Prometheus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabe paul logan
én valahol azt olvastam, hogy kb 2-3 óra lesz...bár sci-fitõl eléggé fura lenne, persze én beneveznék rá 😛 gondolom mindannyian ;D

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Atisz
Õõõ. mondjuk a sztori és a film maradék másfél órája? 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

gabe paul logan

Még egy kis viral marketing, azért beszarok mekkora feneket kerítenek a filmnek. Tetszik 😊

gabe paul logan
Ti mirõl dumáltok? 😄
Rohadtul nem tudjuk milyen lények lesznek benne és ezen kívül szerintem max 1 trailer lesz már csak, ami kb ugyanilyen. Az a durva, hogy nekem az jön le, hogy a szörnyek csak mutánsok lesznek tényleg, ne legyen igazam...

Nem gyáva, egyszerûen saját bevallása szerint is legfõképp a pénz motiválja film-készítéskor, így nem kockáztat.
Amit a stúdió kér az úgy lesz, ennyi.

Csalódni?

Hiszen akkora filmtörténeti mestermûveket tett le a rendezõ bácsi az asztalra az elmúlt években:

Robin Hood, Body of Lies, American Gangster, A Good Year, Kingdom of Heaven, Matchstick Men, Black Hawk Down,

hogy ezek közül szinte egyre sem emlékszik senki sem.

Legutolsó filmjénél is olyan gyáva volt, hogy nem merte kifordítani a legendát, inkább a "bevált" utat választotta.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

nem értem az embereket, akiknek probléma, ha ismernek részeket egy filmbõl, mielõtt megnéznék

nekem sose okozott ez problémát, egy jó filmet bármikor újra tudok nézni, ugyanolyan élményt nyújt, egy rossz film pedig elsõ nézésre is unalmas és rossz számomra (pl avatar höhöhö)

5-20 perc után kb minden filmrõl tudom hogy mirõl fog szólni és hogyan, és nem azért mert 40 éves vagyok, ugyanis így voltam már 20 évesen is kb

egyszóval szar lehet nektek, nagyon szar 😊

[NST]Cifu
De ha kifizeted a mozijegyet, és a moziban csalódsz, akkor a célt már elérte a trailer. 😉

Ettõl függetlenül én személy szerint nem hiszem, hogy akkora csalódás lehet ez a film. És pont a trailer alapján merem ezt állítani...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

mascarun
Az a baj a trailerekkel hogy általában az össze jó részt belerakják aztán elkezdesz sokat várni a filmtõl és csalódsz!

Jó kis trailer, egyre jobban várom a filmet. Remélem nem csalódunk.
valahogy felemás érzéseim vannak a trailer megnézése után.

mi marad majd a filmre,ha ennyi mindent megmutattak?

How much can you take,before you snap?

[NST]Cifu
Hmmm... úgy tûnik a 4chan se szereti a hotlinkelést. 😉

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Klemice
hát ez kurvajó lesz

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

shaddam

shaddam
Viral cucc
Elõjele-e a hangsúlyos szintetikus személynek?

Jobb minõségben:
shaddam
Félek az a 2 perces trailer elmond mindent.No e legalább kiderül fake-e amit olvastam

berczely
És ott volt az Alien-bõl az ülõ távcsövezõ ûrutas és mozgott!! <#wow1> Durva lesz! Jó ez a teaser!

gabe paul logan
teaser trailer 2

http://www.youtube.com/watch?v=SZClbedSaxU&feature=player_embedded

éjfél-egy között jön a több mint 2 perces trailer 😉

"prometheus has landed"

berczely
Igaz csak fan made 😊

berczely

Atisz
Mivel már az utómunkálatok folynak (tehát a film le van forgatva), nem valószínû, hogy bármi alapvetõ dolog megváltozzon. Ridley Scott pedig már elmondta, hogy nem elõzményfilm (ez szerintem is hiba), csak néhány helyszín ugyanaz és az alien nem fog szerepelni a filmben. Fassbender ugyanakkor simán Alien-filmnek aposztrofálta.
Ha valakit ennyire érdekel, érdemes megnézni korábbi Scott nyilatkozatokat, amiket filmek elõtt ejtett el és leszûrni hány %-ban terel.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nem olvastam el...beleillenek a kiadott jelenetek a filmbõl?
A hajó engem emlékeztet kicsit a Firefly-ra😊

A kedvencem volt , mikor a kapitánynak puffog egy mókus, az meg a legnagyobb lelki nyugalommal belerugja a hatómûbe...poén lenne, ha itt a film közepén kiszállna Mal
és berugna egy xenót?😊

Másik, nem tudom mi válik le a Prométheuszról(?) de összekötve azzal, hogy az alien hajó a földön végzi, nem lehet hogy lekenik az égrõl?
Ami azért felveti a technologiai különbség kérdését....

