4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• oneal1
    mindegy, szeptembertől legalább újra kezdődik neked az ovi,úgyhogy kevesebbet látunk:D
  • oneal1
    KelemenTibike, nem akarsz már lelépni innen?
  • KiruHoshino
    Nagyon szívesen. Én is nagy DayZ fan vagyok. :) Örülök,hogy segíthettem.
  • JimKirk
    Kosznjuk a TS szervert Kiru!
  • JimKirk
    Ez nagyszeru hir!:)

Hat valoban jol jonnenek a plussz jatekosok.. Szerintem aki csatlakozni szeretbne hozzank az kerheti itt priviben a jelszot, max. ha rosszcsontkodik, akkor megvaltoztatjuk es nem tud tobbe feljonni.
  • JimKirk
    Na ma en, Dog, Gabor es Laza 2-ig toltuk a a jatekot es az volt a cel, hogy Stary Sobortol almegyunk a repterig, termeszetesen hiba csuszott a navigacioban es Dubrovkanal kotottunk ki. Laza mindevegig a repteren kommandozott es varta, hogy odaerjunk ami egy feloras kitero utan sikerult is:) Folyamatosan eheztunk, sehol nem talaltunk allatokat, szomlyasak is voltunk igy az osszes utbaeso epuletet, magaslest megtisztitottuk es szerencsere talaltunk is szinte mindig valami hasznos dolog, kajat, piat. Aztan a tamaszpont kozeleben kinyirtunk par birkat, igy a hami kerdes egy diore megoldodott. A repulotertol eszak-keletre talalkoztunk lazaval, aki egy irigylesre meltol hangtompitos mp5-tel tisztogatta nekunk a repter besleje fele vezeto utat. Egybol celbavettuk a tuzoltoasg epultetet, ahol az utanunk futo zombikat azonnal likvidaltuk. Valoszinuleg ez kelthette fel a kornyeken tanyazo sniper/sniperek figyelmet, mert mikozben mi a toronyban keresgeltuk a lootokat ok szepen tuz ala vettek minket. Mondanom sem kell, hogy egybol jott a para, mindenki hasradobta magat es ovatosan lekusztunk/lesetaltunk a epulet aljaba ahonnan rovid varakozas utan kirohantunk a biztonsagot nyujto erdobe.:) Nem akartuk felvenni a harcot veluk, igy aztan loot nelkul elindultunk Stary Sobor fele ahol letaboroztuk a karaktereinket. Ma innen folyt. kov.:)
  • Zero 7th
    Óbazmeg. Egészen eddig szerencsésen elkerültem ezt a Call me maybe szart, de ehhez belenéztem az eredeti klipbe is, meg megnéztem ezt is. Nagyon hulladékfos, de basszameg tegnap óta beragadt a fejembe, és KURVÁRA IDEGESÍT! :P
  • lammaer
    Nem hiszem hogy annyira paranojásnnak kell lenni ezügyben, bár ott tartanánk hogy annyi ember összejön a szobába hogy már nem tudják koordinálni az eseményeket és az újoncokat is ki kell rugdosni mert túl sokan vannak.
    Ha így elbújtok egy passwordözött szobába és mondjuk jön fel vki, nem fog tudni utólérni - pedig gondolom az nem baj ha jön 1-2 plussz játékos:)

Ha meg vki nagyon hülye, pillanatok alatt amúgy is mutera lehet tenni, bár eddig nekem sehol nem volt ilyenből rossz tapasztalatom.

Kérdezni csak azért kérdeztem, mert ha van publikus hely akkor az mehet a bannerbe - de ezek szerint van. Szóval kiteszem :)
  • denevérember
    Ma délbe felnézek Skype :) Aztán megbeszéljük az újdonságokat!
  • wardogzombie
    De mint mondtam egy publikus szoba egyik alszobáját használjuk ami jelszavas szóval hely van dögivel
  • wardogzombie
    Van publikus szoba is de nekünk jelszavas kellett ha nem lenne szempont hogy az legyen akkor az armahu ts is megfelelt volna.Az a lényeg hogy próbálom elkerülni hogy egy szobában egynél több csapat legyen akik a térképen összevissza vannak szétszórva és megy a kavarodás a koordinátákban meg tulkiabálják egymást az emberek.Aki a játékban körülöttem van azzal egy szobában tolom és nincs kavarodás nekem ez a fontos.Nem olvastam most vissza de nem emlékszek hogy bárhol publik szobát irtam volna.Ennek ellenére tőlem csatlakozhat bárki aki a lentebb említett kritériumoknak megfelel,nyilván akkor vele is közlöm a jelszót.
  • lammaer
    Most akkor nem lesz publikus?
  • wardogzombie
    Na aki idézőjelben az én csapatomba tartozik azzal szeretném tudatni hogy megvan a ts szobánk köszönet érte KiruHoshinonak tehát mégegyszer a ts cím:80.249.163.55:1111 , az ArmA szoba Hungarian DayZ Team alszobáját kaptuk bocs a névért késő van nem forog az agyam.A jelszó megosztásra kerül szkájpon a mai nap folyamán.Mégegyszer köszi a segítséget Kiru
  • lammaer
    Akkor ez mit jelent?
    "Ha szoba kellene keressetek fel rajta."

