11758
  • Carlos
    Nem nagyon akar települni a játék. 3x áll le server busy bullshittel.
    Gratulálog Origin...
  • Fenrir
    Biztos van NDA :)
  • Newfronter
    Miért? Nem lehet kirakni videót róla?
  • LeWyTy
    Már el is távolította.
  • Faterx
    Na ez engem nem sokáig kötött le
  • pcgammer
    Valami eszméletlen, hogy le tudja kötni az embert :D

• LeWyTy
  • Vándorr
    köszönöm szépen, sikerült regisztrálni :)
  • sgyul
    én szeretném
  • capa07
    Ment! Jó játékot!
  • Vándorr
    én szeretném :)
  • capa07
    Van egy kulcs. Érdekel valakit? A leggyorsabb viszi!
  • capa07
    Itt van még néhány teszt akit érdekel:
    Review 1
    Review 2
    Review 3
    Review 4
  • capa07
    Elég kiábrándító: várakozok, letelik az idő, erre megint elkezd visszaszámolni... és megint... és megint
  • VikingPingvin
    Esetleg valaki tud oldalt még ahol osztogatnak kulcsokat?
  • capa07
    Várólista! Remélem azért a teljes játékban ilyen nem lesz.
  • capa07
    Nálam se elérhető.
  • BoneDragon
    Másnál se elérhető a szerver?
  • Newfronter
    Nekem küldhetnétek meghívót, köszönöm! A 4-et is szerettem, remélem ebben sem csalódom!
  • Since
    Én is kaptam kulcsot, de sajnos nemtudom kipróbálni csak holnap délután...
    Valaki írhatna a játékról hogy milyen. Várom az élménybeszámolókat :)
  • Coolfire
    Engem is érdekelne egy kulcsocska,ha van felesleg,ne kíméljetek.:)
  • BoneDragon
    Köszönöm!
  • Fenrir
    Oké srácok, elkelt a meghívó, Bonedragon nyerte.

Jó játékot :)
  • sgyul
    Engem is érdekelne béta kulcs ha van valakinek fölöslegbe
  • VikingPingvin
    Akinek esetleg van még egy fölösleges kulcsa, szívesen felhasználnám ;)
  • Carlos
    Hoppá mit találtam a spam folderben:
    Play the SimCity Beta Now.
    If you are having trouble viewing this email, please click here.
  • Vándorr
    Sajnos nekem nem jött. Írtam Fenrir-nek, hátha még megvan neki:)
  • Borg
    Nekem is jött :)
  • Fenrir
    Én is kaptam meghívót, de nem fogok tudni játszani vele ezért felajánlom itt valakinek. Na jöjjenek azok a pm-ek, a legelsőnek fogom küldeni :)
  • cataflam02
    Hopp milyen levél jött tegnap :O

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Légy te SimCity új polgármestere! A SimCity béta elindult és január 28. 9:01-ig folytatódik. A kezdéshez indítsd el az Origint, nyomd meg a játék gombot a SimCity játékodon és kezdd el új álomvárosod építését. A játék elindításához jeletkezz be Origin fiókodba, majd a SimCity játék elindítása után megkezdheted új álomvárosod építését.

Ha még nem tetted meg, kövesd az alábbi egyszerű lépéseket, hogy elkezdhesd a játékot:

1. Telepítsd az Origin legújabb verzióját.

2. Indítsd el a szoftvert, és jelentkezz be az Origin rendszerébe. Ha még nincs Origin fiókod, akkor kattints a „Fiók létrehozása” hivatkozásra a bejelentkező képernyőn.

3. Miután bejelentkeztél, menj az "Origin" fülre, kattints a "Termékkód beváltása" lehetőségre, majd írd be egyedi termékkódodat: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX

4. Menj a „Saját játékok” lehetőségre a SimCity béta letöltéséhez és telepítéséhez.

5. Amikor a telepítés befejeződött, nyomd meg a "Játék" gombot a SimCity elindításához.

A Maxis csapat türelmetlenül várja a visszajelzésedet, hogy a segítségeddel az eddigi legjobbá tegye ezt a SimCity-t!

