11758
  • nyirog
    régebbi képeken is furák voltak ezek a vonalak, csak nem volt annyira szembetűnő, úgy voltam vele h bármi lehet. Azért kinézhetne ez az eső kicsit erőteljesebben, mert így elég maszek, de legalább van :)
  • capa07
  • capa07
    Itt az eső!
  • Jaka923
    Az EA Magyarország kiposztolta a Facebook oldalukra, hogy lesz a játékban magyar felirat.
  • capa07
  • capa07
  • Carlos
  • capa07
    Glassbox under the hood: Water tower depletes surrounding WaterTable map, converts ground water to sim agents.
  • Austin Bailey
    utálom, hogy egyet kell értened velem Igazán nem szeretném, ha sérülne a számodra olyan fontos ellenségeskedés tevékenysége. Ha gondolod segíthetek, hogy összevesszünk
  • Carlos
    utálom, hogy ezt kell mondja, de egyetértek. Valahogy énis ezt érzem.
  • Austin Bailey
    szerintem nincs rendesen kitalálva a zónarendszer
  • Austin Bailey
    de mivel a parkok téglalap alakúak ezért még mindig nem jók arra, hogy kitöltsd a réseket. Amúgy nekem tetszenek
  • Austin Bailey
    ja igen amúgy valaki írta még korábban, hogy a nagyvárosok sok kisvárosnak tekinthetők mert a kerültetek önállóan igazgatják magukat
    Na most ez nem igaz. A magyarországi agybetegségen kívül ilyen sehol nincs. A kerületek a központi igazgatás területi végrehajtó szervei
  • capa07
    Érdekes kommentek vannak a parkokkal kapcsolatban a Simtropolison. Röviden: A parkoknak is kapcsolódni kell az úthoz. De elég az úthoz kapcsolni egy kis parkot vagy parkolót és aztán a többi parkot össze lehet kapcsolni modulárisan egymással, mivel passzolnak. Így a nagy holt tereket el lehet parkosítani vagy ki lehet tölteni. Nyilván most nem a kis holt terekre kell gondolni.
  • capa07
    Képek
  • capa07
  • Győri Devi
    Ezzel keskenyebb bejelöléssel csak az lehet a gond, hogy nehezebben tudod behatárolni, hogy mekkora területen fognak oda építkezni, és milyen rakhadot a következő utat. De szerintem majd rálehet érezni, illetve vannak ilyen gridek mikor utakat szerkesztesz.

Viszont a város fejlődését lehet kontrollálni. Mert ha nem raksz több sávos utat a házak mellé akkor nem lesznek azok sem nagyobbak.
  • capa07
    Tetszik ez az új zónázási rész. Konkrétan az, hogy húzol egy csíkot az út mellett és kész, nem kell bajlódni a telek méretével, bár lehet ez rossz dolog is, de erről lejjebb.
    1. a mostani BETA videókban a zónázás csak egy keskenyebb zónat rajzol fel az út mellé, viszont a hivatalos videókban egy szélesebb, kb. 3-4x szélesebb zónát jelölt ki. Ez miért van?
    2. a város fejlődésével, illetve nagyobb kapacitású utak esetén a zónák automatikusan nagyobbodhatnak, hogy elférjenek rajta a házak, irodák stb. (pl. kis házikóból emeletes szörnyeteg épül). Így viszont kevésbé tudjuk kontrollálni a városunkat, nembeszélve arról, hogy így nehezebb kialakítani az útrendszert. Pl. SC4 esetében kijelöltél egy 3x3-as zónát akkor tudtad, hogy csak azon belül fog épülni az épület. Annyira nem zavar, mert a valóságban is valami hasonló történik.
    Mi a véleményetek ezekről a dolgokról?
  • m1garand
    Próbáld meg ezzel hátha felismeri a hardvereket.
    http://www.gtopala.com/
  • m1garand
    Igen majd egy év múlva! XD
  • Austin Bailey
    a gépem gyenge pontja a rohadt processzor. Bár azt hiszem az alaplap is kezd elromlani
  • Dzsini
    Dehogynem, viszont a 80 Euros árból effektív 30-at csinál, ami a Heroes and Villains-el együtt 23, és jár hozzá a zöld bigyós park plusz a három európai épületkészlet.

