6314
-
#5911 Megkértem az AI-t, készítsen nekem pár képet Cyberpunk 2077 témában.
Ilyenek születtek: katt -
Orbancapitan #5910 grafikai frissítés lesz -
#5909 Állítólag nagy frissítés várható hamarosan, új dolgokkal.
Utoljára szerkesztette: hykao, 2023.03.28. 10:50:11 -
#5908 A válaszok a fontosak, van egy guide a neten, ha kell belinkelem szívesen.
De ha pc-n tolod, akkor van tudtommal mod is, amivel meg lehet oldani, hogy ezzel a mentéseddel is menjen a titkos befejezés. -
FJS #5907 Közben rájöttem hogy hiába várok a tetőn, nem jön a titkos befejezés, mert csak 60%-os a haverság Johnny-val.... Ezt elrontottam... Biztos rossz válaszokat adtam neki valahol a játék folyamán... De nem is gondoltam/tudtam hogy erre kell figyelni -
#5906 nagyon optimalizált buildje is volt - 1.6 után is ez még lényeges? Komolyan kérdezem. Én Xbox-szal tolom, sok hülyeség volt, de a vége nem akadt, meg ugrott ki. :) Az mondjuk durva volt, hogy Xbox One X-en 4k-ban jobban futott, mint HD-ben. :) Azóta Xbox Series X van, de ahogy néztem se PC-n, se boxon a frissítgetések óta már a belvárosban sincsenek tömegek, akárhogy állítgatja az ember. :D -
#5905 Nincs level scaling, mindig level 50-re van fixálva. Ami a játékrendszer miatt azt jelenti, hogy 4-5 szintnél lehetőleg ne legyél alacsonyabb, mert amúgy nagyon nehéz lesz.
Ja és nincs mentés, szóval ha ott meghalsz, akkor game over vagy kezdheted előről a háztetőről.
Én egy jól kimaxolt level 44-45-nél alacsonyabb szintű karakterrel normal vagy feletti nehézségen nem mennék neki, de láttam videókat, hogy valaki 20 szinttel lejjebb is megcsinálta, de az kb egy zseni volt meg nagyon optimalizált buildje is volt. -
#5904 Nehézségi szint függő. Ha legnehezebb szinten játszod a játékot akkor nehéz.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2023.03.17. 09:20:18 -
FJS #5903 Hello. Valaki végigvitte már a titkos befejezést? Mennyire kemény? Nagyon fel kell készülni? Mit érdemes vinni? -
#5902 Ok azt még megvárom :D -
#5901 Felröppent a hír, hogy esetleg a DLC-ben feltűnnek majd egyes Edgerunner karakterek.
Új megjelenési dátum 2525. :D
Utoljára szerkesztette: hykao, 2023.03.16. 16:04:54 -
Orbancapitan #5900 van időjárás mod is -
#5899 Valami hír? Legalább rajongói módosításokról? Én sajnos csak Xboxon és nVidia NOW platformokon játszom, így a moddolás kizáródik az életemből CP2077 terén.
Amúgy oké, h Kaliforniában vagyunk, de mégis túl soknak éreztem a napfényes nappalokat. A műfaj több esőt, és sötétséget igényelne, amikor a mesterséges fények sokkal nagyobb szerephez jutnak. Jó, tudom, aludhatok, vagy csak simán átugorhatom az időt. Na, de hol van Snake kamu elektromos cigije 1984-ből? :D Kojima csak ücsörög abban a rohadt bárban.
Egy olyan modnak kifejezetten örülnék, ami a napfényes, esőtlen küldetéseket és a szmog nélküli légkört a városon kívüli Mad Maxes hangulatú küldetésekre korlátozza, a városban meg több esőt, sötétséget, vagy szűrt fényű szmogos nappalokat hoz, mint a Szárnyas fejmadár új kalandjaiban amikor az ifjú Herkules elmegy a replikánsként mégis megöregedett Dekard főhadiszállására a régi MTV székházba a Szabadság térre. A levegő olyan poros, mintha a Marson lennénk. A Reagan szobrot persze nem nézi meg, és az ismeretlen szovjet katona emlékmű sírját sem koszorúzza meg. :)
Hisz Night City-ben a játékban már-már egészségtelen mértékben tiszta a levegő. :) Az oxigén pedig mérgező anyag. :) Minden egyes belélegzése öregíti a sejtjeinket, és a lassú mérgezéses halálunkat hozza közelebb és közelebb. :) -
#5898 Igen. -
Madi92 #5897 Nem hiszem, hogy 1440pben sokat ad az élményhez a Dlss3.
