DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt vettem észre, hogy armában kevésbé számít a ping, mint má játékokban.
Ha a kapcsolat stabil, akkor akár 200-as pinggel is simán lehet játszani.
Le estem a tetorol, szerencsere a szerencsetlensegben. Hogy az alatta levo masik tetore estem igy csonttoresel megusztam, de nincs morfiumom. 😞
Tuzolto epuletben huztam meg magam, itt.
Valaki tudna segiteni egy morfiumal? meg halalnam valahogy.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
In space no one can hear you scream.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ha beülsz a vezetõülésre, akkor bal felsõ sarokban ami nem zöld, azt kell megjavítani. Bõvebben itt.
És vajon mi hiányzott belõle? Egy kerék és a motor <#vigyor>#vigyor>
Szépen ki fogja egészíteni a jelenlegi jármû parkunkat, egy Toyotát és a két bicajt.
2 órába telt, hogy kitaláltam, hogy kell és elindítottam.
Jármûvet egyedül összerakni egy hétnyi munka kb.
Bölcsen választottál. 😛
Csak nem gyilkolja le egymást két sg-s.
de nem offolok,inkább funvid
A mi szemszögünkbõl is ugyanolyan kockázatos!
Ráadásul én adtam meg a tartózkodási helyünket nem pedig õ!
Steamed?
Kimásolod a linket és a képen látható green montain tetején vagyunk a tv toronyhoz közel.
http://dayzdb.com/map#4.036.095
Te merre jársz? van nálad morfium is? 😄😄😄
Segítségre lenne szükségünk!
Egyik haverral együtt toljuk http://dayzdb.com/map#4.036.093 közelében és szerencsétlen módon mindkettõnknek eltört a lába ugyanazon zombitámadás során!
Valaki esetleg nem jár arra? Nagyon jól jönne legalább 1 morfium!
Talaltam fejszet es feszitot azzal mar haladok, es egy katonai mento taborban rengeteg kotszert es ver csomagot hordtam ossze.
Es baze nem kifigyeltek? Pont talatam benzines kannat, es vittem vissza. Erre hatulrol pisztolyal szo nekul, kinyirt a budos geci. utana lattam fosztogatja a rengeteg cuccom. A kurva anyjat, vaaaaa de kivagyok.
De ha megutnek jo erossen a zombik elkezdek folyamatossan verezni, es szep lassan 20-30 perc alatt kiverzek. (legalabbis a blood elfogy) ez ellen mit tudok csinalni? Foleg az elejen ha cuccom is alig van.
Na meg amíg a zombik nem verõdnek hordákba és vonulgatnak a térképen, addig nincs sok értelme a dolognak, egy elrejtett sátor is pont ugyanennyit ér.