DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Azt hiszem kell a (legújabb béta patch)<--ebben nem vagyok biztos és én utána leszedtem a Six updatert, felraktam és feltelepített a six updater mellé sik launcher nevû programot is. Azt kell futtatni, kiválasztani a DayZ módot és az mindig frissíteni fogja neked a legújabb verziót.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

V Domino
Hali

Valaki elmagyarázná a telepítés menetét pontosan?Arma2 CO,1.60 patch megvan,utána?Legutóbb elkeféltem valamit,aztán hagytam,de most újrarakom.

R.I.P. White Europe

JimKirk
Jo kerdes, en egyszer Csernoban az ipari teruleten talatam egy bicajt, de hogy az oda spawnolt, vagy valaki ott hagyta nem tudom. Mindesetere gyorsan haladtam vele, sik uton 38-cal, lejton lefele akar 80-nal is repesztettem.😊
JimKirk
Ekkora egy patkanyt. Helyesen jartal el vele!<#nevetes1>
w77d
amúgy nagyon remélem, hogy egy update-nél ezt a kapsz egy ütést aztán csonttörés dolgot kiveszik, kibaszottul megnehezíti a játékot. A balta tök jó fegyver lenne egy egy zombi elkapására, de elkerülhetetlen, hogy közben te is kapj egyet, így bõven benne van a törés kockázata, akkor meg ugyebár game over

w77d
gyerekek sikerült találnom egy zombisípot.. egyet pukkantottam vele, 10-en jöttek társalogni XD

skymannn
Nem tudjátok hogy a jármû spawn rendszer mi alapján mûködik? Itt a fórumba linkelt második képen is jelzi a jármûveket, plusz ezeket a spotokat a dayzmod.com-os fórumban is megtaláltam, de jármûveket nem találtam a kijelölt helyeken szeró resik után se. Valakinek valami jó tippje van ezzel kapcsolatban. Ja de egyszer találtam haverral egy trakit 😄

Amúgy örülök hogy nagyobb közönséget kap ez a mód. (igaz még mindig vicc hogy 2 játékot megvesz az ember csak egy mód miatt)

Ez tetszik, ügyesen jártál el 😄

Ams

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Bucser
Ujabb szívás chernarusban....

Ujrakezdtem Chernogorskban letett a játék. Elkezdtem gyûjtögetni. Megyek a Supermarket felé találkozok a templom melletti nagy házban egy játékossal. egyikünknél sincs fegyver se balta mikrofonba megy a friendly elsétál. Kóválygok tovább megyek a supermarketbe erre ugyanez a játékos kilép a frissen szerzett double barrell shotgunnal és pofánlõ. 2-szer.

Hála az égnek csak lábamat találta el a második lövés meg csak az ajtóba ment, mert a csonttörés miatt padlót fogtam, neki meg nem volt több tölténye.

NA irány kórház. kúszok a sétányon látom hogy rohan felém vagy 7 zombival és megpróbálja a közelemben lerázni õket... de nem sikerül neki. feljutok a kórház tetejére meggyógyítom a törést felszerelkezem gyógycuccból, majd visszasétálok a tûzoltósághoz. felveszek egy 1014-es benellit 2 tárral és látom hogy még mindig szalad a zombik elõl. (ergó nincs tölténye.)

Csak hogy rendes legyek ellõttem a lábát, majd bemondtam voicechatbe, hogy "You get, what you have given"

Erre elkezd nekem könyörögni, hogy mentsem meg. Én meg szépen elkocogtam. Vissza tûzoltóság épületébe. Végignéztem ahogy meghal kilootoltam majd kiléptem a szerverrõl.

Belépek a következõre. SArokban fekszik valaki 2 lövés és halott vagyok.

Rövid menet volt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

JimKirk
Ma este 9 után ráérek! Aki akar játszani az jöjjön fel ts-re.:-)
Sziasztok!
Én is elkezdtem ezzel a moddal játszani.
Már nagyon jól állok benne. 😊
Valakinek nincs kedve együtt futkorászni?
JimKirk
gyorsan ki is leptem a szerverrol!😛
JimKirk
Mekkora szerencsem volt akkor!😊) Az viszont erdekes, hogy en csunya modon belelottem egy fel tarat es nem tortent vele semmi. Amugy szerintem most tert vissza a gepehez, mert hallom ahogy valaki abbol az iranybol egy m9-cel lovoldozik, erre csereltem ki a PDW-t😛
és valószinüleg AFK volt

mi bug? bele lehet más táskájába nézni😄

JimKirk
Cserontol eszakra nyomultam egy szerveren es talalkoztam egy masik jatekossal aki csak nezett maga ele, meg sem mozdult. Kozelebb mentem es latom, hogy bele tudok nezni a hatizsakjaba, gyorsan el is vettem tole egy PDW-t es egy AKM-et!😊 Ez valami bug?
Panzeradler
Bannerba nem akartok képet tenni? Kicsit színesedhetne a topic, ez és ez a kép szerintem jó lenne, vagy egy PS mágus összedobhatna valamit.
valakivel volt olyan, hogy nem engedte fel CD-Key in use felirattal a játékba? aztán ha felengedte akkor új karaktere volt (régi valszeg meghalt).