4k RT ON meg minden, lehet sokat segít, de pl az én 3070 DLSS2vel már majdnem játszható RTvel is. Sajnos legtöbb játékban pont a határon van csak.
De azért egy 4000s kártya szerintem alaphangon jó fps-t kéne produkáljon akár DLSS2vel is. -
#5896 Tudtommal de. -
#5895 Azt csak a 4000-es sorozat támogatja, nem? -
#5894 Na, kijött a DLSS3 support peccs, kíváncsi vagyok, hogy muzsikál -
#5893 A macska az új peccs óta azt hiszem megy, a Roach-os játékkal meg tele az egész város. -
#5892 Köszönöm a válaszokat.
Nos annyi biztos, hogy nem minden lakásban ugyanazok a lehetőségek. Pl. bagózni, vedelni és kávét főzni, vagy épp "Keszegelni", biliárdozni. :)
A szobrocskát is csak az alap lakásban láttam. Meg azt az Arasakás akármit.
Vajon a megszerzett macska megy velünk mindenhova? :)
Utoljára szerkesztette: hykao, 2023.01.06. 12:33:58 -
#5891 A "nagy per", amit a befektetők indítottak a CP miatt a CDPR ellen most lezárult egyezséggel, összesen 1.85 millió dollárt fizet a CDPR, ami kb aprópénz kategória ezen a szinten. Ennyit erről meg ennek az egésznek komolyságáról. -
Orbancapitan #5890 igen -
#5889 De ezeket el tudod érni az alap lakásban is, nem? Ehhez nem kell megvenni egyik újat sem tudtommal. -
#5888 Ezt nem tudtam, köszönöm szépen!
Ezért érdemes itt olvasgatni. -
#5887 Showering: 'Refreshed' status for one hour (regenerates health during combat up to 60%; increases further 20% with the Regeneration perk)
Sleeping: Applies 'Rested' status for one hour (+20% skill XP) and regenerates health
Brewing coffee: 'Energised' status for one hour (+25% Max Stamina, +30% Stamina regen)
-
#5886 Nincs semmi, csak ilyen időgyilkos kozmetikai izé. Immersion meg ilyenek, amikor már nem tudod mire költeni a pénzed. -
#5885 A lakás vásárlásoknak van bármi gyakorlati haszna? Túl azon, hogy hazamegyünk bagózni, piálni, lemezt hallgatni, és ha változtatni szeretnénk a kinézetünkön (ruházat és test), akkor mondjuk nem kell annyit utaznunk, ha több lakásunk van. A Glenben lévő lakásban a "Keszeges" játék azért elég gagyi és baromi hangos, a biliárdot pedig kidolgozhaták volna rendes mini játéknak - ennek talán lett volna némi értelme. :)
Utoljára szerkesztette: hykao, 2023.01.05. 20:44:43 -
#5884 Bennem azért maradandó élményt hagytak gyermekkorom olyan élményei, amikor XY. számú vendéglátó létesítményben tömegesen időztek bebaszott melósok cigivel és piával a kézben (le nem rakták volna egy pillanatra se egyiket sem. :D), vágni lehetett a füstöt, és azt az ugyanolyan sör szerű szagot árasztotta mind, de a pult mögött álló - ma fiatalnak, akkoriban inkább középkorúnak tituált - nénik mosolyogva emelgették a pultba épített fagyis tégelyek fedeleit és a gombóc adagoló kézi készüléküket csattogtatva mértek ki nekem három gombócot - 3 forintért. Közben magamon éreztem a piás közönség szúrós, üveges, részeges, kissé megvető tekintetét. :D -
#5883 A küldetéseket ő maga alakítja ölj meg mindenkit feladattá, ahogy írta a Netflixes sorozat alapján felbuzdulva sandevistannal és karddal ront neki a különböző küldetéseknek, így valóban minden küldetés egysíkúvá válik. Vajon a három csajszit is mind elveszejtette? :D :D :D Vagy az örömlány és a mesterséges intelligenciát imitáló automata románcát is a gordiuszi csomó átvágásával oldotta meg? Jó tudom, hogy nem mélyedt el ily mértékben a mellékszálakban. Viszont ezen kívül vélhetően a fixereket is valamiféle hatóságnak véli. :) és / vagy ránéz a delikvensek adataira, kit miért köröznek. Bár nem tudom miért, ha mindenkit kinyír végül. :D
