6314
-
#2011 Na nálam most 2 videó van itt a gépen, az egyik 12 perc karakter készítés jó minőség kommentárral, a másik pedig 5 perc repülő autózás hang nélkül, de hatalmas feelingje van. -
TokraFan #2010 Nagyon örülhet ezeknek a leak-eknek a CDPR. -
#2009 https://www.google.com/search?q=cyberpunk+2077+discord -
retroid #2008 Discord csatornahoz tudtok linket?
-
#2007 Most megnéztem és már mindent töröltek, de nálam még benne van a memóriában/böngésző tárban. Le is screenshotoltam, bár a videók 2-3 másodpercig futnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2006 Majd később utána nézek, nagyon gyorsan törölnek sajnos mindent : D -
#2005 Link? -
#2004 Ezeket újra megosszátok pls mert már nem láthatóak. -
lonvard #2003 Nincs benne link. :P -
#2002 Female választható hajtípusok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2020.12.04. 10:45:57 -
lonvard #2001 Aww, pöcsös nő! :) -
#2000 14 perc elfogadható minőségű gameplay kommentárral.
-
#1999 12 perc karakter készítő videó, jó minőség kommentárral.
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2020.12.04. 09:55:50 -
#1998 Konzolon sem olyan kihalt a város azért.
#1997 5 perc Street Kid gameplay.
-
#1996 Perkek etc.
-
#1995 Female (Női) karakter customiázció videó, haj etc.
-
#1994 Female karakter customizáció (meztelen)
#1993 Na majd most.
#1992 Kép és videó egy híres szereplőről a játékban.
Ezeket ne nézd meg, csak akkor, ha leszarod a spoilereket.
A videó valamiért nem jelenik meg
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2020.12.04. 09:46:24 -
#1991 OFF:
Huh, megnyugodtam. Orulok, hogy hardver jellegu volt a tucatnyi uj uzenet :D, mert picit megijedtem, hogy vagy bejelentettek (megint) valamit a lengyelek az ejszaka, vagy leak verziokbol szivargott ki vmi olyan kaliberu dolog, ami ennyire megmozgatta ma reggelre a forumozok billentyuzetet - de szerencsere egyik sem. -
#1990 OFF:
Háát nekem a alapórajelű E5640-esem, 4 Ghz-en megy, úgy h az alapórajele 2,66.. és jobb hőfokkal, mint az első genes i-7esem, ami 3,2Ghz- felett nem ment. És ez a CPU került kemény 5e Ft-ba... :D Mondjuk ha az alaplap bedöglene akkor gondban lennék.
Az IGP-nek én sem látom értelmét egy gamer gépben.
Most ezen agyalok:
Alaplap
CPU
Haver gépe:
Oké, h egy szintetikus teszt, de nagyon jó áron vannak ezek a cuccok szerintem. Mi mást vennék? De tényleg?
ON
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2020.12.04. 08:28:12 -
TokraFan #1989 Mindig Xeonok lesznek a csúcsminőségű lapkákból, mivel ezeknek bírnia kell a 0-24-et full terhelésen éveken keresztül. Turbo Boost 10éve minden Xeonban benne van, overclock lehetőségben meg pont a legjobbak a kiváló lapka miatt, főleg amelyik szorzózármentes is (mint pl. az említett W3680/90). Itt pl. egy X5675 4,5GHz-re húzva (a gyárija 3,03GHz). A végén vannak grafikonok az i7 8700k-val összevetve, meg fogsz lepődni. És ez egy 10éves 6/12magos Xeon. IGP nincs bennük ami csak jót tesz, úgysem használja senki aki komolyan veszi a gaminget. Cserébe sokkal több L3 cache, ECC RAM támogatás, bizonyos szériák pedig Dual/Quad CPU-s rendszerekbe valók. Nekem is Dual Xeon WS-em van 96GB RAM-al, amit kb. gombokért vettem (de a lap 700+GB-ot támogat, i7-nél ezt se sűrűn fogom látni). -
#1988 Először is a Xeon az i7 csak integrált grafikus chip, video sync, eco, turbo és overclock lehetőség nélkül. Míg ha i7-et veszel arra tudsz dobni alsó hangon is ~20% tuningot. Mármint 25 éve foglalkozom PC-kkel, szerverekkel, stb de soha nem jutott eszembe Xeon-t venni otthonra :) -
TokraFan #1987 "de generacion belul mindent tud, amit az i7-i9-esek."
Olyannyira, hogy az ő platformján konkrétan azonos volt az i7 980/990Extreme és a Xeon W3680/3690.
Egyébként a Xeonban éppen az a jó, hogy az újonnan 2000 dolláros CPU-kat 4-5évesen gombokért dobálják utánad a céges selejtezésből, így használtan ezerszer jobb ár/érték arányt ad, mint egy i7, ami elég jól tartja az árát. -
TomStorm #1986 Akkor már csak 6 nap:) -
Zsoltee_a_bator #1985 A xeonban tobb az L3 cache, tamogatja az ECC ramot, nincs benne igpu, es inkabb folytonos terhelesre van belove az orajel szabalyzas, nem gyors burstokre.
Kicsit alacsonyabb az orajel, jobban melegszik, draga, ezert nem a jatekosok elso valasztasa.. de generacion belul mindent tud, amit az i7-i9-esek. -
#1984 Köszi!
Meg lesz akkor preload minden platformon szerencsére. -
#1983 Hajnal egytől -
#1982 Hmm akkor nálunk, hogy is lesz? 9.én 23:59 után már lehet játszani? xd -
#1981 -
#1980 Felnőtt részek beállítása 18+ : D
-
#1979 Megvettem a Steam-est. Remélem, el fog indulni... :) -
#1978 Térkép.
fluency #1977 Na kérem, aki idő előtt streameli a CP-t az számíthat rá, hogy meglátogatja a fenti képen szereplő úriember. :D
link -
#1976 A GoG és a Steam között tényleg nincs különbség. -
#1975 Nekem sem. De itt, lehet hogy lesz, de nem azért mert Xeon, vagy lassú, hanem mert régi. Egy másik fórumban is rákérdeztem és és egy kedves user kutakodott ez ügyben. Kiderítette, hogy az én procim még nem támogatja az AVX utasítás készletet, míg a játékban megadott minimum prociban már ott van. Ez nem "Xeon hátrány", az akkori CPU-k közül még egyben sem volt benne.
Ez azért gond, mert elolvasva, amit írt, beugrott, hogy a Horizon Zero Dawn esetén is az a AVX utasításkészlettel volt gond... Meglátjuk. :) -
TokraFan #1974 Xeonokat használok évek óta a munkám miatt, így játszani is azzal szoktam, Még soha, egyetlen játékkal nem volt gondom, sőt! -
Evoluti0N #1973 Hülyén fogalmaztam. Ha valakik előbb, mint 13 órával a megjelenés előtt feltöltenek meg streamelnek azokét törlik. :D -
#1972 Akkor már ott pihen a gépen, ha a tied a példány. :D
Elvileg pc-n 70gb hely kell majd neki szóval feltehetően az valóban a játék.