6314
-
#2172 Már megy a nyafogás hogy a streamerek hamarabb játszhatnak mintha ez nem így menne már régóta. -
TomStorm #2171 Steam visszaszámlálás megy(10:25).Metán tartja stabilan 90+ pontot aztán majd jönnek a nyafogós júzer értékelések:DD -
#2170 2080 Ti-t semmi értelme cserélned. Alapvetően 20xx-ról felesleges váltani. -
#2169 -
Although_ #2168 Én is nézegettem pár kártyát az árgépen, de a tavaszi leállás miatt a gyártók jövőre fogják utolérni magukat. Nem kicsi a piac mégha úgy vesszük a 7 milliárdból 5 milliárd nyomorog és nem kártyavásárlás a problémája,
az 1-2 milliárdos piac is borzasztó nagy. Okos döntés az lenne a várnék vele. -
#2167 14 éves koromtól magam rakom össze a gépeim, de teljesen egyetértek veled. Inkább az a baj szerintem, hogy nem nagyon van olyan játék, amiért megérné a befektetés. Nézem az új 3xxx nvidia generációt és próbálom magam meggyőzni, hogy cseréljem le a 2080 Ti-t, de eddig nem sikerült. -
Evoluti0N #2166 Ok, de attól még, h úgy "áll mint egy faszi" meg "börtönviselt csöveskukorica kliségyüjtemény tetoválásprospektus", attól még hogyan lesz "fasziarcú"? :D -
Kancsalborz #2165 Azok " vinnyogásától" is falra mászom, akkor inkább az alábbi hsz.-ben lévő "pixelpicsa".
De most komolyan néztem erról a "Judy"-ról még képeket, úgy is áll mint egy faszi. A tetkói meg a " börtönviselt csöveskukorica" kliségyüjtemény tetoválásprospektus leggyakoribb találataiból van "összeállítva" szerintem, már bocs...
De hát ezért jó hogy különbözünk. Mindenkinek jut másik...XD -
Kancsalborz #2164 Cyberpunk -
#2163 Nekem csak a tetkókkal van bajom meg kicsit a hajjal -
#2162 "Edz". -
#2161 Ő valszeg 10 éves anime csajokkal edz :D -
Evoluti0N #2160 Nem mindenki így intézi. Skill Up csatorna pont mondta, h emiatt nem hajlandó saját tesztet megjelentetni, még úgy is, h már végigvitte. Ez eléggé erősen utal arra, h más játékoknál nem így működik. -
Evoluti0N #2159 Faszi arcú nő? Ez? :D
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.09. 01:26:27 -
Kancsalborz #2158 Ez tényleg "közönség jedvenc" ??? Má' megin' egy "fasziarcú" nő. Baszki ebbe mi a nőies ?
Fuj... -
#2157 Én úgy tudom ezt mindenki így intézi, máskülönben simán lespoilereznének nagy csavarokat a helyzeti előnyükből és nem mindenki olyan hogy akkor most azt a lapot többet nem olvassa hanem sokan oda járnának mert tudnák hogy olyasmiket látnak amit máshol nem. Most tényleg ezen a 11 órán múlik bármi? Mert annyi idő múlva lejár és tele leszünk streamel, igaz arra már nem fogok ránézni. -
Evoluti0N #2156 Ez nem csak náluk volt így, hanem sajnos mindenhol. Emellett egyik oldal sem kapott konzol verziót. Mindegyik teszt csak PC-s. Ennek a day 1 patch-nek csodákat kell majd művelnie. :D -
nxs #2155 A legkiábrándítóbb az IGN tesztje volt,ahol külön kiemelték,hogy nem rakhatnak be semmit a videóba csak a CDP előre felvett anyagát...WTF? Hypetrain gogo! -
#2154 -
#2153 Igen, határozottan (csak a masinám is így gondolja.... :D)! :) Azért nagy néha megkergetek a Pfalz-ommal egy Triplane-t... :D Jól vagy, minden oké veled?
@nxs: Ez nap HSZ-e nálam! :D -
Evoluti0N #2152 Nem tudom annyira a részleteket, de lesz benne románc meg egy éjszakás kalandok is. Judy az, aki egyelőre nagy "közönség kedvenc". -
nxs #2151 Nyugi egy átlagos német még a zoknit is csak bérli :D Kihozza fizeti és használja,visszaviszi fizet cserél és fizet megint,hogy használja. Nesze semmi fogd meg jól. Gyk ami nem a banké az a lyukas foga kb :O -
RedRiot #2150 :)
Szia Papa!
