SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Köszi elõre is!
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Most a dugóproblémásokhoz fordulnék ugyanis nekem több városom is van mind olyan 150000 lakos körül és nem gyakoriak a dugók! A tapasztalataim az alábbiak:
1. Sokan túlbecsülik a tömegközlekedést. KELL! de ha minden egyéb szempont nem mûködik lehet 3 maxos villamosremíz 8 buszgarázs NEM lesz jó!
2. Figyelj a város felépítésére! A négyzetes várost ajánlanám illetve ha kreatívabbat akarsz akkor legyenek körök olyan 3-4 de sok helyen legyenek összekötve, hogy ne 3-4 útra koncentrálódjon minden forgalom és ne legyen minden 2. centin keresztezõdés ugyanis ha ez így van 100+ a város csõdje!
3.Figyelj a munkábajárókra! Gyakran estem kezdõként abba a hibába hogy 1 út kötötte szinte midig, ami hiába volt nagy forgalmú sugárút a munkábamenéskor megbénult a város. Erre figyeljetek! A simek a lakásokból sok úton mehessenek vásárolni, dolgozni, stb.
4.Nem kell mindenhová sugárút! Elég olyan 2-3 fõút ahol megy villamos ugyanis elég a forgalmas utca is sok helyre mivel a sugárút helypazarlás gyakran, de a sugárutak villamossal vagy bárhogy ne a semmibõl a semmibe (lakóövezetbõl-lakóövezetbe, iparból-iparba, stb.). A simek tudjanak villamossal menni vásárolni dolgozni és hazafele is.
5. Személyes tippek: Én Négyzetes városnál sugárutat egy plusz alakban helyezem el és még körben is tehát, ha így érhetõbb a város 4 négyzetbõl áll amik sugárúttal vannak, persze ezen belül vannak kisebb négyzetek forgalmas utcákból.
Remélem segítettem 😊
Ha kell valami originen megtaláltok: bence222
Szerintem nem is igazán lehet mit kezdeni vele. Vannak akik a körforgalmat javasolják, de az meg helykihasználás miatt halott dolog.
Nálam néha rohamot kap a progi és minden különösebb ok vagy indok nélkül megjelenik a reptér körül valami eszement mennyiségû sárga taxi. A légy sem mozdul a környéken...
Egyetlen megoldás ilyenkor, hogy bezárom a repteret és akkor szépen feloszlanak maguktól, elég gyorsan. Azután újraindítom a repteret és sokáig nem áll elõ ismét a taxiinvázió. Aztán pár nap múlva megint elgurul a gyógyszere... akarom mondani keresztbe áll néhány bájtja a proginak és akkor megint bebuzul. Együtt lehet ezzel élni, de kétségtelen, hogy kicsit bosszantó.
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Valaki valami ötlet,tapasztalat?
Egyébként errõl a Vu vs. Maxisman témáról szívesen olvasnék valami ideológiailag túlképzett polgitól. Meg egyáltalán, hogy mi értelme van, mert én eddig nem sok hasznát vettem ennek a Maxisman csávónak. Csak a dudvát vitte, haszon meg semmi.
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Az meg szinte biztos, hogy félévente-évente kitolják majd a fizetõs csomagokat egyben, valamilyen kedvezménnyel. Ha megnézel más játékokat, ott is ez a szokás a tartalmi DLC-k terén.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Remélem én is,hogy csinálnak vmi. akciós packot.😊
Majd egyszer, ha valami csomagba összevonják jóárasítva, akkor jöhet 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e.
De nagyon profinak tûnik a csávó :]
Iszonyat dugóm van a városomban és már van 2 fullos buszgarázs is.. most megnéztem és a 150.000 városban napi szinten 5.000(!)-en használják a buszokat!! Ránéztem a buszokra és az összes üresen krúzol a városban.. ez mitõl lehet? Van egy valag megállóm egymás hegyén hátán (olvastam, hogy a lakosok nem szeretik a távolságot, sem az átkeléseket tehát szemben van végig párhuzamosan sorban)
Bug lenne, vagy valamit nagyon nem csinálok jól?
A kódok használatához a 'Caps Lock' gombot be kell kapcsolni'
Vezérlés Homokozó módban
Tûzesetek engedélyezése/letiltása
ALT + F
Bûnözés engedélyezése/letiltása
ALT + C
Egészségügyi problémák engedélyezése/letiltása
ALT + M
Légszennyezés engedélyezése/letiltása
ALT + A
Talajszennyezés engedélyezése/letiltása
ALT + P
Hajléktalan simek engedélyezése/letiltása
ALT + H
100 000 § hozzáadása a városi kasszához
ALT + W
Szennyvíztermelés engedélyezése/letiltása
ALT + S
Azután tovább: Játék létrehozása-->Régió kiválasztása-->Régió beállítás és ott kipipálod a Homokozó mód négyzetet.
Örülsz😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csak a proci legyen kijelölve exportra.
Egyébként pedig általános vezérfonalként jegyezd meg, hogy: iste... akarom mondani az EA/Maxis kezében vagyunk mindahányan 😄
A gond az volt hogy a városból kifelé lehetett közlekedni, de befelé akkora dugó volt hogy a szomszéd városnál állt a sor vége, benne az összes teherautómmal. Ezt mostanra sikerült megoldani.
De még egy kérdés. Most viszont csak az olajat exportálják ezerrel, a procikat nem hajlandók szállítani. Ez miért lehet?
Van külön csak a procikat gyûjtõ ker.lerakatom, de a gyárból nem szállítják oda( 4 teherautóból egy sem dolgozik).
A legkézenfekvõbb, amit Valdien javasolt, de feltételezem, hogy ezen már túl vagy.
A további lehetõségek:
-építs teherkikötõt és/vagy
-építs teherpályaudvart
-növeld a kereskedelmi lerakatokban a szállítójármûvek számát
-csökkentsd a forgalmi dugókat
-várjál türelemmel, mert egyszer csak -valamilyen ismeretlen oknál fogva- beindul a szállítás anélkül, hogy bármit csináltál volna😊
Az miért van hogy a kereskedelmi lerakatokból nem akarnak exportálni?
Építettem már 3 lerakatot, mind megtelt és nem történik semmi.
ea support :/
Ok, most kipróbálom ezt, és meglátjuk müxik-e 😊
SimCity msvcr71.dll, msvcr100.dll and msvcp100.dll Errors Fix
These errors may cause of Microsoft Visual C++ 2005, 2008 and 2010. So install these packages, you can download below.
... stb. letöltõ linkek.
Próba cseresznye, 2 perc google se volt. Jah és eredeti a windows-od? Más játékoknál ahol erre a dll-re mutat a hiba azt írják ez is lehet gond.
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
bocs, vmiért nem jó az elõzõ kép.
nem a gép fagy le! A simcity fagy ki. Vagy lefagy, és feladatkezelõbe kell bezárni, vagy simán simcity.exe leáll.
Megnéztem a felügyeleti eszközöket, application errort ír a simcityre.
szerintetek?
Pl. driver frissítés, win frissítés. Esetleg egyéb játék/felhasználói prg. telepítés?
Talán segíthet: Vezérlõpult-->Rendszer és biztonság-->Felügyeleti eszközök-->Számítógép-kezelés-->Eseménynapló átböngészése. Néha vannak ott használható információk a lefagyás okáról.