24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Az eso weboldal 404-es linkje is stilusos (es veszjoslo) :)
-
Ragnar360 #683 
-
-10 pont a griffendéltől !
-
Vissza az egesz, az iras elejet nem jelentette meg a video miatt, igy aztan most latom, hogy mindez csak theorycraft, semmi mas... Sry. -
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/821/feature/7104/Crafting-a-Community.html/page/1
Crafting es szerepe a TESO-ban. -
Chris #679 Nocsak, jön a daoc 2? :)
-
omg omg omg omg omg omg -
"Mar megint egy fantasy."
/sigh... jah, úgy néz ki. -
Mar megint egy fantasy... Miert nem csinal mar valaki egy western temaju mmo-t? :) -
Azt vágjátok, hogy Mark Jacobsék kickstarterre visznek márciusban egy új RvR MMOt? Jelenlegi címe camelot unchained. Félig off, az itt lévők többsége ismeri a tagot még Daocból. Ő volt ugye a Mythic egyik oszlopos tagja.
Cikk róla -
Short Story Contest - Hosted by TESO-RP -
EnxTheOne #673 Pedig azt hittem hogy pvpben jo a rogue, megvárják amig legyengül az ellenség, és sunyin hátba szurja. :D -
TomStorm #672 Időd nem lesz megmozdulni sem nemhogy zombikat gyógyítani:D
Eddig csak Pve bizonyított a Conjuration igaz a Rogue class is:)
-
EnxTheOne #671 Az idézett zombi hadseregem szereti a rogue hust. :D
Meg könnyű healelni is őket, a legkisebb spell maxra viszi az életüekt :D:D -
Jon a Dragonborn dlc pcre es vegre ps3-ra is kijon minden eddigi (+1.8 peccs), ezzel el lesz a kozosseg par napig, aztan johet a beta :) -
Rannah #669 Remélem lehet majd életképes warri/mage kombót építeni, az eddigi TES játékokban imádtam :) -
Ragnar360 #668 na végre valaki beírt:d nemvolt jó ez a pangás már... -
TomStorm #667 Én Birodalmi ÉS ezen belül tolvaj/bérgyilkos leszek:D
Kell a pénz
-
Ragnar360 #666 majd megnézzük a perkeket skilleket (alá skyrim) hogy milyen lesz itt ahhoz, hogy imba rugú íjászféleséget lehessen csinálni...mert kimondottan nem mindig párosult ez a két szakma a TES-ben^^ :)
LOTR meg sajna bukfenc volt már nekem az elején...wowoztunk mikor átmentünk páran még a BÉTÁJÁT megnézni. Sajna a Turbine kezében a franshise elég kaki lett, ahhoz képest ami lehetett volna belőle mondjuk. -
Nephin #665 Apuuu! :D
Elf rugó íjász, alap. :) Remélem nem nerfelik szénné első alkalommal, mint a Lotroban... :D -
- Can you still pickpocket? In Skyrim you can get light-fingered enough to rob someone's clothes while they're talking to you, which always struck me as genius.
- "Pickpocketing's something that we have thought about doing," chuckles Firor. "But there's a lot of complicated interpersonal relations stuff with that feature, and basically what it comes down to is the world's divided into these three alliances, where everyone in your alliance is your friend and everyone else is the enemy, and if you pickpocket one of your friends then can you fight them?"
Sajnos ez a jelenlegi allas... :( a lentebbi Guardian interju elejen ezzel inditott a riporter. -
Ezek csak alapok :) A TES jatekok egyik jellegzetessege, hogy iszonyat mennyisegu konyv/scroll van a jatekokban, amelyeket ha elolvasgatsz, akkor rajon az ember, hogy hihetetlen reszletesen ki van dolgozva a TES vilaga.
A Morrohun csapatnak koszonhetoen (respekt nekik) az MW es Obli konyvek magyarul is olvashatoak mar jo par eve. -
Tudós e vagy?
-
2E 578 - TES Online
2E 897 - Septim puccs es a Harmadkor kezdete
3E 399 - Arena
Vagyis kb 320 ev meg hatravan a masodkorbol, es eltelik 400 ev a harmadkorbol, az 720, igy nagyjabol jol saccoltam elsore, hogy 700-800 :) -
Bar lehet nincs annyi, csak 400-500, de mindenkeppen kesobb. A Redguard van a legkozelebb, par szaz ev differenciaval. -
Ezutan kb 700-800 evvel, a harmadkorban. -
Az Arena és a Daggerfall mikor játszódott? -
Az Interregnum idoszakaban vagyunk, a masodik kor-ban (second era). Mas volt a vilag. Amit a jatekos ismer, az a harmadik kor, es a negyedik, 800 es 1000 evvel kesobb (Morrowind-Oblivion-Skyrim). -
hát, én úgy vagyok ezzel, hogy ilyenkor szeretnek nagyot mondani a készítők minden téren - ha már valamire azt mondják, hogy nem nagyon várható, akkor az nagyon nem várható -
Nem akarok vészmadárkodni, de erősen alap és elhibázott lépésnek találom, hogy pvp szempontból egy guild csak 3 fajból (1 frakcióból) állhat össze. Tudom, hogy lore szempontjából ez ilyen, de hát na, sok játékos nagyot fog nyelni... a pve átjárhatóság remélem normális lesz, mert egyébként azzal is szépet vesztünk, ha nem...
-
"elvileg " na ez nem az hogy lesz :(
stealing meg más de az is jó időtöltés lesz hogy összelopkodjak ezt meg azt magamnak . :D
de azért köszi :P -
#596 -
Az már 100 % hogy nem lesz pickpocket ? Játékosoknál még azt mondom oké de npcket kizsebelni mindig jó móka. -
Chris #651 Mi lesz akkor így a sorozatra jellemző faji sokszínűséggel, pl. a városok cicafejű koldusaival, északi kalandozókkal, redguard őrökkel, elf és breton nemesekkel, stb.?
Ez így túl kötöttnek tűnik.
-
szegény orkék elég magányosak lesznek így
-
Köszi ezt a remek összefoglalót.
-
Ragnar360 #648
kívancsi leszek mennyire nem lehet majd most tolvajkodni...bár csak pickpocket nemlesz.:)
-
hippy #647 Amennyiben megmaradnak a szokásos faji kezdőstatok akkor wood elf-et.Az első karim minden TES játékban egy tolvaj íjász volt eddig.
Mondjuk most,hogy RP közölte hová megy nekem Ebonheart kieset.
-
Én is oda megyek^^ DE assa, alap :D -
na de milyen elfet?
mert dark meg pl. high nem lesz egy helyen sajna
szvsz ez a nord-dark elf páros nagyon vonzó lesz sokaknak, el tudok képzelni így előre egy nagyobb tumultust abban a frakcióban a másik kettőhöz képest