11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#10429 Helyben felhasználásnak számít a nagy mű építése, ha be van kapcsolva a képeden a kapcsoló rajta és van mit, akkor elkezdni oda hordani.
Viszont a járműveknek jó sokáig tart, míg fordulnak egyet, úgyhogy nem megy olyan hipp-hopp (ha van rá lehetőség, akkor a vonatos szállítással jársz a legjobban). -
Aragorn831109 #10428 Valószínűleg onnan is látszódni fog a legközelebbi belépésnél.
Azok járulhatnak hozzá az építkezéshez, akik kapcsolódnak hozzá. Abban a régióban minden város. -
Ironman2 #10427 hát ez érdekes! elfoglaltam mégegy területet,és onnan üres a nagy mű (nem is elérhető alapból),akkor ezek szerint mindenkinek saját magának kell megépítenie??? -
Ironman2 #10426 végre el tudtam kezdeni építeni a nagy művet,de nem tudom hogy szállítják oda a fémet,és az ötvözetet,mert idáig semmi sem ment oda.ki kell venni az exportot a teherkikötőből?
-
Ironman2 #10425 Na megvettem az arkológiát,azt irja ki hogy kérelem elküldve,akkor a szomszédoknak is jóvá kell hagyni? -
Ironman2 #10424 na engem ma már 2-szer kivágott! -
Aragorn831109 #10423 Nálatok még van hely srácok? Mert akkor lehet, hogy én is elindítanám a játékot. :) -
Ironman2 #10422 láttam szükséged van olajra,ha adok ajándékba,akkor meg nálam nem fejlődik a központ,így van ez kitalálva rendesen.DD -
Ironman2 #10421 okés,nekem meg már helyem sincs -
Coolfire #10420 Az nem olyan egyszerű.Orvostudományi van lerakva,és nem bírom elérni egyelőre a szintlépést. -
Coolfire #10419 Az olaj meg kurva drága lett..ami nem lenne baj,csak perpill importálnom kell. -
donatus13 #10418 Szerintem kitörölte az utakat:D
-
Ironman2 #10417 hogy csináltad ezt? -
WarCow #10416 Offroad night party
-
WarCow #10415 Lejárt a műszak, irány haza!
-
#10414 Kicsi unaloműzés :)
-
Ironman2 #10413 Tegyél már le mérnöki kart az egyetemedhez légyszi,mert a tüzoltósághoz kell,addig nem tudok a vegyvédelemmel foglalkozni,amíg az nincs meg.Állati hogy a levegőből is oltják a tüzet helikopterrel! -
Ironman2 #10412 azóta már fejlődött,hála istennek a müanyag eladás is besegített,szép ára van a müanyagnak:)) -
Coolfire #10411 Használd a 0-24-es "taktikát".:) -
Coolfire #10410 Azt csak akkor csinálj,ha iskolázottak/kiműveltek a simek.A szeméttérképen nézd meg mennyi zöld csíkod van.Ha nincs,akkor addig kapcsold ki,amíg ki nem okosodnak.:) -
#10409 Ez csak tech 1-es gyár, egyszerűen nincs elég munkásod. -
Ironman2 #10408 még egy kérdés:evvel mit tudok kezdeni? kell hozzá egyetem,mert nem mennek a munkások oda?
-
Ironman2 #10407 kereskedelmi központ fejlesztéséhez is jó kis bevétel kell,de nem érem el azt a szintet,hiába van 3 bányám,és full szállítókocsi mindenhol,mégse termelik ki azt a mennyiséget amit elvár a központ.miből lehet még bevételt növelni? -
Ironman2 #10406 van újrahasznosítóm,ami ugye rohadt drága óránként,de nem megy oda semmi se,vagy zárjam be a szeméttelepet? nem értem -
#10405 #10372 ugyanez a térkép, csak én olajat termelek ki, és kicsit kaotikusabb a hídhálózatom :) -
Ironman2 #10404
-
#10403 Jöhet, de már tegnap! -
Aragorn831109 #10402 Ideje volt már! :)
Jöhetne is az 7.0-ás patch. :) -
Ironman2 #10401 duguláselhárítás lesz a javából! -
Ironman2 #10400 ezt már az alapba kellett volna berakni!! -
Ironman2 #10399 ez várható az update 7-ben:
-
Laci82 #10398 Na akkor itt az én büszkeségem is
-
Coolfire #10397 Megoldva mindkét problem.
Egyébként tök jó,ahogy változnak a globál piac árak.Tegnap még 6,4 ezer simi volt a kőolaj,ma 8,5.De ez igaz a többi árura is.Így életszerű.:) -
Coolfire #10396 Hali aki már csinált "alvóvárost" lenne egy-két kérdésem:
Csináltam extra kapacitást áramból vízből és szennyvízből.Mégis azt írja,hogy nem elérhető.Egyedül a szennyvizet engedi.
Mert ezt inkább ilyen lakónegyednek tervezem,mindenféle szennyező dolog nélkül.Később lehet,hogy turistás kaszinós lesz még nem tudom.
De valamiért nem engedi az áramot és a vizet.
Valami ötlet?:) -
MT16 #10395 -
Coolfire #10394 Hali!
Egy kérdésem lenne:
mi a bánatért nem viszik ki sehová az olajkutakból az olajat?Se a kereskedelmi lerakatba,sem a teherkikötőbe nem megy ki,bent állnak a szállítóautók a garázsban.Már végignéztem mindent;a fúrótorony,raktár és a finomító között semmilyen akadály/dugó nincs.
Totál tanácstalan vagyok,folyamatosan csődölök be..
Bogár lenne? -
MT16 #10393 már rájöttem a trükkjére a hoteles problémának. A cégek picit karcsúbb épületek, mint a hotelek, így aztán leszabályoztam a beépítendő helyet fasorokkal. Az eredmény pedig: hoteleknek nem elég nagy a hely, ezért helyette cégek épülnek. -
#10392 Lehet bontogatni a rossz helyre rakott hoteleket, ha egy üzlet jól működik, akkor szerencsére nem építik át (hacsak nem vált sűrűséget).
Én is eltornáztam azzal, hogy a kaszinós-látványosságos városomban kilövöldöztem a "nem engedélyezett" hoteleket :) -
WarCow #10391 Semmit sem tudsz, ez ilyen hülyén van megoldva, ha kaszinót, vagy turista látványosságot teszel le random hotelek épülnek a kereskedelmi zonákban.
A legjobb benne az, ha jó messze vannak egymástól, ilyenkor a masszív taxidugó garantált.
-
Ironman2 #10390 ehe,nekem is libasorban mennek a buszok mindenhová