DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JimKirk
+1<#eljen>
MaskimXul
Nekem 120 a pingem azon a szerveren, teljesen játszható.
Azt vettem észre, hogy armában kevésbé számít a ping, mint má játékokban.
Ha a kapcsolat stabil, akkor akár 200-as pinggel is simán lehet játszani.
Daell Drow
Help
Le estem a tetorol, szerencsere a szerencsetlensegben. Hogy az alatta levo masik tetore estem igy csonttoresel megusztam, de nincs morfiumom. 😞
Tuzolto epuletben huztam meg magam, itt.
Valaki tudna segiteni egy morfiumal? meg halalnam valahogy.
tutituti
Az meglehet,mert azért 150ping körül szerintem már élvezhetetlenül kéne akadni.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

JimKirk
En ugy veszem eszre, hogy a Six Launcher nem a valos erteket mutatja.
tutituti
Az irgalmatlan sok szerintem!

JimKirk
Legalabbis a Six Launcher ennyit mutat. A szerveren az eloszobaban olyan 110-150 korul sozkott lenni.
JimKirk
250-300 kozotti pinggel szoktak menni nalam(belgium) az amcsi szerverek, az meg siman jatszhato szerintem!
denevérember
Hmm most néztük meg és hatalmas a pingje 😞 (a szervernek amit mutattál)

In space no one can hear you scream.

Omlás

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

denevérember
Ez tiszta sor... de az elõtte lévõ patchekre gondoltam 😊

Omlás
Esetleg a DayZ-mod sem árt hozzá ;]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

denevérember
Köszönöm! És még valami... Egyik haverom most akar játszani,felrakta alap arma2+oa Ez után egybõl jöhet az 1.62 patch vagy kell még elõtte valami hogy dayz-zni tudjon?

denevérember
tud valaki egy megbízható stabil dayz szervert? Mert amin éppen vagyunk az nem túl jó...(UK13)

denevérember
Ha megvárod míg hazaérek akkor jövök ! 😄

wardogzombie
valakinek nincs kedve játszani most?ráérek

denevérember
köszi 😊

MaskimXul
Bicaj.
Ha beülsz a vezetõülésre, akkor bal felsõ sarokban ami nem zöld, azt kell megjavítani. Bõvebben itt.
denevérember
Hol lehet bicóra bukkanni? Nézelõdtem már elég sok helyen de eddig semmi... Más kérdés: Honnan tudom,hogy egy roncs jármübe milyen alkatrészek hiányoznak?

MaskimXul
Én ma este elhatároztam, hogy találok egy jármûvet. Beraktam egy motor alkatrészt és egy kereket a zsákomba és bicajra pattantam. Másfél órával és kb. 30km-el késõbb találtam egy ATV-t Pik Kozlova tetején, frissen spawnolt.
És vajon mi hiányzott belõle? Egy kerék és a motor <#vigyor>

Szépen ki fogja egészíteni a jelenlegi jármû parkunkat, egy Toyotát és a két bicajt.
Ja, hát persze. Én is Steamrõl vettem, csak mondom, hogy van olcsóbban is. Állítólag. Valami Mediamarktos 2000forintos megoldásról hallottam konkrétan.

MaskimXul
passzolom... én máshol nem is találtam, lehet nem voltam elég kitartó, de kifizeted aztán már jön is le a gépedre

2 órába telt, hogy kitaláltam, hogy kell és elindítottam.
És nem az ArmA2-t kell megvenni, hanem az Operation Arrowhead-et. Az alap ArmA2 lehet warez is.

Viszont talán ott a legdrágább is.

jól látod! steamen a legegyszerûbb
juj bassszus tényleg messze vagytok... cserno közelebb van jóval
Marfy
Hali!

Jól látom hogy ez a mod ingyenes, a Arma2-t viszont meg kell venni?

denevérember
Melyik szerveren vagytok amúgy? általába...

