6314
-
lonvard #2091 Ja, ez úgy volna oké, hogy ultra, high, medium, low kategóriában is szépen tesztelnek, és akkor tényleg be lehet lőni, hogy mire számíts. Az hogy kicsapják az ultrát, csak arra jó, hogy népszerű kifejezéssel triggereljenek. Ha jóhiszemű vagyok, akkor meg balfasz kocka teszter attitűd, nem fogják fel, hogy közepes kártyája van a legtöbb gamernek, és arra is kellene mérni egy sorozatot. :P
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.07. 20:45:36 -
#2090 Igen és ha megnézed mikkel játszik ilyen színes szagos gyerekeknek való cuccokkal kb amiről most hallok először mert nem vagyok célcsoport. Azért mostanában elég sok open world RPG elemeket tartalmazó vagy RPG játék jelent meg ahhoz hogy találjanak olyat is aki meg tudta volna írni.
Negatívnak hozta fel hogy túl sok mindent lehet csinálni aminek nem lesz végül értelme és szerinte felesleges. Döntéseknek sokszor nincs valódi célja stb. Ilyen kritika olyantól jöhet aki nem is érti az ilyen RPG címeket és azt az érzést hogy fogalmad nincs hogy a mostani döntésed még mikor hat ki rád és hogyan, vagy tényleg többet nem találkozol a következményével stb ezért próbálsz mindig a legjobban eljárni és a jó játékok mégis úgy tudják csavarni hogy mégis valahogy hihetően bajba keveredsz hiába próbáltad elkerülni... Ez kb az RPG recept egyik fontos összetevője, de tegyük be negatívba :D
A különböző kultúrás negatívumot már nem is merem említeni, SJW annyit mondok és akik értik azoknak több nem kell.
Hogy a főszál nem csatlakozik a játék többi részéhez az meg megint no comment, a mellékküldetéseket se mostanában találták ki.
A bugokért megértem a pontlevonást, de nem tudom mennyit érdemes levonni mert egy ilyen pontozás már maradandó lesz a bugok többségét meg ki fogják javítani úgyis egy éven belül és pl ha valaki később néz rá az értékelésekre elég furán jöhet ki.
Szóval jah nekem kicsit fura hogy pont rá kellett bízni az év egyik legfontosabb játékának értékelését egy olyan évben mikor ezekből nem jutott sok. -
#2089 Oh tényleg. Akkor meg pláne. Nekem elég, ha medium közeli állapotba elfut majd, ha lesz jó kis hangulata akkor az elviszi a hátán. -
#2088 Meg ez 1440p, azt is figyeld. -
#2087 Szerinte a Destiny 2 és Mortal Shell is jobb volt (és ugyanolan jók, mint a Last of Us 2) a CP-nél :) Hát jah. -
#2086 :D Mondjuk most nézem ez full ultra beállítással. Akkor megnyugodtam. Lehet a kis gépemen is eldöcög majd valahogy. -
#2085 Azért a gamespotnál nem akarom elhinni hogy nem lett volna jobb ember a feladatra nála. -
Evoluti0N #2084 Jó sok pénze van a CDPR-nek. Ennyi embert lefizetni. -
#2083 Nem, jó leszek, félrenéztem a táblázatot :D Mondjuk az az 59fps droppolás nem néz ki jól :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.07. 19:38:09 -
#2082 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.12.07. 19:34:15 -
#2081 A Te gépeden medium-on? Nem olvastam el a cikkeket. Akkor ennyire rossz lenne az early verzió? -
#2080 Mert az esetek nagy részében a legalacsonyabb pontszámot adó kritika áll a legközelebb a valósághoz. Főleg ha fizetett kritikáról van szó. -
#2079 Nyugi, a nagy tobbseg odavan a jatekert. Bugok mindig is lesznek, megjeleneskor meg aztan plane, aki ezen nem tud tullepni, az vagy direkt nem tud mert ezert kapja a penzt, vagy sosem jatszott meg (pre)release idejen, az meg most megtanulja. Alsohangon 100+ oranyi gameplay var mindenkire, mindenfele josaggal, a hibak nagy resze ugyis javitva lesz, tobbseg meg csak talalkozni sem fog vele. Ennyi.
Performance mar picit mas, ott azert erdemes ranezni a TH-s fele reviewra, hogy tudja az ember nagyjabol mire szamithat a jelenlegi konfigjan. Nyilvan ez is gepfuggo es ahany haz, annyi vececsesze, de az inkabb objektivebb, mint a most megjeleno reviewk tobbsege. -
caps lock #2078 Meg lett ígérve, nem táncolhattak vissza. Üzleti megállapodásokba nem látunk bele, de nyilván ez sem mellékes, idén kellett kiadni és punktum. Aztán az se véletlen hogy december 10. a főszereplő "V" hivatalos születésnapja.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.12.07. 19:12:38 -
#2077 Nem akarok itt köcsögösködni, de 9.5/10, 10/10, 9/10, stb-kből miért nem idéztek?
