Prometheus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Még egy kis viral marketing, azért beszarok mekkora feneket kerítenek a filmnek. Tetszik 😊
Rohadtul nem tudjuk milyen lények lesznek benne és ezen kívül szerintem max 1 trailer lesz már csak, ami kb ugyanilyen. Az a durva, hogy nekem az jön le, hogy a szörnyek csak mutánsok lesznek tényleg, ne legyen igazam...
Amit a stúdió kér az úgy lesz, ennyi.
Hiszen akkora filmtörténeti mestermûveket tett le a rendezõ bácsi az asztalra az elmúlt években:
Robin Hood, Body of Lies, American Gangster, A Good Year, Kingdom of Heaven, Matchstick Men, Black Hawk Down,
hogy ezek közül szinte egyre sem emlékszik senki sem.
Legutolsó filmjénél is olyan gyáva volt, hogy nem merte kifordítani a legendát, inkább a "bevált" utat választotta.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
nekem sose okozott ez problémát, egy jó filmet bármikor újra tudok nézni, ugyanolyan élményt nyújt, egy rossz film pedig elsõ nézésre is unalmas és rossz számomra (pl avatar höhöhö)
5-20 perc után kb minden filmrõl tudom hogy mirõl fog szólni és hogyan, és nem azért mert 40 éves vagyok, ugyanis így voltam már 20 évesen is kb
egyszóval szar lehet nektek, nagyon szar 😊
Ettõl függetlenül én személy szerint nem hiszem, hogy akkora csalódás lehet ez a film. És pont a trailer alapján merem ezt állítani...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
mi marad majd a filmre,ha ennyi mindent megmutattak?
How much can you take,before you snap?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Elõjele-e a hangsúlyos szintetikus személynek?
http://www.youtube.com/watch?v=SZClbedSaxU&feature=player_embedded
éjfél-egy között jön a több mint 2 perces trailer 😉
"prometheus has landed"
Ha valakit ennyire érdekel, érdemes megnézni korábbi Scott nyilatkozatokat, amiket filmek elõtt ejtett el és leszûrni hány %-ban terel.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A hajó engem emlékeztet kicsit a Firefly-ra😊
A kedvencem volt , mikor a kapitánynak puffog egy mókus, az meg a legnagyobb lelki nyugalommal belerugja a hatómûbe...poén lenne, ha itt a film közepén kiszállna Mal
és berugna egy xenót?😊
Másik, nem tudom mi válik le a Prométheuszról(?) de összekötve azzal, hogy az alien hajó a földön végzi, nem lehet hogy lekenik az égrõl?
Ami azért felveti a technologiai különbség kérdését....
De már én is nagyon várom a filmet/könyvet, remélem visszakarcol az az Alien feeling, ami az elsõ két részben volt.(a 2. nál fõleg a hosszabb változatnál)
Ezzel az elõzményfilm, vagy nem-el kapcsolatban, folyik a vita mindenhol, az a véleményem, hogy mindenképp rá kell kapcsolni az eredeti Alienre a filmet...nem lehet uj szálat inditani, fõleg ugy nem, mintha az nem következne be
Nekem, bevallom, már az se tetszik, hogy megtudjuk kik voltak az Ûrutasok (azért nekem van egy sanda gyanum, hogy nem õk a hiperintelligens teremtõ faj, legalábbis nekem soha nem ez volt az elsõ gondolatom a csákóról- kirobbant bordával😊Az se tetszik, hogy a xenokról lerántják a leplet (bár ezt megbocsátom, ha jól kotyvasztják)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Trailer2 teaser
Az idexen láttam egy fake nek mondott forg könyvet, mondjuk az elsõ pár mondat 2001 SO keverve a Kapcsolat elejével...de aztán minden lehetséges
How much can you take,before you snap?
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Hallgassátok meg a jövõ cégvezérét mik is egyszeri tervei ... 😄
vagy kevesebb klikkeléssel itt: http://blog.ted.com/TED2023/
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mindezek ellenére szerintem is igazad van: egy valamire való sci-fi horror kapjon legyen R-es és ne bánjanak szûkmarkúan a ketchuppal.
Persze arra is gondoltam, hogy mindimum respect-bõl, belerakhatnák azt a mutáns prostit. 😊
És itt most tényleg nem arról van szó, hogy egy film mennyire véres vagy brutális, hanem ha pl ma jelenne meg az Emlékmás Schwarzeneggerrel, akkor tuti nincs 3 cickó, meg kézleszakadós "Viszlát a partyn Richter!" Sztem ezek nem ártottak senkinek. <#smile>#smile>