Cyberpunk 2077

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ainz
Volt már downgrade
Carlos
source?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
ez a kérdés bennem is felmerült. Jóseggű kiscsajt akartam csinálni. így viszont mindegy lesz.

Þór vígi þessi rúnar

erasmus4
Ez esetben mi értelme van a karakterszerkesztőnek ha lényegében sosem látod vissza mit alkottál?

Nekem kicsit furának tűnik a a grafika, kicsit fakó
molnibalage83
És ezzel mi a baj? Gondolj bele, ha a Witcher III-ban, amit végig TPS nyomsz, akkor FPS átvezető kerül bele. Igen fura lenne.
Van olyan helyzet, ahol persze érthető a külső nézet, ahol pl. nem is vagy jelen, de összességében nem értem a "hááááááááááááát" részt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Ainz
Nem lesznek 3rd person átvezetők, mindet kivágták, helyette FPS lesz az is, háááát...
Még nem confirmed 100%, de 99% hogy nem kamu.
Palinko
Jaja szerintem jobban néz ki már a harc is mint tavaly a végére jó lesz ez.
jarlaxxe
Tök jó akkor most linkelje mindenki, itt az enyém.

wedge31
Jó volt szép volt, csak rövid volt, de szerencsére voltak új dolgok is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
Hivatalos csatornáról:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Palinko
Na így kell trollkodni, most a p0csöslány cuccánál jön ki az automatánál az üdítő <#idiota>
wedge31

PiszkosFred
Megnezed felvetelrol. Semmirol sem maradsz le.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hát IGN csatornáján is most elkezdték az eddigi kis visszaszámlálás helyett azt a visszaszámlálás képet mutatni, amit a CDPR Twitch csatornáján is mutatnak és valóban csak 2 óra múlva lesz. Csak akkor meg nem leszek itthon. <#nemtudom>
PiszkosFred
En is ugy tudtam, hogy kesobb lesz.

CDPR Twitch csatornája szerint csak 2 óra múlva kezdődik. Valaki valamit itt elszámolt. 😄
Palinko
Belinkelem akkor már ide is és köszi hogy felhívtad a másik topicban a figyelmem hogy lesz mert nem készültem rá.
50 perc múlva új gameplay videó boyz and girlz.
jarlaxxe
Utálom az olyan verseket amiben nincsenek rimek.

erre gondolt szerintem, vagyis az idei e3-on zartkoruen leadott videora, amit nem fognak kiadni teljeseben:

"A gameplay demo of similar length was shown behind closed doors at E3 2019. That demo hasn’t been released publicly yet, but Digital Trends sat in on a meeting and viewed the footage. In a few words: It was astonishing."

jarlaxxe
Költők is járnak már ide? emelkedik az sg szinvonal...

Kandurex
Fasztuggya mire gondol a költő. Szerintem csak nekem nem megy az olvasás <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.08.25. 18:31:41

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Maala
Hát, mivel konkrétumot az NDA miatt senki sem írt, így marad a remény, hogy tényleg csak QoL dolgokról van szó, és nem gamebreaking dolgokról...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Palinko
Hmm nem tudom így fél évvel a megjelenés előtt mennyire jó hír hogy új irányt kell vegyen az a pár dolog 😄 Ebből a szempontból a tavalyi vieó meg igazán elavultá válhatott akkor.
Maala
Ha gamescon helyett idei e3-at akartál írni, akkor arra gondolt imo a költő, csak van aki még le van maradva.

De mivel sok kritika is érte őket utána, biztos új irányt vett ez a pár dolog, és mivel obsolete, nem akarják mutogatni. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.08.25. 11:46:01

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kandurex
Azt hittem a mostani gamescon-osra gondolt a költő.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.08.25. 11:11:07

wedge31
30-án okosabbak leszünk, én azért remélem lesz új dolog is abban a 15 percben.

Palinko
De az idei új nem?
wedge31
Csodálom, hogy még nem láttad.

Kandurex
Hát ez szomorú. Miért kell vágogatni? 😞 ide nekünk az 50 percet!

Palinko
Nem adhatják olcsóbban mert akkor a többi partner sírna, hogy elveszik a vásárlókat és ha meg mindenhol olcsóbb lenne akkor ugyanúgy megmaradna az érv hogy de náluk lehetne még olcsóbb és ez egy végtelen spirál ahol már ingyen kéne osztani nem?

Azért jobb a GOG-on venni mert több marad a fejlesztőknél akik leginkább megérdemlik és nem kereskedők kézen közén folyik el sok %
Tökmindegy,mert ott is jó drága lesz induláskor.Pedig a saját kölykük.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.24. 02:29:57

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

+ Nem tudják még, hogy egyáltalán lesz-e valamikor New Game+ vagy Muliplayer opció.
Infók az új gameplay videóról

TLDR: Nem mennek PAX Westre nem részletezett okok miatt és nem is fogják bemutatni az 50 perces videót, ami az E3-n volt látható. Helyette egy 15 perces videót fognak streamelni augusztus 30-án este 8-kor. A videó tulajdonképpen az 50 perces videóból lesz összevágva.
grebber
Ajánlom az Observer játékot, kőkemény cyberpunk atmoszféra. Van magyarítás is hozzá.
grebber
grebber
Ezeket a nulla infokat rohadtul rühellem. <#levele>

Hova és mennyi fogyott,ezt olyan nehéz kinyögni? Ezek szerint igen.

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Jó látni, h nem mindenkinek csak a Steam létezik.
"#DidYouKnow — every third copy of the digital version of Cyberpunk 2077 for PC so far has been pre-ordered on GOG.com! Thank you for your support — it’s breathtaking!"
Nem túl népesek az utcák! Biztosan mindenki a Cyber-térben van és prank-ol! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Maxtreme
sajnos.... még jó hogy a refundot legalább még nem vezették ki.

A vicces az, h mindkettőnek ugyanakkor lett megváltoztatva a neve és mindkettő Cyberprank lett Cyberpunk helyett. Lehet, h ugyanaz a fejlesztő próbál két különböző fejlesztőnéven kiadni játékokat a Cyberpunk 2077 népszerűségét meglovagolva. A Girls egy sima puzzle játéknak tűnik összelopkodott rajzokkal, a 69 meg mint ha valami tech demóból lopkodtak volna össze képeket. Mindenesetre Steamre mostanság már korlátlanul ömlik a szenny, nulla moderálással.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.07.02. 16:29:50
A cím és a "THIS GAME WILL BE BREATHTAKING" a leírásban számomra eléggé egyértelművé teszi, hogy csak egy poénról van szó, nem hinném, hogy ezzel a "fejlesztők" ténylegesen keresni akarnának rajta. Aki meg képes véletlenül ezt megvenni, mert nem veszi a fáradságot a cím elolvasására, az meg is érdemli.
Maxtreme
pontosan ez jutott nekem is eszembe 😄

Am amit linkeltem, szintén valami ordenáré nagy kamu lesz. Itt a megjelenés, és még 1 árva vid sincs róla fent steamen? Ugyan.. Ez valami 4 állóképből álló pont & click szarság lesz 😄

PiszkosFred
Megint ugy erzem magam, mint a regi debreceni kgst piacon, amikor "olcsoert" lehetett venni a rebak, rebuuk, rebbok cipoket, vagy adios, adadis, stb polokat 😄

Maxtreme
katt <#szomoru1>

Nem tudom volt e már említve.

Palinko
Sztem street kid lesz a részemről bár a nomad is izgalmasnak hangzik.