4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#1130 Engem elektroba az eromu melle spawnolt. Benezekek fegyverert, aztan irany sobor...ujra. -
#1129 Na kivagott a tengerparta.
Az ok: Veletlenul regebbi verzios szerora mentem. Ne menjunk regebbi szerverre mint ami a verzioszamunk, ez es a loading miatt tuti tengerparton kezdunk. Ha lehet akkor hanyagoljuk pl a DE 377 szerot is, az is regi verzio. A loadingnal elveszik a pozicio hisz beragad ugy kell kiloni stb, igy pozicio hiany miatt marad a random tengerpart.
De mar elindultam fel uton vagyok a 2 sobor koze. -
#1128 Ezzel megnyugtatsz, azt hittem le lesz "ugatva" a fejem:) -
#1127 Pont annyira csít, mint kikapcsolni az árnyékokat, hogy könnyebben észrevedd az embereket. Vagyis semennyire. -
#1126 En sotetben inkabb a fenyerot meg a gammat nyomom fel. Mondjuk ez csit! -
Amaymon #1125 Nem vonzza a snipereket, mint a szúnyogokat? -
#1124 Pontosan. Hiába jelzi a dayz loot térkép hogy ott van,nem 100% -
#1123 En eddig csak egy bicajt talaltam. -
#1122 Ez a moslek megint visszabaszott a tengerpartra!
-
#1121 Kerdes
A jarmuvek hogy vannak? Fix a helyuk de random hogy van e eppen ott vagy nincs? -
#1120 A legutolsó Arma2 patchet ti feldobtátok már? -
#1119 Hehehe ez most nem jott ossze, miota chernoban megtalaltam egy fullos hullanal tobbek kozt az ejjel latot nincsenek ilyen problemaim. :)
de psszt taskaba van azert egy. -
#1118 Néha bugzik ... kilépés-belépés meg szokta oldani. Vmelyik nap JSan al benn voltuk Stary Sobor sátrainál, minden ok volt, majd egyszer csak belenéztem a távcsövembe és attól bebugzott az egyik földön fekvő katona. Alig tudtam kikúszni annyira nem láttam semmit :)
Az elfekvő katonák okozzák egyébként. Általában ha nincs bug akkor is villognak, hol ott fekszenek, hol nem. -
#1117 Laza,neked még mindig bugos a megszokott helyeken? Airfield,balota,stary sobor stb... Eddig nekem valamiért nem,de tegnap óta újra jelentkezik ez a grafikai bug ://// Kezd elegem lenni -
Zero 7th #1116 Oké, akkor beszélek szerveradminnal, kérek szobát külön DayZnek, vagy ha az nem megy, akkor szobaátnevezést a 7th-es részlegben. -
#1115 Meg persze nem csak veled, hanem az egész bandával ... remélhetőleg már felértetek Ti is :)
Felpakolunk aztán mehet a buli :) -
#1114 Este majd Én is megyek veled, bár nagyon nincs mit felvegyek, van M4-em, hangtompítós MP5-öm meg Uzim ... mást el sem tudok tenni.
Mondjuk egy nagy katonai zsák jó lenne, most ALU-m van, azt is a bázison szedtem össze.
Meg majd vadászhatnánk meg grillezhetnénk, hogy legyen tartalék husi :) -
#1113 Az nálam is van ált kb 2 csomag ... különben semmit sem látok a sötétben :) -
#1112 Flare-t hoztál remélem,anélkül szóba se állunk -
#1111 Hali, bocs a tegnapiert hogy hirtelen nem voltam.
Szolgaltatonal elszalt neheny DNS kiszolgalo vagy mi, es igy nem volt web torrent stb, steamben pl csak a friends list mukodott es a skype is hianyos volt. Illetve par multi game ment, igy csak magamba soloztam Dayz-ben. busz nem lett meg mert keresni nem tudtam szerot dayz commanderben, csak a favoritban korabban berakott 2-3 szerora tudtam menni. DE bejartam a felso katonai repulo bazist. Na ott vannak cuccok dogivel, azt se tudtam mit vigyek. Ma is megyek egy kort a bazison, ha csak nem szarakodik a net. -
#1110 ott a pont! -
#1109 Ez tokeletes lenne szamunkra. -
Zero 7th #1108 Akkor esetleg ott a Battlefieldes TS, ahol vannak szobáink. Elvileg 7th-es, de a 7th már nem létezik, csak néhány haverommal használjuk. Egyet-kettőt átnevezhetünk DayZ-re.
