4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
tibi2014 #1250 igen, olyasmi lenne. De akkor mondjuk nem ilyen lenne a boltrendszer hanem csere-bere lenne.
pl: egy kulacs víz, egy konzerv babért.
vagy: 3db bab, 5 kulacs víz, 2 antibiotikum: mondjuk pár lőszer. -
tibi2014 #1249 lehetne tovább is kint lootol-ni, de itt csak olyan cuccokat lehetne eladni, amit szinte mindenhol megtalálsz. Fegyvereket pl: NEM.
ja és:
úgy kapnál pénzt, hogy ahány zombit kinyírtál a városon kívül, annyi pénzt kapsz.De mondjuk keveset.
mondjuk 1 zombi: 2 $
és a hedi pedig: 3,5 $
egy kaja meg lenne 29 $ -
#1248 Ja értem.Tehát safe zone ahol egyből megkaphatnál minden ellátmányt amik kellenek a túléléshez. -
tibi2014 #1247 de a városoban nem lehetne lelövöldözni egymást. -
#1246 És ott várna a bandita sereg és lőne halomra.
Nem viccből van ez így.Ezzel meg el is veszne a játék legfőbb eleme a Lootolás. -
tibi2014 #1245 jobb is. így élvezhetetlen a játék.
és az is jó lenne, ha lenne benne egy olyan terület, amin nincsenek járkálók, hanem egy afféle emberi "város" kórházzal, saját boltokkal,.
olyasmi mint a Legenda vagyok-ban az a kis elkerített terült a végén. -
#1244 Elmondom már Most van megkülönböztetés!
A humanity ezt a célt szolgálja.Ha 0 alá megy le akkor autómatikusan bandita ruhád lesz.De ne csak én beszéljek itt a videó!
-
tibi2014 #1243 mert a játékosok szinte mindent lelőnek, ami emberhúsra nyammog, vagy emberi hangokat ad ki. -
#1242 Biztos lehetsz benne,hogy lesz megkülönböztetés ! :) -
tibi2014 #1241 Remélem belerakják azt, hogy aki playereket öl, annak legyen mondjuk véres, vagy bandita skine. -
#1240 Remelem egy BMP-3-t! -
tibi2014 #1239 szerintetek mit raknak bele a végleges DayZ-be?
[nem a módba] -
tibi2014 #1238 Én nyitottam. Csak azért mondom. -
#1237 Gyertek ti ide!:P -
tibi2014 #1236 Gyertek a GAMEPOD fórumra is:
http://gamepod.hu/tema/day-z/hsz_1-50.html -
#1235 szerintem igen.
Viszont a track képessége az lesz,hogy elvezet egy kijelölt helyre.De azt még nem értem hogyan jelöljük ki.gondolom a térképen. -
#1234 A kutya nem fogja felkelteni a zombik erdeklodeset?
TS-sel hogy allunk? -
#1233 -
Neoncsoves #1232
LOL:D -
#1231 kis érdekesség
DayZ - A Google Street View tour of Chenarus -
#1230 na egy halál után végre találtam pár alap dolgot egy elektrós körbekúszás alkalmával, kirámoltam a firestationt, mindekettőt:D, boltot meg templomot is, aztán a kinti firestation melletti hegyre felmászok mondom kis pihi erre látom hogy valami nagy állat, kitett egy sátrat a rét közepére.
Sok hülye rohant oda kifosztani, a csávó meg a szemközti domb tetejéről szedegette le az embereket....:)
végülis nem feltűnő az a sátor ott nem?:D -
#1229 Hjaj, mert nem pont ezért kapott lehetőséget a standalone verzióra. Ne tegyünk már úgy, mintha semmi köze nem lenne a kettőnek egymáshoz.
A másik meg az, hogy amit írtam az pontosan gamebreaking bug. Senki nem mondta, hogy mindent javítson ki.
És itt csak beszélgetünk, nem követelőzünk, a bejelentést már Én is és sokan mások megtettük a hivatalos fórum megfelelő topicjában.
Én elmondtam amit akartam. Vitázni kár volt visszanézni. -
#1228 Egy két szerveren eltüntették a textúra bugokat.Elvileg a fix hulla mi bel van akadva a szögesdrótba az okozza.Ha kiveszik onnan akkor eltűnik a bug is.ITt jelen esetben a szerver admin bugfixel ami főleg nem az ő feladata! -
#1227 A mod fejlesztes szempontjabol szerintem total lenyegtelen. Egyszeru strawmannel kivansz operalni, hogy rabird a fejlesztot arra, hogy egy ingyenes modban dolgozzon hatekonyabban, mert te az alapjatekert fizettel...
Tok lenyegtelen. A gamebreaking bugokat javitgatja, de nem kezd el mindent javitani.
Nem igazan ertem meg mindig a kovetelozest es a nyavajgast egy ingyenes moddal kapcsolatban ami alfa verzioban leledzik... Raadasul egy magyar forumon. -
Zero 7th #1226 Játékot? Kettőt, meg még néhány felhasználói programot. Texas Instruments 89 és 92-re(az ugye nem volt kérdés, hogy mekkorát és milyen platformra). Az egyik egy szar fallabda volt pixelesen, nem "téglásan", a másik viszont egy egész fasza kis scorch-klón lett, rombolható tereppel, single player (AI ellen) és két játékos móddal. A "felhasználói" programok meg megírták pár ZH-mat ötösre.
