4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Maróth #2173 Akkor megnyugodtam. :D -
Ryan626 #2172 Az elég vicces volt :D:DD -
Ryan626 #2171 Nem volt semmi különös,mi is visszamentünk a bázisra,leraktunk mindent,mentettünk és kiléptünk.Kicsit féltem,hogy esetleg akkor megy el az áram,amikor éppen repülök szóóóval leraktuk a helit és kiloggoltunk. :D Aztán meg kicsit coopoztunk majd hülyültünk rendes armában. :DD -
Maróth #2170 Hát srácok, jól tettem tegnap, hogy kiléptem, mert néhány perccel később el is ment az áram és jó ideig vissza se jött. Azért remélem nem maradtam le sokról. :) -
#2169 -
#2168 igen -
#2167 EGY magyar szerveren ;) -
#2166 Ez egyébként a magyar szerveren van? -
#2165 szupersag
estefele megtalahatok vagytok valahol TS-en? -
kissssss #2164 hát ez a csoportos borulás nem volt semmi :-D először az atv utána meg az uaz. -
#2163 Csak nem egy Sickest Squad fan? -
kissssss #2162 na végre. -
#2161 -
#2160 Csináljatok mészárszéket a tűzoltóállomáson .... beálltok hátra sorba és hadd jöjjön az 1000 zombi :D -
#2159 -
#2158 Aha az hogy majdnem kiszart a fél csapat -
kissssss #2157 lol -
#2156 És az volt a raid, hogy leraideltek titeket a zombik? :D -
Maróth #2155 Jó volt az! :) -
#2154 -
#2153 Nagyjából ugyanugy -
Rane19 #2152 A cuccok mindegyik szeron ugyan ugy spawnolnak vagy valamelyiken több vagy kevesebb cucc van ? :D -
Maróth #2151 Tök jó! :D -
#2150 bakker mai nap szep volt
satram resetelodott szerver restart miatt, M4A1 COO egy valag stanag SD loszerrel meg a lootom nagyresze huss
viszont utana az FN FAL-t meg megduplazta...
most meg talaltam egy PWD-t meg egy hagtompitos Bizont heli roncsban loszer nelkul ...
kene valami nyugis szerver farmolni
-
#2149 Wardog kedvéért :)
Thermo csoportkép freestyle #1
Thermo csoportkép #2 featuring Air Force II
-
Maróth #2148 ÚRAM ATYÁM! XD -
AXmen #2147 -
Besírtam :D:D:D:D:D:D -
#2145 Mert a CD kulcs a mentés alapja, az meg ugye egy gépen mindig ugyanaz. -
#2144 Szerintem ez azért van mert hiába más a felhasználó ha a GUID ugyanaz. -
RúnaMajom #2143 Hi! Az öcsémmel mindketten játszunk dayz-vel, egy gépről, és az a gond, hogy nem menti el a külön állásokat, még külön ingame felhasználóval sem. Ha én játszok, és akárhol kilépek, ő belép és ugyanott van, azokkal a cuccokkal amit én szereztem. Nincs rá mód, hogy külön mentse el a játékainkat? Köszi! -
#2142 Ha jön egy heli és fehér seggeket látsz oldalt kilógni, akkor fusssssss :D -
#2141 Ja, meg fegyverként használni, magas épületekről playereket bombázni -
#2140 remélem el lehet majd csúszni a szaron ezzel újabb instant csonttörési lehetőséget megalkotva XXD -
#2139 marad a morfium.
De ha egy deka sincs nálad akkor kiloggolsz inkább vagy megvárod míg meghalsz.az se jobb.
Így legalább csinálsz egy sínt és elbicegsz valameddig ahol a barátaid megtalálnak vagy találsz te magad.
A kakapisi dolog nekem se tiszta.inkább olyasmi lehet szerintem hogy pl. megmarad a tűzrakó hely pár napig meg a szemét is.És így tudni lehet hogy jártak ott.
És ha valaki sokáig egy helyben marad.pl buzi sniperek akik beloggolnak a kémény tetején és mészárlást rendeznek elektróban ahová lehetetlen bejutni azoknak helyet kell változtatni.Vagy pl nem lehet sokáig a sátortábor egy helyen.Tehát mozgásra kényszerít és a camp pvp helyett izgalmasabb vadászat vagy bujkálás lesz.
De mint mondtam gondolom én.Ha ez lesz szerintem csillagos ötös,ha nem ez hanem szardobálás és egyéb bughegyek akkor...
(thewarz mellé kell egy lassú, realisztikus game is.) -
#2138 A túlzásba vitt 'realitás' az élvezhetőség rovására fog menni. Így is kva idegesítő a csontritkulásban szenvedő karakterek folyamatos töredezése ... hát még ha majd gyök kettővel lehet szaladni a járógipszben :D -
Maróth #2137 Te jó ég! XD Dean kicsit túl sokat akar belerakni. Azért ennyire realisztikusra nem kéne! Így is elég arra figyelni, hogy éhen, vagy szomjan ne halj. Most már akkor vécére is járni kell, nehogy harc közben fosd össze magad? :D Meg nem értem mi a probléma a törött láb morfiummal való kezelésével. ;)
A végjáték és hackerek eltávolítása jól hangzik. :) -
#2136 Csak tudnám, hogy kinek a szarától lehet majd megfertőződni ... mert ugye a zombik csak nem szarnak ...... vagy lehet nem a zombiságot lehet elkapni, hanem valami bélférget :D -
#2135 Ja majd ne fussatok mögöttem tolom a fospermetet pláne ha romlott babkonzervet lootolok -
#2134 Loller, EVE CCP csak nem parzisztens szervert akarnak?