24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
TomStorm #4122 Hát ha Nephin gépén ment jól!:) akkor tényleg nem lesz szükség túl drága pc-re.Ennek örülök most kösz az infot -
#4121 igazából de, tudhatjuk, teszteltük egy ősrégi csotrogány gépen (sorry Nephin ), és szuperül futott -
TomStorm #4120 Azt még nem tudhatjuk pontosan de úgy legyen ahogy írtad:) -
Conqvistador #4119 Azért nem kell majd atomerőmű a játékhoz :D
-
TomStorm #4118 Ja de most látom konzolra nyáron jön lol
Addigra 2 pc-t is veszek ha akarnék mert március a 7.-ik év utolsó hónapja a részletemnek.Jó lesz az április csak ne csússzon a megjelenés!! -
TomStorm #4117 Meg addigra kell egy jó PC.Ha nem sikerül akkor konzol lesz,mondjuk ez ilyen végsõ megoldás lenne de hardver árak az egekben kb.. -
#4116 No igen :) Bár tegyük hozzá, "ha nem csúsznak". -
titani #4115 úgy néz ki , hogy akkor áprilisban veszem ki az éves szabit :D -
#4114 Inkább kétszer, mint egyszer sem :) -
Nephin #4113 Jó reggelt! :D -
Conqvistador #4112 Nem rossz... -
titani #4111 HOPPÁ HOPPÁ PVP -
#4110 Szerintem benne lesz. Gondolom optimalizálás stb miatt kell nekik több idő meg ugye ott más interface lesz meg kontrollerre szabott irányítás. -
#4109 Egyébként PS4 kapcsán felmerült egy érdekes kérdés a minap. A PC kb. 2 hónappal előbb kezd, vagyis mire a PS4/XbO megjelenik, addigra kb. érkeznie kell az első - 4-6 heti rendszerességre beígért - frissítésnek. A PS4 verzió vajon azzal együtt fog kijönni, vagy kivárnak vele majd 1-2 hetet és utána? -
#4108 Ha a világ olyan érdekes lesz, mint a skyrim(/obli/morro, de graf miatt hangulatra a skyrimban jobban átjön), illetve a karakterfejlesztés (olyan lesz, mint pl a requiemben), akkor itt altaholic leszek :D
Illetve ha lesz jó pvp (hozzá jó csapat), akkor nem lesz kipörgetve 3 hét alatt a cucc. -
#4107 Akkor simán meglesz az 50 egy hét alatt. Utána még 3ét hét, a másik két szövetség (ezek picit talán hosszabbak lesznek a nehézségi szint miatt), és egy hónap alatt láttál is mindent :) -
Conqvistador #4106 Én ha játszanék a játékkal akkor az Altmer, Redguard, Nord fajokkal questelgetnék szövetségtől függően.
Nektek van kedvenc fajotok? -
#4105 Ha kapsz PS4-re betat, akkor majd szívesen elfogadom, mert gép már megvan hozzá :) -
#4104 Ha bekockulok, akkor megy a 15-18 óra :D
Egyébként nem olvasom el a questleírásokat, csak annyit, h hova menjek, és ott mit csináljak :) -
Nephin #4103 Szerintem nem kell majd egy hét, hiperkocka vagy. :D -
Conqvistador #4102 Átrohansz a szinteken vagy napi 20órát ülsz gép előtt? :D -
#4101 Na majd meglátjuk, h ez lesz-e az első mmo, ahol nem 1 hét alatt érek el max szintre (leszámítva a gw1et, de az volt az 1. mmo, amivel játszottam :D) -
Conqvistador #4100 És már van arról elképzelése valakinek, ha megjelenik a játék és játszik is vele, milyen szövetséget/ fajt választ kezdésnek? -
#4099 Küldetésekről j0nNyKa írta, hogy elég jók lettek. Lesznek benne persze standard "ölj meg x" vagy "vidd el Y-nak" küldetések, de minimálisan. A legtöbb küldetés egy hosszú küldetés-sorozat, csavarokkal, döntéssel menet közben vagy a végén, amely döntésnek lesznek következményei, amellyel szembesülsz később, akár pozitív, akár negatív értelemben.
