11758
  • Dzsini
    Helyben felhasználásnak számít a nagy mű építése, ha be van kapcsolva a képeden a kapcsoló rajta és van mit, akkor elkezdni oda hordani.

Viszont a járműveknek jó sokáig tart, míg fordulnak egyet, úgyhogy nem megy olyan hipp-hopp (ha van rá lehetőség, akkor a vonatos szállítással jársz a legjobban).
  • Aragorn831109
    Valószínűleg onnan is látszódni fog a legközelebbi belépésnél.
    Azok járulhatnak hozzá az építkezéshez, akik kapcsolódnak hozzá. Abban a régióban minden város.
  • Ironman2
    hát ez érdekes! elfoglaltam mégegy területet,és onnan üres a nagy mű (nem is elérhető alapból),akkor ezek szerint mindenkinek saját magának kell megépítenie???
  • Ironman2
    végre el tudtam kezdeni építeni a nagy művet,de nem tudom hogy szállítják oda a fémet,és az ötvözetet,mert idáig semmi sem ment oda.ki kell venni az exportot a teherkikötőből?

• Ironman2
    Na megvettem az arkológiát,azt irja ki hogy kérelem elküldve,akkor a szomszédoknak is jóvá kell hagyni?
  • Ironman2
    na engem ma már 2-szer kivágott!
  • Aragorn831109
    Nálatok még van hely srácok? Mert akkor lehet, hogy én is elindítanám a játékot. :)
  • Ironman2
    láttam szükséged van olajra,ha adok ajándékba,akkor meg nálam nem fejlődik a központ,így van ez kitalálva rendesen.DD
  • Ironman2
    okés,nekem meg már helyem sincs
  • Coolfire
    Az nem olyan egyszerű.Orvostudományi van lerakva,és nem bírom elérni egyelőre a szintlépést.
  • Coolfire
    Az olaj meg kurva drága lett..ami nem lenne baj,csak perpill importálnom kell.
  • donatus13
    Szerintem kitörölte az utakat:D
  • Ironman2
    hogy csináltad ezt?
  • WarCow
    Offroad night party

• WarCow
    Lejárt a műszak, irány haza!

• kill3r21
    Kicsi unaloműzés :)
  • Ironman2
    Tegyél már le mérnöki kart az egyetemedhez légyszi,mert a tüzoltósághoz kell,addig nem tudok a vegyvédelemmel foglalkozni,amíg az nincs meg.Állati hogy a levegőből is oltják a tüzet helikopterrel!
  • Ironman2
    azóta már fejlődött,hála istennek a müanyag eladás is besegített,szép ára van a müanyagnak:))
  • Coolfire
    Használd a 0-24-es "taktikát".:)
  • Coolfire
    Azt csak akkor csinálj,ha iskolázottak/kiműveltek a simek.A szeméttérképen nézd meg mennyi zöld csíkod van.Ha nincs,akkor addig kapcsold ki,amíg ki nem okosodnak.:)
  • Fenrir
    Ez csak tech 1-es gyár, egyszerűen nincs elég munkásod.
  • Ironman2
    még egy kérdés:evvel mit tudok kezdeni? kell hozzá egyetem,mert nem mennek a munkások oda?

• Ironman2
    kereskedelmi központ fejlesztéséhez is jó kis bevétel kell,de nem érem el azt a szintet,hiába van 3 bányám,és full szállítókocsi mindenhol,mégse termelik ki azt a mennyiséget amit elvár a központ.miből lehet még bevételt növelni?
  • Ironman2
    van újrahasznosítóm,ami ugye rohadt drága óránként,de nem megy oda semmi se,vagy zárjam be a szeméttelepet? nem értem
  • Dzsini
    #10372 ugyanez a térkép, csak én olajat termelek ki, és kicsit kaotikusabb a hídhálózatom :)
  • Ironman2

• Joschka
    Jöhet, de már tegnap!
  • Aragorn831109
    Ideje volt már! :)
    Jöhetne is az 7.0-ás patch. :)
  • Ironman2
    duguláselhárítás lesz a javából!
  • Ironman2
    ezt már az alapba kellett volna berakni!!
  • Ironman2
    ez várható az update 7-ben:

• Laci82
    Na akkor itt az én büszkeségem is

• Coolfire
    Megoldva mindkét problem.
    Egyébként tök jó,ahogy változnak a globál piac árak.Tegnap még 6,4 ezer simi volt a kőolaj,ma 8,5.De ez igaz a többi árura is.Így életszerű.:)
  • Coolfire
    Hali aki már csinált "alvóvárost" lenne egy-két kérdésem:
    Csináltam extra kapacitást áramból vízből és szennyvízből.Mégis azt írja,hogy nem elérhető.Egyedül a szennyvizet engedi.
    Mert ezt inkább ilyen lakónegyednek tervezem,mindenféle szennyező dolog nélkül.Később lehet,hogy turistás kaszinós lesz még nem tudom.
    De valamiért nem engedi az áramot és a vizet.
    Valami ötlet?:)
  • MT16
  • Coolfire
    Hali!
    Egy kérdésem lenne:
    mi a bánatért nem viszik ki sehová az olajkutakból az olajat?Se a kereskedelmi lerakatba,sem a teherkikötőbe nem megy ki,bent állnak a szállítóautók a garázsban.Már végignéztem mindent;a fúrótorony,raktár és a finomító között semmilyen akadály/dugó nincs.
    Totál tanácstalan vagyok,folyamatosan csődölök be..
    Bogár lenne?
  • MT16
    már rájöttem a trükkjére a hoteles problémának. A cégek picit karcsúbb épületek, mint a hotelek, így aztán leszabályoztam a beépítendő helyet fasorokkal. Az eredmény pedig: hoteleknek nem elég nagy a hely, ezért helyette cégek épülnek.
  • Dzsini
    Lehet bontogatni a rossz helyre rakott hoteleket, ha egy üzlet jól működik, akkor szerencsére nem építik át (hacsak nem vált sűrűséget).

Én is eltornáztam azzal, hogy a kaszinós-látványosságos városomban kilövöldöztem a "nem engedélyezett" hoteleket :)
  • WarCow
    Semmit sem tudsz, ez ilyen hülyén van megoldva, ha kaszinót, vagy turista látványosságot teszel le random hotelek épülnek a kereskedelmi zonákban.
    A legjobb benne az, ha jó messze vannak egymástól, ilyenkor a masszív taxidugó garantált.
  • Ironman2
    ehe,nekem is libasorban mennek a buszok mindenhová