SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ezt teszem, a felho miatt maradnak a varosok, ugye? Koszi

Tuvok
Nekem az Origin halt be egy idõ után, újratelepítettem (és minden fenthagyott mappát töröltem), azóta nagyjából jó .

Próbáld meg az originben a játék javítását.
Hát, ez igazán értékes megállapítás, csak "sajnos" nem vagyok rászorulva a warezre, úgyhogy a probléma úgy érzem máshol leledzik. Egyéb építõ ötlet?

Joschka
Okés!<#eljen>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Este hattól nem lesznek elérhetõek a szerverek az 5.0-ás frissítés miatt,azt írja a játék.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

avengir
warez

https://hotshu.wordpress.com/

WTF :/ Csináltam új várost, és most pedig 10-20 percenként kifagy a játék, simcity exe hibát észlel ezért leáll. Ez mi lehet? :///

Joschka
Hát ez aztán valahogy össze lett szépen kutyulva!

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Tõlem tegnap húszat kaptak.😊

Azért, mert USA-ra van szabva a játék, és ott a jövedelemadó elég alacsony. Máshol szedik be az adót.

A legalacsonyabb jövedelemadó 10%, de az visszaigényelhetõ. Van amit még rá kell fizetni, 3%, meg 4.2% de ha visszaigényeled a másikat akkor 10% alatti jön ki.

B0GE5z
jönnének csak ide majd megtudnák<#vigyor>

Fehercsoki
Nekem az furcsa hogy az emberek 12% adó felett már lázadnak...

B0GE5z
múlt héten vettem meg a játékot, de minél többet játszok vele annál jobban kezd elegem lenni belõle, pl.: §-medium lakóháztól két háznyira van a §-medium bolt és azt irja ki hogy nem találnak üzletet hát az wtf?<#mf1> ha sok boltot rakok le akkor a boltok zárnak be folyamatosan mert nincs vásárló,
ha keveset akkor meg az emberek költöznek el, komolyan mondom már nemtudom milyen variációt találjak ki

Dzsini
persze, hogy bug 😊 azért írtam a hozzászólásba is, hogy ha sikerül összekavarni.

Ha visszaolvasol a topicban a korai idõkbõl ennél jóval cifrábbakat is lehet találni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ne szivass, most ez komoly? betonfal az út közepén?föld? söszevissza zebra? összevissza sínek? 😄 ez vmi bug? 😄

de ez miért enged át több kocsit mint a keresztezõdés? ez elég furán van kivitelezve

Nagyon jó.😊

Dzsini
Turistából a szegény és a közepes hajlandó buszra-villamosra szállni, csak legyen a városba érkezésekor P+R a környéken - vasútállomás mellett, hajóállomás mellett, reptér mellett, város bejáratánál.

A gazdagok úgyis taxiznak vagy limuzinnal járnak, azzal nincs mit kezdeni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
A keresztezõdésbõl minden irányban visszabontasz 1-1 egységnyit, és oda az útépítõ körpálya rajzolójával beledobsz egy karikát. Középre egy parkot vagy fácskát, és már szép is 😊

...kivéve, ha sikerül kicsit összekavarodnia 😊 (nem saját)

mindenhol a legnagyobb utak, csomo villamos, 20 villamosom van, 2 buszpályaudvar full buszokkal, és áll a dugó. Mondjuk rohadt sok turistám van, kaszinóváros lett. De áll az egész város a dugesz miatt :/ lehet küdök nekik vmi katasztrófát, azt ledózerolom a felét.

körforgalmat is lehet építeni? én még nem próbáltam 😄 hogy kell?

lehet minden keresztezõdést átrakok arra akkor 😄

Tudom,ismerem a kombót,csak ha belelendülök repülnek a parkok,atomerõmû etc..tegnap már idegbõl csináltam,és csodálkoztam,hogy nincs áram..<#idiota>

Dzsini
A romokat viszont dózerolni KELL, mert azok maguktól már nem javulnak meg.

Ajánlott eszköz: ctrl billentyû kipróbálása egérgomb mellett.

Csak azért kérdeztem mert több száz romot,és elhagyatott épületet nincs idegzetem ledózerolgatni.😊
Olyan tûzvészek vannak,hogy ihaj.😊

Joschka
Én legalább is le szoktam az ilyen elhagyatott bungikat tüntetni a városból.😊

Joschka
Igen, az elhagyott épületeket nyugodtan dózerold le, mivel a játék utána úgy is "kalapál" a helyére új épületet.

Az elõbb linkelt 5-ös patch-bõl:

Garbage Trucks and Recycling Trucks: Fixed an issue that some cities experienced where garbage and recycling trucks do not leave their buildings or disappeared when trading service with neighbors. Existing cities who have trucks that have disappeared will have to demolish their missing trucks’ garages and plop new garages.

Addig is ha lebontod a garázsokat és újraépíted, akkor egy darabig mûködnek.
Dzsini
Amíg csak elhagyatott és nem romos az épület, addig van esély arra, hogy visszaköltözzenek bele - ennek elõnye, hogy nincs építkezési idõ, hátránya, hogy addig hajléktalanok élhetnek benne, és koszos.

Tegnap kapott mindenki 20%-os adót,el is költöztek,ráadásul vérpiros a bûnözéstérkép,és van vagy 500 hajléktalanom is.Mi a szart csináljak velük?
Nem akarom abbahagyni,mert kifejlesztett ph. és elektronikai/kereskedelmi központ van.Az útvonalakat átszabtam,de az sem sokat segít.
Leraktam egy fullos nagy yardot,az vmennyire fehérít.
Viszont a kérdésem az lenne,hogy az elhagyott épületeket is dózeroljam?Mert azt tudom,hogy a szemét meg ezek miatt jelennek meg a hajélktalanok.Vagy ha jönnek vissza a városba az emberek,újra beköltöznek?
Bocs,de már kijöttem a gyakorlatból.😊

Dzsini
Ha a teherautók / kukásautók is beragadnak a dugóba (és a kukások hiába indulnak reggel 5-kor), akkor hiába van bármennyi újrahasznosító, stb.

