4615
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• JimKirk
    Detto, de csak labon!:))
  • KiruHoshino
    Jó kis csapat. És tényleg ő halna meg először. Ugyanis helyben lelőném. :)
  • JimKirk
    Marha jo!:)
  • gvarga12
    csak a poloja nem jo szinu, ha o hal meg eloszor akkor nem pirosnak kellene nennie???
  • denevérember
    Az utolsó csapattag a legjobb :D Neki van a legjobb pozíciója :D
  • JanáJ
  • gvarga12
    ki ne nyaralana itt szivesen :)

http://www.dayz.dk/
  • tutituti
    Sajnos az OA a legfontosabb hozzá.Az is meg kell hogy legyen.
    De lassan kinn a standalone verzió.
  • DoNLaCeee
    Sziasztok
    Én még nagyon új vagyok itt, szeretném kipróbálni ez a modot mert imádom a zombis cuccokat.. De nekem csak eredeti arma 2 van nem az OA.. azt szeretném kérdezni hogy ígyis müxik? és ha igen akkor ha valakinek van egy kis ideje leirná a telepités menetét? előre is köszönöm
  • wardogzombie
    sok van belőle nézd végig
  • Laza
    Megjelölhetnéd ezeket az "érdekes és izgalmas momentum"-okat időbélyeggel, a játékban is unalmasak a céltalan fél órás futkosások, nemhogy egy videóban :D
  • wardogzombie
    Néhány érdekes és izgalmas momentummal.Jó szórakozást kiván a Sickest Squad
  • denevérember
    Ez mondjuk igy igaz! Én pl a facebook oldalukon keresztül leveleztem velük de segìtőkészek voltak!
  • wardogzombie
    Lehet vótmá
  • gvarga12
    vagy ez

• gvarga12
    Hangulatossag :)

• Laza
    Mindkettőnek fenn van a száma a weboldalon, érdemes lenne inkább felhíni őket. Gondolom a SevenM-es kollégák jobban ki tudnak segíteni a vásárlással kapcsolatos kérdésekben, mint itt bárki.
  • wardogzombie
    Copy that
  • KiruHoshino
    Az arma 2-vel nem sokra mész. Az OA a DayZ kulcsa. Elvileg van free ArmA 2 változat amivel fut a DayZ ha megvan az OA-d.
  • gvarga12
    az zsir ott legalabb van OA meg alap verzio is
    leirnad a rendeles menetet ?

koszi
  • JanáJ
    a pöcsméregetésre: íme
  • Fabio Capello
    Várj a standalonera.
  • Noisyboy
    Üdv!Lenne egy kérdésem: megéri még majd megvenni az ARMA-kat, hogy játszak majd a moddal, vagy inkább várjak a Standalone verzió megjelenésére?
  • tutituti
    És egy kis humor ha nem haragszotok meg:D
  • tutituti
    http://dayzmod.com/forum/index.php?/topic/93863-new-dayz-fallujah-map-released/

Az új map elkészült.A linkben ott a letöltéslink is:
  • denevérember
    Igazan van. Bocsi az eddigiekért.
  • Maximus4
    Tücsök2008 és denevérember!

Ha problémátok van egymással,azt privátban intézzétek és ne itt!Ha tovább folytatjátok kiosztok egy pár büntetőpontot vagy ne adj isten,egy kis időre el is búcsúzhattok a fórumtól!Legyetek szívesek kulturáltan fórumozni tovább és a játékkal foglalkozni,ne pedig egymással!
    Köszönöm!

• denevérember
    Dog holnap otthonleszel délután? Ha igen legyél már skype közelben légyszi, szeretnék beszélni veled! Ma sajnos melózok,és este nem leszek otthon .
  • denevérember
    Seven m-ben kapható a játék. Onnan mindenképpen megtudod szerezni. 576ban ugytudom mind elfogyott és csak 1-1 példány szokott érkezni utánpotláként...
  • denevérember
    Először is,fejezd be ezt a kutyaugatást légyszives. Eddig semmilyen gond nem volt itt a topicban,de te egyből megbontod a rendet. Az elsó hozzászolásod sértő volt felém nézve és nem hagytam szó nélkül. Nem kell ezért megsértődnöd. Ha egyszer is visszaolvastad volna a kommenteket látnád hogy itt mindenki segit a másiknak ha tud. Én is pont ezt probáltam. De hülye kérdésre általában hülye válasz érkezik. Ezt a fajta hangbemet tartsd meg a szüleidnek,és amig nincs épitő jellegű hozzászólásod addig ne rabold itt senki idejét.
  • gvarga12
    off: denever meg tucsok megkaptatok a minuszotokat az offolasert