Amúgy nem érdekel ki mit ír, vannak játékok amik 60% kaptak és imádom őket, szóval az a fontos, hogy NEKED hogy tetszik. Nem annak aki ledarál 10 játékot 1 hónap alatt hogy megkapja a fizuját. -
#2076 így van, pontosan ez jutott nekem is eszembe. Ugy voltak vele, hogy akármilyen is, ezt most ki KELL adniuk, mese nincs. -
#2075 Bugok ide vagy oda, azert az elso napon is lesz celkozonseg:
"After 40 Hours, I have never seen so many dildos & other sex objects in a AAA video game. Yupp that's the review." -
Evoluti0N #2074 Lol. Ez úgy hangzik, mint valami early beta. Ha nagyon szar lesz a helyzet, akkor várok patchre. Ha nagyon, nagyon szar lesz a helyzet, akkor GOG-on 30 napon belül van refund és várok sok hónapnyi patchre, meg leárazásra. -
#2073 Mikor elhalasztották a kiadást, az idióták halálos fenyegetéseket írtak a fejlesztőknek. Nincs több halasztás, kiadják ebben a formában, ugyanazok az őrültek meg hónapokig sírnak majd mindenhol :) Internet, így szeretünk :D
Mondtam én, hogy ráér ezt kiadni jövő márciusban...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.07. 19:02:31 -
#2072 szal mint a witcher 3-nál anno, pár hónap és játszható is lesz -
#2071 Wow, medium-on kell játszanom.. :D Erre nem számítottam :D -
#2070 "It also bears a mention: Cyberpunk 2077 is phenomenally buggy. I played a pre-release build that was updated during the review period, and there's a day-one patch planned as well, but the scale of technical issues is too large to reasonably expect immediate fixes. I encountered some kind of bug on every mission I went on, from more common, funnier ones like characters randomly T-posing to several complete crashes. I didn't notice much of an improvement after the update, either. In a very late-game, very important fight, the game froze on me--twice. I ended up taking a break out of frustration before attempting, and finally succeeding, the third time.
These bugs, more than any game I've played in years, took me out of the experience often. Non-interactable items like cardboard boxes will explode when you interact with something next to them; UI elements will stay on-screen long after they're meant to, which is only solved by reloading a save; characters will interrupt themselves during proper dialogue sequences by repeating a throwaway line they'd say in the overworld, seriously disrupting key moments; I died once and, upon reloading my last save, found my hacking ability no longer worked, forcing me to roll back to an autosave 10 minutes prior. The list is extensive." -
#2069 Én is kiv leszek mire lesz elég az 1080am. :D fhd-ba a tesztet elnézve, szerintem nem lesz gond. -
Evoluti0N #2068 Az osztán combos. :D
Nincs ott a kártyám, de alighanem ebből ray tracing off és még meglátjuk, h DLSS-e vagy sem.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.07. 18:52:51 -
#2067 Amig kapsz linket, add ezt (is) fusd at -
Evoluti0N #2066 Ezt hol olvastad? -
#2065 Ami inkább ijesztő és aggodalomra ad okot, hogy 2070-el medium grafikán 20 fps-re droppol. -
Evoluti0N #2064 Opencritic. 90 (96 recommend).
A legtöbb negatívumnak az van kiemelve, h nagyon bugos. Erre vhogy számítottam a sokadik halasztás után. :D
-
#2063 a steam elég jól bírja a gyűrődést eddig, jön szépen majdnem max sávszéllel. -
#2062 Off. Ha valakinek nem kell a preorderes GOG kuponkód amit elkölthet ruhára a CD Project Red boltban az átküldheti nekem priviben!
EZ:
Köszönöm!!!
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.07. 14:00:26 -
#2061 Ezt tudom. Csak reménykedtem hogy nem 10-én kell letöltenem... :( -
#2060 -
Evoluti0N #2059 Amúgy valszeg lesz még úgyis egy méretes patch megjelenéskor, amin az utolsó pillanatig dolgoznak. -
Evoluti0N #2058 Ha bármilyen dobozos verziója van, akkor abban GOG kód lesz és azt csak azután töltheti, miután megkapja a példányát és beírja GOG-ban a kódot.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.07. 13:22:26 -
#2057 17:00 után majd töltheted steamről is. -
Evoluti0N #2056 A dobozos verzióban is egyébként csak GOG letöltő kód lesz. Lemez nem. Habár gondolom, h ezt tudod. -
#2055 Hehehe. Exe indítása után:
-
#2054 -
Evoluti0N #2053 Jól sejted. -
#2052 Ha nem pre-ordereltem a gog-on akkor nem is tölthetem most ha jól sejtem.
(CE lesz majd 10-én)