egyik haverommal ez történt, anno cdgalaxisban vagy hol megvette dobozosan és ma ez történt vele :\\

Bucser
A kisebbik reptérrõl beszélek, nem a középen lévõrõl. Ehhez átlósan át kell mennem az egész szigeten😊

NA meg ehhez türelmem nincs nagyon úgyhogy inkább újra elkezdek gyûjtögetni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dehogy 6. Másfél. Ha van elég ellátmányod az útra, és nem állsz meg sehol.

Bucser
JA és perszea respawn hova baszott le? Délnyugati sarok legszéle.... Vissza északra a trekk legalább 6 óra.... csessze meg... Kell egy bicikli.

Bucser
Na ma meghalt a legutóbb említett karim. Egy angol hverom segítségével sikerül visszatornászni az életemet 12000-re de túl bátor lettem miután sikerült egy LA85A2-t találnom meg hozzá lõszert, felmentem északra a reptérre, bementem a controll towerbe ami üres volt. Egy zombi eltörte a lábamat a lépcsõvel szemben egy másik pedig ájultra vert hátulról és megettek. Igencsak prózai volt😊

nem exploitolunk 😊

Crossbowra amúgy nagyon kíváncsi lennék, egyszerûen zombikat akarok öldösni és erre igen jónak tûnik ez a cucc hiszen teljesen halk. Tény, a lõszer sok helyet foglal és olvastam hogy bugos (nem mindig lehet kiszedni a hullából, ha a hulla alá kerül pl), de ha találnék egyet biztos magamévá tenném 😊

"és a társainkat keressük akik valahol máshol éledtek le. "

Kicsit exploit szagú, de sokan csinálják úgy hogy addig nyomják a respawn/abort/restart combót amig nagyjából egy helyre nem születik mindenki.

ok majd még írok.

egyelõre egyébként lõszert meg cuccokat gyûjtünk, nekem még mindig az alaptáska van, illetve beleszerettem a crossbowba, nagyon jó kis fegyver, persze néha bebugol a nyíl és nem lehet kiszedni a hullából, ezért van nálam 6-7 db is belõle. egyelõre mint említettem gyûjtögetés megy és a társainkat keressük akik valahol máshol éledtek le. ha összeszedtük magunkat akkor utána majd írok még mi lett a megbeszélés eredménye. addig is jó gyûjtögetést mindenkinek! 😛

Jó lenne ha vhogy meg tudnátok szervezni. Bármilyen infót szívesen kiteszek ide a fejlécbe ami segít abban hogy a nap bármely szakában könnyû legyen partnereket találni a zombizáshoz.

Ez sztem mindenkit érdekel aki itt látogatja a fórumot, szóval ha lesz valami eredmény dobd be.

zártkörû a TS, igazából változó mikor játszunk, próbáljuk mindig megvárni amíg a csapat nagyrésze együtt van és akkor vágunk neki, hogy ne maradjon senki egyedül. de beszélek a többiekkel és átgangelünk a másik TSre ha beleegyeznek, az hogy ide jöhetsz(vagy jöhettek) azt majd megkérdezem. egyébként eddig az UK92 szerveren nyomtuk, de elkezdett laggolni és másikat keresünk. majd még írok infót, de tényleg jó lenne 1 TS-re felmenni sokan és úgy játszani...

