4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Daell Drow
    na bocs nem olvastam, en is mar ott kuksolok eszek felol figyelek az utra 2 sobor kozott. De nem latlak. XD
  • JimKirk
    Jo sotet van ezen a szerveren szart se latok, meg ugy sem ha feltolom maxra a fenyerot, gammat es a hdr effecteket.. Erdekes.
  • tibi2014
    te vagy az?
  • JimKirk
    Eszaki iranybol figyelem a ket sobor kozti utat.
  • JimKirk
    TS jobb lenne.:)
  • JimKirk
    Kiraly!
    Skype?
  • Daell Drow
    az nem veszes, eled megyek. A 2 sobor kozotti uton kene talakozni lemegyek oda. Tudok terkepet es alca ruhat adni ep megint talaltam. DE 73 a szero amin vagyok.
  • tibi2014
    márcsak azért is, amiért ki akartatok takarítani innen :D
  • tibi2014
    Hát sajnálom :D

kedvedért nem fogom törölni.
  • JimKirk
    En csak Mogilevkanal vagyok.:(
  • Daell Drow
    En tolom, repteren vagyok fent. Tobbiek nem tudom merre vannak.
  • Daell Drow
    Pedig elmehetnel, ide regeltel ma. Es amit itt ma lenyomtal, azok utan ez a legkevesebb.
    Ph-ra is oda regeltel megnyitotad a topicot, aztan ott hagytad. Mindenfele iras es egyebb nelkul halott otlet, ott vannak irot es iratlan szabalyok. En is terveztem megnyitani ott, ugy kb 2 hete. Csak elotte meg fejben szedtem ossze a gondolatokat, 1-2 oldal leiras, terkep, video, tippek stb. De keresztul huztad, igy maradok itt.

bye
  • JimKirk
    Uraim, ma mikor toljuk a jatekot?
  • JimKirk
    Tibi, Tibi... rosszcsont!
  • Nekrofil
    szomorúak vagyunk
  • tibi2014
    hmmm.... nem
  • JimKirk
  • tutituti
  • Nekrofil
    ha szépen megkérlek, átmész PH fórumba inkább?
  • tibi2014
    én vagy megölném, vagy nem adnék neki húst hogy kövessen.
  • JimKirk
  • tibi2014
    magyarul riasztó.

hát tényleg fontos.

DE NEM NEKEM
  • Nekrofil
    How do dogs work? In the game, I mean…

Hall: Well, you find a dog then you can give it meat – yes! remind your Minecraft at all? – and then the dog will follow you around. The longer the dog follows you around, the better it gets at doing stuff. You can tell it to stay, and depending on how long it’s been with you, it’ll stay for longer periods of time, before it says “where are you?” and comes to find you. You can use dogs for tracking, too, both with people and animals, and you can have it warn you of danger, growling when people are nearby and so on.
  • tibi2014
    mert akkor mi haszna lesz a kutyinak? csökkenteni bennünk a stressz szintet vagy mi?
  • Nekrofil
    akkor rossz hírem van a számodra, te nem fogod a kutyákat használni
  • tibi2014
    egyébként a kutyának ezen kívül semmi értelme nem lenne.

én tuti nem használnám, ha nem lenne ilyen opció.
  • tibi2014
    ha az oroszok így használták a kutyát.......

és mivel valszeg orosz földön játszódik a játék..............
  • Daell Drow
    Nem kell megolni, en legalabbis mindig kerulom. Kuszok maszok, stb, ha szorul akkor eldobok egy fustot. Annak a zajara oda futnak.

A temaval kapcsolatban, en pl tolerans vagyok. Igy nem lovok le senkit mikor kiszurom,(chernoi teto kemperek kivetel) viszont nem tudom hogy o nem e lo le. Igy marad a harmadik megoldas, hagyom hogy menjen. (Sok ilyen volt, es ezek nagy resze olyan hogy az illeto nem is tudta hogy figyeli e valaki egyatalan. Jelen esetben en, puskaval celra tarva. )

Meg aztan az en karakterem most mar 1 hetes, fullos cuccokban, igy sajnalnam elvesziteni. Igy kerulok minden konfliktust, de egyedul mar kezd uncsi lenni. Az hogy estenkent Lazaval es wardogal tologatom meg keves. Jo lenne ha mar ossze jonne a csapat.
  • Nekrofil
    komolyan, te normális vagy?
  • tibi2014
    amúgy a kutya az mire lesz jó?

ugye arra lehet rakni majd valami hangos dolgot, ami elvonza a zombikat, vagy bombát rakni rá, beküldeni a zombikhoz és felrobban velük együt, vagy lerakja oda a bombát a zombikhoz ami hangot ad ki magából, odagyülnek és BUMMMMMMMMMM
  • tibi2014
    ja és, FAIL. Mivel mindenki hentelni jár fel, mivel a zombikat meg kell ölni. :)
  • tibi2014
    ez olyan, mintha igazi lenne a z invázió és a fórumon nem lehet beszélni a banditákról.........

szóval én bandita vagyok. igen nem tagadom. és? ha ők megölhetnek engem [kivéve azt a maroknyi esetet] akkor nekem is lehet
  • Laza
    Na, mi történt, népszerű témák 4. helyezett a topic :)
  • tibi2014
    Már elnézést de ez NYILVÁNOS fórum. Megérteném ha nem a modról beszélnék.
  • tutituti
    Viszont itt a topikban ez nem nagyon elfogadott.
    Szerintem a saját fórumban írd ezt le.
    Én úgy veszem észre te csak hentelni jársz fel és nem azt teszed amiért ez a mod készült!
    Köszönjük szépen a látogatásodat.
  • tibi2014
    Ha nekik lehet, akkor nekem is.
  • JimKirk
    Ok!
  • tibi2014
    és? ki nem kakilja le. ha meg lehet csinálni, akkor megcsinálom.

most én is játszak rambot, és menjek kb 2 órát, majd puff egy hedi és meghalok. Na ezért én is ezt csinálnom.
  • JimKirk
    Gonosz vagy, fiam!
  • tibi2014
    én tuti megölném ha rám fogná a csuzliját :D

amúgy is megölném, de akkor hátba, vagy mögötte elbujva fejbe