Az első világháború óta nem láttalak. ;) Készülsz te is a cyber jövőre? -
hiper KOCKA #2149 Fel lehet majd szedni cool punkcsajokat a játékban? -
#2148 Szia Riot! :)
"Mi csak megérdemlünk egy normális számítógépet. :) " vagy azt az érzést, hogy le van tudva a lakáshitelünk... :D -
#2147 Köszönöm, ezek szerint rosszul tudtam. -
Evoluti0N #2146 Maga Cyberpunk Twitter oldala tette közzé az infót a streameléssel kapcsolatban. Szal ez a holnap dél hivatalos. Általában a streamerek előbb elkezdik streamelni a játékokat, mint ahogy egy földi halandó elkezdené játszani.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.08. 21:58:41 -
RedRiot #2145 "Viszont mi értelme az egésznek, ha magadtól vonod meg az örömöt. 5-10 évente ennyi jár mindenkinek :)"
Ennyi. :) A mi korunkban Amerikában Joe megjutalmazza magát egy új Mustanggal. Kicsit közelebb Jürgen beújít egy Porschét. Mi csak megérdemlünk egy normális számítógépet. :) -
#2144 Van, csak egyelore aranyaron. Az uj szeriak mind az nvidianal es mind az amdnel nagyon jol sikerultek, a jelenlegi csucskartyakat agyonverik es meg olcsobbak is, ra is cuppant mindenki a vilagon es nem birjak a kinai gyerekek olyan gyorsan osszerakni a cuccot, amekkora az igeny :) Ami jo, azt viszik a nepek. (a tehetosebb zsivanyok meg felvasaroltak gyorsan az elejen a keszletet es szinten aranyaron aruljak az ebayen, stb. - nem fair dolog, de a biznisz az igy mukodik)
Itthon lehet kapni azert, van par bolt, ahol van meg raktaron 3070-3090, de neha olyan aron adjak, amelyet bar ki tudnek fizetni, de erzem, hogy annyit nem fogok (esetleg ha az ev vegi premium ugy alakul, akkor... de most annak a penznek is meglenne a helye). Na mindegy, nem sietek, tavaly a gepet csereltem, iden a kartya volt soron/lett volna soron - remeltem, hogy decemberre normalizalodik a helyzet, de tevedtem :) (Nvidia is lenyilatkozta, hogy 2021 Q1/Q2-re fognak ugy allni kapacitassal, hogy jusson mindenbol mindenhova eleg, hiaba szerelnek gyorsan a kinai gyerekek, nincs eleg alkatresz)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.08. 21:51:15 -
nordan #2143 hogy az Istenbe van az,hogy ennyire nincs videó kari? a világ összes gamere most vesz kártyát? -
#2142 Hat, ha mas nem tavasszal mar csak lesz elerheto mennyiseg itthon is. Tavaly a gepet frissitettem, iden a kartya lett volna soron, de nem hittem volna, hogy ennyire elkapkodjak. De, nem sietek, raerek, a raszant penzt nem megy sehova :) -
#2141 A 120 fps-nek úgy sincs semmi haszna, csak akkor ha van mondjuk egy 144 hz-es monitorod hozzá. Amúgy is hasznos a monitor frissítési frekvenciájához belőni egy fps lock-ot, hiszen úgyis csak annyi fps hasznosul a képernyőn, amennyit a monitor tud. Ha unlimited az fps, akkor feleslegesen termelődik a hő meg dolgozik a vga. Persze vehetsz 240 hz-es monitort is, csak ott meg a felbontást kell lejjebb tolnod, hogy ki tudd pörgetni a 240 hz-et. Nekem az is elég lesz, ha 60-al elmuzsikál a játék, szerintem teljesen élvezhető sebesség. -
#2140 En ugy tudom, hogy csak a tesztek alatt rogzitett gameplay elemeket tartalmazo szerkesztett beszamolokat/videokat lehet kozreadni (screeneket eddig is lehetett a reviewok illusztralasara) holnaptol, a jatekot csak a megjelenes napjatol lehet eloben streamelni. De egy nappal a premier elott nincs az az isten, hogy ezt kordaban tartsa barki is, igy aztan lehet, hogy holnaptol szabad a vasar, ahogy irod. -
nxs #2139 Új PS új Xbox + az év kb legjobban várt játéka? Ébresztő,szerintem még texture pakk is lesz. -
#2138 Én sem éreztem magam jól az első héten, mikor elment egy misi az egészre, de jah nem visszem a sírba. Szerintem ez egy egészséges, intelligens érzés. Mármint hogy tudod mi a pénz értéke. Viszont mi értelme az egésznek, ha magadtól vonod meg az örömöt. 5-10 évente ennyi jár mindenkinek :) -
nordan #2137 naa az fasza -
Evoluti0N #2136 Valszeg már meg is kapták. Streamelni meg holnap déltől szabad. -
#2135 Ha foglalkozol a témával, figyeled, akkor hetente ki lehet fogni egy normálisat Alzánál. Én is közel normál áron vettem (340). Valamint hardveraprón is szokott lenni rendszeresen 360 körül.
Az olcsóbb (nem OC, nem ROG) 3080 hazai ára (MSRP+ÁFA) kereskedelmi adó nélkül 315k.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.08. 21:14:46 -
caps lock #2134 Már hetek óta megkapták, készülnek a tesztek is, de az embargó lejárta előtt tilos streamelni. -
nordan #2133 streamerek megkapják előbb?