6309
-
nordan #1766 akkor megint felteszem a kérdést: miért kell várni még közel 20 napot/szinte egy hónap/ ha már játszahtó a játék? -
#1765 Akkor aki tud Cyberpunk 2077 PS4 lemezes verziót átvenném a mai nap folyamán. -
Evoluti0N #1764 Az természetes, h sokan kapják a rivjú verziókat már ilyenkor. Kérdés, h olyanok is játszanak-e ezekkel, akiknek nem volt szánva. Testvér, gyerek, bármilyen rokon. -
Evoluti0N #1763 Nem így működik. Legalábbis konzolokon. Nem csinál semmi online ellenőrzést, h megjelenési idő van-e már. Csak annyit néz, h van-e letöltendő patch.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.11.22. 14:17:04 -
#1762 jó hiába rakja be a lemezét és telepíti fel attól még lockolva kellene legyen az elindítás, én se értem.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2020.11.22. 14:14:08 -
nordan #1761 "Lol its just over 2 weeks until release. 18 days to be exact. Yes there are lots of review copies being sent to people. There are copies out weeks before release for everything"
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.11.22. 14:12:18 -
Evoluti0N #1760 Valakik valahogy már hozzájutottak a PS4 dobozos verzióhoz. -
nordan #1759 baszkiiiii ezt hogy????
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.11.22. 14:07:19 -
#1758 tolja valaki már https://streamable.com/9hhn3u
https://streamable.com/4i80ib
Utoljára szerkesztette: drop, 2020.11.22. 14:01:30 -
Evoluti0N #1757 Azért, mert addig a megjelenés napi patchen dolgoznak. Valszeg a halasztás is azért történt meg, mert túl bugos volt még a játék vagy túl szarul futott előző generációs konzolokon, amikor elkezdték legyártani a lemezeket. -
nordan #1756 ha már fizikailag is levan gyártva a CD akkor miért nem lehet már játszani vele? miért kell december 10-ig várni??? -
#1755 Igen tudom, de engem nem érdekelnek a számok, így is nagy volt a népharag, mi PCsek megkaptuk volna nov.19.-én, ők meg dec.10-én, nekem ez jobban tetszett volna.
Ugyan úgy meglett volna a nagy eladási darabszám csak 21 nappal később, de szerintem PCre is több millióan megveszik/megvették.
Én már rég megvettem.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2020.11.22. 13:32:16 -
Evoluti0N #1754 Hát, sajnos a legtöbb eladást a PS4 és Xbox One verzió közös eladása hozza. Szal nem engedhetik meg maguknak, h ezekre ne adják ki. Attól meg még nagyobb népharag lett volna, ha csak a PC verziót adták volna ki nov 19-én és minden más csúszott volna. -
#1753 Én meg annak nem örülök hogy a konzolok miatt nem játszhatok már vele... pedig tizenkilencedike már elmúlt... -
Evoluti0N #1752 Én nem akarok most már semmit sem nézni belőle. Annyit hallottam, h elég szarul töltődnek a textúrák, meg maguk a tárgyak is. Hasonló, mint ami a Witcher 3-ban volt konzolokon, ameddig néhány patch után elfogadható szintre nem patchelték. Valszeg ez is többek között az oka annak, hogy 3 hetet halasztottak. Elvégre ez alighanem még az október 5-én befejezett patcheletlen verzió. Ez között, meg a játék megjelenése között pedig több, mint 2 hónap van. -
#1751 Sziasztok, a netre ma kikerült egy PS4-es gameplay, 20 perces, nekem megvan mert lementettem a gépemre, a CDPR nagyon gyorsan eltüntette a youtuberól a felvételt, azt hallottam hogy mások is lementették és most kering a neten de én nem találom.
Felvétel megnézese után elmondhatom hogy tényleg nagyon jó lesz a játék még, PS4es verzió is!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2020.11.22. 13:11:52 -
Zsoltee_a_bator #1750 A jatekok, amik engedik a mindent maxolast azert problemasak, mert minden karakter tok ugyanaz lesz elobb-utobb.
Ahol ez nincs - es mindent kibalanszolsz - sosem latod az erosebb skilleket. A hardcore-bb jatekokban direkt hatrany es szivas is lehet. Szoval vegulis ez sem egy teljes jatekelmeny.
A legteljesebb jatekelmeny a tobb vegigjatszas.
De ertem mire gondolsz, en is szeretem, ha sok opcio van (deus ex ftw) es nem szeretem tobbszor jatszani ugyanazt.
Szemely szerint azokat a jatekokat szeretem, ahol magat a jatekost kell fejleszteni, nem a jatekbeli szereplot. Minden jatekban ott van bizonyos szinten ez az elem, de sajnos a grinding tul nepszeru, hogy addiktivabb legyen konnyu jutalmakkal, meg "fals" siker/fejlodes elmennyel.
