SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már tegnap is akartam kérdezni..végre elkezdett ingadozni a globál ár?Mert nem régen még kicsit több volt mint négyezer simi a szén,most meg össze-vissza változik a beszerzési ára(jelenleg több,mint 5000).A szénerõmûhoz vásárolom.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hát énsem az biztos.
Nagyon szépek,de nem fogok rá költeni egy fillért sem az biztos!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Itt vannak az új épületek (templomok)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

nyirog
BOC mód alapján nem hiszem, hogy a motor annyira ne bírná a valamivel nagyobb területet kezelni, viszont a mondatod második felével abszolút egyetértek és én is úgy hiszem h majd a jövõbeni pénzért adott régiókban lesz majd nagyobb játszható terület (ha lenne a játékban terraformálás, akkor ez még nem is lenne gond és beérném egyetlen régióval is ami totál homogén és egyhangú - errõl jut eszembe, hogy megnéztem a prezentációs videót amit még simtropolison híreztek: ez a dan moskowitz magyaráz a simcity-rõl és a tökéletes sandbox játékról, meg h a játék feladata az h a lehetõ legtöbb eszközt adja az önmegvalósításhoz, na ja... házon belüli fejlesztõknek biztos sok eszközt ad, én "kicsit" megkötve érzem magam, elejétõl kezdve sok minden irritál de az nagyon h a városok között mondjuk nem tudok építeni egy kerülõ autópálya gyûrût MMO jelleg ide-vagy oda, a szerver le tudná menteni lazán szerintem)

Tuvok
Érzésem szerint sose lesz nagyobb terület, ahhoz az egész motort át kéne írni .
Csak úgy lenne lehetséges, hogy az új régiók jönnének ki nagyobb területtel (mivel a jelenlegieken veszne minden mentés), abból meg eddig kaptunk 1-et összvissz ...

mrmilan
Te, már nem lepõdnék meg azon sem, hogy oké, húzzák ezt a dolgot még egy kicsit. Aztán egy két (ne adj Isten) hónap múlva az arcunkba tolják, úgy ahogyan te írod, és akkor már a kutyát sem érdekli az egész, majd csak legyintük egyet, hogy hja bazmeg, de már késõ...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

nyirog
háát ez az..., egyre jobban úgy érzem, hogy majd csak egy kiegészítõben lesz benne, nem pedig update-ban.

mrmilan
Kurva jó, de hol a nagyobb terület? <#vigyor>

nyirog
Currently In Development

Hi Mayors – below you'll find the notes that are in development for Update 5.0.

Update 5 is focused on improvements to Multiplayer and Multi-city Play
 Global Market: Price charts for Global Market resources are available from the SimCity World button on the main menu.
 Region Wall: The Region Wall chat has been completely updated with a new look and new functionality! Chat functions more efficiently and it’s much easier to communicate with other players. Time stamps show on chat messages on rollover. Regional events are easier to read and can be toggled on and off.
 Join Region Filters: Added a filter for friends’ regions.
 Gifting Improvements: Cash gifts are now delivered electronically, not by truck. This should improve the efficiency of gifting.
 Resource gifts: Resource gifts will happen more reliably. Multiple trucks can make deliveries at once if they are available in the sending city and the truck capacities have been increased.
 Trading control: Added feature to give players more control over their utilities. Players can now choose whether or not to keep their power, water, or sewage local. This setting can be found on the information panel accessible by clicking on the power plant, water tower, or sewage pipe or plant. Sharing with the region is on by default.
 Great Works Improvements: Delivery trucks will mark their resources as dropped off as soon as they reach the Great Works, instead of when they arrive back in the city. This will make tracking time more reliable.
 Great Works Improvements: Update to have all resources at Great Works handled at the regional level. This will address players in different cities seeing different resources once the server has processed the region and cities.
 Great Works Improvements: Fixed an issue where an Arcology would maintain power from the region and fixed an issue where shoppers would not increase at the Arcology as it was leveled up. This will update in both existing and new Arcologies.
 Great Works Improvements: Tuned the Solar Farm.
 Regional Unlocks: The advanced coal mine unlocks regionally. Fixed issue where the Trade HQ sometimes did not unlock.
 Regional Missions: Added seven new regional missions: Drink It Up!, Plug In, So Stoked, The Wheels on the Bus, Ferry Dust, Station to Station, and Riding Coach.
 Regional Achievement: Added a new regional achievement, Field Trip!
 Fire Advisor Trading clarity: Tuned the Fire advisor so they do not tell you that neighbors are sending fire trucks when your neighbor has no fire stations.
 Trading: School buses that travel from a neighbor’s city will show that city’s avatar.
 Regional Commuting: Fixed an issue where Sims would not be able to take transit out of cities with lots of streetcars or shuttle buses. This could cause some cases where commuting Sims could not return home and their homes would go abandoned.
 Garbage Trucks and Recycling Trucks: Fixed an issue that some cities experienced where garbage and recycling trucks do not leave their buildings or disappeared when trading service with neighbors. Existing cities who have trucks that have disappeared will have to demolish their missing trucks’ garages and plop new garages.
 Text Clarification: The “Out of Money” message now says “Can’t find work” when appropriate in rollover feedback and the approval rating UI. This is to clarify your Sims’ actual need.

mrmilan
Ha lenne infó, attól zengene a topik.

A kicsit nagyobb térképekrõl nincs semmi infó?
Dzsini
Nagyon egyszerû: nem tudod elfoglalni, ha nálad nincsenek meg a szükséges bõvítmények.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lehet, hogy ezt már kitárgyaltátok, de mi van akkor ha olyan várost foglalok el ahol vannak ilyen DLC-s tartalmak, de én nem vettem meg õket? Akkor be se tölti azokat vagy csak használhatatlanok lesznek?

mrmilan
A Deluxe upgrade az európai kiegészítõkkel nem lehet rossz. Nem a Maxisman miatt kéne.