Nem lesz repülő mount, sárkány meg aztán pláne nem lesz :) Csak lovak (horse) lesznek a premierkor, esetleges más faji mount és társaik később érkezhetnek, ha úgy alakul.
Lesznek wayshrine-k és fast travel (GW2 szinten, zónákban nem 10 méterenként, de azért nem is kilométerekre egymástól), vagyis a gyors közlekedést meg lehet oldani. -
Conqvistador #4098 Vagyis akkor egy átlagos felhasználó akár 200óra körül is elvan 1 szövetséggel? :D És van belőle 3 is.
De remélem azért a küldetések változatosak lesznek, mert annak sincs sok értelme, ha a Gyűjts össze 5 virágot ból lesz 60 küldi, az öld meg X npc-t szintén 60szor ugyanaz lesz. :D
Arról van infó, hogy a lovakon kívül lesz e esetleg legalább a küldetések idejére vagy amúgy (ideiglenesen) repülő mount? Teszem azt egy sárkány, mint jármű? :D -
#4097 Nick Konkle nyilatkozta egyszer, hogy powerleveling esetén is 90-100 óra minimum az 50-es szint. A 140-150 óra az a küldetések csinálása, szöveg elolvasása, felfedezés normál tempóban úgy, hogy az ember nem csinál meg mindent, "csak megy". És ebben nincs benne se instance se public dungeon, se crafting, stb.
-
Conqvistador #4096 Arról nem is beszélve, hogy ha tényleg igaz az a 130óra körüli főszál ami király lenne gondolom az csak specifikusan a questekre szánt idő, ha még nézelődsz vagy csak elvagy az nincs benne.
Ráadásul nem feltétlen mindenki profi és elsőre végez a questekkel harcokkal ebből kiindulva tényleg akár pár hónap is kellhet a kevésbé aktívaknak. Annak meg tényleg nincs sok értelme, hogy pikk pakk felgrindeld magad valamiféleképpen (pl 4en bementek egy a szinteteknél jóval magasabb területre és több xp ért nagyobb mobokat öltök) -
Conqvistador #4095 Na de akkor sem túl nyerő az elképzelés, hogy át se mehessek akár alacsony szinten a másik területekre valahogy.
Ezek szerint aki mondjuk kevesebb időt játszik majd (napi 1-2 óra) az vagy nem nézi meg a két másik helyet hónapokig vagy készít 3 külön karaktert?
Gw2n a teleportok megoldották és hát Wow ba is átmehettél bárhová (max az életedbe került :D) Akkor van egy játékban igazi szabadság ha tényleg oda mész ahová akarsz. Az megint más ha nem ajánlott mintha tiltott lenne. :D -
#4094 Bár tegyük hozzá, hogy egy évvel ezelőtt még arról volt szó, hogy a három szövetség teljesen el lesz szeparálva egymástól, és Altmerként csak Aldmeri zónákban + Cyrodiil játszhattunk volna, Dunmerként csak Ebonheart, stb.
Annyi pozitívum azért van, hogy így egy karakterrel minden terület bejárható, nem kell altozni és figyelmet megosztani. Illetve, nem kötelező. -
#4093 Nem is, meg de (is). Végig kell játszani a főszálat, hogy átmehess, ami nagyjából 49-50-es szintig tart. Csak utána kezdhetsz bele az többi szövetség területébe.
...amit mai napig nem értek, hogy miért úgy csinálták meg, ahogy, mert tartom, hogy hatalmas tervezői hiba. Egy háború sújtotta Tamrielen, hogy jövök én ahhoz, egy Altmer, hogy 50-es szintet meglépve átmenjek az Ebonheart területre, és ott olyan küldetéseket csinálják, amelyek során segítem az Északiakat egy invázió elleni harcban, miközben pont az Északi, és a többi ember az, akiket el akartok tüntetni a föld színéről. Vagy, ugyanez fordítva, született Bretonként segítsek majd 50++ zónában az Altmereknek, akiktől - leszámítva a mágiára fogékony genetikai örökséget, amelyet a megszállásokat alatt "kapott" a népem -, csak a rosszat és lenézést tapasztaltam? Hol van itt akkor az a büszkeség, amely kell egy csatához? A fejlesztők konkrétan hazátlan zsoldosokat csinálnak így mindenkiből.
