6314
banner
  • PiszkosFred
    Amikor idegbe jott, akkor mar a Maunika showban sem volt kepes emberi modon kommunikalni. Azota csak rosszabb, ra kell hagyni, hamarabb megy vissza oda, ahonnan elobujt.
  • macleody
    Mi a baj, elgurult a gyógyszered? Szövegértelmezés?
  • Although_
    "tetőről lopakodva"
    És ez nem egy main quest vagy komolyabb mellék. Hanem egy nyomorult tucat quest sablonja.
    Mindezt jó pár verzióban,
    időt öltek bele egy nyomorult kimenekítő questben is ha neked a karaktered van és nem zombi vagy hanem körbenézel megtalád az utat? Érted ezt? Szintén ha okostojás vagy mint te és berontasz a főbejáraton akkor is legyen build ami működik.

Dragon Age origins volt az utolsó amit ámulva néztem mennyi mindenre figyeltek de az negyedekkora világ volt.
  • Although_
    Iszonyat idegesítő.
    Ki a faszt érdekel egy rpgben egy kalap, hogy javul???
    Eddig is megvolt az alap az ai valóban nem volt fényes de olyasmit kaptunk amit te elképzelni sem tudsz.
    Egy élő lélegző világot npckel.
    Ami folyamatosan javul. És nincs hasonló,
    Mára már kb olyan ami nekünk tökéletes,
    Tudsz karaktereket, különböző karaktereket építeni. Lopakodó, tank, stb.
    Remélem a questek történetek döntési lehetőségei is bővülnek. Már az elején még egy szar mellékquestnél is több döntési lehetőséged volt mint az agyon sztárolt Skyrimban a fő szálon! De mondhatnék mást is. Felépítették érted?
    Tetőről lopakodva vagy az főbejáraton. Érted ezt???

• NiGhTM4R3
    Nem úgy volt, hogy ez a kalap szar javult a legutóbbi javítással?

Mi ez a mérhetetlenül fos mesterséges intelligencia? jóistengyerele, hosszú évek megfeszített munkája ez az ai? :D

• lwb
    Tesztelgetem akkor még, órákat nem töltöttem vele, ez igaz.
  • Carlos
    Nálam is pár óra után jön elő. Pár másodpercre visszaesik 10 FPS-re. Jellemzően akkor amikor a térképre megyek waypontot állitani vagy küldetést kiválasztani. Valami leak-el az új térképen. Restart megoldja. ;)
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2022.02.22. 08:08:38
  • lwb
    Redditen olvastam, hogy sokaknak pc-n az 1.5 után az fps leesett 60-ról 8-9-re. Gyorsan megnéztem én is és azonos beállítások mellett én semmi különbséget nem láttam a játék elején. Pontosan úgy megy, mint eddig. Pc-n alig látok bármi különbséget, csak a játékmechanikai változtatások vannak meg, de maga a játék sztem ugyanúgy néz ki és ugyanúgy is fut.
  • Carlos
    Aki 1.5-ben vissza akar menni a konpeki plázába az iguana tojásért:
  • Carlos
    Nálam is valami picsa 5-6 giga volt a patch utáni patch.
    Nem is értettem.
    Amúgy amiket tapasztalok: pár óra aktiv játék után elkezdi eldobálni a hangokat. Néha kimarad egy fixer mondat, néha elmegy a background hang stb.
    A térkép pedig elkezd akadni zoomoláskor pár mp-re.
  • Madi92
    Nekem Gog-on, "csak" 5.6Gb-ot tölt. Fostalicska netemmel még ez is sok. :D
  • PiszkosFred
    Gondolom ez csak az angol nyelvet tartalmazza, mig a steam/gog az osszeset frissiti, mind az audiot, mind a videot vagy texturakat, barmit is kellett SOS javitaniuk. Ennek ellenere en inkabb maradok a Steamnel. :)
  • HJ
    A verzió szám nem változott. Maradt 1.5 Ez azért elég érdekes.
    Opsz most láttam: Cyberpunk 2077 v1.5 Hotfix-CODEX, Size: 850 MB
    Vicces, hogy aki megvette a játékot, az meg letölthetett sok-sok GB adatot :)

