1085
Divinity: Original Sin
  • Laza
    Na meglesem .. abban nem vagyok jó, de majd szerválok pár cuccot ami ad skillt, és úgy.

Egyébként a main harcosom a mindent felszedő emberke, meg a feladványok megoldója, és rajta cuccokból van Telekinesis +3 ... nagyon jó, majd egy képernyő távolságig el tud mozgatni úgy dolgokat, hogy nem mozdul ... hordókat, ládákat. A csapdára pakolásnál, cuccok felszedésénél kirr. Egy ilyen kék hullám jön a kezéből is úgy szedi a cuccokat :)
  • Laza
    A Divine Divinity? Az ennek a játéknak az első része ... azaz inkább úgy mondanám, hogy elvileg ez az új annak az előzménye :)

Minden benne van ami ebben, hiszen attól jó ez, hogy olyan mint az ... érted ... :) talán még nagyobb is, mert ott több város, település, fajonkénti főváros, minden van ... itt egyelőre csak egy központi várossal találkoztam 25 óra alatt.

Annyi, hogy ott Diablo style megy a harc ... mai napig egyik kedvenc játékom, van hozzá már full magyarítás is, és tavaly került fel a Steamre, azóta már Humble Bundle-ban is volt.
  • UUUU
    Van jobb. :)
  • j0nNyKa
    hm hát ez a hydro ág eddig igencsak instawin button kategória
    nem elég hogy több féle heal van, ez az ice elemental idézés ez ilyen vicc kategória
  • UUUU
    Én nem öltem meg.
    Amúgy van pick pocket is.
  • Susarc
    mi a Diablo szerű game ami fent van mentésben?
  • j0nNyKa
    hm most nézegettem kicsit a backstabet, 1 körben 3x2x40 damage ment ki vele :)
    nem is lesz rossz ez a thief
  • Laza
    Jah, hát ez sem olyan egyszerű, bizonyíték nélkül ez a szerencsétlen nem csinál semmit ... lehet ezért vertem le a bétában is inkább :D
  • Laza
    Ja, közben most megnéztem megint, és ott van az a párbeszéd, csak mintha másképpen lenne, mint anno volt ... vagy másképp emlékeztem. Feljelentettem :)
  • Laza
    Megbízott ugye a kocsmában az ember a könyvtáros 'csaj' megölésével, de ......

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    .... elbasztam az ork csajjal a kő/papír/ollót a nyakláncának megszerzésére, mert régen mentettem előtte, és autora nyomtam, ő nyert ... nem adja oda a nyakláncot és nekem kéne megoldanom, hogy lekopjon a felbujtó. Létezik más megoldás a megölésén kívül? Mert a bétában megöltem, de az nem igazán tetszett a polgármesternek. Nem kell konkrét megoldás, csak valami jel arra, hogy másképpen is meg lehet e oldani :) A városi őrség parancsnokánál nem láttam erre utaló menüt, pedig ha jól rémlik a bétában fel lehetett jelenteni.
  • Laza
    Hát most még az elején skilleket venni azért meg tudja rántani a pénztárcám .

Most a fighteremnek is adtam egy fire skill pontot és vettem neki egy FireFly-t. Ugyan kap rá -30% büntetést az alacsony int miatt, de még így is 70% az esély a meggyulladásra, ami több mint elég.
    Még vettem egy teleport könyvet, valakinek adok majd egy air pontot, mert az is jó kis skill, és elég nagy a cd-je, egy harcban kb 1x tudom csak használni.
  • j0nNyKa
    ja azér mondom, az nagy pénz
    most költöttem egy csomót, így van 33k goldom, ez még mindig több mint amire valaha szükségem lesz :)
  • Laza
    Amivel még lehet trükközni lopásnál, azok a paravánok. Ha azt magad és az NPC közé teszed, akkor azt lopsz el amit akarsz :) be szoktam tenni szembe az NPC-vel és szabadon lehet lopkodni ... persze rejtőzve.
  • Laza
    Most elkezdtem leszedegetni a falakról a képeket ... egy kép 500-600 pénz ... az egyik legjobb cserealap, most ezekből vásárolgatok :)
  • Laza
    Ha ott automatára nyomod, akkor 7/2 arányban mindig ő nyer ... de én lenyomtam vele manuálban ... harmadik próbára meglett :D
  • j0nNyKa
    megvolt, az agyam valamiért úgy gondolta, hogy majd valahogy be kell jutnom abba a szobába, hogy megszerezzem a másik felét, ahelyett, hogy gondolkoztam volna... :)
    úgyhogy már túl is vagyok rajta, megbeszéltem a hölgyikével hogy mit keresek ott :D
  • Laza
    Nem volt még meg a teleport piramis másik fele? :)