Egyéb kérdés? :P :D -
#1225 Elvileg ha odamész egy olyan helyre, ahol nem nagyon jár játékos, akkor néha 1-2 percig sem popolnak a zombik. Én egy barakknál jártam úgy, hogy sehol senki, kúszok a bejáratához, majd egyszer csak 4-5 katonai zombi popolt a bejáratához és onnan indultak a szélrózsa minden irányába ... én meg előttük feküdtem a földön és reszkettem mint a nyárfalevél :)
Szerencsére mind elsétált mellettem :) -
#1224 Az bele tud esni a vízbe? lol :) -
#1223 a legnagyobb hibán még azt tartom mikor egy tónál újratöltöm a kulacsomat és beljebb kell menni mert,mert! erre legugolok ugye és puff buktam a táska tartalmát.Ha szerencsém van ki tudom szedni de sokszor ott eszi meg a fene. -
#1222 Hát igen.csak egy példát mondtam.
De akkor a tegnap előtt is történt érdekesség.
a tengerpartról futottam fel kamenkaból.Csak nem figyeltem és szépen balra indultam ki a mapról.Ezt észrevettem és felfutottam úgy zelenogorsk-ig.lopakodok ugye a városba,keresem a boltot stb.Eléggé dehidratált lettem ettől a kiruccanástól.
nagy volt a csend.gondoltam biztos egy csapat tisztogat valahol.Zombik sehol.
15 perc lootolgatás után észrevettem hogy egy fia zombi nem volt sehol.Átfutottam szomszéd faluba.ott se volt semmi.
Beírtam chatbe mondták hogy náluk minden rendben zombik ezrével.
Majd derült égből lespawnoltak a Z-k. persze én már rég elfutottam csak akkor láttam meg hogy a városban ismét ott vannak.
Érdekes volt és nekem pont jól jött. -
#1221 Van róla 1-2 topic már a hivatalos oldalon, tess az egyik képekkel :)
link -
#1220 De azok sem olyan orbitális bugok, mint mikor egy fullos karival belépsz a reptérre, majd inta csonttörés, és kirak egy teljesen üres karakterrel az egyik tengerparti spawn helyre. Persze, állítólag visszamehetsz oda ahol eredetileg kellett volna lenned, mert ott lesz a hullád a cucokkal ... kösz szépen, 2 óra futás :) -
#1219 Nyugodtan keresd meg az elgurult gyógyszered, és nyomd ki a capslockot, mert ahogy utánakaptál véletlen benyomtad.
Ez csak egy információ volt, ami semmiképpen nem elhanyagolható. Senki nem mondta, hogy ezért tegyen bármit is.
Az meg bizonyos bugok tekintetében lényegtelen, hogy mekkora kódrészletbe kell turkálni, mert ennyi erővel ha legközelebb már el sem indul a játék akkor ne nyúljon hozzá, majd a végén kijavítja. Magam is fejlesztek, és kizártnak tartom, hogy struktúra nélküli kódról beszéljünk, amiben minden mindennel összefügg ... jól is néznénk ki.
Ha te nem tudod, hogy mi az a két orbitális bug amiről beszélek, akkor előbb tapasztald meg. Ennyi erővel minek feszül a grafikai bug javításán, azt is megtehetné a végén ... hozzáteszem az a javítás hozta az instant halálos bugot.
És nem is értem miről beszélsz, mikor egyébként is szokott bugokat javítani, szóval nem értem ki mellett akarsz érvelni ... -
#1218 Az a baj gondolom a daisy-sek ebből sokat nem láttak.
Amúgy a bugfixeléssel az a baj hogy sokan leszarják mert hú új feature de jó megyek játszok.Míg a quad kezelhetetlensége,a spawnhelyek összevisszasága miatt a hc gamerek csak bosszankodnak. -
#1217 Baaaaaroooooomsaaaaaaaaag.
De ha akarod nagzbetuvel is. BAAAARRRROOOOOMMMSSSSSSAAAAAAAAAAGGGGGGGGG
Megvettel egy alfa verzioban levo mod miatt egy jatekot, es a mod keszitojet hibaztatod azert a va;asztasert amit te csinaltal???
NOOORMALIS???
A bugfixek pedig: Folosleges egy kis kodreszletet javutani, mert a nagy kodreszletek meg bekavarjhatanak a kis kodreszlet mukodesebe. amig nem tisztazod le a feature-oket addig felesleges a kis kodokat javitgatni mert meg a nagyobb struktura is keplekeny. -
#1216 Volt itt szó a tűznél sütés és inv hiány dologról
Belepakolható a tűzrakóba a fegyver aztán hús megsüt,ki a kaja ki a fegyver és így nem veszik el a földön a cucc.
Vagy egy tár lőszert ki kell dobni mert annak kistáskát csinál.Aztán táskánál megnyit oda behúz ami sok helyet foglal és így se fog elveszni a nehezen beszerzett rotor/motor/fegyver.
Persze itt is lehet bug ha belesüllyed a földbe,de kisebb az esély mint ha csak kiszórná az ember.
Remélem segítettem azért. -
#1215 Ja, és azt se felejtsük el, hogy mod ide vagy oda, alfa ide vagy oda, kb 450 - 500 ezer ember vette meg az Arma2-t és a kieget csak a mod-ért ... szóval kb fél millióan legomboltak a mod miatt 3,5 milliárd forintot (fejenként kb 6-7eFt-ot). -
Nekrofil #1214 inventory bug simán kikerülhető, ha rendesen csinálod -
Nekrofil #1213 végre valaki érti, miről is beszélek. -
#1212 Együtt lehet 'élni' vele :) -
#1211 Az inventory bug per pill engem nem is érdekel.