De már én is nagyon várom a filmet/könyvet, remélem visszakarcol az az Alien feeling, ami az elsõ két részben volt.(a 2. nál fõleg a hosszabb változatnál)

Ezzel az elõzményfilm, vagy nem-el kapcsolatban, folyik a vita mindenhol, az a véleményem, hogy mindenképp rá kell kapcsolni az eredeti Alienre a filmet...nem lehet uj szálat inditani, fõleg ugy nem, mintha az nem következne be
Nekem, bevallom, már az se tetszik, hogy megtudjuk kik voltak az Ûrutasok (azért nekem van egy sanda gyanum, hogy nem õk a hiperintelligens teremtõ faj, legalábbis nekem soha nem ez volt az elsõ gondolatom a csákóról- kirobbant bordával😊Az se tetszik, hogy a xenokról lerántják a leplet (bár ezt megbocsátom, ha jól kotyvasztják)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

shaddam
Lehet hogy mégis fake vagy egy nagyon-nagyon korai vázlat.. Vannak benne anomáliák és durva nyelvtani hibák.

mascarun
Nem tudom coltak e már!

Kép
kép
kép
kép
kép
kép
Forrás

shaddam
Nem fake a cucc.

Kijött egy trailer elõzetes:

Trailer2 teaser

Az idexen láttam egy fake nek mondott forg könyvet, mondjuk az elsõ pár mondat 2001 SO keverve a Kapcsolat elejével...de aztán minden lehetséges

Végül is beleillik a genetikus sztoriba...

shaddam
Hát az iron man 2-ben meg a robotos hekkelõs résznél html tagek voltak.Szvsz lehet kamuinfó 😄

Szerintem ez egy festmény, vagy grafika...azt figyeltétek hogy pár gyûrû szvsz DNS lánc?

[NST]Cifu
Mintha ez a jelenet már ki lett volna kockázva a trailerbõl, nem? <#fejvakaras>

mascarun

How much can you take,before you snap?

Loál János
<#alien>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

birdo
Simán megettem <#schmoll2>

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Már elkezdõdött 😄

http://www.weyland-yutani.hu/
https://www.weylandindustries.com/
Hallgassátok meg a jövõ cégvezérét mik is egyszeri tervei ... 😄
vagy kevesebb klikkeléssel itt: http://blog.ted.com/TED2023/

Caliph
nekem az alien vs pred hatalmas csalódás volt...az elsõ még úgy ahogy de a második egy rossz vicc volt

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Atisz
Az Aliens vs. Predator is PG-13 volt és elég jól sikerült, míg az Aliens vs. Predator Requiem R besorolást kapott és kegyetlenül rossz volt.

Mindezek ellenére szerintem is igazad van: egy valamire való sci-fi horror kapjon legyen R-es és ne bánjanak szûkmarkúan a ketchuppal.

Jah tudom, de gondoltam az majd közelebb áll K. dick novellájához, amit Schwarzival annyira nem lehetett megtenni. 😊

Persze arra is gondoltam, hogy mindimum respect-bõl, belerakhatnák azt a mutáns prostit. 😊
mascarun
Lesz tán remake-je úgyhogy majd kiderül. 😊

Vicces volt egyébként ahogy szüleim, sõt nagyszüleim mesélték, mennyire féltek a filmen. Persze az õ ingerküszöbük még eléggé más volt. Én, a 80-as évek szülötte, tocsoghattam a vérben, mégsem gondolom magamról, hogy ez befolyásolta volna a pszichémet. Tudom mi a valóság és mi nem. De a mai csemetéket meg minden oldalról kontroll és cenzúra veszi körbe, mégis elég agresszívek.

És itt most tényleg nem arról van szó, hogy egy film mennyire véres vagy brutális, hanem ha pl ma jelenne meg az Emlékmás Schwarzeneggerrel, akkor tuti nincs 3 cickó, meg kézleszakadós "Viszlát a partyn Richter!" Sztem ezek nem ártottak senkinek. <#smile>
Ez igaz, ilyen valóban volt. Elfelejtettem. <#wave>
Az elsõ Alien film megfagyasztotta a sz@rt is az õseinkben. Emberi mellkasból kirobbanó parazita földönkívûliek, amik csak a gyilkoláshoz értenek. Ez nem egy PG 13 kateg.
Nem azt mondom én, hogy folyjon benne a vér meg repkedjenek a testrészek, de azért egy Alienhez kapcsolódó film ne legyen már PG-13. Nem azért mert attól olyan sokat veszítene a film mondanivalója vagy a története, de meg lehet nézni, hogy élményben mekkora különbség van egy film PG-13-mas és R-es változata között.
Miért baj az? Az elsõ Alien film sem a belezésrõl szólt. A fõszereplõ csöcse miközben fekvõtámaszozik meg annyira nem is fontos.
[NST]Cifu
Predators, Machete? Azért a FOX sem feltétlenül áldoz be mindent a PG-13 miatt. Bár szó mi szó, én is esélyebbnek látom a PG-13-ast, mint az R-t. Pedig hát ez tipikusan R kategóriás film...

A FOX-ot ismerve PG-13 lesz a mozis verzió, ez szinte biztos.