sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Én az SWTOR-t javaslom neked jelenleg az az egyetlen mmo amelyik solo világhoz hasonló, legalábbis nagyon jó, dinamikus világgal rendelkezik, amire te vágysz. Távoli történet hogy mmo-k olyanok legyenek mint egy komoly rpg vagy solo játék, dinamikus világgal. Megjegyzem még a solo játékok közt is igen kevés van ami annak tekinthető. Ráasásul nem is ez az irány ma fejlesztések tekintetében.Talán a Witcher 3 lesz az első tényleg dinamikus játék. Skyrim is egy statikus világ döntések szempontjából vagy következmények szempontjából, tetteidnek nincs igazán hatása a világra.Egy mmo-ba meg elképesztően nehéz megoldani hisz minden órában újabb és újabb játékosok csinálják azt amit te.Az swtornak is 7 évébe került legalább a fő storyt megcsinálni 7 classra. Mondjuk én se értem igazán mi az ami hiányzik neked csak tippelek. Vagy a grafika?