K*rva nagy meló, és ami fontosabb, háromszor annyi küldetést és tervezést igényelne, de jó lett volna úgy megoldani, hogy az 50+ és 50++ területek küldetései a három szövetség viszonyát tükrözi. Vagy, mit tudom én, semleges lakosokat berakni, bármit. -
Conqvistador #4092 Köszi a választ.
"Ebből lesz 3, amely mindenkinek elérhető az 50+ és az 50++ kalandok során."
De ugye ez nem azt jelenti, hogy amíg az 50es szintet nem éri el valaki nem mehet át a másik szövetség területére körülnézni vagy fejlődni? :D
Értelem szerűen a questket addig nem veheti fel a játékos az világos de bejárható??? -
#4091 Nem bétáztam, ezért csak azt tudom mondani, amit azok írtak, akik igen. A PVE terület egy szövetségnél (kb. 5 nagyobb zóna + 1 kezdő) az Skyrim játéktérnek minimum a duplája, de egyesek szerint háromszorosa, területre. Ebből lesz 3, amely mindenkinek elérhető az 50+ és az 50++ kalandok során.
Ezen felül ott van Cyrodiil, ami nagyjából azonos, mint az Oblivionban látott terület.
Nagy lesz, a premierkor elérhető összes terület minimum hét Skyrimi játéktérnek felel meg. És akkor ha megnézzük az interkatív térképen a színeket, és hozzátesszük, hogy 5 év alatt ezt fel akarják teljesen tölteni, akkor a végén valóra válik a régi álom, egy fullra bejárható Tamriellel.
Na most, ez a terv. Hogy, mit hoz a jövő, áprilistól kiderül majd, folyamatosan. -
Conqvistador #4090 Olvastam a Gamekapocs-os fórumhozzászólásodat is.
Valahol ott írtad, hogy a jelenleg elérhető zónák területe hozzávetőleg Skyrim nagyságúak.
Ez most a szövetségenkénti 5 helyre vonatkozott vagy egyenként akkora a bejárható terület, mint Skyrim?
Vagyis a honlapon szereplő 15 terület összesített bejárható része a Skyrim 3x osa vagy 15szöröse? Mert ha az utóbbi akkor tényleg brutál lesz a térkép :D -
Conqvistador #4089 Minden esetre ez nagyon biztató, hogy mindent megtesznek a tökéletes játékélményért. Remélem az animációkra is nagy hangsúlyt fektetnek és majd élethű közelire sikerülnek a harcok.
Az EA példát vehetne a Bethesda/Zenimax csoporttól. A BF4 katasztrófális indítása egyértelműen a pénzlehúzásról szólt.
Így már (és pár újabb friss video alapján) jobban felcsigáztak és nagyobb a bizodalmam a játék iránt. Majd elválik :D -
#4088 wow ahhoz képest tükörsima volt minden, az első 1-2 óra ugye folyamat szopás, de másnaptól kezdve 0 lag, ~0 dc :) -
#4087 Matt Firor köszönő levele, még szerdáról, benne pár aprósággal (j0nNyKa: laza 300 000 emberrel bétáztál egyszerre nov. 22-24 körül, a hírek szerint), fejlesztés állapotával, bétás számokkal, prelaunch tervekkel, stb. -
#4086 Szerencsére az ESO-t lehet játszani "nézd a hátam" TP nézetben is, vagyis ha az jobban bejön, mint a hagyományos FP nézet, akkor nincs talán veszve minden. -
Strayhand #4085 Ez teljesen jogos, nincs is vele semmi baj. Max nekem elveszi a kedvemet, de ez van. -
#4084 "Sokkal jobb egy RPG-ben a target alapú szerintem"
De ez nem egy rpg hanem a TES mmo változata , akkor mégis milyen legyen a harcrendszer ha nem olyan mint az eddigi TES részekben ?
Alapvetően a TES rajongóknak készül , nekik meg ez tetszik , ezt várják el.
-
TomStorm #4083 Az nagy lenne,díjaznám^^