sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nos
    Bocsánat, nem részleteztem.
    Ami a legjobban zavar az, hogy sokkal nehezebb beleélni magam, mint egy witcher, vagy skyrim storyba, mert nálam nagyon lerontja a játékélményt, hogy egyszerre 125-en csinálják ugyanazt a küldetést, ha akarod, akkor 75-ször kinyírhatod a főgonoszt, és mivel meg kell oldani, hogy mindenki megkapja ugyanazt a questlinet, ezért totálisan statikusak az NPC-k, nincs még annyi életük sem, amit egy normálisabb rpg-ben beléjük tudnak tölteni. Ráadásul a világ is elég fura: szaladgál körülöttem a képernyőn 15 JK, akik mind annak az egy szerencsétlen NJK-nak akarnak a kedvében járni, vagy megmenteni azt az öt NJK-t, amit városnak neveznek. Ha meg valami vadabb helyre elkeveredek, akkor mindenhol azt látom, hogy herok, vagy herocsapatok szaladgálnak, és 50 méterenként nyúltól démonig mindent leírtanak. Aztán valahonnan megjelenik egy újabb állat, vagy szörny, de az is csak pillanatokig él, mert máris ráveti magát valaki. Ha meg véletlenül bemegyek egy barlangba, ahol tegnap kinyírtam egy óriást, aki ellopta a falu csirkéit, és fél óráig nem csinálok semmit, akkor azt látom, hogy szegény óriásnak naponta 5-6ezerszer kell meghallni ugyanabban a világban, ahol én már kinyírtam. Ehhez képest Prométeusz májproblémája kismiska. Ok, ha egy single player hackandslashel vetem ezeket össze, akkor nem olyan vészes, de én az RPG-ket szeretem. Méghozzá szó szerint a "role playing" miatt.