24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #519 És ha a tatkika alatt egy Bioware boss harcot értünk akkor az más szint mint amit a zenimax-Bethesda fel tud mutatni. Ennek a játéknak is meglesz a saját rétege de tuti nem swtor rajongókból fog állni. -
Although #518 Nem állítottam, sőt dawnguard boss harca meglepett. De ettől még nem egy hagyományos rpg ahol benyomod a paust na mindegy vagy állsz egy helyben. Jesszus nem azt mondom hogy rossz hanem más és az arcade játékosoknak kedvez. Jesszus komolyan......Ez nem volt sose hagyományos rpg. Nem véletlen hogy egyetlen elder scrolls nincs ebben a szigorúan vet rp oldalakon az első 20-ba. -
#517 Ha Running lesz a HG, akkor Although szemelyeben, asszem megvan Maniac is :P -
#516 Játszottam minden TES résszel .
Sőt játszottam Darkfall-al és Mortal-al ...na most akkor mi van ?
Tudod egyáltalán mik ezek ?
Ugyan úgy van bennük taktikázás . -
Although #515 Ezt már nem értem, azt látom és értem is az mmos-ok többsége nem játszik solo játékkal és nem is érdekli ezt tudom. Ha játszol egy standard mmoRPG-vel akármelyikkel a karaktered egy helyben tud állni és ha megfelelő szintű vagy ha nem akkor egy kis mozgással a feladat megoldható. A TES egy más koncepció már 1998 óta. Ha nem emeled fel a kardod vagy pajzsod akkor lemegy a hp-d alapvetően ez ami a TES-t megkülönbözteti a többi rpg játéktól 1998-óta. Nyilván finomítani fogják. De ettől még egy TES rendszer lesz akkor nem azt írták volna hogy tes rendszer. Alapvetően különbözni fog szinte minden más mmorpg-től mivel nincs aggro nincs tank nincs hagyományos class rendszer. Legfeljebb a GW2, de az sem ilyen mértékben mivel a vidok alapján úhy láttam az hangzatos hogy más de valójában nem. De TES nincs másik. Bagatellizálhatja Fred ahogy akarja attól még ez egy kibaszott nagy differencia a többi mmorpghez képest. Félúton az akció játékok felé. -
Chris #514 Ezt olvasgatva kezd egy olyan kellemetlen égető érzésem lenni a hipotalamuszom környékén...
-
Although #513 Tudod mit igazad van :) -
#512 És Te játszottál már TESO-val ? -
Although #511 Már leírtam, mond Borzi te játszottál már tes játékkal? -
#510 És honnét a jó istenből tudod hogy itt nem lesz ilyen bammeg !? -
Although #509 AMindössze arra próbáltam célozni ez két teljesen különböző játékos réteg de az mmokban közös területen játszanak én élveztem és most is élvezem az swtorba időnként :) Ha valaki nem azzal tölti az idejét hogy a pvp forumon magyarázza hogy szar az egész akkor ezt élvezni is lehet az a gond hogy amennyire látom a pvpsek zöme k/d warrior. És innentől emberi tényező van amiről Fred már egy másik forumba beszélt. Ettől függetlenül felmérem mi az amire már nincs értelme elindulnom :) -
Although #508 Kivitelezés egy taktikát jelent. Pl egy spanyol hox bevált taktikája a hox spellek és kard egyidejű alap használata volt. És ez elég volt neki ánégy vereségből megtanultam. És kiszámoltam mit tudok ellene csinálni milyen egyedi saját buld kell erre az esetre. Erre nem volt felkészülve, mivel menet közben nem gondolt erre elsütötte az összes manáját és stamniáját az én karimnak nem kellett volna túlélni és az esetek többségében így is volt. :) Nekem ez egy probléma megoldás volt, ki tudok találni olyat amivel egy nálam sokkal jobb ellen is van esélyem vagy nem . :)De légyszi ne kelljen már ennyit írnom :) -
Although #507 Kiforgathatjátok amit írok szavanként is Borzi. :) -
#506 aha tehát itt nem kell taktika meg ilyesmi csak felemeled a pajzsod meg ütsz meg elugrálsz.
ja...értem.
ja.
gondoltam keresek valami ide illő smiley-t de nincs .
