6314
-
#650 Szerintem meg mindig lesz sávszél lehúzni a játékot. Ezért meg nem fizetnék. Kivárom, hogy lejöjjön. A W III-at a kiadás után 1-2 héttel vettem meg és minden digitális cucc járt hozzá, akkor is, ha nem volt pre-order.
Az mondjuk érthetetlen, hogy a Soundtrack az miért limitált a 74 perces CD-hez. Adják ki az összes zenét és csá. -
#649 Plusz tudsz jatszani vele offline. Illetve, a steamen nem a jatekot vetted meg, hanem annak a hasznalat jogat, viszont a gogon le tudod tolteni a teljes drm mentes jatekot es azt ugy tarolni, hogy az idok vegezeteig meg- es a tied marad. Nyilvan keves esely van arra, hogy behaljon a steam es bukjon mindenki mindent, de mindig van valaki, aki szamol ennek a lehetosegevel. :) -
#648 Várj itt most nem a gog vs steam a vita hanem pre order vs first day digitális kiadás vétel. A válasz pedig az hogy adnak artot soundtracket rendelés mellé, de fogalmam sincs, hogy ezt ne adnák később? Valszeg ugyan úgy adnák, vagy most esetleg egy mobil háttérrel lesz kevesebb az ember amit ugyanúgy letölthet :D Meg úgy sem a körítésért veszik az emberek ezeket a dolgokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Physical goodies:
Collectible steelbook
10-inch statue depicting V, the game's protagonist, in action
Hardcover art book
Metal pin set
Quadra V-tech metal keychain
An annotated copy of A Visitor's Guide to Night City sealed in an NCPD Evidence Bag
Embroidered patches
World Compendium detailing the game's setting and lore
Postcards from Night City
Map of Night City
Sticker bomb set
Collector's Edition box
Digital goodies:
Game soundtrack
Art booklet featuring a selection of art from the game
Cyberpunk 2020 sourcebook
Wallpapers for desktop and mobile
Én azt megcsinálnám amúgy hogy a pre orderesek full sávszélen tölthetnék első nap akik meg akkor veszik azoknak meg ami marad, pl döcögne még a pre orderesek le nem töltötték először. Ez kevésbé népszerű játékoknál meg sem érezhető lenne, de egy ilyennél simán, sztem majd senkinek sem jön full sebességgel mert terheltek lesznek 16-án a szerverek tuti. -
#647 nem csak 'annyi', hogy 100% nekik megy a bevételből, nem pedig valvenak? -
jocika #646 Igen. -
#645 Gyűjtői változatot veszi valaki közületek (PC-re)? -
TokraFan #644 Valóban az, csak kár, hogy itt is elkövették azt a hibát amiért lassan börtönnel büntetném a fejlesztőket, miszerint a GUI nem skálázható, a feliratok mérete nem növelhető, és akármennyien is jelezzük ezt, nagy ívben b*sznak rá. Nagyobb felbontáson olvashatatlanul aprók a betűk és már rohadt idegesítő, hogy lassan 2020-at írunk, és még mindig itt tartunk.
Jut eszembe, remélem a CP-nél nem követik el ugyanezt a hibát! Egy olvashatatlanul apró betűtíoussal a legjobb játékot is haza lehet vágni.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.06.14. 22:53:59 -
#643 Ez tul szep, hogy igaz legyen, kb. 1 lepesre kerulnenk vele a vilagbeketol. -
#642 Igen, a mostani upgradeje lesz elvileg.
"GOG GALAXY 2.0 will bring all your games and friends from PC and console platforms into one powerful app."