Nekem mindegy melyik legyen kirakva, csak ha van 2 ember 3 TSen, akkor az akár lehetne 6 ember is 1 TSen 😊

MaskimXul
HPRC? Mi a TS cím és mikor játszotok?
JimKirk
Kiraly!😊
régóta ezen a TSen vagyunk. igazából magyar project reality community voltunk, de már nagyon kevesen PReznek, ezért néha armazgatunk meg játszogatunk össze-vissza. de megpróbálom áthívni a jónépet erre a fent megadott ts-re

Én szívesen csatlakoznék egy csapathoz.
xfire: ak1234567890
steam: akk312
Hát, ha mindenki külön TSre megy úgy nehéz összeszervezõdni.... 😊

Mi a gond azzal amit itt a fejlécben megadtunk?

ja és persze jó lenne egy motort szerezni (felderítéshez) illetve egy URAL-t vagy UAZ-t vagy esetleg Humveet a város raideléshez...

mi egy másik TSen haverokkal már gyûlünk, 3an már találkoztunk ingame, 2-t még össze kell szednünk, illetve lehett lesz 6. és 7. emberünk is, csak idõ kérdése. onnantól kezdve csoportosan megyünk városokba lootért, illetve fegyverrel rendelkezõ playereket le fogunk lõni hacsak nem adja meg magát. ha felszerelkeztünk és mindenkinek van elég nagy hátizsákja meg stb, utána valószínûleg célba vesszük a reptérnél lévõ barakkot...

JimKirk
Jogos.

Ezen dolgozunk, csak meg nem nagyon jott ossze.

Ha ossze tudunk roffenni egy paran, akkor ez is adott lesz.

Szoktam, ez nalam alap meg tavcso nelklul is szoktam kemlelni a kornyeket mielott bemennek egy varosba, faluba, vagy akarhova.

MaskimXul
Öngerjesztõ folyamat. Téged lelõttek, ezért mostantól te is lelõsz mindenkit. Kinyírsz majd olyan kezdõt is aki eddig friendly volt, de ezután õ is lelõ mindenkit. És így tovább..

Kell egy csapat, legalább 2-3 ember. Akkor egyrészt van aki fedez amíg lootolsz, másrészt megmenti a cuccaidat ha meghalsz és többnyire meg is bosszulja a halálod.

El kell olvasni pár ilyen arma guide-ot, meg rajtaktikát amit Zero is linkelt. Nem azt mondom, hogy mivel milszimre épül a mod akkor katonaként is kell játszani, de az igazi katonák által is alkalmazott taktikák egy kicsit leegyszerûsítve a játékban az életedet menthetik meg.

Legalapvetõbb dolog a felderítés: mielõtt bemész egy városba kicsit figyeled távcsõvel. Ha 2-300m-nél messzebb vagy és látsz zombikat, akkor más játékos is van a közelben.
MaskimXul
Hátizsák <#nezze>
JimKirk
Az "Atlanta 62"-n jatszom, illetve ts-en is online vagyok. Akinek van kedve jojjon!😊
JimKirk
Csodalatos emberek vannak... tuzoltosag epuletben bejon a tag en elfordulok, elfutok erre a paraszt lelo! <#boxer>
Reszemrol ennyi volt, mostanatol lovok mindenkire!<#violent><#mf1>
JimKirk
Ez eleg nagy szopas!

En tegnap ugy jartam, hogy Csernoban a tuzoltosag epuletebe mentem volna be, ha valamelyik faszparaszt korbe nem szogesdrotozta volna a kapukat, a lepcsohazban illetve a csarnok egyik sarkaban meg ott figyelt ket AK...
Nekem tegnap ugyanez volt kórházban.. simán csak kúsztam belül, egyszer csak jöt a homokóra meg a véééééér 😊

Na jó, mégis foszthatóvá vált a hulla, amint egy fegyvert vettem a kezembe. Viszont így az elõbb felajánlott ghillie elvesztette érvényességét, felvettem. Kár, hogy a hulláról nem lehet lerángatni a gúnyát.

ALICE 20-as.

De beszarok ezen a játékon. Ajtóban szögesdrót, megpróbálom átlépni, 12000-rõl -6800 vér, csonttörés, meghalok. Visszamegyek a hullához, és nem lehet kifosztani.

Király, megint egy nap játék bukta egy bug miatt.

Bucser
Melyik a jobb a Cseh pack vagy az alice?

JimKirk
Ez baromi jo hangzik, jovo heten delutanos vagyok, akkor 11 utan mennek en is szivesen veletek!😊

A ghillie-t elfogadnam, nagyon!😊 Bator vagy, hogy ejjel lampazol!
Ja, aludtam, betegszabin vagyok, kivagyok, mint az eb. Érkezési sorrendben fel tudok ajánlani egy ghillie és két camo ruhát. Illetve egy szinte fullos túlélõfelszerelést (óra, iránytû, térkép, kés, gyufa).

Farmoltam az éjjel egy kicsit. Mondtam, hogy ruháért megyek. 😊
Rohadt játék nem dob ALICE pakkot. Az kéne már csak a boldogságomhoz.

Éjszakai keresgéléshez tök jó a lámpás shotgun. Mondom ezt addig, amíg le nem lõnek miatta, gondolom.