1085
Divinity: Original Sin
-
#264 Na meglesem .. abban nem vagyok jó, de majd szerválok pár cuccot ami ad skillt, és úgy.
Egyébként a main harcosom a mindent felszedő emberke, meg a feladványok megoldója, és rajta cuccokból van Telekinesis +3 ... nagyon jó, majd egy képernyő távolságig el tud mozgatni úgy dolgokat, hogy nem mozdul ... hordókat, ládákat. A csapdára pakolásnál, cuccok felszedésénél kirr. Egy ilyen kék hullám jön a kezéből is úgy szedi a cuccokat :) -
#263 A Divine Divinity? Az ennek a játéknak az első része ... azaz inkább úgy mondanám, hogy elvileg ez az új annak az előzménye :)
Minden benne van ami ebben, hiszen attól jó ez, hogy olyan mint az ... érted ... :) talán még nagyobb is, mert ott több város, település, fajonkénti főváros, minden van ... itt egyelőre csak egy központi várossal találkoztam 25 óra alatt.
Annyi, hogy ott Diablo style megy a harc ... mai napig egyik kedvenc játékom, van hozzá már full magyarítás is, és tavaly került fel a Steamre, azóta már Humble Bundle-ban is volt. -
#262 Van jobb. :) -
#261 hm hát ez a hydro ág eddig igencsak instawin button kategória
nem elég hogy több féle heal van, ez az ice elemental idézés ez ilyen vicc kategória -
#260 Én nem öltem meg.
Amúgy van pick pocket is. -
Susarc #259 mi a Diablo szerű game ami fent van mentésben? -
#258 hm most nézegettem kicsit a backstabet, 1 körben 3x2x40 damage ment ki vele :)
nem is lesz rossz ez a thief -
#257 Jah, hát ez sem olyan egyszerű, bizonyíték nélkül ez a szerencsétlen nem csinál semmit ... lehet ezért vertem le a bétában is inkább :D -
#256 Ja, közben most megnéztem megint, és ott van az a párbeszéd, csak mintha másképpen lenne, mint anno volt ... vagy másképp emlékeztem. Feljelentettem :) -
#255 Megbízott ugye a kocsmában az ember a könyvtáros 'csaj' megölésével, de ......
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.... elbasztam az ork csajjal a kő/papír/ollót a nyakláncának megszerzésére, mert régen mentettem előtte, és autora nyomtam, ő nyert ... nem adja oda a nyakláncot és nekem kéne megoldanom, hogy lekopjon a felbujtó. Létezik más megoldás a megölésén kívül? Mert a bétában megöltem, de az nem igazán tetszett a polgármesternek. Nem kell konkrét megoldás, csak valami jel arra, hogy másképpen is meg lehet e oldani :) A városi őrség parancsnokánál nem láttam erre utaló menüt, pedig ha jól rémlik a bétában fel lehetett jelenteni. -
#254 Hát most még az elején skilleket venni azért meg tudja rántani a pénztárcám .
Most a fighteremnek is adtam egy fire skill pontot és vettem neki egy FireFly-t. Ugyan kap rá -30% büntetést az alacsony int miatt, de még így is 70% az esély a meggyulladásra, ami több mint elég.
Még vettem egy teleport könyvet, valakinek adok majd egy air pontot, mert az is jó kis skill, és elég nagy a cd-je, egy harcban kb 1x tudom csak használni. -
#253 ja azér mondom, az nagy pénz
most költöttem egy csomót, így van 33k goldom, ez még mindig több mint amire valaha szükségem lesz :) -
#252 Amivel még lehet trükközni lopásnál, azok a paravánok. Ha azt magad és az NPC közé teszed, akkor azt lopsz el amit akarsz :) be szoktam tenni szembe az NPC-vel és szabadon lehet lopkodni ... persze rejtőzve. -
#251 Most elkezdtem leszedegetni a falakról a képeket ... egy kép 500-600 pénz ... az egyik legjobb cserealap, most ezekből vásárolgatok :) -
#250 Ha ott automatára nyomod, akkor 7/2 arányban mindig ő nyer ... de én lenyomtam vele manuálban ... harmadik próbára meglett :D -
#249 megvolt, az agyam valamiért úgy gondolta, hogy majd valahogy be kell jutnom abba a szobába, hogy megszerezzem a másik felét, ahelyett, hogy gondolkoztam volna... :)
úgyhogy már túl is vagyok rajta, megbeszéltem a hölgyikével hogy mit keresek ott :D -
#248 Nem volt még meg a teleport piramis másik fele? :)
Mondjuk itt nem érzem olyan nagy szükségét, a portálokkal is simán lehet közlekedni. -
#247 abszolút, köszönöm :) -
#246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kis piramissal, ha ez mond már valamit (: -
#245 Belőttem a ShadowPlayt tesztből, DoS-el tesztelem :)
http://twitch.tv/lazahun -
#244 Na majd lopom azokat is :) -
#243 menj már, hát pont a faliképek érnek soksok pénzt :)
nem akarok hazudni, de többszáz aranyba visznek egy darabot az árusok, ugye barteringtől függően
valamelyik pincében vagy hol volt 3-4 "painting of a pig", totális meggazdagodás, a malacok se bánták, win-win :) -
#242 Lopok, mondjuk nem feltétlen mindent. Felszerelési tárgyakat meg recept/skill könyveket minden ellopok. De pl háztartási eszközöket nem feltétlen.
