Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alig várom már az új elder scrolls részt, akik játszanak vele tudják hogy megvannak a szokásos fajok és a 2 nem, na most azok a fajok a 245 "nemmel" ami azóta "létrejött" majd elég sok opciót nyújtanak 😄 Nem kéne hagyni ezen elmebetegségek beszivárgását a játékokba szerintem és meg kéne akadályozni a médiában az e miatti sírás terjedését. Szidják valami eldugott helyeken hogy úgy érzik nincsenek képviselve egy játékban ami nem is azért született hogy önmagán kívül mást képviseljen.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nem tudom, hogy honnan jött ez az ötleted de ez piszkosul idejét múlt. Az úgynevezett "prémium előfizetéses" oldalak meg azért kell, hogy úgy működjenek mert nincs elég kapacitásuk de pénzt azért továbbra is kérik mindenféle infrastruktúra fejlesztés nélkül. Nem is értem, hogy miért van szüksége bárkinek ma már olyan oldalakra.
Az hogy ugyanazt a terméket nem a sávszélességednek megfelelően tudsz letölteni, mert nem fizettél érte "eleget", nagyon is oda tartozik.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Vicc az, hogy pont errol van. Korabban be is linkeltem szerintem ide a CDPR ide vonatkozó "titkos uzenetet". szerk: Igen, lasd #582, vagy barmelyik ezzel foglalkozo random cikk, reddit poszt, stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.06.15. 13:19:48
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az mondjuk érthetetlen, hogy a Soundtrack az miért limitált a 74 perces CD-hez. Adják ki az összes zenét és csá.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Collectible steelbook
10-inch statue depicting V, the game's protagonist, in action
Hardcover art book
Metal pin set
Quadra V-tech metal keychain
An annotated copy of A Visitor's Guide to Night City sealed in an NCPD Evidence Bag
Embroidered patches
World Compendium detailing the game's setting and lore
Postcards from Night City
Map of Night City
Sticker bomb set
Collector's Edition box
Digital goodies:
Game soundtrack
Art booklet featuring a selection of art from the game
Cyberpunk 2020 sourcebook
Wallpapers for desktop and mobile
Én azt megcsinálnám amúgy hogy a pre orderesek full sávszélen tölthetnék első nap akik meg akkor veszik azoknak meg ami marad, pl döcögne még a pre orderesek le nem töltötték először. Ez kevésbé népszerű játékoknál meg sem érezhető lenne, de egy ilyennél simán, sztem majd senkinek sem jön full sebességgel mert terheltek lesznek 16-án a szerverek tuti.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Jut eszembe, remélem a CP-nél nem követik el ugyanezt a hibát! Egy olvashatatlanul apró betűtíoussal a legjobb játékot is haza lehet vágni.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.06.14. 22:53:59
"GOG GALAXY 2.0 will bring all your games and friends from PC and console platforms into one powerful app."
Egy "kozos nevezo" lesz az osszes jelenleg egyedi kliens/launcher/stb es azokon elerheto jatekok kozott.
A Frostpunk egy baromi jó játék.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Milyen előnye van most megrendelni a sima kiadást GoG-on? Mi pluszt ad?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.06.14. 15:48:14
Olyan szinten gyenge a felhozatal, hogy a Civ VI (alig játszottam vele, csak érdekelt) és Steel Division N44 ódt (10 óra, szar lett) nem vettem lényegében semmit a Steam-en. A GoG-on több játékom van már, mint Steam-en úgy, hogy az "úgysem kell" hozzám vágott játékokat nem számítom bele. Pedig Steam 2010 óta van nekem, GoG meg a Witcher III óta csak.
Óriási a bizalom feléjük ez egyértelmüen látszik.
Az elmult 2-3 evben kozel 500 fore duzzadt a csapat, az pedig azert mar boven a top studiok letszamaval egyezik meg. Kell is ennyi ember ekkora projektnel.
