DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"* Respawn button is disabled during DayZ play"

Ennek mi értelme? Ha rossz helyen vagyok, úgyis kinyíratom magam, legfeljebb nem 1 másodpercbe fog kerülni, hanem pár percbe. Na bumm.

"* Clothing no longer spawning (now it spawns as it used too)"

Ja, jól van. Én meg kerestem a ghilliet, mint a hülyegyerek, aztán kiderül, elvi lehetõségem sem volt találni egyet... 😛

Daell Drow
Hali en is tologatom, jo nehez de pont ezert is tetszik. Szivessen tolnam magyar bandaval vagy magyar szeron stb.
w77d
mindegy az, így is úgy is csúnya az eredmény, ha az utolsó golyódat lõtted el 😄

azzal nincs is baj, csak nem mindegy hogy a mostani, rosszul mûködõ verzió szerint 60 méteres körzetben lévõ zombikat hozod magadra egy AKM-el, vagy egy helyesen mûködõ verzióban, 150 méteres körzetben lévõ zombik támadnak meg.
w77d
na jah értem én, de nálam az elõzõ verzánál is jöttek a lövésekre, mint a légy a szarra

eddig is hallották, csak nem épp reálisan, pl egy AKM vagy DRM 150 méterrõl is hallható, a zombikat meg úgy 100 méterig vonzotta, 100 méter felett már nem hallották.
Pont azt írják hogy az lett fixálva hogy eddig (gondolom az elõzõ kisebb patchban jött be egy bug) nem hallották és most már megint fogják.

w77d
Infected cannot hear weapon firing (now they actually hear again)

háát nálam mindig hallják...

1.7.2.4 holnap érkezik ha minden jól megy, nem végleges changelog, csak amit eddig megerõsítettek:

* Respawn button is disabled during DayZ play
* Optimized authentication process on login
* Singleplayer mode disabled when DayZ is loaded
* DayZ Logo and Version Number appear in game when DayZ is loaded
* Hive now tracks login/logout (for use with preventing ALT+F4)
* Infected cannot hear weapon firing (now they actually hear again)
* Clothing no longer spawning (now it spawns as it used too)
http://www.vg247.com/2012/07/24/dayz-could-be-standalone-before-christmas-base-building-and-more-on-cards/
Ezzel nem vagy egyedül... én hamar leszoktam a fal mentén kúszásról 😊

JimKirk
+1

Ez engem is baromira zavar! Lehet megerzik a szagunkat?
w77d
na de nehogy má kúszva a fal másik oldaláról kiszúrjon... bugos és kész

De hallhatod. Ha közelrõl hörög, akkor séta, akár látod, akár nem.

w77d
engem csak az zavar, hogy nagyon sokszor azon bukom a lopakodást, hogy a fal túloldaláról rám kattan egy zombi, azt ugyebár meg nem láthatom...

Külföldi fórumokon mennyit rinyálnak, hogy elvették a kezdõpisztolyt... A legkisebb erõfeszítésembe sem szokott kerülni találni egy fegyvert, addig meg elkerülni a zombikat jól. Simán körbe lehet sunnyogni õket, még a legsûrûbb részeken is.

A lezuhant helikopterek talán a legbunkóbb részek, vagy 10 zombi csámborog körülöttük, épület meg sehol. De oda is be lehet kúszni simán.

Üdv mindenkinek!
Akadt egy súlyos problémám a játékkal. Mikor belépek szerverre, kb. 1-2 másodpercig látom a karakterem, azután vagy teljesen elsötétül a képernyõ, vagy zöld színû függõleges csíkok jelennek rajta (mindkét alkalommal úgy fél perc elteltével általában magától újraindul a gép) Esetleg van valaki, aki tudja mi okozza ezt a hibát? A mod fórumán is akad egy ilyen thread, amibe hasonló problémával rendelkezõ emberek írtak, de végül is senki sem tudott rá megoldást (kivéve hogy a következõ patch-ben talán lesz rá megoldás). Videó beállítások terén minden szinte a minimumon van, de nem hiszem, hogy itt kell keresni a problémát (Arma2 szerverek simán futnak jó graffal)
Elõre is köszi!

eddig muxik

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Panzeradler
Elvileg igen, itt már feltették párszor ezt a kérdést, de senki nem tudott pontos választ adni.
Sziasztok, ha letöltöm steamrõl az arma 2 demót, + megveszem hozzá az arrowheadet az elég a Day-Z-hez?

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

oneal1
Delutan jatszanek kicsit vegre a jatekkal, lesz fennt esetleg innen valaki? Ha igen melyik szerveren?

Total kezdo karakter, semmim sincs😄

!Forza Ferrari!

Panzeradler
Inkább úgy mondanám, hogy sok zombival keverve. Egyébként igen.
Köszönöm szépen, kielégítõ választ kaptam ! Akkor itt pvp-van kis zombikkal keverve amit a gép irányít ?

