4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#2133 Vagy olyan 'vírust' nyomnak, hogy magad is behánysz a gép előtt :) -
#2132 "A Eurogamer Expón Hall leszögezte: nem csak nagyon szeretné, de szinte muszáj még idén elkészülniük a DayZ különálló változatával. A terv az, hogy kissé óvatos lépésekkel decemberben, nyomott áron megjelenik az első alfa verzió, majd pedig januártól, belecsapva a lecsóba lehet beépíteni az új lehetőségeket, és javítani a meglévő kódsorokon."
Háát ... kíváncsi leszek, kicsit kapkodósnak hanguik ... mondjuk a konkurencia sem pihen. Remélhetőleg a legidegesítőbb karakter és tárgy elvesztős bugok már az alfában sem lesznek jelen. Legalábbis itt már nem beszélhetünk ingyenes mod szindrómáról, és a triviális játékromboló hibák csak a konkurencia malmára hajtják a vizet. -
kissssss #2131 :-D -
#2130 Már látom is lelki szemeim előtt a legújabb hacket szareső hullik az égből. -
#2129 Dean Hall, a nagyszerű DayZ megalkotója még idén nagyon szeretné kiadni modjának különálló változatát.
A Eurogamer Expón Hall leszögezte: nem csak nagyon szeretné, de szinte muszáj még idén elkészülniük a DayZ különálló változatával. A terv az, hogy kissé óvatos lépésekkel decemberben, nyomott áron megjelenik az első alfa verzió, majd pedig januártól, belecsapva a lecsóba lehet beépíteni az új lehetőségeket, és javítani a meglévő kódsorokon.
A csapat számára a fő prioritás a hackerek megállítása, ezen felül pedig számos új játékmenet-elemet szeretnének beépíteni. Dean ürüléken és hányáson keresztül terjedő fertőzést szeretne, a HUD eltávolítását, a háztartási eszközök fegyverként való megjelenését, a törött lábakhoz sínek elkészítését, és valamilyen végjátékot is.
A Bohemia mellett a játék munkálataiban a Valve, Notch, és az Eve Online-t elkészítő CCP is segítséget fog nyújtani. -
#2128 Rendben megnezem,koszonom. -
#2127 Van warez topik, 39es hozzászolásban le van írva minden kb. ha van kérdés ott tudok válaszolni ilyen kérdésekben.
(Lammer igazán kirakhatnád bannerbe kérlek.) -
#2126 Hello!
Mivel nem latom a warez kerdesek tiltasat,ezert hallkan megkerdeznem,hogy lehet-e tort jatekkal jatszani?Nem akarom vaktaba megvenni a jatekot, elobb kiprobalnam. -
#2125 -
Cimbi #2124 oke
koszi
-
Maróth #2123 Szükséges verziók, hogy játszhass:
ArmA2 1.11
ArmA2 OA 1.60, vagy 62
ArmA2 OA Beta patch ennek a verziójának egyeznie kell a szerver verziójával
Dayz mod 1.2.5 -
Cimbi #2122 Ja egesz pontosan azt irja rossz verzio. -
Cimbi #2121 A szarra lovesel elvagyok az nem gond:D
Mindig azt irja hogy Bad server reconection.... ???
Gondolom valami verzio nem egyezik csak nem tudom mi. -
#2120 Ne okosokodj! -
#2119 Hogy hogy mi kell? DayZ Commander vagy ArmA2 Launcher vagy a saját szerver keresője meg persze hogy arma3.hu ts-en legyél hogy ne lőjjenek szarrá -
Cimbi #2118 Sziasztok
Valaki megtudja mondani hogy mi kell hogy a HU1-es servere betudjak lepni?
Koszi -
#2117 Konzol akart lenni.
Ha jól veszem ki az eladástól függ a konzolport. -
#2116 nem valószínű!
sok a hacker.ez a kifogás mindenre.De támogatjuk a communityt(blabla szöveg)
sokat változtatnak,szerintem nem lehet átültetni ezentúl a mapokat.
a közöl kérdés a kövi. -
#2115 pont most válaszolják meg:) -
#2114 egyébként az arma 2 pályák használhatóak lesznek a standalone-al is?
Marad az arma 2 motor nem? -
#2113 elkezdődött a live stream -
#2112 szeged is 281 km2 :/ -
Maróth #2111 Hmm... Ha egész Budapestet bele akarom tuszkolni, az min. 900 km2 lesz. :D Kicsit több, mint a 230 km2-ű csernarusszia. :D
Azt hiszem egy másik helyet kell keresnem. :) -
Maróth #2110 Azt sajnálom, hogy csak álló vizet lehet belerakni. :S -
Maróth #2109 Hajrá! :) Lesz legalább egy-két ismerős terep is a dayz-ben. :) Élőben is bejárhatjuk, hogy hova kellene esténként ellátogatni lootért. :D -
#2108 DAYZ standalone bemutató (live stream)
-
#2107 lehet nekifekszem megint :)
Ha jólemlékszem növényzet, domborzat (alföldön :DDD), már megvolt, utak kis része is, de majd előkeresem... -
#2106 Ez nem igazságos a Budapest maphoz nekem kell akkor térkép meg gps viszont a szegedin már előnnyel indulnék. -
Maróth #2105 Ejnye no! Azért annyira nem bonyolult! :D Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy a standalone fog hamarabb kijönni, vagy az én pályám. :D Ciki lenne Rocketnek, ha én nyernék. :D -
#2104 Az a baj, h mire készen lennétek vele már mindenki csak nézne, hogy mijez a 20 éves játék amihez a map készült :D -
#2103 énegyszer majdnem belekezdtem egy szegedbe :) -
Maróth #2102 :D Budapestet gondoltam, hogy megjelenítem, de kicsit túl sok épületre lenne szükség, ezért második tip Gödöllő és környéke de még meggondolom. :) Még tanulmányoznom kell a programokat és a szükséges műveletek sokaságát. -
#2101 LoL .. pszt, Én is a JA-án lakok :D
A térkép jöhet, úgyis van itt 1-2 zombi, akit seggbe lőnék :D megyünk a Spar-ba 'bevásárolni' :D -
#2100 Egy Budapest terkep rendel, de minimum egy Jozsef Attila lakotelep!:P -
Maróth #2099 Külön mentések!
Hát az alapján, amit eddig megtudtam, nem egyszerű munka egy új térkép készítése, de szeretem a kihívásokat. :D -
#2098 A különböző térképeknek mind egyedi mentése van? Ugye nincs olyan, hogy az egyik térképen felszerelem magam és úgy megyek át másikra? -
Maróth #2097 Hát srácok! Én azt hiszem bevállalok egy térkép elkészítését. Épp most töltöm le a szükséges progikat, aztán átnézem a tutorialokat és készítek egy normális térképet. :) Aztán lehet, hogy jól sikerül és játszható lesz rajta a dayz. Legalábbis ez a célom. :D -
Maróth #2096 Még a golyó is kár belé! Csak lábon verném baltával, ráerősítenék egy satchel charge-al és megvárom míg jó sok zombi körbeveszi, aztán bumm! :D Költséghatékony és jó sok zombit leszedhetsz vele. :D -
JanáJ #2095 Mire találtam egy kollégát aki tudta, hogy ez Justien Bieber...
Van több változat a listára, ez is valami mém lesz. -
#2094 Detto, de csak labon!:))