11758
  • Carlos
    Kell valamit csinálni, vagy csak kisorsolnak?
  • Coolfire
    Akkor rárajtolunk.:)
  • Vándorr
    bocs a dupláért, de visszatekintve 17:20 és 18:40 között osztogattak az elmúlt négy napban. Tehát még van egy jó esély, 1000 kulcsot fognak kiosztani.
  • Vándorr
    nvidia facebookos osztogatás itt:
    https://www.facebook.com/NVIDIAGeForce/app_410306975711618
    tegnap este 7kor osztották meg (most azt írja 17 órája)
    Elvileg még ma is lesz egy kör
  • Coolfire
    A FB-on is osztogat hétfő óta az Nvidia,de nem jött még össze..majd talán holnap.:))
  • LeWyTy
    Irja is le mindenki, hogy reagáljanak rá!
  • Carlos
    kemény vagy!
  • nyirog
    én meg úgy vagyok h leszarom, de ha bekerülök az kurva élete h mindent jelenteni fogok ami eddig szúrta a szemem bug-vagy sem :D le fogom nekik írni kerek perec angolul és magyarul oszt csá!
  • Csokis
    Jó lenne bekerülni a bétába. Reménykedek.
  • capa07
    Hivatalos videókból ezek vannak. De gondolom Oceannak nincs 1 órás limit a játékban. A nem hivatalos, "mezei" játékosok által felrakott videók meg már mind be lettek ide linkelve, azóta pedig egyenlőre nem találtam újat.
  • nyirog
    engem az érdekelne h van e azóta újabb sunyi videó a bétából, mondjuk sok újdonságot nem tudnának mutatni benne, elejér már láttuk ugyebár, hogy hogyan kezdesz várost
  • capa07
    Most találtam a youtubeon, hogy holnap este élőben adják a bétát este. 1 óra hosszan. Majd kiderül lesz e belőle valami. Hozzá kell tenni, hogy nem hivatalos közvetítésről lesz vagy lenne szó, ezért lehet likvidálni fogják (jogi akadályok miatt). Majd kiderül.
  • capa07
    Tegnap Ocean kiadott azthiszem két kódot. De elég hülye megoldással: egyszerűen kirakta képnek a kódot és a leggyorsabb vihette. Tényleg villámgyorsnak kell lenni hozzá!
  • nyirog
    twittert érdemes nézni, fejlesztők kódokat osztogatnak...
  • capa07
    Ha bejutottál, akkor a holnapi nap folyamán kapsz egy emailt a kóddal és az instrukciókkal.
    Itt le van írva minden.
  • LeWyTy
    És mikor tudom meg hogy bejutottam-e?
  • capa07
  • capa07
    "My Recycling Center provides the resources I need. Neighbor cities are happy let me pick up their trash."
  • Dzsini
    Jajj istenem, miért hónap végén csinálnak ilyesmit?
  • nyirog
    elég jó játékok vannak most is originin 5 euro alatt, 4,99 -ért :DDDDDDD, annál olcsóbban már nincs
  • capa07
    A bétateszt pénteken helyi idő szerint 18:00-kor fog kezdődeni és hétfőn 9:01-kor ér véget!
  • capa07
  • capa07
  • capa07
    Vibrant filter:
  • capa07
    Pontosan. Az erőforrások importálása költséges, de van egy másik módja, hogy hozzáférjünk a műanyaghoz vagy ötvözetekhez, mégpedig az újrahasznosítás!
  • Evogordon
    Ujrahasznositas?
  • capa07
    Január 25-től indul a beta. Jelentkezni már nem lehet a kulcsokért a hivatalos oldalon, de néha még osztogatnak pár 100 darab kulcsot különféle oldalak. Persze csak akkor van esély, ha gyors az ember, mert különben elkapkodják.
  • ntex
    Beindult a béta? Erről asszem lemaradtam :(
  • capa07
    "Importing resources is costly, but there’s another way to get the alloy and plastic I need."
    Ez jól hangzik.
  • Vándorr
    Ajánlom figyelmetekbe:
    http://www.simcity.com/en_US/blog/article/specializing-SimCity

Nagyjából ha jól értem az a lényeg, hogy kiválaszthatod, hogy mire akarsz specializálódni (Metals, Petroleum, Electronics, Trade, and Gambling) ami az eredmény listákra is kihatással lesz, és aszerint építkezel, hogy turistákat akarsz fogadni, vagy a teherforgalomnak akarsz kedvezni, vagy a gyáraknak.
    Jól értem?
  • [HUN]FaTaL
    Az rendben van, de azért törekedhetnének a méretarányra. Vagy nem matchbox vonat van, hanem 200 méteres fa :D
  • LeWyTy
    Há összeérnek az autók
  • Dzsini
    Nem, ezek makett-szerű városok, nem valódiak, így felesleges azon rugózni, hogy bizonyos dolgok nincsenek méretarányban az általad megfigyelt környezettel :)
  • [HUN]FaTaL
    Ezekben a városokban matchbox vonatok járnak?
  • nyirog
    "Heads up, Mayors – it’s been brought to our attention that there’s been some confusion regarding the bug-reporting policy in the EA beta test agreement for SimCity.

Don’t worry – EA has never taken away access to a player’s games for failing to report a bug. In fact, we’re in the process of updating our agreement to make this point clear before the beta starts this Friday. If you have any more questions, read our FAQ: http://bit.ly/UCpuAA

Hope to see you in the beta Friday! "
  • nyirog
    plusz a vonat méretaránya, eszméletlenűl pici, még a fákhoz képest is, a sín továbbra is szögletes, pedig ívesnek kéne lennie
  • nyirog
    jó, és ahogy az autók fordulnak a kereszteződésben?
  • capa07
    Guillaume képei nagyon tetszenek. Ilyen nézetből nem tűnik kicsinik az a város. De amint feljebb emelkedsz...
  • capa07
  • capa07