Nem baj, ha sok a jármû az utakon (lehetõleg buszok, villamosok, vonatok legyenek, azokban nem 1 ember ül), csak mozogjanak folyamatosan - körforgalmak (T elágazások X helyett), hatsávosok...

Ráadásul a gazdag turista mindenhova taxival utazik, nincs is szebb annál, mint amikor beözönlik 200 sárga autó az esti nagykoncertre 😊

Dettó...tegnap azért csõdöltem be minimum 20x....
2 fullos procigyár,2 újrahasznosító,2 szeméttelep kereskedelmi lerakatok,teherkikötõk és minden áll...
Minden úgy van beállítva ahogy kell(felhasználás,export)és nem megy a szállítás,ergo nincs rõzse...
A kukáknál szintúgy..
Megint elbasztak valamit?😊

Segítség 😊 Építettem egy tökéletes várost, gazdagság,sok pénz...

De aztán, mégsem tökéletes. Iszonyat dugók vannak, és a tüzoltó,rendõr,mentõ nem ér oda sehova (megjegyzem, érdekes, hogy szirénázva állnak a dugóban egy helyben, mi az hogy nem tudnak tovább menni) Hiába a villamos, busz, áll a dugesz.

De a nagyobb baj: van szemétlerakóm, 10 kocsival, újrahasznosító üzemem 10 kocsival, de a szemetet nem gyûjtik, kezd szemét lenni az utcán.

9000 kuka van, 1500at szednek össze, 14000 szelektív kukából meg 2000t. Miért lehet ez? :o

kedden jön az 5-ös patch

http://www.beyondsims.com/47985/simcity-patch-5-0-comes-out-tuesday/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nyirog
wow a frissített BOC módban már a vidámparkot is lehet a városhatáron kívülre építeni. Kezdem úgy érezni h ez a BOC lesz az ennek az SC-nek mint a 4. résznek a NAM

Helló!
Kipróbáltam Mrmilan módszerét 0 specializáció, adók egyenlõre jól megy 😊
Dzsini
Az kevésbé probléma, idõvel, ha nem szomorúak úgyis feltöltik a helyet 😊

Fehercsoki
De az csak a maximum, kisebb mindig lehet.

Dzsini
Az út adja meg a maximum sûrûséget a mellette levõ zónában.

Fehercsoki
Közben alapítottam egy új várost, most kb. 50 ezres népességnél jár, szépen nõnek a felhõkarcolók, és ezzel együtt csökken az fps, pedig annyira nem nagy város=/ Manuális density szabályozásnak én is örülnék.

Tuvok
Én inkább lassítanám, a fõút mellé rakott zónák fél játékév alatt felhõkarcolók lesznek, az SC4-ben ez azért sokkal-sokkal több idõt és türelmet igényelt . Volt idõ beszabályozni, hogy kik és mennyi felhõkarcolót építhetnek (eleve manuális volt a zone density), itt meg a parkokkal (telekértékkel) pillanatok alatt olyan a városkép, amilyet az ember akar . 😞

Nem tudok róla, hogy lenne. Nem is értem a problémád, mi sokáig a gepárd sebesség nélkül kellett, hogy meglegyünk. 😊
Dzsini
Türelem.

Fehercsoki
Nincs valami mod amivel még jobban fel lehet gyorsítani az idõt?

Dzsini
Ha elég boldogok az ott lakók és van helyük hozzá, akkor idõvel növekedni fog a sûrûség - a fenti hasznos linken láthatod, hogy bizonyos vagyoni helyzetnek milyen igényei vannak.

Ha minden rendben van, és növekszik az épületben a boldogság, akkor pedig türelem, nem versenyjáték.

Fehercsoki
Nem, ugyanazt az utat használom mindenhol.

mrmilan
Az nem lehet, hogy csak ott van nagy sûrûséget vonzó utad? Ahol pedig a kórházad meg egyebek vannak, ott csak közepes, vagy kis sûrûséget vonzó útfajta van? Az egyébként kicsit hülyén lett megcsinálva, hogy ha továbbviszed a bekötõ utat "hatsávosként", akkor a sûrûségre figyelemmel a város szélén is épülhet felhõkarcoló (ami baromira nem életszerû), ahol pl. bevásárlóközpontoknak és szolgáltaó szektornak kéne lennie 1 maximum két épületszinttel.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Miért nem tudták ezt fél évvel ezelõtt meglépni, nem lett volna ennyi nyûg a kezdeteknél...

Fehercsoki
Az miért lehet, hogy csak a fõút(azaz ami az autópályát köti össze a várossal) mentén növekszik a népsûrûség(=nagyobb épületek), pedig minden fontos épület(kórház,mentõ,tûzoltó,parkok) máshol van? A föld értéke is rosszabb ott, miért mennek oda az emberek? Semmi nincs ott. Az utak is úgy vannak hogy másfelé is lehetne menni, van busz is meg minden.

Pont nem volt 20 euróm..(deluxe+vidámpark).Igaz,most sincs..<#idiota>

Sajátos egy üzletpolitika 😊

"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden

Sordoran
Múlt héten péntektõl most hétfõig is volt akció, Digital Deluxe Upgrade volt 9.99, most meg 15.99, az eredeti 19.99 helyett.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9