Ha már van rajta... :)
  • KiruHoshino
    Már van rajta legyártva egy DayZ szoba 2 alszobával. Mikor csináltam DayZ szervert ott tanyáztunk mindig. De most gondok vannak a tört verzióval így hanyagolom.
  • lammaer
    Ha csinálsz egyet és rendelkezésre áll, mehet a bannerbe...
  • KiruHoshino
    Van egy TeamSpeak Szerverem. Ha szoba kellene keressetek fel rajta.

IP: 80.249.163.55:1111
  • Laza
    Voltam :)
  • JimKirk
    Gyere jatszani!
  • lammaer
    No, gyerekek, sztem a korosztályok közti háborúzást fejezzük be, innentől kezdve törlésre kerül minden ilyen hozzászólás. Tessék zombiskodni.
  • Laza
    És miért van az, hogy minden tizenkevés éves kisgyerek ilyen butuska, összevissza feleslegesen baromságokat fecsegő?
    Akármikor összefutok fórumban, játékban a hasonló korosztállyal, menekülnék a világból.

Nagy valószínűséggel nem érted még el a játékhoz szükséges korhatárt, szóval csak óvatosan, mert megmondalak anyukádnak :D
  • JimKirk
    Ez mondjuk nagyon off, de ez is baromi jo:

ON:
  • denevérember
    Nem csak a tiédet ! :DDDDDDDDDDDD
  • wardogzombie
    Ez megcsinálta az estémet
  • JimKirk
    Ok, koszi! Bar ha megyunk este lootolni a repcsiteret, akkor ugyis lesznek jo cuccaink.:)
    Fel 10-tol keszen allok!
  • JimKirk
    Meg nem lattam, de nagyon jo LOL!:)
  • balintk
    Sorry ha volt már.

• wardogzombie
    Holnapi nap folyamán megcsináltatjuk a Ts szobánkat sajna egyedül kevés vagyok hozzá 2 ip-ről kell igényelni minimum.Egy szoba lesz Armed Assault néven 5 alszobával squad1-5ig.
  • oneal1
    nembánnám ha inkább a Harry Potter Lego változatát tolnád a 12 éveddel...
  • wardogzombie
    Nem jól látod a helyzetet persze hogy nekem is beszólhat bárki szoktak is játék közbe csak az itt lévők és akikkel játszok tudják mi az a határ amit nem kell átlépni.A tapasztalatlanságod és a korod miatt ezt elnézem neked ja és persze mert olyan kurva bölcs vagyok.
  • denevérember
    Ez egy nagyon jó ötlet! :)
  • wardogzombie
    Hát a fiatalabbak miatt inkább máshol közlöm mert még bandita mellett tolvaj is lesz.Szkájpon átdobom a koordinátákat.
  • tibi2014
    amúgy meg felőlem kibaszhattok.
  • tibi2014
    Zero. kuss.
  • JimKirk
    Merre van a satrad?
  • JimKirk
  • Zero 7th
    Mivel fiatal vagy, egy bizonyos szintig elnézzük neked, hogy nem tudsz viselkedni. De hülye vagy és bunkó, tudj róla. Ráadásként az arcod is nagy, a nagy büdös semmire, úgyhogy visszavehetnél belőle, mielőtt kibaszunk innen, mint macskát szarni. Meg a céltalan offolást is abbahagyhatnád, de kurvagyorsan. Továbbá arra sem kíváncsi senki, hogy szerinted hogyan lenne jó a játék, főleg mert faszságokat akarsz bele.

Lehet magad ehhez tartani.
  • JimKirk
    ROFL!
  • tibi2014
    nekem yahoo van. Csak mondom
  • lammaer
    Én tanítani szoktam a kicsiket.

Elvégre senki sem születik úgy hogy ismerje a guglit