24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #559 Mondjuk a GW2 megjelenés előtt pont az SWTOr-ba lettem leszúrva mikor azt mertem írni technikailag jelenleg a Gw2 les a csúcs az mmok között. Akkor pont a quest rendszer újításairól meg a guild rendszerről olvastam, még gondoltam is rá ha egy normális loréval jönne ki nem békaemberekkel meg fenne tudja mikkel, akkor még érdekelne is :) Nos a TES-nél a lore is rendben van.
-
Although #558 nos ez remek dolog, a gw2 pvpről nem olvastam pont, mivel a lore nem érdekel. A quest rendszer az tudom hasonló lesz szintén a TES-be a gw2-höz. Igen ez alapján ezek szerint arra hasonlít leginkább csak a harcrendszer lesz más egy kicsit. És nyilván ez nem egy social játék lesz mint az. -
#557 Nem ok talaltak ki, a GW2 szinte teljesen ugyanigy mukodik jelenleg. -
#556 Annyira köszönöm, ígérem viselkedem majd, meg csajos képek sem lesznek...hazudtam. -
#555 running +1
nála perverzebbet úgysem találhatnátok -
#554 döbbenetes, hogy mennyi ideig tudok egyetlen játékkal játszani, ha nagyon bejön...sajnos család mellett már inkább a házibékére is gondolni kell :D -
Although #553 Szerintem a lényeget megoldották a legsúlyosabb, a pvp powerlevel itt már biztos nem fog működni. Ennyi elég is lehet egy részét olvastam amit írtál, szerintem mind jó lehet. Ha tényleg jól működik a level scaling akkor minden megoldás jó lehet. Amit mai szinten ki lehet találni azt a Zenimax megtette. Ennél többet nem várhat senki sem. -
#552 omfg, minel elobb kell hazigazda, Runningra+1, altrot hozzaszolasai es folyamatos spamnje mar most kezd eltantoritani a topiktol, pedig meg csak annyit tudunk majd lesz egyszer egy teso..
Fuck Connan!!
-
#551 gyere állj át a sötét oldalra, vedd meg, nem fogja elvenni minden idődet ...! -
#550 ki sem próbálom, meg sem veszem...megint évekig játszanék egyetlen játékkal
ezt már nem engedhetem meg magamnak. de tényleg. -
#549 Van megoldas, lasd GW2 fele rendszer. Bar a pvp ott is korlatozott helyeken erheto csak el, de pl a skalas rendszerrel siman kivedheto a genkeles. Ha egy max level ugy dont, hogy visszamegy b*szogatni a kicsiket, akkor egy ilyen skalazos rendszernek koszonhetoen, nem 50 kontra 10-es szintu gyilok lesz, eselytelenul a kicsi szamara, hanem 11/12 kontra 10-es. Es ha esetleg egy masik lowlvl karakter is csatlakozik, akkor bizony a genkelni vagyo ketszer is meggondolja, hogy marad e. Ezzel elkerulheto lenne az, ami anno ment a wowban vagy mas nem vedett zonas mmoban.
Ami a TESO pvp csatait illeti, harom oldalrol fognak csatlakozni a jatekosok. De, hogy a valoszinusithetoen tobb tizezer egyszerre pvpzni akaro jatekos hogy lesz elosztva (instanceolt Cyrodiil, vagy egy map es queue, vagy megnovelt jatekos szamot elbiro rendszer es egyszerre mindenki mindenkivel), nem tudni. Annyit mondtak elojaroban, hogy az olyan esetekre, amikor az egyik oldal lenyegesen kevesebben van bejelentkezve Cyrodiilba/ra, akkor a gyengebb oldalt a rendszer erositeni fogja picit. Vagyis a letszamhatranyt ellensulyozando, lesznek extra npc-k, vagy az adott objektum (erod, siege weaponok, resource bazisok, stb) eletereje megno, esetleg gyorsabban jon a resource az epitkezeshez, stb megoldasokkal probaljak elerni azt, hogy ne legyen olyan szituacio, mint amit hasonlo mmo-kban tapasztalhatunk, hogy kialakul egy 10% vs 30% vs 60%, ahol a 10 es a 30 instant kapja a szopoalarcot. (es csak remelni lehet, hogy picit nehezebb lesz az eu francia szervereken jatszo "kanadaiak" munkaja is :)) -
Ragnar360 #548 Semmi ilyesmiről nincs és nem is volt szó:) max valamit félreértettél akkor:) -
Ragnar360 #547 "De az igazi élmény ebbe a pvp lesz, aki egyszer belekerül egy ilyen ostromos eventbe az nehezen szabadul belőle. :) Felejthetetlen dolog. :) "
na nézd meg, képes voltam konkrétan ezen szavaidra ennyit reagálni :DD -
Although #546 Lehet neked van igazad, nem tudom, de ez szerintem a három frakció harca csak pvp szinten képzelhető el. Pve szinten hogy valósítod meg? egyszer te rohanod le a fővárost a másik héten a másik szövetség? Pve szinten csak is raid lehetne egy imperial citys. Pvp szinten viszont az elfoglalt várost meg is kell tartanod :) -
Although #545 Sorry ostromba nekem csak ez jutott:) mivel az swtorba meg a TSw be nincs a riftbe nem jutottam odáig ennyi. GW2-t tudom de azt se fogom kipróbálni. Hidd el vannak bőven elegen aki sose voltak ilyenbe :) -
Ragnar360 #544 :DDD hát kíváncsi leszek..jegyzem szavaid:)
Egyébként lehetne hadba szállni azzal amit mondassz, merthát ugyanolyan sőt nagyobb/jobb okai vannak a 3 frakciónak a PvE-re, Cyrodiilra, mint amiket te a PvP mellett felsorakoztatsz...
