11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
natalyel #10349 Tegnap este patchelt, aztán emiatt volt belépési probléma. De látom már minden oké :). -
Aragorn831109 #10348 Az új patch-el, új régió is jött: Gránit-tó
-
Aragorn831109 #10347 Most implementálják a 6.0-ás patchet. Szerintem mindjárt én is felnézek a játékba. Amúgy érdemes követni a hivatalos twitter odalukat, mert onnan lehet ezekről a dolgokról értesülni... -
#10346 most mindenkinek pihi van vagy csak az én játékom krepált be és ír karbantartást minden szerverre? -
Hujje #10345 Ez már nem Sim City kérdés. Kék halál és egyéb akadások nem a játék miatt vannak (a kékhalál 95%-ban memória vagy HDD hiba), nálam tökéletesen fut 3-5 óráig (többet nem játszom vele egyszerre).
Ha géppel van gond inkább a www.prohardver.hu-t ajánlom, keresd meg a megfelelő fórumot (nem, ne a sim city-t keresd, hanem pl cpu hűtés) és ott tedd fel a kérdést. -
becne222 #10344 Sziasztok! Én már jóideje kűzdök az alábbi gonddal: Ha simcityzek a játék remekül megy teljesen akadásmentes max grafikán, szóval a gép elvileg bírja, de amikor játszok nem is olyan ritkán kékhalálozik. Van, hogy bír 3 órát is de van, hogy csak 10 percet. Mi lehet a gond? Én a hűtésre tippelnék, de valakinek valami más ötlet? Lehet akkor be kell ruháznom bizony egy komoly gépházba végülis a hardverek eléggé jók és ezt már nem kéne a mostani 5000 ftos házban tartanom? Valakinek valami ötlet? -
mysimspocok #10343 Köszönöm szépen a gyors választ, bár valahogy éreztem hogy ezt fogom kapni. :D
Azt nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy egyik pillanatban rémesen akad a játék, míg a másikban folyékonyan megy? :S Elég idegesítő.
Bár gondolom a növekvő lakosság és a fejlesztés lehet az oka. De nincs valami megoldás erre? -
Dreko7 #10342 az első kérdéesedre a válasz az: Nem, nem lehet áthelyezni.
a második kérdésedre a válasz szintén nem:D
És a harmadik kérdésedre a válasz az hogy ahol sugárutat akarsz (nem célszerű csak azt használni) oda bizony már a játék elején le kell tenned. De felhőkarcolóid lehetnek nélküle is, mindössze forgalmas utakra kell fejlesztened a meglévő útjaidat. ha rá mész az utak menüre láthatod a jobb alsó sarokba, hogy egy adott út milyen sűrűségű házakat bír el. -
mysimspocok #10341 Másik kérdésem az lenne, hogy utcát lehet törölni anélkül, hogy az épületek kitörlődnének?
És a harmadik kérdésem pedig, hogy ha nem lehet utcát törölni épületek megmaradása nélkül, hogyan fejlesszem tovább az utakat sugárutakká? Vagy ez már nem lehetséges? Csak mert már nincs hely új utakat építeni.
Tehát ha ez nem lehetséges akkor soha nem lesznek például felhőkarcolóim? Mert a sűrűségi szint megállt a közepesen sűrűn lakott szintnél.
Remélem értitek mit akartam. :D -
mysimspocok #10340 Sziasztok, nekem az lenne a kérdésem hogy épületeket csak törölni lehet, és áthelyezni nem?
Vagy csak én nem találom? Mert nem fér el több hivatal a városháza körül, viszont a fősulit nem akarom törölni. Előre is köszi. :) -
#10339 Na, ez jó lesz! -
bruna #10338 lemaradt: "igazi" simcity-t -
bruna #10337 na végre elkezdik elkészíteni az "igazi" Új eszközök , felüljárok stb... készülnek :) -
becne222 #10336 Sziasztok. Rájöttem a probléma megoldására. A lényeg az, hogy aki ilyen problémába ütközik hívja fel az EA úgyfélszolgálatot telefonon. A gond az hogy ezek a PEGI meg mittudomén még milyen marhaságok kitalálták h 16 év alatt nem lehet online játszani úgyhogy az ea leszedte a barátlistát de ha felhívod őket visszarakják. -
becne222 #10335 Sziasztok! Nem jönne valaki játszani?
Origin: bence222
#10334 Nagy dugó van:P -
Johnyka #10333 Ilyen volt nálam is. A teherautó garázsokat lebontottam és újakat tettem helyette. Akkor újraindult az élet.
Ez a szemét gond valszeg bug mert az egyik városomnál 70 ezer embernél is folyton nyavalyognak a szemét miatt, pedig már két szeméttelepem van max teherautóval és nincs dugó a városban.