-
nordan #1749 na ha be van csomagolva akkor adjanak nekem belőle ,de izibe -
lonvard #1748 Ennél a játéknál gyönyörű karaktereket fogunk összerakni (nem provokációból írom) konzollal. Nekem legalábbis lesz egy elképzelésem, hogy milyen skilleket akarok mindenképpen a karakternek, és azokat meg is fogja kapni. Természetesen nem arról van szó, hogy halhatatlan félistennel godmode-ban akarok rohangálni, hanem csak hogy ha közelharcot akarok pengékkel, akkor azt is tudjam, ha mesterlövészkedni akarok, akkor azt is tudjam, ha láthatatlanná akarok válni, akkor azt is tudjam, ha hekkerkedni akarok, akkor azt is, ha meg rá kell dumálnom valakit valamire, akkor azt is tudjam. Ezeket természetesen nem azonos szinten, kimaxolva, hanem ami a specialitásom úgymond, azokat akár maxra fejlesztve, a többi hasznos skillt meg elosztva olyan arányban, amilyennek megálmodom a karaktert. Ezt én szinte minden RPG-nél így csinálom, így teljes a játékélmény. Több karakteres RPG-nél kevésbé nyúlok bele, mert ott a karakterek kiegészítik egymást.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.22. 09:20:46 -
Ashlara #1747 Talán most már tényleg nem fog késni:
-
TokraFan #1746 Én eddig úgy láttam, sehol nem köpködtek meg azért, mert fehér IS lehetsz! Éppen ellenkezőleg, azért köpködnek sokan, mert lehetsz akár MÁS is! ;-) -
TokraFan #1745 Ez aligha fog menni. A mindenes karakter egy jó szerepjátékban -amilyen reményeink szerint ez is lesz-, mindig azt jelenti, hogy mindenhez ért, de közben semmiben sem igazán jó. sőt, középszer alatti. Amolyan Mekk Elek. Pont az a lényege, hogy valamilyen vonalra rá kell állni, és aszerint fejleszteni a karaktert a lehető legmagasabb szintig.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.11.22. 05:14:33 -
#1744 Lenne nagy pislogás, de ahhoz kellene "ironman" fokozat is saját mentések nélkül. :) -
BladeW #1743 Na ilyenkor sajnálom, hogy a kiberpiszchózis végül nem került be a játékba. A CP 2020 RPG egyik alapmechanizmusa, hogy ebben az állapotban nagy eséllyel a karakter bekattan, átmegy egy utcán tomboló T-800-as terminátorba, és tankokat kell ellene hívni, mert amúgy lazán átsétál a géppuska tűzön is :)
Elképzelem a tápolós vérpistike arcát, ahogy kiírná neki a játék, hogy game over, elvesztetted a karaktered, new game? -
Magyar Cyberpunk 2077 Rap -
Evoluti0N #1741 Igaz. Nem mintha a még most is megjelenő játékok 90%-ban fehér férfit irányítasz, meg 99,9%-ban, ahol meghatározott szexualitása van a karakternek, ott hetero, ami RPG és van románc, ott meg vagy csak hetero vagy van hetero választás is. -
#1740 Én is felháborító, de heteró lesz a karim és fehér bőrű. Remélem azért nem köpködnek meg érte. -
Zsoltee_a_bator #1739 Szerintem az a kisebbseg is tamogatott. Megiscsak a fold lakoinak kb 7%-a.
Bar 2077-ben valoszinuleg kevesebb lesz. -
#1738 Én lázadni fogok a világ ellen és egy hetero fehér férfi karakterrel fogom játszani. Már ha engedi a játék, mert manapság ugye ez kérdéses :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.21. 22:10:34 -
Evoluti0N #1737 Konzolparancs? Azaz csít. -
lonvard #1736 Vagy kiválogatod miben akarsz nagyon jó lenni, miben csak szimplán jó, és az leszel. Konzolparancs. :) -
Evoluti0N #1735 Valszeg majd meg kell válogatnod, h mit fejlesztesz. Sztem vagy mindenben középszerű leszel, vagy néhány dologban nagyon jó, másban átlagon aluli. Nem hiszem, h lesz elég skillpont ahhoz, h mindentudó légy. -
lonvard #1734 :-DD -
caps lock #1733 Olyan karit akarok csinálni ami mindenre fel van készülve, tud harcolni ha kell, kiváló informatikus, és a beszélőkéje sem átlagos. Külsőre mindegy milyen csak az attribútumok legyenek jók. Így aztán sose kerülök szorult helyzetbe, olyan leszek mint egy két lábon járó svájci bicska vagy mint egy robotizált MacGyver. -
nordan #1732 -
#1731 Sorozatlövő gépfaszt fel lehet szereltetni? Mint amilyen a mexikói prolinak volt az Alkonyattól pirkadatigban. -
TokraFan #1730 Egy UTP port kéne harmadik verziónak a lábak közé. Aztán azzal köti hálózatba magát, akivel akarja, miközben külön szex appok feltöltésével gondoskodnak az aktus megéléséről. Fantáziák szerint lehetne választani programot. -
Evoluti0N #1729 Azt tudom, h testre szabható a nemiszerv. Azt kétlem, h lesz olyan opció, h semmilyen sem legyen. Habár ki tudja. -
lonvard #1728 Kidumálod magad úgy, hogy úgy nézel ki, mint a T-800-as elő szövet nélkül, és pengék állnak ki a fejedből is. Figyelj, szerintem egy kidumálós karakternek a "férfi pinával" verzió áll a legjobban. Mert alapvetően nagydumás férfiember leszel, szexi kappan hangon, és végső esetben bárkinek odadobhatod magad, elölről-hátulról. :-DDDD
(bocs de nem bírom ki, hogy ne hülyéskedjek ezen :D)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.21. 19:58:12 -
caps lock #1727 Valami aszexuális karakterben gondolkodom, ha lehet nemi szerve se legyen. Egy android/kiborg tetszene legjobban, de az biztos hogy félig géppé alakíttatom magam. Élő fegyver leszek, sáskapengékkel, meg mindenfajta kütyüvel felszerelve. Corpo életutat választom a jobb kommunikációs készsége miatt, így egy csomó helyzetből kidumálhatom magam.