Mind2re teljesen reális alapok vannak helyezve az tény, de azt is hidd el, hogy előbb lett meg (szerintem) "szirodill" lórja történe (kimondottan ESOra nézve) a pvre, mint pvpre...
ha normális logikus felépítést gondolom, bár tökmind1, még egyszerre is alakíthattak ezeket, nem számít...lényeg, hogy a PvP-nek is kedvez a helyzet, mint történetileg, mint pedig földrajzilag ugye:)
De hogy most akkor húú ilyen olyan dirr durr atom lesz azt kétlem - SZÁMOMRA!
A WoWba a bg is kb ugyanez volt, jó azon kívül AoE meg minden sokkal jobban kibővítette a lehetőségeket...de az alap maradt valamenyest nem ?
Egyébként meg nyilván a fejlesztők is tudják, hogy vannak olyan játékosok akik a PvP-től függenek és azt is marha jóra akarják megcsinálni. Legyen, oké meg minden...kíváncsi leszek, mert mondom személy szerint PvP élménnyel csak nyerhetek (de ha önmagában csak az a jó és csúcsszuper, akkor nem hinném, hogy annyira megfogna, megtartani, hogy csak a PvPért éljek)
Valahogy így látom, saccolom az az arányt, hogy a játékosok milyen beállítottságúak (hardcore v akarmilyen szinten) : 70% (PvE) / 30% (PvP) -
MaRee #543 Te melyik világban élsz, Hyborián?
A 48 vs 48 siege ekkora dolog 2013-ban? Már a 2002-ben megjelent DAoC-ban is volt több száz emberes siege meg mass rvr, nem is beszélve a 2009-es WAR-ról, Aionról, meg a GW2-ről most, vagy akár a PS2-ről(jó tudom az mmofps).
Komolyan égnek áll a hajam már tőled. Kezd kicsit unalmas lenni minden topicban a konenezésed, még ha a WoW-ot istenítenéd, valahol megértem, de egy majdnem halott, BUKOTT játékra ennyire rápörögni már nevetséges.
-
Although #542 Valami ilyesmi. Egészen elképesztő felejthetetlen élmény. Siege.
Abban biztos vagyok a képek és az infok alapján a TEs változat jobb lesz :) Ezt aki nem látott még ilyet élőben, az semmiképp ne hagyja ki :) Azt tudom amin én voltam nem egy ott a 2-3 óra úgy elrepült hogy észre se vetted és ezt még a pvp max szinten utáló rpsek egy része is baromira élvezte. :)
Ezt nem lehet elmondani mennyire jó döntés votl ez a Zenimaxtól hogy egy ilyenre építi rá a játékát :) Ezzel nagyon kevés mmo tud majd versenyezni. A pvpsek szempontjából biztos :) nekem kb 48vs 48 jutott itt meg lehet lesz 100vs100 is :) Az milyen durva lenne :) -
Although #541 Igen én is így látom pont a másik topicba pár napja említette Fred a pvp-s problémát nem lehet kezelni. De igen pont így. Persze az első hetek, hónapok nehezek lesznek, amikor ruszki meg egyéb állatfaj tömegével jön és tarol. És mocskos módon játszik. De létszámkorláttal meg egyébbel lehet ez ellen is védekezni hogy ne legyen olyan mint az aocba volt hogy 56 rohanták le a 24 fős helyőrségünket. :) Persze az is fun tud lenni néha :)
-
#540 Szerintem pont ezért nem lesz külön dedikált pve/pvp server , teljesen felesleges.
A saját területén mindenki szépen el tud himbilimbizni pve-ben a központi területen meg megy az ereszd el a hajam large scale pvp.
