1085
Divinity: Original Sin
  • j0nNyKa
    petpal alap, azok (is) kegyetlen elborultak tudnak lenni :)
    egyre jobb ez a játék, ahogy haladok, le a kalappal komolyan
  • TomStorm
    Ismerem:)régen játszottam vele
  • TomStorm
    Ó shit a Wizardom meghal egyfolytában.Azt támadják folyamatosan.Tipp?
  • Laza
    Az a meglepetés, hogy hasonló színvonalat ígértek, mint a Divine Divinity, és ezt tartani tudták :D

Ha ez tetszik akkor pótold be azt is, van hozzá már full magyaritás, és grafikailag is rendben van még ma is.
  • Laza
    Nem feltétlen csak a classok miatt van értelme újrajátszani, hanem a küldetések megoldása, a választási lehetőségek miatt is.

Jah, PetPal-t mindenki tanulja meg, érdekes dolgokat lehet megtudni az állatoktól :)
  • j0nNyKa
    igazából van vagy 5, de végülis mindent minden irányba fejleszthetsz, 1x tuti újrajátszós, többször nem hinném
  • TomStorm
    Rögtön bekezdtem egy Fighter+Wizard párossal de néztem,hogy 11 Class van.Hát lesz mivel a későbbiekben is foglalkozni:-)
  • TomStorm
    Ez a játék nagyon jó!!Nagy meglepetés.
  • zenoka
    van par skill amivel atlehet jutni..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

telekinesis
    battering-ram
    teleport
    phoenix teleport
    pyramids...

• j0nNyKa
    ásót rögtön a játék elején találsz, és valóban a temető az első hely, ahol használni lehet, legalábbis én először ott találkoztam vele

valaki a városban, a kikötőben át tudott már jutni a kötélen a ládához? ha igen, nem konkrét megoldást szeretnék, csak valami rávezetést :)
  • Laza
    Igen, az ásható dolgokra ha ráviszed a kurzort, akkor villognak vagy vmi hasonló jelölés van rajtuk, meg talán fogaskerekek is.

Nézd meg pl a városban a temetőben a sírhelyeket, ott lehet ásni ... meg talán ott van először ásó ... legalábbis a bétában nekem ott írta az ásás tutorialt.
  • wedge31
    Találtam ásót, lesz majd valami jelzés hol kell ásni?
  • j0nNyKa
    ajaja olyasmi picit, mint a shadowrun returns jellegre, ez nekem speciel annál sokkalsokkal jobban bejövős :)
    itt kapásból érzek újrajátszási faktort legalább egyszer, tökmás classokkal
  • Susarc
    aha :)

azt hittem,hogy lehet mászkálni freeben is a világban,de ez egy story úgy már okés a coop :)

• Laza
    Látom a 15$/eur ár nem nyerő senkinél ... pedig valós, nekem is onnan van!! :)
  • Laza
    Egy ilyen stílusú játéknál mit akarsz? Nem is értem :)
  • j0nNyKa
    milyen multit szeretnél? ez abszolút coop material, abból is a jobb fajta, vagy te.. nemistudom, pvpznél?
  • Was
    15 percet játszottam eddig, de az jó volt
  • Susarc
    :S hááát az nem az igazi
  • wedge31
    Coop.
  • Susarc
    megsasoljuk :)

Multija van a játéknak?
  • j0nNyKa
    nem tudom mennyire fér meg itt a warez téma, mindenesetre a délután kijött reloaded verzió az legit, nem béta
    egy fél óra játék után megyek is megvenni a lent említett ga2.com-on (köszi az ötletet)
  • foxxi
    Ciki
  • csgj
    "This is a beta build. Hints will be displayed here" - Azt mondják ezt írja a virágbolti a töltőképernyőnél...
  • Laza
    Na, csorog le egy 11MB-os patch ...
  • Laza
    Mire az elkészülne ez már retro játék lesz :)
  • zenoka
    szerintem meg csapat sincs ra aki vallalta volna:)
  • grebber
    Magyarítás van már?
  • Laza
    A multit próbálta már valaki?
  • UUUU
    Valószinű,mivel már virágbolti verzióban is teljes játék van kint.
  • Laza
    Vagy lehet mégis volt patch? Azt a kb 900MB-ot ma szedte le? Csak időpontot látok, dátumot nem.
  • Laza
    Ha jól látom nem töltött le ma semmit, mégis eltűnt a főmenüből a béta felhívás ... amivel nincs is baj, mert ugye dátumra be lehet ezt állítani ... de hogy a meglévő profilt patch hiányában miért kellett törölni, azt nem tudom. Rögtön új profil létrehozással indít a játék.
    Mondjuk szerencsére pont emiatt nem kezdtem neki jobban a játéknak, csak a hétvégén csináltam új karit meg bementem a tanuló dungeonba ...

Remélem most már minden meg fog maradni :)
  • UUUU
    Steamen írták ezt.
    http://steamcommunity.com/games/230230/announcements/detail/1659890368716231098
  • MrStokes
    Kivancsian varom a Steam-en mikor fog frissulni a statusza.
  • UUUU
    Divinity:Original Sin released - Full version now available
    június 30. - lar
    Hi Everybody,

The full English version of Divinity:Original Sin is now available. We want to thank all of our Kickstarter backers and everybody who participated in Early Access for all the support and feedback. Without you it would've been impossible to make this into the game it is. We hope you're going to have a great time exploring the world we prepared for you.

Have fun!
  • Laza
    15$/eur áron is hozzá lehet jutni ... én két hónapja vettem 15$-ért, de most is lehet szerezni Steam Trading oldalon, van aki 9db TF2 kulcsot kér érte, ami a Steam Piacon most 1.56 eur ... na, lement annak is az ára egy kicsit, nemrég még 1.7 körül volt.

Sőt, közben látok olyat aki 7 kulcsot kér csak. Van 8 kulcsért is ... van egy rakat.

Csapjatok le rá :)
  • Susarc
    az baráti !
  • shadar619
    Én a G2a.com-on fogom megvenni ott csak 22Euro
  • Susarc
    32 euró...kicsit drága még :P
  • Laza
    Nem mindegyik ... de baromi sok van, ami több mint egy éve EA állapotban van, és már alig csorog rá valami. Az a normálisabb, ha van egy kitűzött elkészülési cél/idő, de mint béta teszt EA-ban nyomni lehet.

Én sokszor azért veszek meg így játékot, mert olcsóbb ... de manapság egyre ritkább ez a modell is. Ezt is azért vettem meg előbb, mert 15$-ért meg lehetett szerezni ... de pl mikor belenyomtam 2 hónapja vagy 20 órát, akkor még erősen béta állapotú volt, kezdve a kezeléstől a hangokon át.

Amúgy a sok panasz miatt a Steam már ki is adott új szabályzatot, illetve az EA játékoknál is kiemeli, hogy mindenki saját felelősségére vegye meg, és vegye figyelembe, hogy van rá esély, az adott produktum az életben nem fog elkészülni ... volt ebből nemrég kisebb 'botrány'.

Én is beszívtam anno a WarZ-vel (aminek azóta új neve van), ahol a sok kamuval felmarkolták a rengeteg pénzt, majd elutaztak nyaralni .. és a játék azóta sem olyan, mint amit az első kiadás utáni 1-2 hónapra ígértek ... azóta már új vezetés kezében van a projekt is, de még mindig gagyi.

Azóta 2x is meggondolom az AE játékokat :)