-
Although #505 #491-re -
Although #504 Lehet ez jobb példa. A TES arról szól hogy koncentrálsz felemeled a pajzsot figyelsz és megfelelő ütemben ütsz, emögött persze ott vannak a statok de ettől még ez alapszinten egy szem-kéz koordinációról szól pvp-ben meg pláne. Míg pl a conanba alapvetően rpg rendszer van és arra jön rá pár extra dolog ez egy arcade rendszer rpg elemekkel, nem véletlen hogy Tommy és a többi nagy pvp-s epekedve várja :) Játékstílus kérdése mit szeretsz amiket én megnyertem egy az egyes meccseket az mind a stratégiáról szólt, tudtam mit fog csinálni az ellenfél. És kiszámoltam hogy élhetem túl az elejét és utána mit fogok csinálni, ez pár éve még működött a conanba. Ez rpg a számok a matek amikor állhatsz egy helyben is akár bár nem tanácsos azért. Amire talán a ma az SWTOr a legtökéletesebb és imádom mert az én világom. Az hogy a conan pvp-jét szeretem az a magasabb kihívás miatt is volt. Gyorsan fel lehetett mérni mi az arcade játékosok előnye a jó szem-kéz koordináció, és itt találkoztam nagyon jókkal jobbakkal mint amiket az SWTOrba láttam. Pontosan tudtam hogy nem gondolkodnak sokat előre meg van a tökéletes build a max dps és minden a tökéletes kivitelezésen múlik. És azt is felmértem nem sok esélyem van de nekem elég volt az is ha 6-ból 2x tudtam nyerni. Mondhatja Fred hogy nincs igazam de tökéletesen biztos vagyok benne a TESO már a Tommyék világa lesz, jól érzik ezt, és ha egy rpg-s rendszerben se volt esélyem ellenük itt még kevesebb lesz :) -
Although #503 Sok a nyitott kérdés az biztos. Ami szerintem fontos lesz milyen szinten tagoldónak majd a felszerelések, milyen szintűek lesznek az abilityk és egyebek. És ez lesz a nehéz majd mert több irányból ellentétes nyomásnak lesz kitéve a Zenimax. Conan azért szeretem említeni mert anno 2009-ben ők kihozták a tökéletes rendszert amit egy rpg és egy arcados is tudott élvezni. A kulcs az volt hogy a ruhák meg a felszerelések nem nagyon változtatták meg a dolgokat csak a build meg a te képességeid esetleg ötletelésed számított nem volt mindenkinek tökéletes de mind az rpg mind az arcados tudta élvezni. Szóval szerintem ez lesz a kulcs. Hiába skálázza a különböző szinteket ha a felszerelés sokat nyom a latba. Erre majd figyeljetek ne hagyjátok hogy az arcade rajongók nyomására, egy részük érthető is főleg aki sokat játszik az előnyt akar. De ha ez bekövetkezik akkor semmit nem fog érni a skálázás mert az lesz amit én is éreztem üthetem a jó cuccba lévő isten-császár ellenfelet de semmi esélyem nincs. :) Szóval meg lehet jól csinálni. De a skálázás az csak akkor jó ha ténylegesen lesz esélye annak akit felhoznak a magasabb szintre :) ez egy fontos dolog szerintem és ezt sajnos szinte minden mmo üzemeltető elrontotta már. -
#502 Akkor ne csak a AoC-al példálózz. Egyébként már megszoktuk hogy mindig azzal jössz és őszintén szóval már bazi fárasztó ( szerintem mindenkinek ).