Utoljára szerkesztette: HJ, 2022.02.19. 21:29:46
  • PiszkosFred
    Erre gondoltam en is, amikor ennyit tolt le egy patch/fix extra kontent nelkul, akkor ott hang es/vagy video korrekcio van a hatterben, legtobbszor legalabbis.
  • Zeller01
    https://steamdb.info/patchnotes/8232115/
  • HJ
    A GOG-on 62 GB jön lefelé, de ott sincs semmi infó, hogy mi a halál lenne ez. De most mindent félretéve: elég gáz, hogy 3 nap alatt közel 130 GB javítást kell letölteni a játékhoz...
  • jofer
    Igen. Én is épp azt vadászom, hogy ez mi is ez. :-D De sehol semmi.
  • PiszkosFred
    Ujabb 10gb-s frissites Steamen, de csak PS/XB ingyenes probaidoszak meg a lemezes verzio hibairol szolo patch notes van, PC-n mit javit? Ha valaki megtalalja, lokje be ide :)
  • silverchain
    Skillfa/Perkek mennyire változtak? A pisztoly/sniper/katana ágak még mindig túl erősek vagy kaptak végre nerfet? Vagy a shoti/lmg kapott buffot?
  • Carlos
    Amit még észrevettem: az utcán sokkal változatosabbak az autó skinek.
    Az időjárás is sokkal változatosabb. Könnyebben jön a pénz, sokkal többet lehet találni a világban és az ellenfeleknél is.
    Tetszik, hogy regina folyamatosan (kettesével) adja a küldiket (még nem mentem plázázni) és igy könnyebb letolni a 22 küldit neki a bónuszért. Sokkal életszerűbb, mindig küld egy sms-t hogy megsimogassa a buksidat és újabb két küldi. Nem a nyakadba bassza mindet egyszerre.
  • Carlos
    A vicces, hogy azt mondod túl könnyű.
    Erre én azt mondtam volna, hogy ne exploitolj: ne stackelj armadillo-t és cc&cd-t, told fel very hardra és máris nem lett volna olyan könnyű.
    Mostmár mindegy. :)
  • silverchain
    Hála az égnek, eddig túl könnyű volt, olyan crit buildet össze lehetett hozni, hogy az ellenfeleknek esélyük nem volt. Lehet adok neki egy esélyt. Köszi az infót.
  • Kotomicuki
    A vh eddig is a lopakodásról, a rejtekút- és gyenge pont keresésről, a végső roham előtti megtizedelésről és a rajtaütésről szólt - a lézerpontos célzás mellett - , főként a játék elején. Kigyúrt, 30+-os karakterrel már lazábbra lehetett venni ott is..., eddig.
    Ha a szintes kraftolást kivennék-megoldanák, akkor már-már elfogadható lenne a játékmechanika.
  • Carlos
    Level 5 shotgun build (kezdemény) tapasztalat egy gig (rendőrös 5-6 fős maelstrom band).
    Hard-on kb 3-4 haltam. A mesterlövész kb one shotolt. Egyszer már csak az az egy maradt és cikázva ugrálva rohantam felé hogy lelőjem és kivégzett.
    Normalon elsőre meglett. Különösebb gond nélkül, lövész kb fél - 1/3-ra lőtte le az életemet odamentem, 2-3 lövés és kinyiffant.
    Szóval a hard (nem a very hard) most eléggé nem tréfál bár még csak az elején vagyok (lvl 5) szóval nemtom később mi lesz.
    Kicsit úgy érzem, hogy nagy az ugrás a normal és a hard között. Szerintem very hardon csak odanéznek ahonnan jövök és összeesek. Kiröhögnek lehugyoznak és mehetek másmerre.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2022.02.17. 12:42:32
  • Carlos
    a ruhákba most max 9 upgrade-et tehetsz 20 helyett.
    Az armadillo maxon 270 helyett 75 (!!) armor-t ad.
  • Carlos
    Szintén. Én Hardon kezdtem nemtom maradok-e és szenvedek vagy visszaveszem normálra... Bár betudtam a láma shotgunos buildnek, mert ilyet még sose csináltam... Aztán olvastam a dolgokat...
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2022.02.17. 07:55:38
  • lwb
    Igen, mindjárt a kezdőharc a svcavekkel nehezebb lett normálon. Nem lett nehéz nehéz, de oda kell figyelni és kellett kétszer hypot is használnom controllerrel nem tudtam olyan gyorsan headshotolni őket. Az ellenfelek fedezékbe szaladtak, taktikusabbak voltak.