-
#10332 ráadásul néha úgy belassúl a játék, hogy semmit se látni a képből :S a következő percben meg 60 fps -
#10331 1 hónap alatt se ? -
#10330 Ha nagy dugó van akkor a teherautók sem tudnak kimenni. -
#10329 Miért van az, hogy a raktáraim tele vannak processzorokkal, be van állítva az exportálás is, mégse adnak el egy darabot se ? -
becne222 #10328 Újraraktam már 3x nem oldotta meg -
Ironman2 #10327 telepitsd újra az Origint! Állítólag az megoldja! -
becne222 #10326 Sziasztok!
Nemrég abba a problémába ütköztem, hogy az originben eltűnt a barátlista, közösség fül, barátok rész a felső menüből és simcityből is a barátos rész. Ezzel mit tudok kezdeni? Ti tapasztaltatok már ilyet? -
zolesz11 #10325 Hello, én szívesen beszállnék valakihez játszani, csak jelezzen. Origin nevem: zolesz11 -
#10324 elfogyott a multiplayer lista ? -
alfoldibence #10323 Valakihez lehetne csatlakozni régióba aki nem afkol be??? origon:alfoldibence -
kutyu007 #10322 Akkor nem értem nálam miért panaszkodnak a szemét miatt? Bug lenne? -
#10321 Nem kell két szemétlerakó, elég egy. Bővítsd, illetve telepíts bele szemétégetőt. Nekem kivétel nélkül mindegyik városom simán elvolt egy bővítgetett szemétlerakóval. -
#10320 -
kutyu007 #10319 Érdekes ez a szemétkérdés, letettem a város másik oldalára is egy szemétlerakót. Az az érdekes, hogy szemétszállítás ebbe a lerakóba nem folyik, mégis a szemétgondok(elégedetlenségek) megoldódtak. Hmm ?? -
kutyu007 #10318 Az-az érdekes, hogy nem telt meg a telep, ráadásul folyton égetem szemétégetővel is. Szóval nem tudom mi a bajuk? -
Dreko7 #10317 Erre van a homokozó mód:D Nincs mentés de van kód --> Nincs csőd... -
Hujje #10316 Esetleg megtelt a szeméttelep? Akkor akármennyi autód lehet. Szemétégetővel kell bővíteni, hogy a megtelt telepről elégesd a szemetet. Ami persze ha nem vetted figyelembe a széljárást és nem a terület szélén van, akkor igen csak szennyező tud lenni. (ennyi autó tök felesleges, pl plussz pénz, de nekem az 1 db telep se telt még meg sose szemétégetővel.) -
kutyu007 #10315 Nálam a szemétszállításért rínak mindig, még akkor is amikor már két szemétlerakóm is van max számú garázsokkal. Nem értem hiszem kukásautó, kukásautó hátán van már. Akkor meg miért sírnak? -
Hujje #10314 Szép sorban nézd meg melyik szekció mennyit visz óránként és az tényleg kell-e! Ahogy itt írták is, nem kell pl Nagy rendőrség, ha csak nincs hatalmas kaszinóvárosod. Nem kell nagy kórház, bővítsd a régit és így tovább.
Mindenért sírnak a játékban, de egyszerűen nem lehet/kell mindent. Én pl +3K fölött tartom az egyenleget minden kereskedelem nélkül. Csak akkor jöhet a fejlesztés ha az új épület fenntartási költségével együtt se csökkenek 3K alá. Nagy városoknál ez mehet feljebb is 5, 10 ,15K óránként. -
kutyu007 #10313 Az lehet, bár nem hiszem.
Na igen, hogy a való életben sincs mentés, de ez mégiscsak egy szimulációs JÁTÉK lenne. Egyébként meg mondjuk lehetne benne kétféle mód, az egyik ami most is van, a másik meg az általam óhajtott mentéses mód, márcsak azért is, hogy ne kelljen egy addig jól működő, sok órát rááldozott várost a levesbe tenni. -
#10312 Egyébként én egyáltalán nem bánom, hogy nincs mentés. A való életben sincs "SAVE". Ha valamit elbaszol, viseled a következményeit és tanulsz belőle. -
#10311 Nem kezdett el a város fejlődni kicsit valami miatt? Mert olyankor a régi épületek helyére újak kezdenek épülni. És ugye az addigi bevételek szépen eltűnnek, lóvé pedig csak az új épületek felhúzása, illetve működésbe lépése után jön. Ha úgy tetszik, átrendeződik a büdzsé. De aztán újra helyre állhat a rend. Meg ugye ész nélkül ne romboljunk le semmit. Ne kezdjünk óriási terület rehabilitációba, hacsak nincs sok felesleges Simoleon tartalékban. -
kutyu007 #10310 Na meg nem is kellene mennie az egész városnak a levesbe.