1085
Divinity: Original Sin
-
#385 Naigen, de azoknak nincs spéci személyiségük, meg személyes quest-jük stb., mint Madora-nak pl. Azért nem lenne jó ötlet őt és Jahan-t lecserélni. Főleg hogy Jahan-ból egész faja mágust kreáltam nagy nehezen. -
pikman #384 Egy ijász rúgó már kezdésnél kellett volna neked a partyba ez olyan alap mint egy healer, szvsz. -
#383 a spoileres kerdesedre: joval kesobb tudsz ott tovabb haladni, szard le egyelore :) -
#382 ott ahol jarsz a story-ban, szerintem mar elerheto a Hall of Heroes (villog jobb oldalon a piramis ikon), vagy ha nem, hamarosan
ott olyan hanchmant veszel fel, amilyet csak akarsz, kerdes, hogy melyik helyere
nekem az egyik mainem egyebkent olyan, amit leirsz, csapdas lockpickes tolvaj, ijjal, es igen, nagyon imadom -
#381 Azok az ajtók csak sokkal később lesznek nyithatóak. Én is utána olvastam mer idegesített. -
#380 Ezt már írtam lejjebb, hogy manuálisan mindig veszítek pont nélkül. Ugyanúgy. -
#379 De minek lopni??? Annyi loot van, hogy az összes NPC-t végignézve és mindent becserélve náluk, ami érdekesnek tűnt is dugig vagyok drága cuccokkal... Elég a hullarablás. :D -
#378 Csináld manuálisan. Nekem már többször bejött, de persze volt olyan is, hogy nem, végtére is nem nyerhet mindig az ember => RPG -
#377 kérdés: a városban az egyik kút
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!beszél, és elteleportált valami fagyos helyre, ahol zárt kapuk vannak, meg egy láda.. a ládát sikerült kinyitni (pontosabban szétverni), de a kapukat nem.. azok mikor / hogy lesznek nyithatóak ?
én azt vettem észre, hogy nem árt nyomkodni az ALTot, nem csak folyamatosan lenyomni, mert nem mindig jeleníti meg az összes földön heverő dolgot (volt, amit kijelzett, majd nem, pár nyomás után újra, és az embereim nem mászkáltak, nem a rálátás volt a probléma, a kamerát se tekergettem, sztem bug..)
időközben én is elértem a lvl 10-et, sikerült megtanulni a láthatatlanságot, a varázslónőm bár képzetlen a lopakodásban, de a kettő együtt használva védhetetlen, zsebtolvajlás ugyan nem megy, de a házakban bármit összelop, akár a tulaj orra elől is elemeli a tárgyakat, szóval anyagi problémákra már nem számítok :D
-
#376 Sajnos nagyon hiányzik a rugó a csapatba. Dehát az alapfelállásban sem rak be a gép kezdő karinak rugót. Így most a csapdákat csak közelről szúrják ki, szal. robbantgatni kell, meg tárgyakat előre dobálni stb. Rohatt uncsi néha. meg az is, hogy a durvább szintű ládák kulcsát meg kell keresgélni (és néha nagyon nem van közel :D). És persze a spéci scrollokat stb. sem szúrják ki magas perception nélkül, osonni sem lehet nagyon (az mondjuk mind1). Szal. kéne egy rugó, aki íjász. Dehát most már hogy képzem át valamelyiket (ennyire)?!?! Lesz valami respec NPC, azt írják. Kérdés mennyire respec... :DDDD -
#375 Nembaj, jönnek jobbak. Úgyis annyi a loot, hogy már fárasztó azonosítgatni őket (pedig 5-ös lorecraft), meg elcserélgetni ami nem kell. Inkább hurcibálom őket magammal... -
#374 Amúgy így, hogy mindkét mágusom tud 2-3 idézést, gyakorlatilag folyamatosan kint tudok tartani két summont. Az ellenfelek jól elvannak velük. :D Azon filózok, hogy betolok egy-egy summont a lovagoknak is. Nem lesznek erősek, de elterelésnek jók. Gyógyítani is tud mindenki, ez sem fog tán ártani... :D
Leadership is fontos. Gyakorlatilag szinte mindenkinek van nálam szépecskén egy pár pont (főleg gearből), de a főlovagomnak már 6-os. NAGYON durva bónuszokat ad a többieknek, pl. +10initiative, az kemény. Sokkal táposabbak csoportban, négyzet felállásban. Így a man-at-arm-os gyógyítást is tudják tolni egymásra, mert ugye touch távolság. -