Nem mondom, most én is gorillakarral és a fizikális képességek maxra fejlesztésével rohangálok, és akit lehet és kell ütöm vágom ököllel, hogy fejlődjön az ezzel kapcsolatos XP is, de csak azért, mert különben a bunyós küldetéseknél vért szenved az ember, és a végén nem tudom eldönteni, hogy lefeküdjek a fekának, vagy kiüssem, mert mindenképp kiüt a picsába. :D Az edző persze a markát dörzsöli, de a kisfiú szomorú marad. Ettől függetlenül nyilán nem gondolom, hogy az a feladat, hogy csapjunk szét mindenkit. :D
Végülis ha valaki sandevistannal és karddal rohangál a városban akkor nehéz nem állandóan valami támadásnak kitevődni, hisz sok helyen van helyszínelés, bűnelkövetés, vagy csak a bandák ácsorognak. Ezekbe belerohangálva hamar egy 90-es évekbeli FPS szintjére süllyeszthető a játékmenet és élmény. :)
Minden csak nézőpont kérdése. Ha úgy vesszük, a mi világunkat is a medveállatkák uralják, hiszen mindenhol ott vannak hatalmas lélekszámban, és az extrém hőt, vagy az űr hidegét is képesek elviselni. :)
Utoljára szerkesztette: hykao, 2023.01.03. 16:18:09 -
#5882 Ezek a küldetések teljesen opcionálisak és még az sem igaz, hogy mindegyik arról szólna, hogy menj oda és ölj meg mindenkit. Van olyan, ahol konkrétan nincs is ellenség (pl. a beragadt netrunner kimentése vagy az elkóborolt taxik) vagy ahol azért kapsz bónuszt, ha észre se vesznek, hogy ott voltál, de olyan is van, ahol simán ki tudod dumálni magad (sőt, ez az elvárt megoldás, a lövöldözés helyett). Mármint ha fixer küldetésekről és side jobokról beszélsz és nem ilyen NCPD riasztásokról, amik ugye nem küldetések.
Ha a történet érdekel, bőven elég végigmenni a főszálon, a játék úgyis végigvihető simán, nem kell egy fixer küldetést se megcsinálni (ha össze tudsz szedni elég pénzt krómra meg a 15 000-et Rogue-nak), 10-15 óra akkor is simán lesz a játék. A fixer küldetések és a sok szétszórt side job nem azért vannak, hogy mindet megcsináld (ahogy a witcherben sem ezért voltak) egy végigjátszás alatt, hanem hogy ha ismét nekiállsz egy másik karakterrel, akkor legyen benne némi újdonság. A főszál itt is érdekes, van egy jó történet mögötte, amit érdemes megtapasztalni szerintem. Az RDR2 egészen másfajta játék, pl. nincs benne build, mindenki ugyanaz az Arthur Morgan lesz, ugyanazokkal a képességekkel és fegyverekkel, ugyanazokat a küldetéseket fogja csinálni ugyanúgy. Az RDR2-ben (vagy GTA-kben) minden küldetést egyféleképp lehet megcsinálni, nincs lehetőséged pl. lopakodva, netrunnerként vagy tankként lerohanva megcsinálni őket. Egyféleképp, sokszor még a fegyvert sem engedi neked kiválasztani a játék, hanem kapsz valamit, amit ő gondol és kész. Abban igazad van, hogy ezek a játékok a küldetéseken kívül nagyobb szabadságot adnak az open world kóborláshoz meg időtöltéshez, de a CP nem GTA, hanem egy RPG. Ahogy a W3 sem volt soha GTA. Ott sem tudtál nagyon mit csinálni a nyitott világban a küldetéseken túl. -
Ez egy játék ember, játék.