A túlzottan hamar levont következtetésekről már nem is beszélve. -
Although #501 Jogos szokás szerint egy műszaki anyagot is készítek és abban nem lehet hiba ez meg mindegy azért. De majd igyekszem. -
Although #500 Még mindig nem olvasod el amit írok de nem baj. Nem cak a connal játszottam de hajtogasd :) -
MaRee #499 Altough, ha mindenképpen írni akarsz valamit, legalább használj írásjeleket, vagy tagold a szövegeid. Kérlek. Néha többször is el kell olvasni, hogy megértsem miről beszélsz. -
Although #498 Már elég arcade lett a pvp összehasonlításul 1-1.5 évre még ötletelve meg tudtam nyerni pár menetet most úgy nézet ki egy hónapja hogy 18-0 ott hagytam abba. Mindenki igazából abból állt a játék hogy pörgettem az egeret mint az állat hogy szembe legyen velem aki támad de még egy guardian is körbeszalad valahogy. Színtiszta arcade most már az is csal a rendszer maradt az nyer aki jó cuccba van és gyors. Minál gyorsabb annál jobb a jó build alap. -
#497 Nem zavar, hogy a TESO nem lesz a te vilagod. Sot...
Nem akarlak meggyozni. Ahogy Chris is irta, leszamitva az 50 ujsagirot oktoberben, illetve e ZOS es a Beth fejlesztoit, senki sem latta a jatekot futas kozben (oke, volt egy prezentacios prealpha video, amely 80%-a scriptelt volt, illetve volt 20% massziv pvp jelenet, utobbi elo emberekkel a video kedveert). Csak azokra tudunk alapozni, amelyeket az interjukban elmondanak a keszitok, foleg Firor es Sage, illetve amit anno leirtak a sajtoesemenyen resztvevok, akik ezzel a prealpha verzioval jatszottak 3-4 orat. Kozte egy regi kedves ujsagiro ismerosom, akit orakon keresztul faggattam tavaly, pofatlanul es gatlastalanul, hogy mondjon valami olyat, amelyet nem irtak le millioszor eloszor. O csak annyit mondott, hogy "ezt latni kell". Ettol fuggetlenul lehet, hogy iszonyu nagy bukta es csalodas lesz az egesz, hiszen a TES eladasok 75%-a konzolon tortenik, akik kozul kevesen mmo-znak. Vagyi nem eleg, hogy a 25% pc-s gamert meggyozni, hogy invesztaljon majd a TES Online-ba, hanem a PS3/XBOX usereket is ra kell erre venni. Ez pedig csak ugy fog mukodni, ha az mmo-ban azt kapod, amit szeretsz. Ez nem a SW, hogy a nevvel barmit el lehet adni...
Egy szoval, en csak annyit kerek toled, hogy elobb ezeket a cikkeket, interjukat hallgasd meg, olvasd el, majd csak utana vonj le kovetkezteteseket, vagy alkoss velemenyt nyilvanosan.
Azt nem kerem toled, hogy jatssz a Conanon kivul mas mmo-val is, pedig az osszkep miatt erdemes lenne, mert igy picit egyoldalu. -
#496 Hát pl a gw2 ezerszer dinamikusabb, mint az aoc volt. AoCból annyi maradt meg, hogy a HoX 1 hitelt meg, hogy mindenki elsprintelt :D -
Although #495 Melyik gyorsabb? :) SWtor-t ne mond és a wow-t se meg a riftet se :) Ezeket én is ismerem :) TERA talán de azt nem fogom kipróbálni :) -
Ragnar360 #494 Az igen...lett egy pár hozzászólás. majd elolvasom.