Dzsini
Mindezek mellett én azért szemezek a vidámparkosdival 😊 (meg a deluxe upgrade-el is)

Úgyis olyan ritkán veszek egyáltalán játékot, ennyi pár havonta belefér.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mrmilan
Persze. Ezért mondom, hogy valaki megveszi a kiegészítõt, valaki nem. Attól a játék még aránylag jó.

Dzsini
Csomó minden "szerves része" egy városnak, ami nincs benne 😊 A megjelenés elõtt 1 évvel lehetett tudni (akkor közölték, hogy a három nemzeti kiegészítõ lesz a Deluxe csomag része), hogy ezt a játékot tele fogják rakni különféle árú DLC-vel, aki megvásárolta, az valószínûleg ennek teljes tudatában tette.

mrmilan
Ezért egyenlõre kompromisszumot köt magában az ember az alapjátékkal kapcsolatban, hogy JAJ DE FASZA IS AZ! És máris nem érzek kényszert ilyen szarok megvásárlására. Nem? Idebasznak egy pár darab templomot, meg vidámparkot (az agyamat eldobom, még hely sincs várost építeni, de ezek kellenek), hogy vedd meg. Amúgy simán elfért volna egy két random church a játékban alapból. Egy település szerves része az Isten háza. Szvsz.

Ugyanaz lesz,mint a Simsnél.A promóciós tartalmakon kívül minden apró kis szarért pénzt fognak kérni.Ez az EA zsidópolitika.Az a baj,hogy "csúnyában" sem lehet beszerezni,mert a szerver auth. nem érzékeli.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Dzsini
A "Thank you for purchasing"-bõl ítélve...

Ez is fizetõs lesz vajh'?

Távoli szomszédok vagyunk abban a régióban. 😊
Azt a kevés 36 milkát hogy kuporgattad össze?<#idiota>

Állati!

House of Worship DLC for SimCity

http://www.beyondsims.com/47872/house-of-worship-dlc-for-simcity/

hamarosan jön ha minden igaz:

mrmilan
És végül egy jelenlegi állapotot megörökítõ nagytotál:

mrmilan

mrmilan
Mai friss fotók:

mrmilan
Próbáld ki mindenképpen. Egyébként bõséggel lehet kreatívkodni a játékban az utakkal. A te általad lefektetett (kitalált) vonalvezetéseket is leköveti a "szamárvezetõ". Jó dolog.

kill3r21
Tippeknél irja hogy azzal is lehet növelni a sürüséget ha követjük az útvezetõket, ezt kiprobálom majd 😊
Nagyon jó! kösz!

mrmilan
Tulajdonképpen az utak átgondolt lerakása után az elsõ dolgom volt egy villamosremiz lerakása. A villamosvonal a belsõ körgyûrûn körbemegy, illetve a kör két szemben lévõ pontját összekötve, egy belsõ sugárúton megfelezi a belvárost. Plusz minden villamosmegálló közelében van egy-egy helyi járatos megállós is. Egyenlõre egy fullos buszgarázs van csak. Buszmegállók szerte vannak a városban. Illetve egy regionális buszpályaudvar majdnem tele, pár jármû hiányzik még belõle. Ha erre gondoltál...

Tömegközlekedést hogy oldottad meg?

Hú,ez nem semmi!!!<#taps><#eljen>

mrmilan
És végül a downtown este:

mrmilan
Nagyvárosi létkép és az egyetemi kampusz:

mrmilan
Külvárosi csendélet, plusz a uptown útjainak vonalvezetése:

kill3r21
Épül az Arkológia, remélem hasznos lesz 😊
kill3r21
Jólvan, én állok rendelkezésre, nem mondom hogy orrba szájba játszok de azért szoktam 😊
mrmilan
Az az igazság, hogy annyira aktív nem vagyok én sem, csak a saját szórakoztatásomra építgetek. Ez a régiózás, meg specializálódás nem fekszik nekem. De lehet majd róla szó.

kill3r21
menjek aktivnak? ugyis akarok majd újat csinálni 😊
mrmilan
Áramot az egyik szomszédtól veszek pl.,az sem foglalja a helyet itt nekem.

mrmilan
Jah, a szomszédaim durván inaktívak. Körülbelül április 20. óta, ebben a régióban nincs aktivitás körülöttem. Mondjuk és is kb. egy hete dózeroltam/építettem újra New Milano-t.

kill3r21
Jaja , de engem eddig mindig az vitt minuszba, meg az iskola...
mrmilan
A parkoknak, játszótereknek, meg minden kis természet, pláza és hivatalos fülön lévõ cuccnak nagyon-nagyon örülnek a Simek.

mrmilan
Elég sok. Meg kis plázákat is el-el szórogatok, hogy többé kevésbé teljenek be e tömbök. Ja ez itt a polgármester (tehát az én házam) nyomortanyája és környéke 😊

kill3r21
Parkod mennyi van?
mrmilan
Még két kép:

mrmilan
Most per pillanat nem rinyálnak a betöltetlen állásokért. Az üzletek pofáztak eleinte, de kapott a város egy szélmalmot, meg egy Sears Tower-hez hasonló "égkarcolót", és kuss lett. Két kis iparnegyed van, általános iskola, középiskola és egyetem. Egyetem miatt High Tech az a kis ipar is. Légszennyezés minimális. Kurva jó a szélirány.