Egy "kozos nevezo" lesz az osszes jelenleg egyedi kliens/launcher/stb es azokon elerheto jatekok kozott. -
#641 lúlz
A Frostpunk egy baromi jó játék. -
Daermon #640 Nem tudom, a Frostpunk szerintem nagyon jó lett :D -
#639 Én csak a gog connectről tudok. Mi ez a galaxy 2.0 valami új kliens? -
#638 A Frostpunkot vártam. Aztán amit hallottam róla annyira lelombozott, hogy -40% mellett sem vettem meg mert félek, hogy nem jó játékra pazarolnám időmet. -
Daermon #637 Semmi plusz, csak már meglesz. Én már megvettem, minek várjak mikor ismerem magam, hogy megvenném. :) -
#636 Valami ilyesmi. Megnézendő videóim között van az, hogy mi is lesz ez. Majd otthon letudom ezt is. -
#635 Plusz nem jon hamarosan a Galaxy 2.0, ami egybemossa az osszes kliens tartalmat? Vagy valami ilyesmi... -
#634 Bizalmam van, de ha nem jár előnnyel, akkor nem rendelem elő. Mert a bizalom ellenére is lehet zakó belőle.
Milyen előnye van most megrendelni a sima kiadást GoG-on? Mi pluszt ad?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.06.14. 15:48:14 -
#633 Megszokás, meg ha a multis játékokban steamen van a baráti körük akkor valahogy nagyobb eséllyel veszik ott, vagy ha több játékot gyűjtöttek oda jobban szeretnék ha egy helyen lenne, bár így is úgy is több klienst kell telepíteni és a gog sem hiányozhat egy nagyobb játékos gépéről sem akkor meg már tényleg értelmesebb lenne ott megvenni, mert úgy több jut a fejlesztőkhöz. -
#632 Az, hogy valaki ezt a Steam-en veszi meg nekem már önmagában sokkoló.
Olyan szinten gyenge a felhozatal, hogy a Civ VI (alig játszottam vele, csak érdekelt) és Steel Division N44 ódt (10 óra, szar lett) nem vettem lényegében semmit a Steam-en. A GoG-on több játékom van már, mint Steam-en úgy, hogy az "úgysem kell" hozzám vágott játékokat nem számítom bele. Pedig Steam 2010 óta van nekem, GoG meg a Witcher III óta csak. -
Daermon #631 GOG-on is. De a Witcherek is kaptam egy löketet ismét :) -
#630 Azért durva, hogy steamen a legjobban fogyó játék lett majdnem egy évvel a megjelenés elött.
Óriási a bizalom feléjük ez egyértelmüen látszik. -
TokraFan #629 Mondjuk a Bioware már régen nem az a Bioware, aki azt a sok kiváló játékot összehozta. A lejtmenete egyértelműen az EA sara, akik már nem egy, nem kettő legendás stúdiót aláztak porig. -
#628 Nem kevés, sőt már 900 hoz közelít a szám de volt idő mikor 3 játékot fejlesztettek (Witcher kiegészítő, Cyberpunk, Gwent) ha nem többet mert voltak ilyen adventure game meg egyebek is ráadásul nem csak fejlesztő, hanem kiadó is ebben a számban valszeg a gog-os emberek is benne vannak. Míg egy rockstars 2000+ ember, activison 4000, Blizzard 4700, Capcom 2000, Epic games 1000+, Riot 2500, Sega meg Nintendo ilyen 6000 körüli bár nem tudom abba vajon a gyári munkások is beletartoznak-e, Square Enix 4335, Ubisoft 13745, Wargaming 4000, vagy ha összevonnánk az EA fejlesztő csapatait is stb tényleg sok ember jönne ki. Ehhez képest a 900 szerintem felső közép és a játékok méretéből több emberre tennéd, pláne ha megnézed a felsoroltak mit sikerült kiadniuk ennyi emberrel. Pl a Bioware alkalmazottak száma van közel a CD projektéhez és a stílus is hasonló, csak még előzőről inkább a lejtmenet jut eszembe utóbbiról a fordítottja. -
#627 > A 3. után meg egyértelműen nagy stúdióvá nőtte ki magát mindenki szemében még ha az alkalmazottak száma nem is támasztja annyira alá
Az elmult 2-3 evben kozel 500 fore duzzadt a csapat, az pedig azert mar boven a top studiok letszamaval egyezik meg. Kell is ennyi ember ekkora projektnel. -
#626 Erre fel kell készülni, egyszerűen túl nagy a hype és ezért a dícsérő videók is clickbaitnek számítanak a fikázók meg a négyzeten számítanak annak, ilyen az ember dögre szívesebben gyűlik, a média nem véletlenül van tele negatív hírekkel.
