cyberpunk ilyen. Benntart. Jó vele játszani. Mondjuk a nyílt világ sose volt a kedvencem, mert amikor meglátok egy hatalmas térképet amit elborítanak a tennivalók egy nagyot sóhajtok mintha nagy munka várna rám.
És hát valóban munka is valamilyen szinten. Fel kell építeni egy karaktert, ez pedig rengeteg időt és energiát követel meg az embertől. Az új AC-k kapcsán ezért csömörlöttem meg, mert nem éreztem hogy volna értelme a fáradságnak, hogy hülyének néznek a fejlesztők. A Cyberpunk varázsa, hogy nem sajnálom rá az időt.
Pedig ez is megrettentett mikor megnyitottam a térképet, de mégis amikor elkezdtem vele játszani, mintha valami drog lenne egyre többet akartam belőle. Nem tudom miért van ez, tegnap még kételkedtem akarom-e, most meg nem tudom abbahagyni.
Ezzel próbálkozhatsz: https://www.purecyberpunk.com/map/
Csak a fő szálon manőverezve eléggé elsatnyul a karaktered, már az első harmadában a történetnek, így nagyon sok dolgot kell majd otthagynod, vagy sokkal rosszabb helyzetből megcsinálnod.
Ha nem tudsz alkalmazkodni ehhez, akkor tényleg a #5513-ben vázoltak szerint kéne eljárnod...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Talán ha leakciózzák megveszem.
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem nagyon eltalálták a karakterét. Nélküle a játék sokkal-sokkal rosszabb lenne.
Þór vígi þessi rúnar
Ezt tolod? Nagyon tetszetősen néz ki! Meg hogy sokféleképpen lehet csinálni dolgokat.
Mesélj az élményeidről lécci, mert gondolkodom, hogy megvegyem.
Þór vígi þessi rúnar
Johnny elég nagy seggfej, de legalább vannak elvei és valamennyire konzisztens velük.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"ON"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Még egy észrevétel: PC-n kezdtem el ismét szórakázni, Nvidia Geforce Now-n keresztül, minden fullon stb., bár kicsit zavaró a 4k kijelzőn 1080-ban tolni a dolgokat, de ez van, mindig minden kompromisszummal jár... Viszont hibák azért így is akadnak még szép számmal PC-n is, engem ezek nem érdekelnek, aki olyan rég ül a gép előtt, mint én, az látott már sok csodát, szerintem együtt lehet élni az ilyen dolgokkal. Na de rátérve a lényegre, még csak most szálltam be Dex-hez, ahhoz a dagadt rohadékhoz, eddig csak mellékküldiket nyomtam városszerte - már amekkora rész bejárható ekkor még - és feltűnt, hogy eső eddig csak egyszer volt, amikor Jackie hazavisz az elején, főleg nappal és verőfényben történnek a dolgok. Holott épp napfénynek alig kéne lennie...legalábbis hangulatát tekintve a játéknak...
Jó lenne feltenni, megnézni a klímaváltozás modot, de ez Geforce Now-n keresztgül egyelőre esélytelen. 😊
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.09.26. 18:11:49
Fura hogy igy utólag is mennyire nem akarja johnny hogy átadd a tested neki a végén... 3-4x megállít, hogy ne add fel, menj vissza, stb. Ez fel sem tűnt először.
Viszont az Arasaka endingekben a telefonbeszélgetések full el vannak baszva (az mellékes, hogy a kettő (aláírod vagy visszatérsz) tök ugyanaz.
Az öngyi ending továbbra is kiakasztó...
Þór vígi þessi rúnar
Nem bántam meg. Bár jöhetne valami komolyabb kieg vagy ilyesmi, mert már nem sok maradt hátra nekem amit tudnék kipróbálni.
Tán még egy shotgunos pszichopata pasi esetleg lehetne, bár nem hiszem hogy sokban különbözne a mostani géppisztolyostól...
