11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
kutyu007 #10309 Na mondjuk ilyenkor lenne jó egy mentés. Visszatöltve kilehetne elemezni a dolgot. -
kutyu007 #10308 Nem is értem, hogy történt. Még nygyban 3-4 ezer plusszban voltam, aztán egyszercsak elkezdődöt a minusz, csak az a baj, hogy nem jöttem még rá, hogy mi történt. Egyszerűen ,em tettem semmit ami ezt a hirtelen nagy változást okozhatta volna. Szóval nem értem a dolgot. -
#10307 Amúgy el tudja nyelni a deficit a játékost úgy, mint egyik "szmájli" a másikat. Nagyon oda kell figyelni. -
#10306 Igen, mármint a 6-7 ezer mínuszból kilábalni . Na Dzsini, ötlet az újoncoknak? Szerintem a 10. város után általában mindenki megtanul pluszban maradni. Úgy értem tényleges pluszban. Nem rendezvénnyel, meg specializációs bevétellel. Bár ez sincs kőbe vésve. -
#10305 Itt kezdődik a játék érdekesebb része :) -
kutyu007 #10304 Na már megint 6-7000/ óra minuszban vagyok. Egyenlőre még a napi egyenleget pozitívba tudom tartani külömböző rendezvényekkel, de csak sikítva. Pedig már a közműveket is korlátozni kell a működésüket, ami egy végtelen lehúzó spirált képez, mivel csökken az elégedettség, és ez további bevételkiesést eredményez. Nemtudom meddig mehet még ez így? -
Dreko7 #10303 Csak nekem van ez a hiba vagy már más is találkozott vele?
Nos kaszinóvárost akarok csinálni. Megkapom a petíciót a játékbarlangra. Aztán szép lassan a többire. De a Kaszinóközpontot valamiért nem engedi letenni:S Mind a 2 feltétel ki van pipálva mert megvan az 52 ezer napi bevétel meg a másik is. (nem emlékszem mi az), megvan a pénz is rá. De nem engedi letenni. Azt írja hogy nincs engedélyezve.. Mégis mi mást tudnék tenni ha az összes feltétel már adott? -
feriusz #10302 Ha az első városod, akkor jól ráéreztél a játékra. :D Amúgy meg elkezdesz egyre jobb épületeket lerakni, hogy boldogok legyenek a simek. De egyszercsak azt veszed észre, hogy már nem vagy pluszba (ez akkor lényeges, ha nem kereskedelemre "építkezel"). És az eddig felhalmozott pénzedből élsz, de azért próbálod visszahozzi, zöldre a pénz/óra mutatót. Ha ez nem sikerül akkor kötvények, épületbezárások, adóemelés. Vagyis nálam így ment. :P -
ttt1 #10301 Hogy lehet becsődölni?:) Igaz katasztrófám nem volt de 100e nagyságig vígan lehet fejlődni minden gond nélkül. Vagy utánna jön az izgalom?:) -
#10300 http://community.simtropolis.com/files/file/28865-train-tracks-on-highdensity-avenue/ -
WoodooKilla #10299 Nagyon szépen köszönöm, visszagondolva valóban, a helyek számában lehetett a gond, mert megálló volt dögivel. Viszont így nem tudom, mennyi haszna van, ha a másik város, ahol nincs oktatás, nem igazán profitál abból a városból, ahol meg az ember gatyája is rámegy a fenntartásra. :) -
kutyu007 #10298 Most ez akkor, hogy működik? Ha valamire szükségem van(pénz, szolgáltatás, oktatás,stb), akkor azt automatikusan jelzi a régiónézetben, hogy nekem erre meg erre lenne szükségem, vagy én is megtudom adni valahol, hogy ez meg ez kellene nekem? -
becne222 #10297 Az oktátás a két város között az alábbi módon megy:
Ahol nincs iskola abban a városba is kell iskolabuszmegálló mindenhova és azokhoz mennek. Csak akkor mennek a buszok át ha van szabad hely az iskolaváros iskolájában. Illetve ha például van 1 általános suli is abban a városban ahonnan azt akarod hogy átmenjenek a diákok viszont ott van szabad hely nem mennek át és ha a szomszédnak van egyeteme / közösségi főiskolája attól nálad nem lesz magasabb ipari szint. Így csak a műveltséget lehet növelni. Remélem tudtam segíteni -
kutyu007 #10296 Hát igen, most kezdem én is vagy hatodszorra. -
Coolfire #10295 Ez valóban így van.Én anno legalább 10x csődöltem be,de valahogy sikerült kikecmeregnem belőle.Úgy tényleg nem lenne semmi értelme,ha quick mentések lennének benne. -
Dreko7 #10294 Mivel ez egy város szimulátor igy elég érdekes lenne benne az hogy elrontottál valamit és visszaugrasz az előző mentésre:D A szimulátornak a lényege az hogy ha elrontasz valamit old meg valahogy. Az életbe se tudod újra betölteni a napod ha épp nem ugy alakult ahogy szeretted volna:D Bár hozzáteszem jó buli lenne:D -
kutyu007 #10293 Értem. Köszönöm.
