DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Valaki elmagyarázná a telepítés menetét pontosan?Arma2 CO,1.60 patch megvan,utána?Legutóbb elkeféltem valamit,aztán hagytam,de most újrarakom.
R.I.P. White Europe
Amúgy örülök hogy nagyobb közönséget kap ez a mód. (igaz még mindig vicc hogy 2 játékot megvesz az ember csak egy mód miatt)
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ujrakezdtem Chernogorskban letett a játék. Elkezdtem gyûjtögetni. Megyek a Supermarket felé találkozok a templom melletti nagy házban egy játékossal. egyikünknél sincs fegyver se balta mikrofonba megy a friendly elsétál. Kóválygok tovább megyek a supermarketbe erre ugyanez a játékos kilép a frissen szerzett double barrell shotgunnal és pofánlõ. 2-szer.
Hála az égnek csak lábamat találta el a második lövés meg csak az ajtóba ment, mert a csonttörés miatt padlót fogtam, neki meg nem volt több tölténye.
NA irány kórház. kúszok a sétányon látom hogy rohan felém vagy 7 zombival és megpróbálja a közelemben lerázni õket... de nem sikerül neki. feljutok a kórház tetejére meggyógyítom a törést felszerelkezem gyógycuccból, majd visszasétálok a tûzoltósághoz. felveszek egy 1014-es benellit 2 tárral és látom hogy még mindig szalad a zombik elõl. (ergó nincs tölténye.)
Csak hogy rendes legyek ellõttem a lábát, majd bemondtam voicechatbe, hogy "You get, what you have given"
Erre elkezd nekem könyörögni, hogy mentsem meg. Én meg szépen elkocogtam. Vissza tûzoltóság épületébe. Végignéztem ahogy meghal kilootoltam majd kiléptem a szerverrõl.
Belépek a következõre. SArokban fekszik valaki 2 lövés és halott vagyok.
Rövid menet volt😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Én is elkezdtem ezzel a moddal játszani.
Már nagyon jól állok benne. 😊
Valakinek nincs kedve együtt futkorászni?
egyik haverommal ez történt, anno cdgalaxisban vagy hol megvette dobozosan és ma ez történt vele :\\
NA meg ehhez türelmem nincs nagyon úgyhogy inkább újra elkezdek gyûjtögetni😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kicsit exploit szagú, de sokan csinálják úgy hogy addig nyomják a respawn/abort/restart combót amig nagyjából egy helyre nem születik mindenki.
egyelõre egyébként lõszert meg cuccokat gyûjtünk, nekem még mindig az alaptáska van, illetve beleszerettem a crossbowba, nagyon jó kis fegyver, persze néha bebugol a nyíl és nem lehet kiszedni a hullából, ezért van nálam 6-7 db is belõle. egyelõre mint említettem gyûjtögetés megy és a társainkat keressük akik valahol máshol éledtek le. ha összeszedtük magunkat akkor utána majd írok még mi lett a megbeszélés eredménye. addig is jó gyûjtögetést mindenkinek! 😛
Ez sztem mindenkit érdekel aki itt látogatja a fórumot, szóval ha lesz valami eredmény dobd be.
xfire: ak1234567890
steam: akk312
Mi a gond azzal amit itt a fejlécben megadtunk?
Ezen dolgozunk, csak meg nem nagyon jott ossze.
Ha ossze tudunk roffenni egy paran, akkor ez is adott lesz.
Szoktam, ez nalam alap meg tavcso nelklul is szoktam kemlelni a kornyeket mielott bemennek egy varosba, faluba, vagy akarhova.
Kell egy csapat, legalább 2-3 ember. Akkor egyrészt van aki fedez amíg lootolsz, másrészt megmenti a cuccaidat ha meghalsz és többnyire meg is bosszulja a halálod.
El kell olvasni pár ilyen arma guide-ot, meg rajtaktikát amit Zero is linkelt. Nem azt mondom, hogy mivel milszimre épül a mod akkor katonaként is kell játszani, de az igazi katonák által is alkalmazott taktikák egy kicsit leegyszerûsítve a játékban az életedet menthetik meg.
Legalapvetõbb dolog a felderítés: mielõtt bemész egy városba kicsit figyeled távcsõvel. Ha 2-300m-nél messzebb vagy és látsz zombikat, akkor más játékos is van a közelben.
Reszemrol ennyi volt, mostanatol lovok mindenkire!<#violent>#violent><#mf1>#mf1>
En tegnap ugy jartam, hogy Csernoban a tuzoltosag epuletebe mentem volna be, ha valamelyik faszparaszt korbe nem szogesdrotozta volna a kapukat, a lepcsohazban illetve a csarnok egyik sarkaban meg ott figyelt ket AK...
De beszarok ezen a játékon. Ajtóban szögesdrót, megpróbálom átlépni, 12000-rõl -6800 vér, csonttörés, meghalok. Visszamegyek a hullához, és nem lehet kifosztani.
Király, megint egy nap játék bukta egy bug miatt.
A ghillie-t elfogadnam, nagyon!😊 Bator vagy, hogy ejjel lampazol!
Farmoltam az éjjel egy kicsit. Mondtam, hogy ruháért megyek. 😊
Rohadt játék nem dob ALICE pakkot. Az kéne már csak a boldogságomhoz.
Éjszakai keresgéléshez tök jó a lámpás shotgun. Mondom ezt addig, amíg le nem lõnek miatta, gondolom.