Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
soundsonic #4223 Szerintetek hány mmorpg van jelenleg? Hétről - hétre, hónapról - hónapra jönnek újak. Ezzel persze nem azt mondom, hogy nincs létjogosultsága a TESO-nak. Mivel minden ember más, ezért más tetszik neki. Lehet a többség csalódni fog benne, lehet hogy nem. Ez egy játék aminek célja a szórakoztatás. Mivel már rengeteg ingyenes szórakozási lehetőség van, és nem egy mmo-ban csalódott az ember, ezért szerintem joggal vannak fenntartásai az ellentábornak is. Én megveszem a játékot, legfeljebb 2 vagy 3 hónap múltán elajándékozom az accom.. Itt sokakkal játszottam más mmo-kban, szóval tudom, hogy sok a "veterán", sokak hagytak ott velem egy-időben játékokat éppen ezért sem hiszem, hogy némely kommentet komolyan gondoltok. Amikor elkezdtem, blogolni, fordítani egy játékról én is annyira beleéltem magam, hogy tuti jó lesz, valahogy így képzellek el titeket is most. Amúgy csak egyet áruljatok el, pl (Johnnyka), hogy a francba csináljátok, hogy szinte minden bétába bekerülsz? :)