Get a life!

Panzeradler
És kell jóképû is aki mindig meghal, hogy legyen valakiért elmenni<#idiota>
tutituti
Meg ugye csapatban mozogj.hallgass arra aki "a fõnök".Legyen aki térképet olvas,aki vezet,aki mesterlövészként figyeli és fedezi a többieket.És aki lootol.És persze éjjel légy halk,okos és ne lõdözz ész nélkül.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Bucser
A lényeg az hogy ugy kezded a játékot hogy némi kötszeren kívül nincs semmid. Se étel se ital se fegyver hogy megvédd magad. Viszont vannak olyan játékosok akik régebb óta játszanak és azt a kevés valamidet is el akarják szedni tõled. Tehát gyûjtögetsz,de úgy hogy ne használj fel többet mint amit össze tudsz szedni gyûjtögetés közben.

És közben vigyázol, hogy ki ne nyírjanak, mert akkor buksz mindent.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Höhö, CoD generáció nem érti. 😄 Hát igen, ez nem az a játék, ahol percenként beugat az AI csapattársad, hogy "menjél oda, lõdd le az ellenséget!".

(Tényleg flame-et akartál, vagy nem tudod, mit jelent a szó?)

Ennek a a játéknak mi értelme van ? Semmi flame, de komolyan nem értem... Steamen néztem egy gyereket 40percig csak szaladt elõre és nem történt semmi utána talált egy zombit és le lötte, aztán szaladt tovább...

Get a life!

Panzeradler
Kis gyûjteményünk<#wave>
Azt néztem, de nem olyanra mentem, asszem.

Ah, kösz.

Bucser
En nem a launcherbol inditok, hanem az updaterbol. Es nem onnan valasztok szervert hanem a jatekbol.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

én azt figyeltem meg Six launcherrel, hogy azok a privát szerverek ahová a missionhöz dayz sanctuary van írva . nemtudom hogy ezt six launcher nélkül is lehet-e látni. Mindenesetre köszi a tippeket a kezdéssel kapcsolatban.
Bucser
Mikor kijelolod a servert a szukseges modok kozott jelzi nem csak azt hogy @dayz hanem azt is hogy @hive. Azok a privat szerverek, amik kulon futtatjak a hive-ot.

Jujdeokos ez az esgé, hogy hozzászóláslinkké alakította a #-t! 😛

Honnan a francból tudom meg, ha egy szerver privát?

Egyetlen gyanús dolog volt csak, hogy UK #00, de minden másban tökugyanúgy nézett ki a neve, mint a hivatalos szervereké...

Bucser
Nem. A mentesedet viszed at masik szerverre ha az nem privat, hanem hozza van kotve a kozponti hivehoz.

oneal1
egy kérdés, ha nyomtam egy szervren, kiléptem, az ugye mentette az ottani állásomat.

más szerveren, ettõl teljesen függetlenül játszhatok?

a másik szerveren lévõ mentés gondolom megmarad

!Forza Ferrari!

Csernó északi része szokott lenni az elsõ célom, azt általában még túlélem. Azért lõttek pofán már ott is, meg haltam bele lerakott szögesdrótba is. Ott összeszedem a túlélõfelszerelést. Civil spawnokon lehet Lee Enfield, Winchester, vagy duplacsövû sörétes, pisztolyokból meg Makarov, M1911, és revolver. Ezek közül az M1911-re és a Winchesterre hajtok. Jellemzõen éjszakai szervereken csinálom ezt a gyûjtögetést, ahol kevesen vannak. El szoktam dobni néhány flare-t, hogy elcsalja a zombikat, meg lássak.

Ha ez megvan, meg szoktam nézni a lakóteleptõl délkeletre lévõ katonai sátrakat. Ott van négy katonai spawn, azokban lehet fegyver. Találtam ott már AK-t, M16-ot, meg lámpás shotgunt is. Van három orvosi sátor is ott, ha nem törtem be a kórházba (pl balta hiányában), akkor ott szoktam felszívni magam gyógyszerrel.

Jellemzõen nem indulok el északra, amíg nincs ruhám, iránytûm, órám, gyufám, késem, térképem, baltám, egy ALICE pakkom, két kulacs vizem, három adag morfiumom, három-négy kötszerem, három fájdalomcsillapítóm, a Coltom, és legalább valami nyomi puskám, bár az nem is igazán fontos. A pisztoly-balta kombó zombik ellen bõven elég egyébként.