Ez szerintem jó hír. Nagyon könnyű volt a játék eddig kb minden nehézségen.
  • Encore
    Köszi az infókat, ha láttok még valami változást (és nem a patch note lista érdekel, hanem ami tényleg megtörtént változás), arról szívesen olvasok én is és gondolom mások is, mielőtt ismét neki állnánk a játéknak.
  • Carlos
    No, hát fossá nerfelték az egész játékot.
    vége a stackelésnek. Nincs már cc és cd stack, armadillo stack. a legendary ruhák max 2 slotosak. Minden cc nerfelve lett. 15%-ról 7-ra. a skillek is nerfelve lettek, a % bónuszok is. Szóval ezzel ki is nyirták a CC buildieket.
    A karaktered gyengébb lett, az ellenfelek taktikusabbak, szóval nehezebb lett a játék.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2022.02.16. 20:13:02
  • PiszkosFred
    Na, nalam vegre lecsorgott steamen, 43 gb itt is, indult utana egybol, nem volt gond.

...es meg mindig nem birja megjegyezni a magyar interface beallitast, azert ez mar valahol hihetetlen :D
  • Carlos
    Örülök a benchmark-nak. Igy lehet finomhangolni.
    Ami NAGYON viszi az FPS-t azok a hülye árnyékok. Azokat vegye vissza akinek kell és máris megvan a 60+
  • HJ
    Így utólag jobban belegondolva: a leggyanúsabb a GOG kliens. Mert a frissítése után elindult rendesen. 2.0.46 beta lett.
  • lwb
    Én még nem frissítettem le pc-n, 43 giga GoG-on és nem volt kedvem megvárni tegnap, elég volt hogy a box elvitte a teljes sávszélt az ő 60 gigájával. Remélem nekem menni fog rendesen, konzolon nincs vele baj.
  • HJ
    PC-n történt az eset. Itt is leszedte gyakorlatilag a teljes játékot mert 65 GB körül volt. Próbáltam a legújabb VGA drivert . Semmi. Nem indult el.
    Viszont utána volt közben egy Win10 frissítésem is. Utána meg már elindult. Visszaraktam a régi VGA drivert mert az F1 2021 azt szereti legjobban, a CP2077 azzal is elindult. A benchmark szerint FHD-ban ultra grafikával 50-60 fps közt mozog. Ha lejjebb vettem a grafikát akkor is maradt ennyi, szóval maradt az ultra.
    Szóval a fene se tudja először miért dobálta fel a hibaüzenetet. Most már rendben van.
    Ja.. jut eszembe: volt egy GOG kliens frissítés is. Lehet, hogy az volt a hunyó?
    Utoljára szerkesztette: HJ, 2022.02.16. 10:27:37
  • lwb
    PC-n vagy konzolon? Mert xboxon valami miatt a régi pinnelt ikonjával nem indul el a játék, hanerm a játéklistádból kell az új, női V-s ikonnal indítani. Ha ezt pinneled, akkor lecseréli az előzőt és már menni fog. PS5-ön meg az egész új verziót újra le kell szedni, mint más játéknál is.
  • MerlinW
    Tölthető az 1.5
  • PiszkosFred
    Tippelek, de ha mar bekerult egy ilyen "barber shop" a jatekba, akkor a modderek szerintem megoldjak a tobbi, teljes customizaciot, beleertve a teljes atalakitast, meg akkor is, ha mindez csak maximum esztetikai megoldas lesz, mert tippre a scriptek meghulyulnenek a sztori kozbeni valtasnal.
  • MrAndree
    Nem lehet.
    "You can now tweak certain features of your appearance (such as hair, makeup, piercing, etc.) when using the mirror in any of your apartments and safehouses."
  • hykao #5673
    Ja, így már értem. Fura volt, hogy miért írtad ezt, de így már tiszta. :)

Amúgy kíváncsi leszek az okosított NPC-kre, meg a forgalomra, stb.
    Az apartmanok is hasznos újítás, illetve, hogy több értelmet adtak a hazalátogatásnak és az otthoni tisztálkodásnak. :)
    A tükörbe nézős személyre szabás egy kicsit túl megúszós munkának tűnik, de legalább lett... (járművek esetében is legalább egy ilyen fapados módszer lehetne már)

Vajon tükörbe nézéssel nemet is lehet váltni? :D
  • PiszkosFred
    En tisztaban vagyok vele, koszonom :) Anonymusxx kerdezte, hogy lesz e rancfelvarras PC-re is, arra valaszoltam, csak mire a kepet beszurtam, kozben mar torolte valaki a kerdeset.