11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#1439 nekem nemjött. aki felajánlja az küldheti privátban -
Csokis #1438 Most egyszerre csak 1 órát lehet játszani, vagy összesen? Egyébként van gépigénye, nem mondom. Minden maxon AA nélkül 1 GB VRAM közelében eszik. Mondjuk nem nagy szám ehhez képest a grafika, legalábbis szerintem. Elsőre egész jónak tűnik, de ez a sims-es dolog az agyamra megy. Mármint pofázik benne ilyen halndzsa nyelven, ami baromira idegesít. Próbálom majd megkeresni, hogy ki lehet-e kapcsolni valahogy?! -
#1437 no para -
o0Sagem0o #1436 Opsz, elkelt, 1 perccel előztek meg sorry:( -
#1435 ment. -
o0Sagem0o #1434 Nekem is jött kulcs, viszont szereztem korábban már máshonnan. Szóval ha kell valakinek dobjon rám egy privit (az első viszi). PLS csak olyan jelentkezzen akinek még NINCS kulcsa és aki ki is tudja használni a lehetőséget (mert csak hétvégére szól). -
ZsirosKenyer #1433 me2 -
Csokis #1432 Én a SimCity oldalán jelentkeztem a bétára. -
#1431 ti hol regeltetek? vagy ez még a fész? -
Csokis #1430 Hoppá, én is most kaptam kulcsot! -
ZsirosKenyer #1429 én pont most kaptam, persze egyszer kell az évben szombaton korán kelnem és az pont holnap lesz. LIFE IS A BITCH -
#1428 Kapott valaki innen a bagázsból? -
#1427 Hidd el én tudom milyen betával játszani. :) -
o0Sagem0o #1426 Sokat nem veszít akinek nem jut kulcs (bár tudom, hogy ez kb. senkit nem vigasztal), szinte minden le van korlátozva, alig lehet építeni valamit, és csak 1 órát lehet vele játszani.. -
#1425 félmillió jelentkezőre tényleg semmi. -
Coolfire #1424 1000 kulcs nem sok.. -
#1423 Esélytelen. Nem lehet tudni mikor kezdik el, ráadásul fél percen belül az összes eltűnik. Előnyben a facelakók. -
Coolfire #1422 Hátha elkezdik a redditen osztogatni.:) -
#1421 Hát kábé!
Unlike, remove app... kkthxbye nvidia... -
Coolfire #1420 Én is addig hagytam itt,míg kimentem hugyozni.Vége is lett..bekaphatják. -
#1419 hááát, szinte esélytelen volt...
"1000 keys in 10sec ? stop the bullshit nvidia ... thanks" -
Coolfire #1418 Bánja a tököm,csak küldjenek egyet.:)
Már akkor is regisztráltam-tavaly valamikor-mikor még konfigot is kellett nekik küldeni.Meg most is.:)És nyomkodom az fb-t is.:) -
#1417 Valószínűleg azért küldik szakaszosan a kódokat, hogy ne mindenki egyszerre kezdje letölteni tőlük a bétát, hanem nagyjából egyenletes legyen a terhelés. -
#1416 bízok benne, hogy küldenek kulcsot hamarosan, mindenesetre a facebookos oldalt kitettem másik képernyőn 1 perces frissítésre, így látom, ha elkezdik osztogatni :) -
capa07 #1415 Kb. fél órája írták, gondolom elkezdték. De ki tudja, lehet még kávéznak előtte egyet. -
#1414 Egyetértek, aki picit is tud angolul és nem idegen a SimCity sorozattól, vegye a fáradságot és fejtse ki véleményét, akár mezei megfogalmazásban is. Viszont mivel a magyar is támogatott nyelv lesz a teljes játékba, ezért lehet hogy ha valaki csak magyarul tudja leírni az észrevételeit azt is meg fogják nézni, már csak azért is mert fejlesztők közt nézelődve volt Kovács (nem Kovats) vezetéknevű illető is. -
#1413 nekem a will be alapján az jött le, hogy majd :)
gondolom azért most jött a twitter is, mert most kezdenek dolgozni. -
capa07 #1412 Ott most van reggel, úgytudom. -
capa07 #1411 "Codes will be sent out starting this morning" (forrás: Twitter) -
Coolfire #1410 Attól függ hol.Van ahol 8 lesz.:) -
#1409 ha jól láttam még nem, azt írták, hogy reggel (nekik) kezdik, és egész hétvége folyamán küldik. És ha minden igaz, ott most lesz reggel 6 óra -
capa07 #1408 Állítólag elkezdték küldözgetni a kódokat! -
#1407 :D -
#1406 tükörbe néztem és össze is szartam magam :D -
capa07 #1405 SimCity Hands-on Preview (part 1) -
Tibbbor #1404 Nem tudom, ezt linkelte-e már valaki?
Béta gameplay jan.18. 11 min.
-
capa07 #1403 Nagyon unatkozhatnak!
-
#1402 szerintem egy facebook accounttal egy kulcsot kérhetsz -
#1401 ááá kár. Akkor multi acc exploit kilőve. :( -
#1400 Azt írja likeolni kell, de szerintem ha lesz kulcsosztás, akkor ki kell tölteni adatokat (amit a most látható Fill gombbal lehet majd), azaz lefoglalsz egy kulcsot magadnak.
De még nem láttam kulcsosztás közben, így ez csak egy tipp