#373 ha ez megnyugtat: igen, akkor elég sok itemet hátrahagytál :) -
#372 Hehe, amúgy így lev10 felé kellett rájönnöm, hgy az ALT-ra nem mutatja meg az összes földön heverő tárgyakat, mert amit füst/köd borít azt leszarja, akkor is ha mellette/felette állsz, pláne ha nem elég maags a perception-öd. :D Mennyi faja cuccot hagyhattam így ott eddig, te jó isten... :D:DD (úgy jöttem rá hogy Black Cove-ban a végső bossfight után gyanúsan nem voltak jó cuccok, aztán vakon tapogatózva szedtem fel a narancssárga jóságokat, amit baxott kijelölni (még nevet sem írt nekik, ha rámutatok). :D Jó vicc. -
#371 Öcsém ilyen nincs. Vagy 10x próbáltam meg azt a köcsög Galagher-t meggyőzni charm-mal, de ha neki 3, nekem 7, akkor mindig veszítek auto resolvval, pont nélkül. Akárhányszor gyakorlatilag. Ez vagy bugos, vagy nemtom. Kurva anyjukat rohadékoknak... Mégis mi a rohadást csináljon az ember ha minden ilyen questben elakad... faxom már ebbe... -
#370 vidd rá az egeret a skill nevére, írja :) -
#369 Az erősségét nem tudom, de a használatát is, bizonyos varázslatok büntetéssel használhatóak ha nincs meg az adott main stat vagy skill érték hozzá.
Ettől kicsit csalóka lesz a megtanulásuk, mert a könyveknél csak azt látod, hogy hányas lvl szint kell a megtanuláshoz, de hogy egyébként még milyen követelményei vannak, azt nem.
Az erősségét inkább a main stat határozza meg, mivel arra %-os levonást vagy bónuszt ad. -
#368 A szükséges action pontot befolyásolja. Így magasabb szintű varázslatok olyan sok action pontba kerülnek, ha nincs elég skilled is hozzájuk, hogy gyakorlatilag nem tudod őket használni. -
shadar619 #367 A pyro,hydro..stb skill csak a varázslatok mennyiségét befolyásolja, vagy az erősségét is? -
#366 Á, nekem ebből elegem van én amit dob a gép elfogadom vaze. Nemmegy, nemmegy. Megy máshogy. Mortician-t is kinyírtam a gecibe, méghozzá úgy, hogy Ő támadott meg engem. :D -
#365 Egyébként a piramis teleportkövek miatt egy kicsit szomorú vagyok. A DD-ben nagyon jó volt, mert ezek segítségével lehetett tök jól teleportálgatni, és bárhonnan-bárhova működött. Itt meg minden sarkon van Waipoing Portal, amikre bármikor bárhonnan oda lehet utazni, ráadásul a piramis kövek nem működnek olyan területek között, ahol a játék külön tölti azt be. -
#364 Miért lenne 'csalás' mentést használni? Ha már 'RPG feeling', ennyi erővel ha egy csatában levernek, akkor kezd újra a játékot vagy tedd le, hiszen vége van a játéknak, a csapatod nem élte túl.
Egyébként meg pl az ork könyvtáros csajnál sem mentettem, bebuktam, megcsináltam más úton. De vannak helyzetek, mikor meg szeretem nézni a történéseket több szemszögből.
A temetőben is a szellemeknél megnéztem mind a két választást, végigjátszottam egyik iránnyal majd a másikkal, és onnan folytattam.
Nem egyformán játszunk, mindenki maga dönt. -
#363 Ez most ebben a pillanatban elsőre, automata mod:
-
#362 ez segít egyébként az rpg feelinget megtartani, hogy minden lehetséges rossz döntés előtt csalsz, és visszatöltögeted? nem lenne hangulatosabb a játék, ha nem csinálnád? -
#361 Mondjuk én feltoltam a gyors mentések számát 25-re és szinte minden előtt mentek, tehát nem esek kétségbe, ha nem nekem kedvez a gép, reload :) -
#360 Naná, steam, azonnal patchelve mindég automatán. De nekem 7/3 arányban az én javamra IS veszít az automata. Ezé is mondtam, hogy szvsz., nekem akkor valami szpesöl verzióm van. -
#359 Ált nekem ha nagyobb arányban érvényes az én esélyem, akkor automatán győzni szokott. Sőt, Néha még akkor is, ha pl 3/2 arányban nekem van kevesebb.