Nekem hiányzik a mentés, vagyis hogyha valamit elront az ember akkor visszalehessen ugrani egy mentéshez.
-
sorti #10292 A kezdeti egyetemváros.
-
WoodooKilla #10291 Sziasztok! 3 város, egyikben rengeteg férőhely az oktatásban, de a másik két városból nem jönnek. Mi a megoldás? Iskolabusz van elég, tömegközlekedés, minden. Szükséges alapoktatást szervezni a többi városban is? -
ngear #10290 írj a fidesznek, majd beleírják az alkotmányba :) -
Stormbird #10289 Az utak bármely típusának lerakása és átalakítása a lakosság számától független. -
#10288 Kétféle út van a játékban. A sima és a szélesebb fajta, ahol el vannak választva az útirányok és ezeknek több szintje (a keskeny a földúttól a 2x2 sávosig, az utóbbi a fákkal díszítettől a hatsávos villamososig (az már nem látszik a képen)) - az előbbin nem járhat villamos, az utóbbin igen. Egy típuson belül az útépítésnél baloldalt a felfele nyilas gombra nyomva tudsz egy-egy szakaszt fel-le alakítani (persze pénzért), de típust változtatni nem lehet, csak bontással.
A város tervezésekor már érdemes gondolni arra, hogy hol fogod elvezetni a villamost, és ott már alapból a szélesebb utat építeni, úgy megspórolsz egy adag bulldózerezést. -
kutyu007 #10287 És hány lakos kell, hogy engedélyezze a villamossines átalakítást? Vagy ez nem számít, ha van hely akkor lehet? -
Stormbird #10286 Érdemes előre tervezni a síneket.
Oda, ahova majd villamost tervezel, eleinte költséghatékony ha közepes forgalmú utakat raksz le. Ezeket később -bontás nélkül- két lépcsőben átalakíthatod középen villamossínekkel ellátott forgalmas sugárúttá. -
Brad33 #10285 A csövesekkel mit lehet kezdeni? -
kutyu007 #10284 A villamossineket előre be kell tervezni? Útolag, csak igen nehezen(kevés a hely) lehet létrehozni? -
Coolfire #10283 Kell neki lerakat,ahogy a többi cuccnak is. -
kutyu007 #10282 Tettem le kereskedelmi raktárat, de ott nincs az exportálható dolgok között.? -
Coolfire #10281 Építesz pölö procigyárat-az elhasználja,vagy exportálod. -
kutyu007 #10280 A műanyagtól, hogy tudok megszabadulni szerintetek? Fullon vannak a raktárak. -
Seemaxhun #10279 Sziasztok! Problémám lenne. Eredeti játékkal, origin regi ok, origin feltelepítés ok, bejelentkezésnél pedig: Az első alkalommal rendelkezned internetkapcsolattal. Nem tudom, hogy most ilyenkor mi a megoldás? A választ előre is köszönöm! -
kutyu007 #10278 Na megjavult, úgy néz ki, hogy valami szerver hiba lehetett. Igaz, hogy újra kellett játszanom a tutorialt(nem tudom mér?), de a városom megmaradt legalább. -
#10277 Ja, nekem most aszongya' helytelen bejelentkezési adatok(?)
Mondom akkor frissítem az Origint, az meg leáll hiba miatt -
#10276 Számtalan helyen mehteheted. Esetleg: internet (vatera, expressz, apród..), bolhapiac, havernak kéz alól, ect. Mi a kérdés? -
kutyu007 #10275 Nektek is szórakozik a bejelentkezésnél? -
xalyy #10274 Ha meguntam a játékot akkor esetleg hol tudnám eladni? Kösz -
#10273 eladóvá vált a játékom, origin accal mindenestül 3k huf privátban lehet érdeklődni -
kutyu007 #10272 Sziasztok! Most ismerkedem a játékkal, miután hálistennek lement az ára 7000 ft-ra. Na szóval az lenne a kérdésem , hogyan tudom jelezni, hogy pénzre, szolgáltatásra, nyersanyagra lenne szükségem. Nekem az is jó lenne, ha kaphatnék egy magyar nyelvű linket. Köszi! -
Sponnyabob #10271 Erről a képről a GTA IV ugrott be :D faszán néz ki -
#10270 Egy kis Párizs New York-ban. Vagy fordítva :)