...csak el kell költeni valamire azt az öt kupont. És ez az én nagy bajom, nincs igazán 5 olyan játék, ami még 10 Euroval olcsóbban érdekelne, pláne nincs kb. 130 Euro játékokra elkölthető pénzem.
  • nyirog
    megjelenés után is jár, ha jövőbeni kiegészítőkben gondolkodok, akkor az a 10 euró off még jól jöhet - egyetlen szívfájdalmam ezzel az, hogy nem kerül be a gyűjteménybe a testvérei közé, mert ugye nem dobozos :\
  • nyirog
    Az az 5x10 eurós kupon nem csak akkor jár ha előrendelve veszed? csak mert úgy emlékszem, de most lehet gyorsba megtekintem :D
  • Dzsini
    Steamet egyelőre felejtsd el, jó ideig nem fogják odaengedni.
  • Dzsini
    PC (és Mac) exkluzív, eléggé régen várt szoftver, csak Originen kapható digitálisan - merik felső kategóriás áron adni.

A reklámok alapján a Heroes and Villains külön 7 Euro lesz, és a Digital Deluxe változat vásárlása után jár 5 x 10 Euronyi kupon, amit el lehet költeni szintén az Originen - tehát annyira nem is szörnyű, csak aktívan kellene vásárolgatni a rendszerükön :)
  • Coolfire
    Én is csipázom a sorozatot,plusz előny-ahogy írták előttem- a magyar nyelv,és a multi.Majd nézelődöm itt az 576-ban v. a steamon.:)
  • nyirog
    Viszont amit alant linkeltek 9000 Ft-os árban, az már szerintem csöppet barátibb mint a 10 ezren felüli árúak.
  • nyirog
    Egyébként tényleg nem olcsó, én se szoktam rendszert csinálni ilyenekből, évente van jó esetben 2 ilyen játék ami érdekel és amit hajlandó vagyok megjelenés napján megvenni, így nem annyira húzós.
  • nyirog
    Nos igen, ha nem csak ilyen meglepi leárazások lennének akkor már tudatosan gyűjtöttem volna én is pénzt 1-2 ilyen hétvégére és vagy 5 jó árban lévő jó játékot biztos megvettem volna :D Így viszont csak követem az eseményeket és úgy vagyok h majd úgy is lesz ez még olcsóbb is idővel annyira nem égető. SimCity-vel annyi a különbség, hogy mikor bejelentették már sejteni lehetett az árát és tudtam h nekem ez majd kelleni fog így az elmúlt 2 hónapban összespóroltam rá a pénzt és szerintem megveszem megjelenésnél drágábban annak ellenére, hogy tudom belátható időn belül le lesz árazva.
  • Coolfire
    Annyit már csomagokkal együtt adnák érte.De a mostani árát kicsit sokallom.
  • Coolfire
    Azt mindig olyankor akciózták-itthon is-mikor nem telt rá.:(
  • nyirog
    Steamen is elég brutális leárazások szoktak lenni EA játékoknál, főleg ünnepeknél
  • capa07
    Itt is lehet majd kapni kulcsot a bétára a SC német FB-n
  • Dzsini
    Originen minden héten látok 50-70%-os leértékeléseket (két hete pl. Crysis 1-2 volt 5-5 euroért, cakk-pakk).

Márciusban megjelenik, szerintem nyáron, esetleg őszi iskolakezdésre már lesz belőle 30 euro körüli akció, a DLC-k megjelenésével együtt.
  • nyirog
    hát azért mass effect 3-at 1 év után már 2 ezer forintért is láttam a vásárlók utána dobálni, szoktak lenni jó akcióik csupán új játékoknál ehhez el kell telnie minimum fél évnek
  • Coolfire
    Így van.Ezért kellett a Settlers 7-et is megvennem.:)Ott is csak az 1.02-es patchig tudta a Razor megoldani a szerveroldalt.
  • nyirog
    Én is így gondolom, h nem biztos a virágbolti verzió, lásd dark spore-t nem törték fel mai napig (más kérdés hogy lehet leszarták magasból :D)
  • Dzsini
    Ha csak egy kis része a szerveren fut ahogy írják, akkor amíg nem hoznak össze szerveremulációt (lásd: Diablo 3), addig nincs virágbolt.
  • Coolfire
    Ha nulldéjben nem is,de az első leértékeléskor én is megveszem,már csak a multi miatt is.Bár az EA-ra nem jellemző az akciózás.