Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Kissé kaotikus volt nekem eleinte, de aztán ha rászánja az ember azt a 10 nyugodt percet, összeáll a dolog. Olyan, mint a Skyrimban egyelőre a ruha és fegyver (smith, clothier, woodworker, stb) készítés, vagyis kreálhatsz új cuccokat, vagy erősítheted a jelenlegiket, stb. Kreálásnál lényegében kiválasztod, hogy mit akarsz csinálni, fegyver/páncél típust, stílust (ork, redguard, altmer), milyen anyagból (iron, glass, stb), és milyen extrával (ilyenem még nincs), majd ha ez megvan, akkor erősítheted azzal a végeredményt, hogy több anyagot használsz, és úgy nő folyamatosan a sebzés, vagy védettség, stb.
Alkimia egy az egyben mint a Skyrim, összeraksz rakás növényt, és megnézed, milyen képességei vannak (minden alapanyagnak itt is 4-4 képessége van). Ha két olyan gazt raktál össze, amelynek passzolnak a tulajdonságai, akkor az onnantól ismert lesz.
Enchant készítés szintén hasonló, de ez még jobban tetszik :) A világban kell runéket szerezned, amelyekről nem tudod, mire jók. Úgy tudod kideríteni, hogy összerakod őket szintén hármassával, és megnézed, mit kapsz. Egy-egy enchat három részből áll, három résznek saját runéi vannak. Mit csinál, mivel csinálja és mennyire. Pl, első runa lehet az, hogy "resist/absorb/damage", második lehet az, hogy shock/fire/cold, stb. Olyan ez, mintha egy három szavas mondatot kellene összeraknod, és a runékkel te tudid kialakítani, hogy miről szóljon az a mondat (jelen esetben enchant hatás).
Ha visszaenged, majd megnézem jobban, mert inkább smithinggel szórakoztam Templarral, enchantot csak átfutottam egyelrőe.