11758
  • [HUN]FaTaL
    Alul meg ez van:
    A játék várhatóan magyar felirattal lesz kapható.

Döntsék már el :D
  • [HUN]FaTaL
    Honosítás: angol nyelvű játék
  • LeWyTy
    Magyar nyelvű szoftver matrica?
    Vagy csak kézikönyv?
  • Carlos
    galaxis
  • capa07
    A BETA-val kapcsolatban: úgy tudom 1 várossal 1 órát lehet játszani (1város/1 óra), viszont tobb várossal is játszhatunk (feltéve ha kapunk kulcsot). Így belegondolva nem olyan sok, nem lehet nagyot alkotni. Ez is gondolom azért van amit Bullitt is írt, a multis dolgot akarják erőltetni és kipróbálni, hogy muzsikál.
    És még valami: Aki esetleg szeretné a videókat máskor is megnézni, azt javaslom töltse le, mert néhányat már töröltek szerzői jogok miatt megsértése miatt.
  • Bullitt
    Gondolom ezzel akarják az embereket tukmálni a multira, hogy mindenki saját kis városát építgesse aztán osszák meg egymással az erőforrásokat.

Egyébként maga a tény, hogy csak egy kisebb várost irányítasz még annyira nem meglepő. A valóságban is a nagyobb városok ugyebár kerületekre vannak osztva, amelyek külön-külön irányítják magukat. A metropoliszokat meg valójában sok kicsi város együttesen alkotja általában.

Persze ettől független akkor is röhej, hogy egy max. pár ezres város lesz benne. Na majd az első DLC 10 ropiért....
  • Faterx
    Jó lesz ez, fele pénzé' megvenném.
  • Carlos
    Kicsi ez a terület... nagyon kicsi... :(
  • capa07
  • Dzsini
    #1091 és #1092
  • nagykispeter
    Arról lehet e valamit tudni hogy az évszakok fognak e változni,lesz e hó stb?Visszaolvasva láttam olyat is hogy lesz évszakváltozás ,de olvastam olyat is hogy ez már nem fért bele.Ha igen fog e valamit befolyásolni?Tetszenek a városépítős játékok,de most döntöttem el hogy megveszem,hogy kiderült hogy magyar feliratos lesz!
  • capa07
  • nyirog
    Ahha, apátok kukacát -.-", mert ezt nem vagyok hajlandó bevenni:
    "City size. Yes, its smaller than I'd like. Please understand that we're at the beginning of a completely new system and give us some time."

Konklúzió: később majd számíthatunk nagyobb méretre, gondolom nem egy ingyenes patch formájában.
  • nyirog
    dobd be csak a linket aztán jól van, majd mindenki megnézi magának, max ha van valami nagyon érdekes akkor az majd be lesz linkelve
  • nyirog
    Detto!!!

Eddig kusti volt a régió nézetben csinálható dolgokról, ezért ahogy én is anno és most előttem is mondták, sanszos hogy csak azok lesznek amiket a fejlesztők csinálnak bele. Lásd megint csak sims 3 (azóta nem tudom változott e és mezei játékos is csinálhat magának saját szomszédságot)
  • capa07
    Manual
  • capa07
    Bizony, helyre lehetne egy kicsit rakni, megérné.
  • LeWyTy
    Ha annyi esemény lesz itt is mint sc4 topikban ezt is elviszem szívesen
  • LeWyTy
    Bannerba kéne rakni a forrás linkjét.
    ...és lassan házigazda sem ártana.
  • capa07
    Mostmár van egy csomó kép. Én már nem győzöm beszúrni a képeket ide a fórumba, úgyhogy feladom.
  • capa07
    Állítólag egyesek már hozzáférnek a bétához a szerver tesztelése végett. A szerencsések!
  • capa07
  • capa07
  • capa07
    My thoughts on SimCity so far
  • capa07
  • akyyy
    ha adottak az autópáylák, kapják be a faszomat, én azokat akarok épiteni:D
  • capa07
    Konkrétan a második képhez írva: Minimum graphics settings from someone running the beta
    Vagyis akkor azért ilyenek a fák.
  • LeWyTy
    Szerintem simán megoldhatnának egy régiógenerátort.
  • capa07
    Azon gondolkodtam, hogyha alapból adottak a régióban az autópályák, amik összekötik a városokat, + ott vannak az adott helyen felépíthető repterek, akkor nem is lehetséges generálni új régiókat. Csak adott régiók lesznek benne, amit a készítők készítettek. Így viszont nem lesz nagy választék. Vagy tévedek? Tudtok erről valamit?
  • LeWyTy
    Mért jutott eszembe ez?
  • LeWyTy
    Arról már volt szó hogy lesz-e régiószerkesztő vagy esetleg random generáló?
    Esetleg méret beállítások?
  • capa07
    Pedig én úgy emlékszek, mintha azt mondták volna, hogy a térképek a SC4 kis és közepes méretű térképeivel lesznek egyenlőek. Erre eddig csak kisebb mérettel azonosat lehetett látni a képeken meg a videókon is.
  • Kit--Kat
    Kétségbeejtően kicsi.
  • capa07
    Érdekesen néznek ki a fák. Olyan mintha a távolabb lévők csak két dimenziósak lennének. Így elég rondák.
  • nyirog
    Hát igen! Nagyon kicsi a játéktér.... legalább a másfél, vagy kétszerese kéne :\
  • capa07

• capa07
    Az olajmezőkön dolgozók házai
  • capa07
  • nyirog
    Jaja, nekem is bejött, meg a zenéje is tetszik :)
  • LeWyTy
    Végre egy gameplay videó... annyira nem is rossz ez.