Köszönettel:
    Maxis
  • nyirog
    eddig még nem, bétában egyáltalán lehet multizni a demó régión belül?
  • capa07
    Kösz megvan a fa! Kár hogy egyenként nem lehet lerakni. Bár ilyen kis térképen lehet nem is érdemes ilyesmiket építeni, hacsak nem kis tanyát akarsz építeni. Mindenesetre elküldtem a fejlesztõknek én is az úttal kapcsolatos dolgokat, csak meghalgatásra talál. Nektek nem fagyott?
  • nyirog
    az úttal kapcsolatos dolog nekem is szúrta a szemem, de legrosszabb h az út azon részéhez zónázni sem tudsz, mert nem engedi; ellenben ha körül van zónázva akkor abból a 90 fokos szögből meg nem tudsz utat húzni hogy talán kihasználd azt a helyet amit nem tudsz bezónázni, de nem, mert ha igen is húzol akkor mind2 oldalon rombolsz is, aránytalanul sokat
  • nyirog
    lehet, parkokon belül asszem nature szubkategória és a sor végén lapozz egyet a nyíllal, ott lesz majd.
  • capa07
    Fákat lehet benne telepíteni? Eddig nem találtam. Zavaró volt a fû az úton, meg a 3 lefagyás, mindegyik a menüben. Nomeg a kevés hely a városnak. Az út elég rondán néz ki ha 90°-osan fekteted le. A régiónézetben elég nehéz váltogatni a városok között, de lehet hogy csak én nem jöttem még rá. Nem volt most sok idõm rá az este. No majd reggel. Lehetett bõven írni a fejlesztõknek. Összességében tetszett, könnyen meg lehetett szokni. Így álmosan ennyi jutott az eszembe.
  • nyirog
    msi 790xt-g45 alaplapon AM2+ proci foglalattal - szóval nem mai szekér, ez lemaradt, bocsi :)
  • nyirog
    Ultrán játszottam, lassulást nem tapasztaltam. AMD phenom 9550, 3 GB ddr2 1066 mhz ram és nvidia gtx465 -ös konfigon.
  • nyirog
    azt gondolom mondanom sem kell, hogy ez az 1 óra elég kevés a multi city gameplayre, eddig nem vettem észre h elmentené a városom ha 1 órán belül hagyom abba.
  • nyirog
    Nos én elégedett vagyok a játék bétájával, mivel tudtam milyen hibái vannak ezért nem étek meglepetésként a kis város terület, meg egyéb kiherélt dolgok. Viszont továbbra is elő fogom rendelni amint febrárban pénzem lesz, mert igen is tovább akartam játszani 1 óránál még a 3. városomnál is annak ellenére, hogy a lehetőségeim kötöttek voltak (zombi támadás fasza volt :D). Pár textura bug-on kívül mást eddig nem tapasztaltam, meg is írtam nekik tüstént, ahogy a játék végén a feedbacket is, hogy mik azok amiket hiányolok belőle (nem csak én, sokan mások is, akik valaha már játszottak SC-vel), végéről a thanks for reading lemaradt a nagy gépelésben :\ na mindegy. Bízom benne hogy elolvassák majd :)
  • ZsirosKenyer

Sajnos nemcsak a képeken és videókon tűnt parányinak beépíthető area, hanem játék közben is zavaróan kicsi.
    Amíg falu-kisváros jellegű a városod, még elmegy, de felhőkarcolókkal már kifejezetten bután néz ki. Talán a full game-ben elviselhetőbb lesz azzal, hogy megpróbálok az egyes városokra kerületekként tekinteni, és az egészet elképzelni egy metropolisnak, mert ez alapján inkább a SimVillage nevet kellett volna adni a játéknak.

Ráadásul a kis területhez képest egyáltalán nem lenyűgöző a grafika.
    Azt hittem 2013-ban már megvalósítható 3D-ben egy sokkal nagyobb és részletesebb grafikájú beépíthető terület, de úgy látszik erre még várni kell pár évet.
    Ezt a részt én még hagytam volna 2D-ben vagy esetleg fix kamerás 3d-ben, és akkor megmaradhattak volna a Sim City 4-ben megszokott méretű városok.

Ráadásul folyamatosan Sims feelingem van a halandzsától, meg attól, hogy nyivákolnak a lakosok.

Akik próbálták: Számotokra is túlságosan könnyű a játékmenet?
    Szinte semmit nem kell csinálnod és ömlik a pénz, semmi konfliktus. Emlékszem az SC4-ben azért hamar előjöttek az anyagi gondok, itt meg már nem tudtam mire elverni a pénzt, akkora bőség volt. (mondjuk nem is lehetett difficulty-t választani - ez nyilván változik a végleges verzióban)