4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#1170 Mindig nézd meg, hogy a te kliens verziód és a szerver verziója egyezik-e, mert ha nem akkor többnyire nem fog felengedni. -
#1169 Rendben :) Aztán írj majd,kiváncsi vagyok segített e! -
#1168 Oka akkor megprobalom azzal ha hazaertem -
#1167 Mi van amúgy,mikor kerül sorra a dayz a GamesCom-on? -
#1166 Én nem azt használom... Hanem a 95819-et -
#1165 Nemsokara megtudom nezni. A legujabb kell belole? -
#1164 Melyik beta patch van fent? Tudod pontosan a verzió számát? -
#1163 Igen:S
De eddig nem volt semmi gaz -
#1162 Loading képnél megáll? -
#1161 Cool:)
Amugy nektek is nehez olyan szervert talalni ami beenged a jatekba?
Par napja mar lehetetlen szinte belepnem:S -
Nekrofil #1160 -
#1159 Majd értesíts légyszi hogy áll a ts projekt mert mostmár egyre nehezebb összehangolni a kommunikációt szkájpon. -
#1158 Azt nézem, hogy elég hamar nem rajzolja már ki a játék a füvet ... így akkor nincs is értelme nyílt terepen a fűben kúszni, nem? Simán látok mindent. -
#1157 Még a mostani állapot is rengeteg munkát igényel. Ez meg már egy új koncepció :) -
#1156 Egyetértek :) -
#1155 Jol hangzik, de szerintem alom marad. :)
Varjuk meg milyen lesz a standalone verzio. -
#1154 MIért ne? A központi hubokon városokban lenne AI rendőrség ami sokkal erősebb mint a játékosok. Egyféle high security és minnél mélyebbre mész a rengetegben annál szabadabban lehetne gyilkolni. És a Low sec teruleteken is lenne város de affele vadnyugatkent mukodne. aztan minden szektor egy külön szervert spawnolva generalna egy olyan 50-s szervert mint ami most van egymasba nyíló kapukkal. -
#1153 A reptér közelében vook ha van játék :) -
#1152 Csak semmi értelme nem lenne :) -
#1151 VAlahogy el kéne érniük, hogy ugyanakkora populáció mint az eve is elférjen egy közös világban valahogy shardokra bontott rendszerben.
Na az korszakalkotó lenne. -
#1150 Akkor ha lesz esti közös game hol lesz a dumaparty? -
Amaymon #1149 Félrevezető, új regnek nézek ki, de még supergamez volt az sg neve fullos warez ftp-vel, mikor itt kezdtem fórumozni. :)
GW2 miatt váltottam nevet. Néhánynak meg elhagytam a loginját.
Szerintem még nem tudják, vagy csak sejtik a DAYZ készítők, hogy megteremtettek egy új műfajt, ami sok fejlesztőnek eddig nem sikerült: az MMO FPS-t. Korszak alkotó, amit csinálnak. Régóta nyomom ezt az apokalipszis szimet. -
#1148 Akkor ok :) -
#1147 off:
A "newcomer"-rol mindig a c64 jatek jut az eszembe, azt hiszem 7 floppyt foglalt:)
on: -
Amaymon #1146 Nem mostanában kezdtem a játékot, de jó a leírás annak, aki newcomer. -
#1145 Kaját csak annyit kell a városban elrakni ami addig elég hogy felszedj egy fejszét, gyufát és vadászkést .... ha ezek megvannak akkor már tudsz a szabadban állatokat vadászni.
A leölt állatot a vadászkéssel tudod feldolgozni, a fejszével tudsz fát vágni, a gyufával tudsz a fából tábortüzet csinálni, amin meg tudod sütni a husikat :)
Egy hús 800 blood-ot tölt vissza, tehát ez a legjobb módja annak, hogy magad töltsd vissza az életed. Egy állat min 3 húst dob, de a nagyobbak akár 5-öt is. Sütéskor nem kell külön sütni őket, mindent megsüt ami a zsákodban van. -
#1144 Sikerult!
Koszonom a segitseget uraim!
-
#1143 Ez szerintem hulyeseg, nekem az alfoldon sem nyitja meg. XD Nem bug.
Laza le irta reszletesebben amit en lejebb. -
#1142 Ha megnyito a táskát akkor annak a tartalmát ugyanabban az inventory listában látod, mint a többi cuccot, csak a cucc nevének bal oldalán jelenik meg a darabszám ...
Tehát nyitott hátizyák esetében a cuccoknál bal oldalon van a darabszám a hátizsák esetén, jobb oldalon a normál tároló esetén, illetve azt, hogy mennyi helyed van még a cuccok felett látod egy táska név melletti 10/12 számmal. Addig van benne szabad hely, amíg a két szám nem egyenlő (12/12 = tele van).
Magát a táska tartalmát csak akkor látod külön a jobb oldalon megnyílva, ha lootolsz valamit, mivel ilyenkor a tárgyak melleti bal oldali darabszám a lootolt egyednél lévő itemek száma, míg a jobb oldali a normál tárolóban lévő itemek száma ... tehát ebben az esetben 3 helynek kellene megjeleníteni a tartalmát. -
Amaymon #1141 Szűk helyeken nekem sem nyílik meg kicsit odébb kell menni. Bug. -
#1140 hopp a szöveg lemaradt.Tatyóra jobbklikk open bag.
És oldalt a gear alatt lesz.A bal oldal asszem a sima inventory a jobbra nyíl meg a táska tartalma -
#1139 -
#1138 Koszi! Mindjart megnezem. -
#1137 igen ilyenkor csak at kell huzni, a tartalma ugy jelenik meg ha a foldon levo dropot megnyitod es utana open bag. ugy mar latni fogod. -
#1136 Igen de hiaba nyomom, hogy open bag nem tortenik semmi, felul nem jelenik meg a tatyo tartalma. -
#1135 Talan megkene nyitani a hatizsakot? :) ne a fegyver melelti 12 db slotra gondolj. hanem alatta a taskara katintva, majd alatta open bag. -
#1134 Ott kozepes szintu military lootok vannak, ak, akm, aksu, m16, shotgun. Erdemes megkockaztatni. En mielott elindulok a terkep belseje fele mindig az egyik nagyvarosban szedem ossze a szukseges cuccokat.
MAS:
Szereztem egy ALICE packot, de nem tunik nagyobbnak az inventory, ugyanugy 12 slot van a loszernek, kajanak, orvosi cuccokank stb. Az osszes hatizsakkal igy vagyok.
Mit nem veszek eszre, mit csinalok rosszul? -
Amaymon #1133 Hol van Sobor mi van ott? Stary Sobor?
Mikor fejbe lőnek, én általában Cherno tűzoltóállomás, és a militarys gyógysátrakat járom végig, addig hogy legalább egy akm legyen. Utána túra, ha van elég kaja, de azt nehezebb feltankolni egy ALICE-ba, mint egy jobb fegyvert. Mindig felzabálja valaki a szererek kaja készletét. :) -
#1132 Jobb fegyverek vannak mint a farmokon pl... -
#1131 Miért olyan jó arra menni? Vannak speciális fegyverek?