Þór vígi þessi rúnar
Pár grafikai bug volt, meg lebegő autók, de semmi kiakasztó. Néha elment a futás hangja valamiért (jellemzően akkor amikor NPC által vezetett autóból kellett kiszállni).
Amit utáltam, hogy nem lehetett elnyomni az NPC-s autókázást. Régen lehetett skippelni, most nem. Valamint az sem tetszett, hogy azokat a blueprinteket is felajánlották az árusok amiket már megvettem. (régen csak az újak voltak bent igy nem vettem duplán).
Ennek ellenére ez a játék számomra még mindig kegyetlen király!
Þór vígi þessi rúnar
Szivecske alakban kirakott kaják valamint a viz alatti templomos kép a falra. Szóval ez is javitva lett.
Þór vígi þessi rúnar
Eddig random dobálta a legendary armadillo-t mostmár fixen azt tudsz gyártani ha eléred a megfelelő tárgykészités szintet. Ez király igy.
Þór vígi þessi rúnar
Közben meglett a házi cica is, találkozz takamurával a büfében után unlockolja.
Jött újabb patch is a szokásos faszságokakkal, csak nem értem ez miért 800 mega. Mindegy.
Þór vígi þessi rúnar
Johnny dumái egyrészt már a fülemen jönnek ki, még az évvégi játszadozásokból adódóan, másrészt annyira nem hiányzik a pofája sem. 😊
Regina kiberpszichói meg a szokásos rendőrségi besegítés játszik egyelőre, illetve a fehér felsős japó csóka meg a lökött másik, amelyik valamilyen nagymacska nevével fémjelzi magát. Ő volt az, aki a javítások előtt szeretettel ragadt be, és maradt velünk. 😄 Hozzáteszem az ő küldetése vagy 3x kisiklott, hogy miért, rejtély, beszállt velem a kocsiba, elindultunk a kistérképen jelölt úton, és egyszer csak bedobta, hogy a csókának annyi, és jött Regi lebaszása, miközben a csóka ott virított mellettem, és közel, s távol egy japó bandatag se volt...
Ja volt még Garry a próféta, első felvonás, de az egy nagy lófütty... 😊 Koldult egyet, azt' jó'van... 😄
Amúgy én nem érzékelem a gyorshekkeléses "baráti ügyintézés" nehezítését. Hullanak sorban ahogy kell, túlmelegítés, kiberver hiba, rövidzárlat váltva használva, ha pedig észrevesznek, és rám rontanak, kiütöm mindet a gorilla karjaimmal, egy-két kalimpálással. Néha eleve ezzel kezdek, ha túl sokan vannak, mert unalmas és fárasztó hosszútávon a gyorshekkelgetés...😄 Az ikreket 120-as életerővel gorilla karok nélkül is kifektettem. 😊 Az összes fegyvert, legyen az szúró-, ütő-, vagy lőfegyver szerelem szét, vagy adom el.
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.09.14. 21:52:22
Igazából a gépészet és az atlétika fejlesztések miatt lennének ezek fontosak a tárgyak és t.k.leírások mellett, mert ezekből nehéz pontot gyűjteni és minden egyes szilánkra szükség volna ezen képességek kimaxolásához - az elkölthető képességpontok számát is növelve ezzel (minél korábban használhatsz vmit, annál jobb).
De én nem emlékszem olyan küldetésre, ami elveszne, ha csak az Arasaka heist után csinálod meg. Milyen ilyen küldetés van, amit muszáj még előtte megcsinálj?
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.09.14. 15:38:08
Þór vígi þessi rúnar
Sajnos, a játék nagyon elqurt szintezős rendszere miatt kénytelen vagy azt az elátkozott 50. szintet minél előbb elérni ahhoz, hogy "nyugodtan" játszhass és ne az dolgozzon a fejedben, hogy má' megin' mit kellett otthagynod.
...és még szerencse, hogy nincsenek Blizz'&Ubi módra külön tier-paragon és egyéb elbaxások benne. <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2021.09.14. 14:55:10