4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
tibi2014 #1370 te meg a fiatalabbakat. azt hiszed hogy a fiatalabbaknak bármikor beszólhatsz, de neked nem szólhat be senki? -
#1369 tiszteld az idősebbeket -
tibi2014 #1368 http://www.youtube.com/watch?v=kKQGSndzkSc -
tibi2014 #1367 farok. -
#1366 Nem baj azért köszönöm hogy megpróbáltad.
@többiekhez:a sátram a 377esen maradt azzal mit csináljunk? hagyjuk veszni?Tele van jó cuccokkal.
@tibi2014: -
tibi2014 #1365 Kussolj te. -
Zero 7th #1364 Mi lenne, ha inkább csak kussolnál és olvasgatnál, az irkálás helyett? -
tibi2014 #1363 de kom mi az a Fallout? -
#1362 Várni foglak a felszereléssel Sanyi!!! :) Összeszedünk addig mindent ahhoz hogy újra lábra tudj álni! :D -
tibi2014 #1361 és igen, még mindig játszok ilyen időseknek való játékkal: skyrama, ramacity, farmerama, stb.. -
tibi2014 #1360 nem szeretném kimondani, mivel kb mindenki a korommal támadna.
annyit mondok, tizenéves. -
#1359 Am engem hetfo este varjatok am szeretet csomaggal(ver csomag, morfium)
Aztan tovabbra is osztogatom ami van eppen nekem folosben. -
#1358 Hany eves vagy? -
tibi2014 #1357 mi az a Fallout? -
tibi2014 #1356 Kedves JimKirk, bízd rám a döntést :) -
Fallout-ot probaltad mar? -
tibi2014 #1354 És még az is jó lenne, ha lenne ilyen semleges zóna ahol nem ölhetnek meg,a z-k nem tudnak bejönni, és nem tudnak megölni ott a banditák. Meg ott alap készleteket is kapnál. pl: kapnál a mostanik mellé egy makarovot, és mellé 4 tárat. -
#1353 Szerintem ez nem a te jatekod, ne eroltesd. -
#1352 Na ez nagyszeru hir! Ma delelott nem tudtam felnezni, mert gyerekkel voltam a jatszon, delutan meg megyunk furdeni, de kora este lehet felmegyek egy kihalt szerverre, csak nehogy befagyjon megint a loading keprenyonel. -
Zero 7th #1351 Én meg remélem, hogy nem. Éppen csak tönkrekúrná az egész fílingjét, ha L4D-et csinálnának belőle special infectedekkel. -
Zero 7th #1350 Nem valószínű, hogy össze fog jönni a dolog. Egy szerveradminnal beszéltem, a szerver tulajával még nem sikerült, de ő finoman jelezte, hogy ne számítsak túl sok mindenre. -
tibi2014 #1349 Remélem a végleges verzióba raknak be kicsit erősebb, de lassab zombikat. Mert így is monotom az egész játékmenet. -
#1348 Nah... Én felmentem most reggel UK 172-re. Még hajnali 4 óra van ott. Player volt egy pár,de hálistennek nem futottam egyikükbe sem bele.. Chernoba sikerült felcuccolnom! Alice pack,kés,gyufa,balta,távcső,AK 74+3 tár. Minden alapfelszerelést sikerült összegyűjtenem a tegnapi balesetem óta. Annyi a baj,hogy a korházba nem tudtam bemenni. Nem akartam lövöldözni és belőni az üveget,üres üveg viszont nem volt nálam hogy beverjem! Jim én azt ajánlom neked,hogy ha van egy kis időd,még mostanság látogass el valamelyik korházba,amíg még "korán" van a szerveren és alig vannak! Ha mindenképp gyógyszerekre kell vadászni,ott lehetnek a legnagyobb eséllyel! Vasárnap estétől megint vagyok! -
#1347 Jo lenne ma valamivel korabban kezdeni,remelem osszejon!:) Heatpack nem eleg a gyogyulashoz? Azt konnyebb lenne talalni, lehet elobb felmegyek a szerora es keresek neked soborban antibiotikumot, vagy heatpacket. Csak nehogy kinyirjanak.:) -
#1346 Az antibiotikum nalam van, valtozatlanul ott vagyok stary sobor felett torott labbal. De mint montam megyek ausztriaba, igy max hetfo este kerulhet sora csere. Vagy még most max delig, ha oda jossz. -
#1345 Hát ha Zero nem tudja elintézni majd igénylek egy szobát a klánok.hu szerveréről.Ingyen van. -
#1344 TS van már? -
#1343 Megvan még az antibiotikumod?Megfáztam és jól jönne.Papper kiszart Novy alatt,cucca megvan estefelé összekaparjuk Ryannel együtt Jimbo meg Pít még velem van igy tudunk érted menni és irány a reptér estefelé legyetek bevetésre készen.Akkoris együtt fogunk menni ha vért pisáltok.Remélem Laza kartárs is fent lesz és segíti a csapatot. -
#1342 influenzás lett a karakterem -
#1341 Ha minusz akkor bandita vagy, ha plussz akkor jo vagy. Es ezzel eggyuta ruha is valtozik, es igy messzirol megismerheto ki milyen beallitottsagu. -
lammaer #1340 És, mit tud ez a humanity? -
#1339 Ja az uccso peccs ota. -
#1338 Papa most épp rád vár :D -
lammaer #1337 Mi a szösz, lett humanity a dayzben? -
#1336 Miért etetitek a trollt? :) -
#1335 Eleg erdekes szerver, 150-re visszaesett a humanitym es a statjaim is nullazodtak. Ez miez? -
#1334 na az jo lenne, 2en mar 2 sobor kozott vagyunk.
jimkrik ment pu. -
#1333 papával mindjárt indítjuk a partit percek kérdése
-
#1332 Igy nehez lesz kommuniklani:) Mi a nicked? -
#1331 érdekes igy játszani sg-t még nem használtam kommunikációra