11758
  • bake05
    Már 3-szor nyomom neki az újraindítást frissítés után,de semmi.Vissza adja a játék indítását 95%-ról megint megy a frissítés 100%-ig.Ki írja hogy újraindítás,rá katt.És kezdődik az egész elölről.
  • bake05
    Hát ez hülye!Bezártam az origint és újra indítottam,erre 90% megy tovább a frissítés.
  • Dzsini
    Feladatkezelőből is lődd ki a simcity.exe-t, néha bent ragad.
  • bake05
    Hali.Meddig telepít ez a 7-es frissítés?Mert leszedte a frissítést rányomtam,hogy a frissítések érvényesítése.És KB:15 perce semmi...Mondom kilépek az originből és újra indítom az egészet.De akkor meg azt írja ki hogy javasoljuk lépjen ki a SimCity alkalmazásból mielőtt kilép.De hogyan amikor nem is fút!Akkor most mi van ilyenkor?
  • Fenrir
    Miért ne? :)
  • Dzsini
    Aha, vasútállomást meg odaálmodjuk a város közepére :) (feljön a sín, állomás, lemegy a sín, kiszalad a térképről ;) )

Gyorsforgalmi fel-lehajtók majd előbb-utóbb lesznek, most még a felüljárók-hidak nem ágazhatnak el.
  • Fenrir
    Végülis ha vasúti sínt le tudsz vinni akkor meg van oldva a metró kérdés is :)

Vagy ha villamost emelni akkor a magasvasút.
  • Dzsini
    Én reggel 5 perc próbával egy út alá raktam párhuzamos alagutat, azt gond nélkül megoldotta, gondolom az emelt úttal se lesz sok baja, bár a pillérek nem lesznek elegánsak az alsó sávokra helyezve :) (volt már olyan utam, ahol a villamossín közepére elhelyezte egy fölötte kanyarodó felüljáró támpillérét, elegáns látvány volt :D )

Azt kell majd megnézni, hogy folyó alatti alagutat enged-e, és hogy vasúti sínt lehet-e ugyanígy emelni-süllyeszteni. Ha valaki nem dolgozik és nincs jobb dolga kipróbálhatja :)
  • Fenrir
    Egymás fölé lehet húzni párhuzamos utakat, hogy többszintes út legyen belőlük?
  • Joschka
    Oh, könnyű a létrehozásuk! Lesz mivel kísérletezgetni...

• Dzsini
    Ingyenesek az imaházak is (minden téren, a DLC az építés és a fenntartás), mindenki automatikusan megkapja. Jól is néznek ki, csak gyorsan belepillantottam.
  • Deluxe22
    Azt mondták 1.5-2 óra amíg vissza kapcsolják a szervereket. Lassan letelik az az idő is.
  • Coolfire
    Megint "remekel" az Origin/Maxis...szépen felrakta a frissítést,de nem enged be..

• Deluxe22
    Na végre! Elkezdték felrakni a patchet a szervereknek hamarosan frissíthető lesz a game :D
  • feriusz
    Láttam én is, de majd csak holnap lesz általam kipróbálva. :D Este már nem megy jól a "városépítés" :)
  • Dreko7
    perceken belül leállítják a szervereket és feltöltik az update-et. :)
    Legalábbis ezt írják a tweet-en:D
  • Joschka
    Éjjel 1?...Mert még semmi.
  • Ironman2
    itt láthatóak az új eszközök:

http://www.alalasims.com/
  • Deluxe22
    Na 1 óra és elkezdik végre! :D

https://twitter.com/simcity/status/370607329953058816
  • Coolfire
    Szerintem majd este,még csak most keltek fel.:)
    Holnap már tuti fent lesz a szervereken.
  • Dreko7
    tudja valaki hogy pontosan mikor érkezik meg az update?
  • nyirog
    valamiért elszált, google driveomon állítgattam valamit és akkor tűnt el, majd csinálok újat - azért nem kapkodtam el eddi, mert úgy vettem észre eddig h nem olyan sürgető, de majd vasárnap este mikor lesz időm akkor újraalkotom :)
  • Ironman2
    Azt ne tőlem kérdezd hanem Nyirogtól,ő a HG!
  • Deluxe22
    Köszi! És a multiplayer listával mi történt? Nem elérhető ezen a linken.
  • Ironman2
    Igen,van egy templomos dlc is
  • Deluxe22
    Achievements-ek között van 2 ami az Imaházakkal kapcsolatos. Azt hogy lehet teljesíteni? Valamelyik DLC kell hozzá?
  • Coolfire
    És a fb-on is ott virít.:)
  • Dzsini
  • bruna #10481
    Holnap jön ki a 7. patch SC Twitter
  • Dzsini
    Nem mondta, hogy melyik csütörtökön, tehát olyan 1:5 körüli esélye van, hogy betalál :) (ha úgy vesszük, hogy hétköznapokon patchelnek)
  • Dreko7
    Kedves MT16!

És azt te tudod bizonyítani is, hogy csütörtökön jön a patch vagy csak a hasadra ütöttél? :D
  • mrmilan
    Nagy reményekkel vártam én is a 4. rész után. A véleményem egy az egyben ugyanaz mint a tied. Ezért nem is játszom már kb. egy hónapja vele. Nem érzek késztetést ebben a formában várost építeni. Ebben a bugos, félkész formában nem.
  • botyika
    kb havonta egyet játszom de csak felidegesítem magam, hogy kidobtam erre a félkész fosra pénzt.

gamesconon említés szinten se volt szó róla ha jólsejtem.
  • feriusz
    Én is hanyagoltam a játékot, hátha lesz kedvem majd 1-2 hónap múlva beülni a hivatali székbe. :D (Most már gépről üzizek )
  • sata75
    remélem igazad van, úgy várom már, hogy ismét polgármester lehessek, de az utóbbi időben csak felidegesitett a sok dugó:((, ezért inkább el sem indítottam.
  • Fenrir
    1 lehet már nem is elég? :)
  • feriusz
    kihagytam, hogy "lehet". Bocsi, de telefonról írok :(
  • feriusz
    Reméljük, hogy ezzel lehet kicsit csökkenteni a dugókat. :D
  • MT16
    Csütörtökön érkezik a 7. update
  • Fenrir
    Nem kell szűrős modul sem ha olyan helyre telepíted őket ahol nincs talajszennyezettség, pl ipari zóna, gyár.

A szennyvíztisztító telep a tiszta vizet maga alá pumpálja be amit a vízszivattyú fel tud szívni. Ezért kell a 2 telepet egymás mellé rakni. Bár mostanában megint van esőzés ami újratölti a víztáblákat.