Kevesebb, mint két óra alatt átlóban keresztül lehet futni a térképen.
Jármûvet egyedül összerakni egy hétnyi munka kb.

Bölcsen választottál. 😛

denevérember
Gorka körül 😞 Valami jármûvet keresek most dehát erre baromi kicsi az esély... Plusz ugye az alkatrészek

kb merrefele vagytok?
denevérember
Az a baj hogy állati messze vagyunk tõletek és semmiféle jármûvem nincsen 😞

vegyél fel légyszi steamen get02 a fiók nevem
tutituti
vicceltem természetesen😊
Csak nem gyilkolja le egymást két sg-s.
de nem offolok,inkább funvid

denevérember
Tul sok cuccom nincs,és amúgy sem egyedül jönnék.. De remélem megbízhatóak vagytok 😊 nem vagyok túlságosan paranoiás 😊

Mi ketten vagyunk Õ egyedül ez tény! és választhatunk vagy megbízunk benne és hoz cumót, vagy pedig 1 teljes napig kúszunk csernóig!

A mi szemszögünkbõl is ugyanolyan kockázatos!

Ráadásul én adtam meg a tartózkodási helyünket nem pedig õ!
tutituti
Ezt hívják tõrbe csalásnak😄

Nah szóval, akkor hogyan tudjuk privátban felvenni a kapcsolatot?

Steamed?
denevérember
Akad 😊

Szia!

Kimásolod a linket és a képen látható green montain tetején vagyunk a tv toronyhoz közel.

http://dayzdb.com/map#4.036.095

Te merre jársz? van nálad morfium is? 😄😄😄
denevérember
Mi a pontos koordinátátok?

Szevasztok srácok!

Segítségre lenne szükségünk!

Egyik haverral együtt toljuk http://dayzdb.com/map#4.036.093 közelében és szerencsétlen módon mindkettõnknek eltört a lába ugyanazon zombitámadás során!

Valaki esetleg nem jár arra? Nagyon jól jönne legalább 1 morfium!
Daell Drow
Na kezdek bele jonni ebbe a jatekba, nagyon tetszik.
Talaltam fejszet es feszitot azzal mar haladok, es egy katonai mento taborban rengeteg kotszert es ver csomagot hordtam ossze.
Es baze nem kifigyeltek? Pont talatam benzines kannat, es vittem vissza. Erre hatulrol pisztolyal szo nekul, kinyirt a budos geci. utana lattam fosztogatja a rengeteg cuccom. A kurva anyjat, vaaaaa de kivagyok.
Apparently using the respawn button to many times causes problems for the servers. As the respawn button was exploided to get a better spawning position it has been removed
ha jól emlékszem, azért lesz tiltva a respawn gomb, mert eléggé elterhelte a servert. nem 100%, de ilyesmi rémlik.
Kötszered van egy. Használd. Gyakori tárgy, szinte mindenhol van belõle, de azért 3-4-et nem árt magadnál tartani. Inventoryban a pisztolylõszer helyén van, jobb klikk rajta, bandage myself.

Daell Drow
Lehet noob kerdes.
De ha megutnek jo erossen a zombik elkezdek folyamatossan verezni, es szep lassan 20-30 perc alatt kiverzek. (legalabbis a blood elfogy) ez ellen mit tudok csinalni? Foleg az elejen ha cuccom is alig van.
Cikket nem olvastam, de base building? Ööö, és azt hogy? Mert addig szép és jó, amíg egy társaság felépít egy bázist, és frankón bevédi. Mondjuk délután 6-tól hajnal 2-ig. Aztán másnap, mikor visszamennek, már benn ül egy bandita banda, és szépen halomra mészárolja az egyesével beszállingózó eredeti építõket. Igazán faszán hangzik...

Na meg amíg a zombik nem verõdnek hordákba és vonulgatnak a térképen, addig nincs sok értelme a dolognak, egy elrejtett sátor is pont ugyanennyit ér.