Aztán megindulok északnak, Csernóból olyan egy óra alatt el szoktam jutni Stary Soborba. Ott fosztogatom a sátrakat, és általában ott döglök meg. 😛

Olyan még nem volt, hogy sokáig éltem volna, miután úgy éreztem, jól fel vagyok szerelve. 😊 Egy rakás nagyon kényelmetlen halálom volt, jellemzõen olyanok, amivel nem lehet mit kezdeni. Bug, spontán felrobbanó traktor, mögém spawnoló ellenségek, sebezhetetlen ellenségek, bespawnolás után azonnali fejlövés, ilyesmi... Igazi csatában nem is voltam még, mármint olyanban, amit én kezdeményeztem volna. Épületben egymásba futva azért lõttem már elõször, de azt nem nevezem igazi harcnak.

Ez a privát szerveresdi azért eléggé idegesít, fõleg, hogy direkt néztem, hogy benne van-e a nevében, de nem láttam semmi ráutaló jelet. Jó lenne azért, ha ilyen másfél órás szessönjeim nem tûnnének el nyomtalanul... Most is volt már ruhán kívül mindenem. Találtam egy halottat, egy rakás cucc volt nála, ami meg nem, az meg szétszórva körülötte azon a környéken, amit nem tudott már átnézni. Aztán a jelek szerint ez is privát szerver volt...

Még annyi, hogy ha ti feléledtek akkor mit szoktatok csinálni elõször ? Én próbálok valami városba eljutni és összeszedni cuccokat , mert máshol kb lehetetlen, de fegyvert általában ott sem szoktam találni. Szóval inkább az lenne a kérdés hogy kezdés után hol kerestek fegyver? És ha már megvan a felszerelés akkor elindultok az erdõbe vagy mi ?😄
Szerintem nem hivataloson voltál, mert én mikor am agyar szerveren játszok akkor van az , hogy ott külön menti le a karakter. Amúgy nayjából sikerült élvezhetõre összehoznom a játékot , de a szerverre felcsatlakozás még mindig nagyon macerás, általában német szerverekre szoktam felmenni mert ott van a legalacsonyabb ping nekem ( de így is kb 70 a legalacsonyabb ) és csomoszór mikor írja hogy loading akkor befagy és nem történik semmi és ki kell lépnem, kb 10bõl egyszer ha feljutok egy szerverre. Amúgy most volt egy jó gamem (legalábbis azén szintemen 😄 ) Már szereztem egész sok cuccot, volt egy le einfieldem aztán kijöttem Csernobol mert nagyon sok lövést hallottam és mostanában mindig másik játékos lõtt le. Aztán egy falu mellett futottam el mikor láttam kb 150 méterre egy gyereket futni , mondom kipróbálom a fegyvert 1. lõvésre leszedtem pedig futott, futott utána még1 azt is leszedtem egy lövésre, aztán jött még 1 az elkezdett rám lõni, nem talált el , de a le einfield miatt rámjött kb 10 zombi és az egyik megütött, összecsuklottam aztán megettek 😄
Természetesen megint megdöglöttem, Stary Soborban a bázison rám spawnoltak és hátbadaráltak AKval.

Most meg nem tudom, mi van. Kétszer megjátszotta azt a játék, hogy bementem egy szerverre, gyûjtögettem, aztán nem maradt meg semmi, a partra rakott vissza következõ csatlakozáskor.

Eh. Nemhivatalos szerverre sikerült betévednem, vagy mifasz?

MaskimXul
Vagyok TSen, de csak írni tudtam neked, alapszobában le vagyunk némítva.
Csernó lakótelep. Van ott vagy 50 civil spawnhely egy kupacban. Bónuszként ott a kórház, tele medical loottal. Viszont általában vannak a környéken emberek, még 5-6 fõs szerveren is találkoztam pont ott ellenséggel. Többször.

JimKirk
Hol talalsz ennyi rucit? Magaslesek?
Ghillie suitot nem, valamiért leesett rólam az, ami rajtam volt... 😞 Valami bug volt, mert meséltem, hogy meghaltam ezzel a szettel, aztán visszataláltam a hullámhoz. Elvettem a ruháját, felvettem. Legközelebbi csatlakozáskor rajtam is az volt, meg maradt a hátizsákomban is egy, pedig elvileg elhasználtam. Most belépve civil voltam megint, úgyhogy felvettem azt, ami a zsákban volt.
De két sima katonai ruhám még van pluszban. Meg egy kés, amit az elõbb elfelejtettem mondani.

A fejlécben lévõ szerveren nincs DayZ szoba.

Na, közben a szerverek behoztak, a túl új béta problémám megoldódott, tudok megint játszani.

Fel tudok ajánlani bárkinek, akivel elõször találkozok TSen egy órát, egy iránytût, egy doboz gyufát, egy térképet, egy ghillie suitot és két camo suitot.

Na, persze elbasztam az útvonalat.
Helyesen:
\Steam\steamapps\common\arma 2 operation arrowhead\@DayZ\Addons\

oneal1
értem köszönöm!

!Forza Ferrari!