11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#1239 Alul meg ez van:
A játék várhatóan magyar felirattal lesz kapható.
Döntsék már el :D -
#1238 Honosítás: angol nyelvű játék -
#1237 Magyar nyelvű szoftver matrica?
Vagy csak kézikönyv? -
#1236 galaxis -
capa07 #1235 A BETA-val kapcsolatban: úgy tudom 1 várossal 1 órát lehet játszani (1város/1 óra), viszont tobb várossal is játszhatunk (feltéve ha kapunk kulcsot). Így belegondolva nem olyan sok, nem lehet nagyot alkotni. Ez is gondolom azért van amit Bullitt is írt, a multis dolgot akarják erőltetni és kipróbálni, hogy muzsikál.
És még valami: Aki esetleg szeretné a videókat máskor is megnézni, azt javaslom töltse le, mert néhányat már töröltek szerzői jogok miatt megsértése miatt. -
Bullitt #1234 Gondolom ezzel akarják az embereket tukmálni a multira, hogy mindenki saját kis városát építgesse aztán osszák meg egymással az erőforrásokat.
Egyébként maga a tény, hogy csak egy kisebb várost irányítasz még annyira nem meglepő. A valóságban is a nagyobb városok ugyebár kerületekre vannak osztva, amelyek külön-külön irányítják magukat. A metropoliszokat meg valójában sok kicsi város együttesen alkotja általában.
Persze ettől független akkor is röhej, hogy egy max. pár ezres város lesz benne. Na majd az első DLC 10 ropiért.... -
#1233 Jó lesz ez, fele pénzé' megvenném. -
#1232 Kicsi ez a terület... nagyon kicsi... :( -
capa07 #1231 -
#1230 #1091 és #1092 -
#1229 Arról lehet e valamit tudni hogy az évszakok fognak e változni,lesz e hó stb?Visszaolvasva láttam olyat is hogy lesz évszakváltozás ,de olvastam olyat is hogy ez már nem fért bele.Ha igen fog e valamit befolyásolni?Tetszenek a városépítős játékok,de most döntöttem el hogy megveszem,hogy kiderült hogy magyar feliratos lesz! -
capa07 #1228 -
#1227 Ahha, apátok kukacát -.-", mert ezt nem vagyok hajlandó bevenni:
"City size. Yes, its smaller than I'd like. Please understand that we're at the beginning of a completely new system and give us some time."
Konklúzió: később majd számíthatunk nagyobb méretre, gondolom nem egy ingyenes patch formájában. -
#1226 dobd be csak a linket aztán jól van, majd mindenki megnézi magának, max ha van valami nagyon érdekes akkor az majd be lesz linkelve -
#1225 Detto!!!
Eddig kusti volt a régió nézetben csinálható dolgokról, ezért ahogy én is anno és most előttem is mondták, sanszos hogy csak azok lesznek amiket a fejlesztők csinálnak bele. Lásd megint csak sims 3 (azóta nem tudom változott e és mezei játékos is csinálhat magának saját szomszédságot) -
capa07 #1224 Manual -
capa07 #1223 Bizony, helyre lehetne egy kicsit rakni, megérné. -
#1222 Ha annyi esemény lesz itt is mint sc4 topikban ezt is elviszem szívesen -
#1221 Bannerba kéne rakni a forrás linkjét.
...és lassan házigazda sem ártana. -
capa07 #1220 Mostmár van egy csomó kép. Én már nem győzöm beszúrni a képeket ide a fórumba, úgyhogy feladom. -
capa07 #1219 Állítólag egyesek már hozzáférnek a bétához a szerver tesztelése végett. A szerencsések! -
capa07 #1218 -
capa07 #1217 -
capa07 #1216 My thoughts on SimCity so far -
capa07 #1215 -
#1214 ha adottak az autópáylák, kapják be a faszomat, én azokat akarok épiteni:D -
capa07 #1213 Konkrétan a második képhez írva: Minimum graphics settings from someone running the beta
Vagyis akkor azért ilyenek a fák. -
#1212 Szerintem simán megoldhatnának egy régiógenerátort. -
capa07 #1211 Azon gondolkodtam, hogyha alapból adottak a régióban az autópályák, amik összekötik a városokat, + ott vannak az adott helyen felépíthető repterek, akkor nem is lehetséges generálni új régiókat. Csak adott régiók lesznek benne, amit a készítők készítettek. Így viszont nem lesz nagy választék. Vagy tévedek? Tudtok erről valamit? -
#1210 Mért jutott eszembe ez?
-
#1209 Arról már volt szó hogy lesz-e régiószerkesztő vagy esetleg random generáló?
Esetleg méret beállítások? -
capa07 #1208 Pedig én úgy emlékszek, mintha azt mondták volna, hogy a térképek a SC4 kis és közepes méretű térképeivel lesznek egyenlőek. Erre eddig csak kisebb mérettel azonosat lehetett látni a képeken meg a videókon is. -
#1207 Kétségbeejtően kicsi. -
capa07 #1206 Érdekesen néznek ki a fák. Olyan mintha a távolabb lévők csak két dimenziósak lennének. Így elég rondák. -
#1205 Hát igen! Nagyon kicsi a játéktér.... legalább a másfél, vagy kétszerese kéne :\ -
capa07 #1204
-
capa07 #1203 Az olajmezőkön dolgozók házai
-
capa07 #1202 -
#1201 Jaja, nekem is bejött, meg a zenéje is tetszik :) -
#1200 Végre egy gameplay videó... annyira nem is rossz ez.