Nem tudok, de nem is szeretnék ennyire beleragadni.
Engem nem nyomot le NC, de Csepel, Kőbánya, és a Mackó cukrászda sem.
-
#5880 Ne viccelj már, nem vagyok Dredd bíró. Az igazságszolgáltatás nem az én gondom. :)
Viszont nem mindegy, hogy egy melóért 15000 vagy csak 5000 a lóvé. :) Amúgy nem az a lényeg, hogy milyen eszközt használsz, tudom, hogy nem túl életszerű, de majd mindegyik fegyvert vagy eszközt lehet nem halálosra módosítani. :)
Utoljára szerkesztette: hykao, 2023.01.02. 08:57:54 -
#5879 Igen a Kingdom Comeban is jól tudták vezetni és nem éreztem nyűgnek, bár ott volt már vadássz le x dolgot küldik de valahogy még azok sem estek le a sztoriról. A witcherekben meg sztem teljesen tudatosan kerülték az ilyen egyszerűbb megoldásokat vagy ha úgy is indult addig csavarták még más lett a vége.
Nekem az a hívogatós se tetszett volna mert tuti isegesítően lehet csak megoldani, akkor valszeg 4-5 után leesett volna hogy na ez töltelék és nem is csinálom. Így legalább kigrindeltem mert bennem volt az hogy na hátha most lesz valami érdekes és hát néha volt is. -
lonvard #5878 Igen, mer az a küldi, hogy tele van csapva a térkép csapatokban bűnöző csoportokkal, és földre kell küldeni őket, mindegyhogy. Kaptál egy opciót, hogy nem halálos a lövedék, és akkor boldog lehetsz, hogy nem is vagy erőszakos. Téged nem tett tönkre Night City! :D Én a végére már a magam szórakoztatására csak azokat gyilkoltam le, akiket gyilkossággal köröztek. Aki csak zsarolt meg ilyenek, azt bottal vertem agyon. Na de viszont te meg gyilkosokat hagytál szabadlábon. Nem, nem mindegyiket gyűjtötték be a rendőrök, volt aki elkúszott, és utána is gyilkolt, és az a te lelkeden szárad. :P -
#5877 Érdekes, hogy így maradt meg bennetek, hogy "öld meg". :D Pedig konkrétan senkit nem musztáj megölni a játékban. Sőt, kifejezetten a nem halálos megoldások felé terel. Jóval több pénz üti a markunkat, ha nem rendezünk mészárlást. ...és a fixerek megdícsérnek. Ellenkező esetben pedig állandó lebaszást kapunk (a jócsakán csökkentett díjazások mellé) -
Gary #5876 Most kezdtem újra. Megjelenés után vittem végig, Nomádként, sok mentéssel, választások, döntések újrapróbálgatásával. Steam szerint több, mint 290 órát töltöttem el vele. Nekem nem tűnt föl.
Most még nem merültem el a mellékküldetésekben, de nekem tetszik, hogy pl. egy út melletti tákolmányban, találok egy üzenetváltást.
Megszereltem az automata löveget, kicserélem benne ezt-azt. Jó lenne ha tudnám irányítani is. Haver írja, hogy a resethez mit kell bepötyögni, majd indítani. Pár sorral később, írja, hogy ja bocs, nem azt kell, hanem ezt, remélem még nem késő... Háát, én csak hullákat találtam a környéken! :)
Vagy egy másik. Jackie-t nem Welles mamához küldettem először, így az a szál kimaradt. Most jól választottam és a garázsban, Misty-vel a szobájában, rácsodálkoztam az akváriumra.
Misty mondja, a törpecápája volt benne. Megállapítom, hogy jó drága lehetett. Mire Misty: Nem hinném, hogy vette...