A cd projekt meg ha megnézzük játékonként lépett egy szintet, a semmiből kis céggé a witcher 1 után, a kis cégből közepesbe a witcher 2 után, de a 3-nak meg volt az az előnye hogy csak a fanok várták kb, az rpg egy nagyon széles rajongó réteg, de még náluk sem ismerte mindenki, nagyon jól sikerült a 2 és már emlékszem én azt is vártam mert az 1. óta fent ülök a vonaton, de lényeg hogy még a 3-ra sem volt akkora a hype mert még a 2. sem vonzott be annyi embert hogy ennyire felgerjedjen mint most. A 3. után meg egyértelműen nagy stúdióvá nőtte ki magát mindenki szemében még ha az alkalmazottak száma nem is támasztja annyira alá, de basszus nem csak én vagyok úgy hogy az elmúlt 2 év E3-jai.
Olyan kort élünk mikor jóval kisebb címekre is rászállnak a hülyeségek miatt, emlékeztetnék mindenkit a kingdom come esetében kritizált feka szereplő hiányra.... aki nem ismerné a játékot a középkorban játszódik a mai csehország területén. A cyberpunk ehhez képest gigantikus céltábla. Biztos lesz benne románc lehetőség, azt már meg sem merik lépni hogy ne legyen azonos nemű opció, az már a mass effect idejében is kellett legyen :D de itt majd még azt is képesek lesznek kitalálni, hogy miért nem jöhetünk össze azonos neművel aztán kitalálná a karakterünk hogy transzgender és átváltoznánk nővé.... Valahol itt tart a mai szint. Vagy elképzelem, hogy biztos lesz valahol slozi a játékban, azt majd nézegetik hogy miért csak férfi meg női van hogy a többi nemnek a wc. Remélem csak disztrópia amit írok, de egy cseppet sem lepődnék meg ha ilyesmik majd előfordulnának.
Ez a nagy felhajtás kétélű fegyver, egyrészt a marketingeseknek sok lehetőség, meg kb önjáró már a marketing. Másrészt a kákán is csomót találnak majd az emberek és jaj nekik ha tényleg valami nem lesz tökéletes. Még én is aki nagyon szereti a lengyel céget, próbálom visszafogni magam és reális lenni, meg úgy várni hogy jó lesz biztos de ne várjak nagy megváltást, próbálok hibákat találni stb. Nem nagyon sikerült... Nekem ami nem tetszett tavaly az a lövölde, de egyrészt azóta eltelt egy év, másrészt nem lehet az érzést 100%-ban megmondani videó alapján, de kicsit súlytalannak érződött az egész. Nem rosszabb mint az átlag fps, de valahogy jobban örülnék ha érezhetőbb lenne a fegyver súlya, hogy rendes lövéseket ad, nem csak az effektek villognak. Pláne a nyomkövetős fegyver volt nagyon fura, nem csak designilag hanem használat közben is. Viszont a játék továbbra is rpg és én vagyok kicsit maximalista hogy elvárom hogy shooterként is nagyszerű legyen, mikor nem az a fő célja.
Lényeg a lényeg 8/10 es játéktól úgy sem lesz rosszabb és ha megnézzük a mostanában jelenlévő felhozatalt az nagyon jónak számít, viszont az elvárások ettől magasabban vannak úgy érzem általában 9, de van aki a tökéletességet várja majd... -
yossarianHUN #625 Túl nagy a jólét ott nyugaton :) -
nordan #624 -
TokraFan #623 Senki nem állította, hogy ez nem lehetséges! -
Gary #622 [OFF]
Lehet gyakorlattá alakítani az időutazás elméletét! :Đ
Tény, hogy a M.A.G.U.S. szabálykönyvet és egy Star Wars társasjátékot évekkel később jobb áron adtam el, mint mikor vettem! Persze, nem volt egyik sem leharcolva, csak kicsit használva...