Legjobb megoldás mert nem kell senkinek sem azon nyűglődnie hogy hová menjen. -
Although #539 #532 -
Although #538 Belegondolsz a három frakció háborújába ez alapvetően pvp alapra lett kigondolva. Meg is lehetne csinálni hogy nincs pve pvp szerver :) Mivel gykorlatilag swtor, conanba látott warzones megoldást jelent a pvp. A fejlődő terület védet terület. Persze jó lesz ez úgy mint pve mint raid célpont. De az igazi élmény ebbe a pvp lesz, aki egyszer belekerül egy ilyen ostromos eventbe az nehezen szabadul belőle. :) Felejthetetlen dolog. :) -
Ragnar360 #537 egyébként on-topiknál maradva, meglestem pár napja újra az ESO announcement teastert, ahol asszem csak a logó ábrázolódik ki, és krvajó zene megy alatta...szokásos TES minőség, egyből meg is akartam szerezni, de csak egy ismeretlen "változatú" piano változat van fent.
vs ez
https://www.youtube.com/watch?v=Aa23VoB_5QQ -
Ragnar360 #536 micsoda finomsagot találok még most is tőlük...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ragnar360 #535
igazából már jöhetne valami új infó/anyag. -
#534 a videoban a csatajelenetre rakerdeztek az egyik fejesnel, o mondta, hogy osszeguberaltak az osszes melos a Bethesdatol es a ZOS-tol, meg a bufes is beszallt, es gyorsan elore legyartott karakterekkel nyomtak egy pvp csatat. A resztvevo kb 200 karakter mindegyiket egy-egy ember iranyitotta, es ezt raktak bele a prealphas videoba. Persze, lesznek npck is, orseg, patrol, stb majd, ahogy az lenni szokott.
FPS nezet ugyebar kozkivanatra kerult bele, eredetileg nem lett volna. Emiatt aggodik is mindenki, hogy milyen lesz. azert csak jo lenne latni a ket kezunket, ahogy azt megszoktuk. Sajnos semmi info errol, szerintem gozerovel dolgoznak rajta, hiszen van mit bepotolni. De megigertek, hogy lesz. (ugyanez volt a sajat haziko vasarlassal es beredendezesevel, mint az egyik jellegzetes TES motivum, az is kesobb akartak belerakni, de ugy nez ki, hogy mar a premier napjan belekerul) -
Ragnar360 #533 nem mindig jók v érdekesek a concept artok, de az a kevés ami ebböl kijött az kurvajó...nyilván nem új egy sem...bár akad 1-2 ami "elbújhatott" a szemek elől.
-
Ragnar360 #532 nah...igazából Although hozzaszólasai felét skippeltem...
FPS nézethez egyébként annyit hozzátennék, hogy mintha valahogy úgyolvastam volna, hogy igen lesz, de nem egészen a szokványos ??? hogy csak egy bizonyos szintű feature lesz és táán a fegyvert nem látjuk a kézbe ?(de lehet ezt csak álmodtam)
+ Although nemtudom miért mondod erre ajátékra lentebb, hogy PvP orientált, mikor éppen, hogy nem az és nem is szeretném...fel is lennék bháborodva, ha azt helyeznék jobban előtérbe.
Egyébként ha jól emlékszem annál a csatajelentnél az volt a furcsa nekem, és azért se hittem volna, míg nem voltam hogy azok real playerek, mert mind középkori szerű páncélban feszített (?) az biztos, hogy NPC-nek tekintettem a java részüket - (bár az meg ja hülyeség lenne ugye) -
#531 és szokás szerint szép lassan ide talál minden mmo nomád -
#530 Köszönöm (egyébként pénzt is elfogadok ) -
#529 Itt is egy megalomániás, gyerekverő és tangában sztriptízelő szociopata legyen a házigazda?
Simán jöhet. :) -
#528 pont ezt akartam írni az swtorról :D
abban bíztam a hirtelen sok hsz láttán, hogy majd Fred írt pár okosságot a játékról (ami végülis meg is történt, csak elveszett a többi játék forgatagában)
na de amiért valójában benyögök: grat a bannerhez Fritz, szuperjó lett
running gazda +1 -
MaRee #527 Miért van az, hogy ebben a topicban több szó esik A conan-ről, mint a sajátjában? -
Although #526 5.old. De lehet a tomstrom alt is az övé. Nagy pvp rajongó a conaba is játszik el szoktam olvasni az írásait. Több altja van mindet nem tudom megjegyezni. -
#525 Ki az a Tommy? -
Although #524 Sajnos szótárt nem tudok hozzá adni de tetszik a levezetésed, te legalább írtál valamit. :) Nem, az alma, alma a körte, körte ez pedig egy körtére épülő mmo lesz. :) Röviden. A kimenetel sokféle lehet főleg ha a Zenimax nem veszi komolyan amit mondott lesz és mégse lesz, látod ez is egy kimenetel bár szerintem ez az az eset amikor Tommyék joggal akarnák levenni a fejüket, de ezt tényleg nem lehet látni előre :) -
Chris #523 Összehasonlítod az almát a körtével és ez alapján egy dinnyemagról azt mondod, hogy ebből bizony pontosan egy 60 cm élű, oktaéder alakú karfiol lesz.
Ezt leszámítva semmi baj azzal amit mondasz.
-
MaRee #522 Nincs igazad és ennyi. -
Although #521 Hát írjátok nyugodtan hogy nincs igazam és ennyi :) Nagyjából leírtam mit gondolok erről megint elkövetve a hibát hogy magyarázkodok. Már rég megtanulhattam volna Odrhn barátomtól hogy le kell szarni ki hogy érti félre amit írok vagy magyaráz bele :) Sőt... -
#520 Maniac direkt csinalta, Although komolyan is gondolja...