Az arany színű tányérokat és kupákat viszont mindenhol, azokért jó pénzt lehet kapni :)
Mondjuk leemelhetném még a képeket a falról meg mindent ... de akkor hogy nézne ki a város? Minden mozdítható tárgy az árusok zsebében lenne :D -
#241 lopsz is mindent? én elég durván felöltöztettem a karaktereket, de minden egyes mozdítható tárgyat be is zsebeltem emiatt a városból :)
egyetlen helyen nem jártam még a városban, a polgármester fürdőszobájában, oda még nem jöttem rá, hogyan kéne :) -
#240 ahahah én megnézném :DDD
jaj, leírva is szörnyű -
#239 Nem tudom hol tartasz, de én lvl 5-6 vagyok, és ezen a szinten nem potyognak tonnaszám a varásztárgyak az is biztos ... már ha néha nem trükközök a ládanyitások előtt. Egyébként 10 ládából max egyben lenne zöld/kék, a többiben fehér és szar ... és az még nem jelenti, hogy jó is :)
Pedig én aztán mindenbe belenézek, semmit nem hagyok lootolatlanul :) -
#238 Nem cél, hogy könnyű legyen :) pont a taktika a lényege :) -
TomStorm #237 Mert kérdezhetnénk akkor D3-nál is,hogy nem lehetne esetleg bekapcsolni,hogy körökre legyen osztva?Na sz.ted,hogy mutatna?:) -
TomStorm #236 Az hack n slash féle játék amire gondolsz.Ez nem az,nem arra készült.Arra ott van D3.Ez körökre osztott Rpg,más stílus -
#235 ööö
mármint ezt most komolyan írod gondolom :D -
#234 Igen. Elég idegesítő. Sokkal egyszerűbb lenne ha folyamatos lenne és nem kellene várakozgatni. -
#233 hogy mi? egy körökre osztott harcrendszeres játékban nem lehet-e kikapcsolni a.. körökre osztást, ez a kérdés tényleg?
vagy.. ? -
#232 Ezt a körökre osztogatást nem lehet valahogy kikapcsolni? nagyon zavaró :(
Bevallom őszintén lassúnak és nehéznek találom a harcot. Annyi lehetőség van ebben a játékban, hogy elveszek benne. Úgy érzem nem haladok, és gyenge vagyok. Meghalok fél óra játék után, pedig nem ma kezdtem én sem.
Mondjuk a Fallout az full kimaradt az életemből. -
#231 igen de tudtommal nem voltak igazán jó cuccai, illetve nem tudom, cserélődik az áru a játékban? -
#230 De vásárolni is lehetett tőle, epic és más értékes cuccokat. -
#229 ja hogy .. így már értem amit írtál, és meg is van, kire gondolsz :)
fúhát kapásból nála baromi sok értéket össze lehetett lopni a hátsó szobákból, szerintem 6-8k lazán összejött -
#228 Nem akarom lelőni a poént, hiszen a főszál, Jake gyilkosságának felderítése. -
#227 exJake az melyik, hol van? -
TomStorm #226 Feloldottam a kamera forgást így már lehet teljes fordulat de valamiért elcsúszik a kurzor középről.Így nem a legjobb,mitől van ez? -
#225 Ha tényleg annyival jobb felszerelést üt össze, az nyilván okés.