24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• EnxTheOne
    akko mán eze

• Ragnar360
  • Rannah
    Fincsi heavy armorok:

• Ragnar360
    hogy mivan? : D szerintem inkább picit most probald elfelejteni, hogy beraktam ide ezt a zenét :)
    amúgy ezek véleményem szerint tökéletesen illenek az ilyesféle szub vagy nemszubkultúrákba - körökbe - az ilyesféle játékokhoz...
    bár ez mondjuk lehet kicsit pörgős szám a TES-hez (vagy csak nem képzelem még annyira jól hozzá) de nem számít: d
  • TomStorm
    Hát jó.Egyszer úgyis elfogynak majd a klippek.
    Nem lehetne egyszerre linkelni?:D
  • PiszkosFred
    Kamelot barhol barmikor johet, topik fuggetlen :)
  • TomStorm
    Az tudod,hogy ez TES topik és nem Rock topik?
  • Ragnar360
    annyire mégse hangszer rapelős, d annyira nemrossz azert -.- lol
  • Ragnar360
    szanaszétszedősen odabas*ós és hangszer répelős:d whaaaahhhh

• j0nNyKa
    Elder Scrolls Online Interview: Where'd That Sexy Cinematic Trailer Come From?

és egy kis lore: The Stories of Tamriel: Travails and Triumphs of a Monarch
  • TomStorm
    Gratz:D

• PiszkosFred
    Nezd meg a par honappal ezelotti videot nagy felbontasban, a kepek onnan lettek "love". Abban a prealpha videoban van par masodpercnyi jelenet, amikor latszik az UI. En is onnan szedtem ki es raktam bele az osszefoglalo cikkbe anno, mert ezt a videot leszamitva nem lehetett latni meg az UI-t...

...meg akkor is, ha mindez valtozni fog a vegso verzioban, viszotn nagyjabol beloheto, milyen lesz.
  • TomStorm
    Ja itt leírja mi hol van (UI) de nem látom a Tévén mert azok a képek is kicsik:/
    Nagyjából el tudom képzelni ahogy leírta mondjuk:

http://www.tesof.com/topic-the-balancing-act-controls-and-user-interface--2990
  • PiszkosFred
    Vehette volna a faradtsagot es legalabb az 1080as felbontasu prealpha videobol szedte volna ki a kepeket :)
  • TomStorm

• j0nNyKa
  • PiszkosFred
    Redguardkent a DC-be mennek :)
  • Rannah
    Remélem az oroszok nem az Ebonheart Pactot viszik majd, mert akkor nagyon sz*r lesz nekem
  • Rannah
    Az "ADJATOK KULCSOT" kevés, azt még legalább 4x kellett volna
  • Although
    Nekem is megváltás lesz ha megjelenik mert a sok hülye ruszki mint egy légió megy át majd oda :) Bár azért nem lesz rossz annak idején olvastam amit Abe írt a fórumunkba amikor a blood and glory szerver beindult. Az oroszok letaroltak mindenkit szinte hamarosan, de aztán a németek mellett felsorakoztak a többi európai népek aztán ~200vs200 ment a háború. :) Mint a második világháborúban :) Szép lehetett.És ez is szép lesz :) Szóval kíváncsi leszek melyik szövetséget viszik az oroszok majd szerintem a nordot :D egy biztos ha mégis benézek az lesz az első megnézem hol vannak aztán választás a másik kettőből lesz :)
  • j0nNyKa
    nem most van káosz, akkor lesz amikor elindul a béta, ezt tudjuk jól... :)
    "ADJATOK KULCSOT / NEKTEK MŰKÖDIK? / PF OFFLINE A SZERVER SZAR KÉSZÍTŐK / ÉN MÉ NEM KAPTAM HA PISTI KAPOTT / ADJATOK KULCSOT / NÁLAM SZAGGAT TEHÁT SZAR AZ EGÉSZ / NEM KERÜLTEM BE A BÉTÁBA, EZ A JÁTÉK SZAR / ADJATOK KULCSOT"

kihagytam valamit? :)
  • Ragnar360
    még 1 hónapot saccolok, mire elindul a zárt béta.
  • PiszkosFred
    Hja, el is hiszem, hogy unjak a sok idiotat, ezert is irjak ki twitteren es faszbukon minden nap, mert az emberek minden oraban harmincszor kerdezik meg, hogy "Van mar beta?", "mikor kerulok mar be?????" :)

A masik fele a kommenteknek meg az elofizetes tipusara kerdez ra, amikor az is el van mondva naponta, hogy nincs meg dontes.

Megvaltas lesz a kovetezo infocsomag.
  • j0nNyKa
    A clarification about the start of The Elder Scrolls Online beta:
    We are still accepting beta applications and have yet to send out invites. When we do start the first wave of beta invites, we’ll make an announcement on our website and social media channels, so that everyone knows to watch their e-mail. Thanks for your patience!
  • j0nNyKa
    tamrielfoundry.com - elég jóféle fansite
  • PiszkosFred
    Nem tudom, lesz e kulcsosztas a promon. Ami erdekes inkabb, hogy Malu atugrik a szomszedbol Texasba marciusban, es koncertezik egyet az ottani eventen. Ami persze nem meglepetes, hiszen Jeremy Soule is meghivta a sajat jatekzenei koncertjere, addig kertek a rajongok a mestert :)
  • PiszkosFred
    Nem is volt szo rola sose, hogy hamarabb kijon. 2013 Q4 szerepelt minden tippben, csak a naivak hittek, hogy mar tavasszal itt lesz a premier.

Szemely szerint biztos vagyok benne, hogy 2014-re csuszik a dolog...
  • TomStorm
    Sokára lesz itt még a start.Majd a következő téli időszakban talán:(
  • TomStorm
    US lesz kulcs osztás/bemutató túra különböző államokban,márciustól.Nekünk szokás szerint majd egyszer:(
    Október 4 dátum is szerepel:/
  • Ragnar360
    nah, most nézem, hogy még tavalyi a cikk, na mind1 attól még lehet jó:)
  • Ragnar360
    Ez nemrossz kis olvasmány, FB-n a devek is megosztották, mint hogy ez jól összefoglalja az FPS nézetről, Combat stb.ről szóló infókat.
    Sőt elég konkrét is, vannak benne új dolgok...majd kinyálazom.
  • Ragnar360
    hmmm akkor lehet kevertelek valakivel innen, bocsi. (még d3 topikban is beszélték tavaly:D)
  • TDC Geronimo
    Heh? 6 éve nincs 4:3as monitorom.
  • Ragnar360
    amúgy az a poén, hogy tavaly még te is olyannak toltad nem ?:D:P
  • Ragnar360
    :D
  • Nephin
    Persze. Miért dobnék ki egy teljesen jó, anno 120k-s monitort?
  • Torzonborz
    melóhelyen ? :D
  • TDC Geronimo
    4:3-as monitort használ még valaki?
  • Ragnar360
    egyebkent latom a topikba került hatter is, nekem 4:3asba eleg szarul fest, jobb volt a default:D
  • Ragnar360