Running-ra mehet a plussz (ps: Dio2 topikban te sokaig aktivizalt voltal annak idején nem?) -
Although #493 Olvastam Fred, de igazad van. Meglátjuk de miért zavar ha azt mondom hogy nem az én világom. Már a conanba se pvpzek. Nem megy csak szédülök meg remeg a kezem ahogy próbálom követni azokat akik begyakorolt figurákat nyomnak messze gyorsabban mint én és egy ponton észreveszed hogy remeg a kezed. hidd el ez se lesz jobb :) De nem kell győzködnöd minden idők legjobb pvpje van kilátásban végre nem csak ostrom van mint a conanba hogy időre odamegyünk és 2 óra elrepül ahogy 50 vs 50 ellen az valami csodálatos :) Itt meg nagyobba és még történet is meg le is kell győzni az örzöket elösszőr hát csodálatos lesz de öreg vagyok ehhez már :) -
#492 szerintem meg ez a szavazás kb nudlit nem ér , total voters : 11,114.
ez semmi. :) -
Chris #491 Ezzel csak alátámasztottad amit eredetileg írtam.
Olyasmiről mondasz egyértelmű verdiktet, amit még kb. maguk a készítők sem tudnak biztosan, lévén sehol sem áll a fejlesztés, senki sem látta, senki sem próbálta és annyi idő van még hátra, hogy akár még a feje tetejére is állhat az egész. De akár még egy meglévő mmo pvp rendszerében is ha megváltoztatnánk akár két elhanyagolhatónak tűnő tényezőt, teljesen más összhatást adna a játék, nemhogy két teljesen különböző játékot összehasonlítva.
Amúgy meg játszottam én is a conannal, de annál lassabb, statikusabb pvp-t nem tudom láttam-e már.
-
MaRee #490 Igen, látszik is a rengeteg játékosból és a folyamatosan érkező contentből, hogy milyen jó játék. -
#489 rendszerrol = harcrendszerrol* -
#488 "Mondok egy példát a conan rendszere olyan hogy van programozott evades is de megnő ha tényleg elugrasz,"
En nem mondok peldat, Olvass utana a "finesse" pontoknak, es a finesse pontok altal elerhetove valo jelenleg csak "ultimate skill"-nek nevezett dolognak a TES Online cikkek rendszerrol szolo reszeiben. -
Although #487 Nem egy nagy de ez nem megvásárolt hanem nézői szavazatos :)
http://bestmmorpg2012.com/
Az biztos nem azt jelenti a beírok ezzel játszanának. Mert már régi de vagyunk elegen még :) -
#486 melyiken ? worst mmo ever ?
-
Although #485 Második lett az mmorpg szavazáson. :) -
Although #484 Gondold ezt. Ha játszottál tes játékkal akkor tudod milyen lesz ez. Ezt elmondták a legelején TES rendszer lesz.
mutatok egy példát hogy értsd miről beszélek. http://www.youtube.com/watch?v=ErwUbS-N9ko
Ez egy assa a jellemzője az hogy átlag játékosnak még nem is a legbénábbak mint én szinte az is lehetetlen hogy szembe tudjak fordulni vele. És ezzel sem vagyok egyedül időnként bele is szédülők rpgkel startégiákkal játszottam a fejemet használva nyertem és nem tökéletes billentyűkiosztással maximális sebességen pörögve. Ez még nem is nagy szám ennél sokkal "rosszabbak" vannak. Ami még biztos indulásnál ezek el fogják lepni a pvp szervert. Pláne azt is figyelembe vehetjük ez az a pvp amire vártak.
Egy biztos max a pve szervert probálom majd ki ha lesz külön ahol csak raidelni lehet az imperial területet:) Az swtor az én világom max a conan :) De tényleg szuper kis pvp lesz :) -
#483 Képtelen rá. -
MaRee #482 Kicsit tovább kéne már lépni az istencsászár Conan-en, amivel játszik ezer ember (se). -
Chris #481 Eléggé elkerekedett szemekkel, amolyan "ez remélem komoly, mert viccnek túl durva" fejjel olvastam a lenti eszmefuttatásaidat, de Fred válasza után megértettem.
Szerintem túl messzemenő következtetéseket próbálsz levonni nagyon kevés részinformáció alapján úgy, hogy valószínűleg nem sok hasonszőrű játékot láttál.
-
Although #480 A wowosokra meg végkép semmi veszélyt nem jelent :) De okos csapat ez nem véletlen első helyen a meglévő tes rajongókra építenek :)