Az eredeti verziót tolod? :D -
#358 jah ott sem sikerült, igen, seholsem -
#357 Én pl a teleport piramisért bemenve a fürdőkádas jelenetnél 7/2 arányban elvertem a csajt kézzel ... persze automata nem sikerült volna, manual is harmadjára sikerült :) -
jocika #356 A multit próbálta már valaki? Nekem furcsa, hogy akkor is két karaktert ad a játék, és a csatlakozó lehet a kettes karakterrel. Vagy valamit rosszul csináltam? -
#355 Charmos játékra mondtam, hogy csal. -
jocika #354 Már kérdeztem. Dobozos CE verziót lehet majd nálunk kapni? Tud valaki valamit erről? -
#353 "Én nem vettem semmilyen csalást észre." -
#352 Én nem vettem semmilyen csalást. Az elöbb simán csináltam meg egy 7-es boss küldit 2 boss 6 csonti,amiből kettő ijász, 2 mágus 2 közelharci enemy volt, ráadásul úgy,hogy elötte párbeszéd volt a boss-al, emiatt még rejtözködni se tudtam.
A harc tartott 3 körig. Ijásszal barrage a varázslókba, majd főnököt rájuk dobtam a mágussal.
Egy hulla + 200 damage a bossba az eséstől. Aztán a harcosnővel elindultam a bal oldali ellenségek felé. (ez kb. ahogy szokott semmit nem ért.)
Main pyromancerrel a főnök és a mellette még fél élettel rendelkező csonti alá olaj majd meggyújtottam flarevel. 2 hulla és a főnöknek maradt félHPja.
Az ő körükben befagyasztották a harcosnőt,megidézteta főnök és kiosztottak átlag 40 sebzést fejenként. (600-800 van nekem, szóval nagyon megijedtem...)
Következő körben ijászom 3-szor lőtt a főmukiba egy kritikussal 80-110 sebzést neki, ami után a mágusomtól kapott egy kiselektromosságot és már meg is halt. 3 hulla. Harcosnő ugye kimaradt a freeze miatt. A pyro firerfly-al kinyirta a csonti ijászt és a csonti mágust. 5 hulla.
Az utolsó csonti ami maradt az meghalt a 3 körben.
Tehát még gyógyítanom se kellett,pedig mindkét mágusom tud gyógyítani. -
#351 lehet, ezt a 2 papír - olló - kő kezdést azért figyeld, hátha tényleg bedobálja sűrűn neked is
bár olyan húdesok ilyen beszélgetős rész nincs is (hálistennek) -
#350 Hát énmá próbálkoztam mindennel. Az automata az veszít ugye általában. Ha meg én csinálom, akkor meg mind1, ha mindig másikat nyomok, vagy ha ugyanazt, ha taktikázok és figyelek rá ő mit nyomott előbb, vagy bármi más. Nem lehet valódi random semmiképp, mert akkor nem pont nélkül buknám el mindig. -
#349 én azt vettem észre, hogy van 1-2 előre fixált pattern, amit "dob" a gép
pl. amikor 2 papírral kezd, majd olló, majd azt hiszem, kő
ezt csak ma megkaptam ~3x, pedig alig egy órát játszottam -
#348 Viszont a grafika az pazar gyerekek. Nagyon szép részek vannak benne, de tényleg. Ezekután kíváncsi vagyok a Sacred 3 mit hoz, mer már berendeltem, már csak várni kell rá és jövő hónap elején az is jön. node ezt nem könnyű űberelni. Sem a hangulatot. -
#347 De ezt írtam. Sima csonti íjász, amit beidézget párat a főnök, hogyne. van hozzá elegendő mágusa is stb. Így van. Van valami rohadt nyílvesszőjük, ami több méreg és tűz sebzést okoz 1xrre. Nem csak nekik van sajna ilyen. Dehá ez van. :D
Na amúgy kitakarítottam ezt a térképet BOSS-ostúl, már csak ilyen macskával beszélős szintű mellékquestek maradtak. Holnap folyt. köv. :D De ezen a charmoláson megin kibuktam. :D Nagyon csal, nem kicsit. -
#346 Akkor ezt biztos nem te irtad. :)
"Szaros íjászok simán besebeznek egy lövésbõl 200HP-t már 7. szint környékén. Érted egy sima csonti íjász, van belõle x darab + keményebbek. Én meg csak kapkodok levegõ után."