Nekem, ilyenek miatt, szerethető a játék. Pedig, most mintha többször fagyna. Ráadásul, most már túlméretes vas is van alatta. -
lonvard #5875 Látványosan kipakolták a grindelésre szánt küldiket a térképre, attól meg olyan lett a játék, mint egy multi rpg, hogy látod magad előtt, hogy hova kell szaladni, hogy lecsapd a vaddisznókat az xp-ért. Ha azt csinálják, hogy ezek random generálódnak, és egyszer csak befut egy hívás, és van 2 percünk odaérni a helyszínre, abban több lélek lett volna. Persze így meg kiszámíthatóbb, szóval én megértem, hogy sok gamer meg attól akadt volna ki.
Most például a Kingdom Come-al játszom, és abban is vannak a kun csapatokat leölős küldik, amik oda vannak applikálva a térképre, de azon kívül az egy összefüggő történetfolyam, és a küldetések egymásból következnek, és nincs ötven küldetésed, hanem van néhány, és mindegyik a sztori része némiképpen, és nem érzem azt, hogy küldetéseket oldok meg, hanem azt érzem, hogy problémákat oldok meg.
Olyan, mintha a napi tevékenységemből küldetéseket csinálnék. Google Maps térképen jelölném a pontokat, hogy ide kell menni boltba, oda kell menni boltba, szobatakarítás, udvartakarítás, kimosni a ruhákat. Pontokba szedném, xp-t társítanék melléjük, térképen jelölném, és akkor csináltam magamnak egy játékot az életemből. :D Kingdom Come arra tesz kísérletet szerintem, hogy ne érezd azt, hogy ilyen pontokba van szedve. Cyberpunk amikor történetet mesél, akkor jól csinálja, csak nem fáradt azzal, hogy az összes többit megoldja. Azt csinálták, hogy van egy történeted, és mellé teleszórták küldikkel a térképet, hogy nesze grindelj. -
lonvard #5874 Hú nekem nagyon tetszett. Szóval a játék térképén, a játék grafikájával a játék helyszínein játszódó sorozat? Na nee. Azonnal cseréltem le a hekker oprendszert a karakterben, akit a főszálon hagytam lógva félúton, applikáltam be a sandeviestant, aztán azzal végigdúltam a játékot, és végigjátszottam a sztorit. Kb. ilyen hatása volt rám a sorinak. :D -
#5873 De tényleg az volt a mellékküldik többsége hogy menj be valahogy lopakodva vagy harcolva, szerezd meg, olvasd el, hackeld meg, öld meg és gyere ki. Még is volt valaki aki ettől katarzist élt meg és írta is a fórumon, hogy de jók ezek a küldik, de úgy nézem én is, hogy a többségnek nem tetszik és nagyban hozzájárul, hogy csak közepes a játék. Ha ezek a küldik jobbak, a világ jobban reagál ránk több pontot lépne előre a játék. Barátom játsza most a legújabb patchel és továbbra is vannak furcsaságok, rendőrök hülyén viselkednek, NPC-k teljesen nem racionális dolgokat csinálnak, nem egy RDR2 szintű világ, ott simán beállhat a játékos kukkolónak mert kidolgozott részleteket fog látni. Cyberpunkban meg legjobb ha végigrohan az ember mindenen nem néz se jobbra, se balra akkor ott vannak az NPC-k egy pillanatnyi díszletnek mert többre nem alkalmasak.
Szerintem az autók fizikája inkább fura, gunplay ahhoz képest hogy az első ilyen játékuk ahhoz képest nagyon jó, többi játék szempontjából közepes. Amit hiányolsz valszeg kivágott tartalom lett, mint ahogy a nagy underground világ meg megannyi dolog. -
#5872 Elkezdtem nézni a Netflix sorozatát.
Bár ez a nagyon mangásra sikeredett anime nem jön be annyira és a magyar hangkeverés is gáz lett, így japán hanggal és magyar felirattal nézem inkább, viszont az érzést nagyon adja. Olyan, mintha ismét a játékban lennék.
És ebből látom, hogy mennyi lehetőség lenne ebben a játékban, nem csak V szerepében, hanem akárki máséban a saját céllal, eszközökkel, mentalitással. Rengeteg izgalmas és egyedi történetet lehetne gyártani. Csak, hát a fejlesztők ugye...
Kedvem lenne megint letölteni és tolni vele, de nincs kedvem a virágbolti verzióval vacakolni és annyi más játék van, amivel még nem játszottam.