on: akkor van itt valaki aki tudna hasznos infoval szolgalni a sevenm-rol meg az 576-rol ???
  • Tücsök2008
    xD Rendben :D
  • Tücsök2008
    Nehogy már neked álljon feljebb ember, Damien nem nett fighter, mert nem megverni akarom és ő sem engem, nem ismerem de nem is érdekel. Denevér te kezdtél flegmázni, és még neked áll feljebb :D miért találnak meg az ilyen buzik? xD vagy a cigányok vagy az ilyen kötekedős buzik XD és ez a tipikus cigány mentalitás... még neki áll feljebb :D

De jól van hagyjál békén :D Valahonnan megszerzem, és úgy sem magyar szerverre megyek mert még játékban sem szeretem bántani a fehér embereket :D
  • wardogzombie
    Ez nem a kinek nagyobb a kukija topik,térjünk vissza a témához.
  • denevérember
    Az a baj,hogy beregisztráltál kb. 2 napja mind2 fórumra és azt hiszed,hogy már mindennel tisztában vagy? Hogy jössz te ahhoz,hogy leteremtsél másokat? Igaz,hogy ez csak egy fórum,de itt kell erősködnöd?:) Azt sem tudod,hogy kicsoda vagyok valójában. Honnan tudod,hogy más nem dolgozik csak te? Nehogy el legyél szállva most magadtól,hogy besegítesz apucinak. Sajnállak hogy kukoricáznod kell,de mi a fenéért osztod meg ezt a nagyvilággal? Baromira nem kíváncsi rád senki,és én értékelném a helyedben,ha van 1-2 olyan ember aki foglalkozik az olyanokkal mint te.
  • Gabe18
    Én csak egy kis esti felfedező útra akartam indulni, és akkor a fűben ott volt az a doboz...

Most vagy a USA fegyvertartalékát találtam meg, vagy valami cheat szerverre mentem vagy nem tudom... Gyanús hogy az utóbbi, mert az a zombi se tudom mibe halt meg a végén, végelgyengülésbe?
    Azért meglepő volt.
  • tutituti
  • Tücsök2008
    Én legalább megdolgozom a pénzemért te kis hombár, lehet neked anyu meg apu a kis segged alá tol mindent, nekem hála erre nem kell gyúrnom, próbálom megoldani de sehol sem akarják árulni a sima ArmA 2-őt igen, de a CO-t vagy a OA-t nem találom...

Tudom te ilyen kis majomláda vagy aki egész nap a gépet dugja és az online világában veri a brékót, na én meg így szégyellek, még itt a fórumon is. Főleg úgy hogy nem is csúnyán kérdeztem vagy valami, de te neked már itt felgmáskodni kell, és még a pofád is jártatod te kretén, a faszé szóltál hozzá ha nem tudsz normálisan válaszolni vagy segíteni.

Tényleg nem nagyon foglalkoztam eddig a játékokkal, sajnálom... gyorsan tanulok főleg ami érdekel, valahogy minden képen megszerzem :D
  • denevérember
    Te egy szellemileg leépült kukoricát morzsolgató paraszt vagy ember :D Ennyi ésszel ami neked van,az életben nem fogsz hozzájutni semmihez. Ezt csak azért írtam hogy ne is próbálkozz,mert úgy sem érsz el semmit :) Amennyi hozzászólásodat olvasgattam Arma3.hu-n inkább bújjál el :) Szégyen vagy... Ennyi ésszel nem írogatnék még fórumba sem mint amennyi neked van :) Hová valósi vagy amúgy? :) Szégyellek még itt a fórumon is már ne is haragudj :)
  • Tücsök2008
    Az szuper :D El kőne néznem a Pécsi TESCO-ba... :D