A szerver meg olyan, hogy regisztráció kell, hogy egyáltalán szobát váltson az ember, úgyhogy ritkán van random látogató, balhé meg még talán nem is volt. -
#1107 Multkor bejött armahu tsre egy fazon miközben domiztunk be volt szívva mint az atom és az élettörténetét kellett hallgatni még a játék se volt meg neki.na? -
#1106 óóóó tapasztaltam én már néhány fura dolgot unatkozó trollok hangtorzítóval csodára képesek -
Zero 7th #1105 De most minek? Ki jön be, aki nem daisyzni akar? -
#1104 és azok jelszavazhatóak? -
#1103 A Skypeal még az a gond, hogy ott vkinek fenn kell tartani a kapcsolatot, meg külön kell behúzogatni az embereket. Itt mindenki maga járhat ki-be :)
Egy próbát lehet megér. -
#1102 A fejlécben lévő TS-en van rengeteg szoba, általában tök üresek. Nem hiszem, hogy pont abba jönnének be mások beszélgetni, amibe mi vagyunk :) -
#1101 Ts, Mumble tenyleg jobb lenne. A szobakat meg le lehet zarni, nem? -
#1100 nekünk is jobb lenne ts vagy mumble bár utóbbit még sose használtam.Ezekkel csak annyi a gond hogy oda bárki bejöhet és nemtudom ti hogy vagytok vele de engem rohadtul irritál ha játék közbe vadidegenek tök másról dumálnak miközben mi meg játszanánk.Tudom jelszavazás stb stb de egyenlőre nincs saját ts szerónk meg mig össze nem jön egy fix csapat addig kár bérelni is.Erre a mumble-ra rálesek -
Zero 7th #1099 Tök jól hangzik, de hogy ezért nem teszek fel Skype-ot, az tuti. Az rohadtul nem erre való. Teamspeak vagy Mumble sokkal kulturáltabb megoldás. -
#1098 Tamogatom! -
#1097 Ezek szerint már tényleg vagyunk jó páran, talán már a szerverbérléshez is megfelelően :)
Legalább az utazáshoz jó lenne, mert ez a legnagyobb gond az egésszel, hogy órákba telik, míg egy helyre kerül mindenki. Ott lenne jármű, és gyorsan meg lehetne tenni a nagyobb távolságokat. -
#1096 A Superlux fejhallgatomon nincs mikro, asszony webcamjen viszont van, azt hasznalnam.
Ha delutanos vagyok, akkor siman raerek este/ejszaka jatszani, a reggeles muszak mar problemas, de hetvegen is mehet minden gond nelkul. Egyertelmuen teamworkben gondolkodom en is! -
#1095 Na még egy valami ha megfelelő létszámu csapat jönne össze elkelne egy honlapszerkesztésben jártas emberke létrehozhatnánk valami klánféleséget bár ez csak egy ötlet még jelenleg.
Na jó éjt szörvájvörök. -
#1094 jim headset megvan már?nem muszály fullos elég valami olcsó szar is -
#1093 Na srácok bocs mindenkitől akinek nem jeleztünk vissza a tegnapi partiról de épp segítettünk telepiteni egy ismerősnek mi se játszottunk csak szkájpon ment a duma.aki akar még csatlakozhat hozzánk de már nem sok embert akarunk mert igy is pár nap alatt többszörösére nőtt a szkájpos ismerőseim száma meg denevérember se tudja már ki kicsoda lassan szóval ami elvárásunk van nem sok lehetőleg 20felettiek jelentkezzenek az arma ismerete nem gond majd belejössz segítünk és skype+headset kombó ugye alapfeltétel a belső voice chat nem elég valamint ha lehet törekedjünk a csapatban való mozgásra mert annak sincs értelme ha vagyunk online pl 10en és abbol páran mindig a szélrózsa minden irányában.Ezek figyelembe vételével várom a felhasználóneveket pmben itt az sg-n.Ja és még valami ugy jelentkezzen akárki is hogy ha nem akadály ha pl este 11kor kezdünk mert sokan melózunk és csak akkor érünk rá valamint csak olyanok jelentkezzenek akik komolyan is gondolják hogy velünk szeretnék tolni nem csak addig míg feltápoljuk minden jósággal és aztán eltünik.Na kb ennyi lenne. -
#1092 Még mindig nem tud senki semmi megoldást a grafikai bugra? :( -
#1091 En mar punnyadok.