[ON]
Utoljára szerkesztette: Gary, 2019.06.13. 19:10:29 -
#621 -
Daermon #620 Infó az E3 zárt bemutatóról -
#619 Wutcher most 4 éves de azért szerencse is kell ehhez, mert még manapság is megvan a hype körülötte, minden héten látok új youtube videót róla hogy valaki valami más szempontból közelíti meg, most jön switchre, eladtak 40 millió példányt stb most szerintem ezért is felfut, de 10 év múlva is szerintem lesz kereslet mert addigra már talán lesz jobb játék, de gyűjtők nem is feltétlen játszani akarnak vele, már kijátszották de kellenek az extra cuccok és kizártnak tartom hogy ma ne lehetne jó áron eladni egy mass effect 1 ce-t ha kicsit komolyabb lett volna a felhozatal nem pár füzet, az andromeda meg gondolom játékautóstól sem kell senkinek majd mert nem lett jó játék annyira. -
#618 Azért a star wars készletek bontatlanul még mindig jól mennek. A többi már tényleg nem. Csak és kizárólag a limited cuccok mennek. Ha most bemész a teszkóba és leakasztasz egy harry potter készletet azzal nem keresel semmit pár év múlva sem.
A classic space még jó.
Egyébként rohadtul igaza van annak aki lentebb irta, hogy szép és jó hogy "mit ér" egy készlet vagy CE játék (witcher 3) de kirakja 300k-ért és kb a kutyát se érdekli... Sajna ezek rövid kifutású cuccok. Ezt nem tudod évekig elrakni, mint egy legót, mert 10 év múlva ki akar witcher 3-azni vagy cyberpunkolni? Kb senki. Szóval max 1-2 évig lehet tárolni aztán gyorsan elfogy az érdeklődés. -
#617 Utóbbi... :)
Szerencsére nem ebből kell megélnem, akkor tényleg nem lenne jó befektetés. -
#616 Nem ertek hozza. Az biztos, hogy en nem vagnek bele egy ilyen bizniszbe, viszont erdekes olvasni rola masok beszamoloit. -
TokraFan #615 Megjegyzem, a bontatlan Lego biznisz sem megy már úgy, mint 15-20 évvel ezelőtt, ugyanis mióta sokan rájöttek, hogy jó befektetés lehet a régi készletek felhalmozása majd értékesítése, azóta már nem nagyon keletkezik ritkaság, ami felverje az árakat! Korábban tényleg úgy kellett vadászni 1-1 régi készletet, ha bontatlanul volt meg, az kb. aranyat ért, de ma már ez messze nincs így. Ha ehhez hozzávesszük, hogy magas árat csak egy igen szűk rétegnek ér meg ez az egész, akkor már messze nem fest olyan jól a dolog. Szóval öngerjesztő és önkioltó a folyamat, semmi garancia arra, hogy később lesz rá ennyiért vevő.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.06.12. 23:12:29 -
#614 Tozsden sem csak egy csomagot veszel es varsz ket evet, hogy eladja az orokosod, mert te ehenhaltal kozben :) Gondolom folyamatosan bizniszel igy midnig van egy kifuto termeke. Vagy csak fizu kiegeszites, akkor meg mindegy.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.12. 22:15:17 -
#613 Gyors kereséssel ennek töredék árára is 0 bid-e találtam. Szóval álmodozni ez jó, de befektetésként mondjuk úgy mosolyogtató. -
nordan #612 kicsit nagy a time gap a megvétel és az eladás közötti profit megszerzéséhez.............közben éhenhalsz, ennyi erővel ha most veszek egy raklap konzervet akkor azt a 3. világháború után eladom vagyonokért és milliomos leszek -
#611 Ez van vállalom. Van olyan legóm is amit annó 8k-ért vettem és most 64k az ebay-en (természetesen bontatlan) szóval lehet ezzel némi mellékest összeszedni. :)