11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Coolfire #1279 Megfognak a virágossal küzdeni a folyamatos online miatt.Mondjuk anno a Razor kicsapta az ubi drm-et is..
Ha feltörik,nyitok egy warez topikot.:)) -
#1278 Köszi -
#1277 90% hogy első héten megveszem. -
capa07 #1276 Még parkok:
-
capa07 #1275 Parkok:
-
capa07 #1274 Így néz ki minimális grafikán:
-
#1273 Valószínűleg a Limited Edition, ami az Originen 60 Euro, és csak előrendelésben kapható (ott jár hozzá 1 plusz ajándék épület), idézet onnan:
The Limited Edition is only available for pre-order and includes bonus content at no extra cost.
The Heroes and Villains set includes the following content:
New Characters
Protector of SimCity MaxisMan vs. The Evil Dr. Vu and his henchman.
Crime Waves
The Evil Dr. Vu is loose and will create havoc in your city. Normal police have their hands full against this Super Villain. The Evil Dr. Vu will solicit Sims to become his henchmen and carry out his dastardly deeds.
Super Hero HQ
Place MaxisMan's headquarters in your city to combat crime and keep your Sims safe. Upgrade with the Turbo Machine garage and The Reticulator landing pad.
Evil Villain Lair
Place Dr. Vu's Lair in your city to unleash a crime wave. As The Evil Dr. Vu commits more crimes, upgrade his lair with a special laboratory and a garage for the Evil VuMobile.
Ezen túl létezik még a Digital Deluxe 80 Euroért (csak az Originen megvásárolható), ahol brit, francia és német épületkészlet is jár a játékhoz. -
#1272 Én tervezem a megvételét,azért a biztonság kedvéért a virág verziót kipróbálom.Már jártam úgy hogy megvettem és aztán "bár ne tettem volna".Ez pedig nem egy olcsó játék...
A Különleges kiadás mit takar?Erről a Cdgalaxison nem írnak semmit -
#1271 akkor azok a procik amik am2 foglalatúak jók lesznek bele, úgy tudom h egy adott foglalaton belüli procikat vinnie kell az azonos foglalatú alaplapoknak, mivel am2 abba tudtommal nincs négy magos processzor, tehát 350 és 400 watt közötti tápegység elegendő lesz még egy felső kategóriás am2-es duplamagosnak is videókarival és rammal együttvéve is (mivel am2-es lapok alapvetően csak ddr2-es ram foglalattal vannak felszerelve) -
#1270 A gyártó oldalán kint van a támogatott processzorok listája. -
Austin Bailey #1269 amúgy nem tudjátok hol lehet megnézni, hogy az alaplap mekkora fogyasztású procit támogat? Összesen csak annyit tudok az alaplapomról, hogy AM2-es foglalata van -
capa07 #1268
-
Austin Bailey #1267 Amúgy szerintem egész cuki a játék, ami viszont aggaszt, hogy szerintem nem tudja kihasználni az új zónarendszert. A középületek eleve négyzetben vannak. A telkeken meg nincsenek lotok, nem is látod a telek szélét sem. Vagyis moddolás nélkül a városkép lyukas marad. Gyakorlatilag amúgy tényleg olyan mint a Sims. Van egy városhelyed/ házhelyed, és arra lerakhatod a bútoraidat. Mellesleg úgy érzem a négysávos út mindenhol nem véletlen. Szerintem a kétsávosnak olyan kicsi lesz a kapacitása, hogy nem fog vele működni a város. A Simsben egyébként van világteremtő eszköz, de profi felhasználós a dolog, mezei felhasználó tehát nem tud saját várost készíteni. A saját várost készíteni tudók valahol a modder és a felhasználó között vannak -
Austin Bailey #1266 pedig itt azt mutatja, hogy a villamos az útba beépítve van, tehát csak bizonyos utakkal működik. -
#1265 Van jobb ajánlat is, mondjuk itt. -
capa07 #1264 -
capa07 #1263 -
#1262 azaz 11 -.-"""""" - sok pia... -
#1261 hülyeséget mondtam, közel 12 ezer, valamiért rosszul emlékeztem az árára -
#1260 cdgalaxisban meg most a limitált kiadást ugyanannyiért megveheted majd mint az alapot.... -
#1259 Az alapverzió cdkulcsa 9000Ft. -
#1258 Szerintem mivel az SG-n házigazda a neve... és a simcity nem RP game ezért szerintem nem.
De igazából teljesen mind1 -
#1257 Indítasz egy régiót, abba építhetsz te is, és meghívhatsz külsősöket, rájuk bízva egy-egy területet. -
#1256 simcity topik lévén helyénvalóbb lenne polgármesternek hívni az illetőt -
#1255 Akkor szavaztassunk meg valakit házigazdának... hogy legyen valami. -
#1254 Na nincsen azóta újabb dugi gameplay videó? :D Te vagy ezeknek a beszerzője :) -
#1253 Hogy lesz itt a multi? Valaki tudja? -
Borg #1252 90% -
#1251 Akiknek majd meg lesz eredetiben, azoknak ki lehetne majd írni az origin nevét, úgy ahogy mass effect 3 topikban is van -
#1250 Én is megveszem, már összegyűjtöttem rá a pénzt, de azért ki fogom próbálni mind a bétát, mind a warezt (ha egyáltalán lesz) csak úgy kíváncsiságból. -
BYpsilon #1249 Én megveszem, boltba már leadtam rendelést. :) -
#1248 Magyar+ multi? szerintem én olyan 95% -
capa07 #1247 Mindenképpen megvárom én is a bétát, meg a megjelenés utáni teszteket is, aztán kiderül, hogy hol is tart az ára és majd az dönti el az időpontot. De én is meg szeretném venni. -
#1246 Még nem döntöttem el, de hajlok rá. Várom a bétát. -
#1245 Kis közvélemény kutatás:
Kik fogják megvenni a játékot? -
#1244 Igen fog, de hogy milyen szisztéma szerint az még nem derült ki -
capa07 #1243 Tetszik ez a széltérkép dolog. Változik a szél iránya és az erőssége is? Nem tudjátok?
-
#1242 Ma este 22 a béta határidő? -
#1241 Köszi!
A magyar feliratról itt egy tegnapi cikk.Én először innen értesültem,aztán láttam a cdgalaxisnál is változtattak rajta,bár ott még kétértelmű.pcdome -
#1240 magyar lesz, ha originen rendeled elő akkor a nyelvválasztásnál ott szerepel a magyar nyelv is!