A cd projekt meg ha megnézzük játékonként lépett egy szintet, a semmiből kis céggé a witcher 1 után, a kis cégből közepesbe a witcher 2 után, de a 3-nak meg volt az az előnye hogy csak a fanok várták kb, az rpg egy nagyon széles rajongó réteg, de még náluk sem ismerte mindenki, nagyon jól sikerült a 2 és már emlékszem én azt is vártam mert az 1. óta fent ülök a vonaton, de lényeg hogy még a 3-ra sem volt akkora a hype mert még a 2. sem vonzott be annyi embert hogy ennyire felgerjedjen mint most. A 3. után meg egyértelműen nagy stúdióvá nőtte ki magát mindenki szemében még ha az alkalmazottak száma nem is támasztja annyira alá, de basszus nem csak én vagyok úgy hogy az elmúlt 2 év E3-jai.
Olyan kort élünk mikor jóval kisebb címekre is rászállnak a hülyeségek miatt, emlékeztetnék mindenkit a kingdom come esetében kritizált feka szereplő hiányra.... aki nem ismerné a játékot a középkorban játszódik a mai csehország területén. A cyberpunk ehhez képest gigantikus céltábla. Biztos lesz benne románc lehetőség, azt már meg sem merik lépni hogy ne legyen azonos nemű opció, az már a mass effect idejében is kellett legyen 😄 de itt majd még azt is képesek lesznek kitalálni, hogy miért nem jöhetünk össze azonos neművel aztán kitalálná a karakterünk hogy transzgender és átváltoznánk nővé.... Valahol itt tart a mai szint. Vagy elképzelem, hogy biztos lesz valahol slozi a játékban, azt majd nézegetik hogy miért csak férfi meg női van hogy a többi nemnek a wc. Remélem csak disztrópia amit írok, de egy cseppet sem lepődnék meg ha ilyesmik majd előfordulnának.
Ez a nagy felhajtás kétélű fegyver, egyrészt a marketingeseknek sok lehetőség, meg kb önjáró már a marketing. Másrészt a kákán is csomót találnak majd az emberek és jaj nekik ha tényleg valami nem lesz tökéletes. Még én is aki nagyon szereti a lengyel céget, próbálom visszafogni magam és reális lenni, meg úgy várni hogy jó lesz biztos de ne várjak nagy megváltást, próbálok hibákat találni stb. Nem nagyon sikerült... Nekem ami nem tetszett tavaly az a lövölde, de egyrészt azóta eltelt egy év, másrészt nem lehet az érzést 100%-ban megmondani videó alapján, de kicsit súlytalannak érződött az egész. Nem rosszabb mint az átlag fps, de valahogy jobban örülnék ha érezhetőbb lenne a fegyver súlya, hogy rendes lövéseket ad, nem csak az effektek villognak. Pláne a nyomkövetős fegyver volt nagyon fura, nem csak designilag hanem használat közben is. Viszont a játék továbbra is rpg és én vagyok kicsit maximalista hogy elvárom hogy shooterként is nagyszerű legyen, mikor nem az a fő célja.
Lényeg a lényeg 8/10 es játéktól úgy sem lesz rosszabb és ha megnézzük a mostanában jelenlévő felhozatalt az nagyon jónak számít, viszont az elvárások ettől magasabban vannak úgy érzem általában 9, de van aki a tökéletességet várja majd...
Lehet gyakorlattá alakítani az időutazás elméletét! :Đ
Tény, hogy a M.A.G.U.S. szabálykönyvet és egy Star Wars társasjátékot évekkel később jobb áron adtam el, mint mikor vettem! Persze, nem volt egyik sem leharcolva, csak kicsit használva...
Utoljára szerkesztette: Gary, 2019.06.13. 19:10:29
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A classic space még jó.
Egyébként rohadtul igaza van annak aki lentebb irta, hogy szép és jó hogy "mit ér" egy készlet vagy CE játék (witcher 3) de kirakja 300k-ért és kb a kutyát se érdekli... Sajna ezek rövid kifutású cuccok. Ezt nem tudod évekig elrakni, mint egy legót, mert 10 év múlva ki akar witcher 3-azni vagy cyberpunkolni? Kb senki. Szóval max 1-2 évig lehet tárolni aztán gyorsan elfogy az érdeklődés.
Þór vígi þessi rúnar
Szerencsére nem ebből kell megélnem, akkor tényleg nem lenne jó befektetés.
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.06.12. 23:12:29