Mondjuk itt nem érzem olyan nagy szükségét, a portálokkal is simán lehet közlekedni.
  • j0nNyKa
    abszolút, köszönöm :)
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kis piramissal, ha ez mond már valamit (:
  • Laza
    Belőttem a ShadowPlayt tesztből, DoS-el tesztelem :)

http://twitch.tv/lazahun
  • Laza
    Na majd lopom azokat is :)
  • j0nNyKa
    menj már, hát pont a faliképek érnek soksok pénzt :)
    nem akarok hazudni, de többszáz aranyba visznek egy darabot az árusok, ugye barteringtől függően
    valamelyik pincében vagy hol volt 3-4 "painting of a pig", totális meggazdagodás, a malacok se bánták, win-win :)
  • Laza
    Lopok, mondjuk nem feltétlen mindent. Felszerelési tárgyakat meg recept/skill könyveket minden ellopok. De pl háztartási eszközöket nem feltétlen.
    Az arany színű tányérokat és kupákat viszont mindenhol, azokért jó pénzt lehet kapni :)

Mondjuk leemelhetném még a képeket a falról meg mindent ... de akkor hogy nézne ki a város? Minden mozdítható tárgy az árusok zsebében lenne :D
  • j0nNyKa
    lopsz is mindent? én elég durván felöltöztettem a karaktereket, de minden egyes mozdítható tárgyat be is zsebeltem emiatt a városból :)
    egyetlen helyen nem jártam még a városban, a polgármester fürdőszobájában, oda még nem jöttem rá, hogyan kéne :)
  • j0nNyKa
    ahahah én megnézném :DDD
    jaj, leírva is szörnyű
  • Laza
    Nem tudom hol tartasz, de én lvl 5-6 vagyok, és ezen a szinten nem potyognak tonnaszám a varásztárgyak az is biztos ... már ha néha nem trükközök a ládanyitások előtt. Egyébként 10 ládából max egyben lenne zöld/kék, a többiben fehér és szar ... és az még nem jelenti, hogy jó is :)
    Pedig én aztán mindenbe belenézek, semmit nem hagyok lootolatlanul :)
  • Laza
    Nem cél, hogy könnyű legyen :) pont a taktika a lényege :)
  • TomStorm
    Mert kérdezhetnénk akkor D3-nál is,hogy nem lehetne esetleg bekapcsolni,hogy körökre legyen osztva?Na sz.ted,hogy mutatna?:)
  • TomStorm
    Az hack n slash féle játék amire gondolsz.Ez nem az,nem arra készült.Arra ott van D3.Ez körökre osztott Rpg,más stílus
  • j0nNyKa
    ööö
    mármint ezt most komolyan írod gondolom :D
  • Mr_no_NaMe
    Igen. Elég idegesítő. Sokkal egyszerűbb lenne ha folyamatos lenne és nem kellene várakozgatni.
  • j0nNyKa
    hogy mi? egy körökre osztott harcrendszeres játékban nem lehet-e kikapcsolni a.. körökre osztást, ez a kérdés tényleg?
    vagy.. ?
  • Mr_no_NaMe
    Ezt a körökre osztogatást nem lehet valahogy kikapcsolni? nagyon zavaró :(
    Bevallom őszintén lassúnak és nehéznek találom a harcot. Annyi lehetőség van ebben a játékban, hogy elveszek benne. Úgy érzem nem haladok, és gyenge vagyok. Meghalok fél óra játék után, pedig nem ma kezdtem én sem.
    Mondjuk a Fallout az full kimaradt az életemből.
  • j0nNyKa
    igen de tudtommal nem voltak igazán jó cuccai, illetve nem tudom, cserélődik az áru a játékban?
  • UUUU
    De vásárolni is lehetett tőle, epic és más értékes cuccokat.
  • j0nNyKa
    ja hogy .. így már értem amit írtál, és meg is van, kire gondolsz :)
    fúhát kapásból nála baromi sok értéket össze lehetett lopni a hátsó szobákból, szerintem 6-8k lazán összejött
  • UUUU
    Nem akarom lelőni a poént, hiszen a főszál, Jake gyilkosságának felderítése.
  • j0nNyKa
    exJake az melyik, hol van?
  • TomStorm
    Feloldottam a kamera forgást így már lehet teljes fordulat de valamiért elcsúszik a kurzor középről.Így nem a legjobb,mitől van ez?
  • Sir Quno Jedi
    Ha tényleg annyival jobb felszerelést üt össze, az nyilván okés.