Prometheus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
CT segge legyen a banner ahogy száll be a podba!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
És az a fejszerkezet amit a trailerben láttunk? Ormányos izébizé mint az Alien-ben ami ül a csillagvizsgáló székben annak ugyan olyan a feje!
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Ami a "hollywoody cicababát" illeti, inkább nézzétek meg, hogy mikben játszott idáig és hogy honnan valósi, mielõtt leírtok minden félét -.-
...csak mondom.
Jrex...szerinted ezt a kommentet a valódi idegenek milyen néven veszik, akik olvassák a fórumot? xD
A nõ se illik ebbe az egészbe. Nem igaz, hogy nem találtak egy olyan nõt mint a Weaver, szóval nem ilyen tipikus halivudi cicababát mint ez.
Amúgy a közvetlenül nem kapcsolódik...azt úgy kell érteni, hogy nem az a bolygó, nem az a hajó, de az alien univerzumban játszódik. Amúgy ezt az író és a rendezõ is megmondta, sõt azt is hogy az eredeti lény nem bukkan fel a filmben. Én ezeknek úgy örülnék ha tényleg így lennének 😊 és remélem nem záródik le ez a film egy alien elõzményként teljesen, mert egy újabb saganak úgy örülnék 😉
Nem hasonlít a patkó alakú idegen és az emberi hajókra sem.
amúgy nekem a 2. rész a kedvencem, de szerintem én vagyok az egyetlen aki az új szinkronnal (nem ezzel a "nyald ki a szemgödrömet" fajtával) szereti a szinkront. Mondjuk lehet, hogy hozzá tartozik, hogy én úgy láttam elõször, és kb mindig, csak egyszer hallottam a régivel (de amúgy abban teljesen máshogy is fordítottak egy csomó mindent, és a szinkron hangsúlya és marha zavaró volt)
Szerintem Menszátor Magdolna nagyon jól szinkronizálja Ripleyt, én kifejezetten szeretem
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Szerintem Star Wars után a legmaradandóbb régi sci-fi (persze más kategória ebbõl a szempontból)
én meg amúgy most néztem meg újra én is, most lett vége. Zseniális. És tetszik, hogy néha a csaj angol hangját lehet hallani, mármint amikor sikoltozik, hát az zseniális.
How much can you take,before you snap?
ráadásul egy másik kameraállásban még Ripley is rendesen összefosta magát ott! 😄
akkor valamilyen szinten csak fog kapcsolódik :-)
ja és még azt mondja R.S.,hogy nem kapcsolódik az Alienhez,mikor ugyanaz a zene az alap, és az egész trailer ugyanúgy épül fel. imádom ezt az embert 😊
köszi a linket!
How much can you take,before you snap?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Viszont õ ki a fene? 😊
Jó kis elõzetes lett...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Arra gondoltam, hogy a Prometheus eseményeinek közvetlenül ne legyen köze az LV 426-hoz. Az idegen fajok háttérsztorija érdekel, de az LV 426 ûrhajójának a történetét nem szeretném látni (miért indul el, miért zuhan le stb.).
Amúgy érdekes elméletek születtek a képek kapcsán, egyre jobban kíváncsi vagyok a filmre.
@Loál János: 0:36-nál Fassbender mit szed ki abból a tartályból?
Nekem olyasminek tûnik, mintha valamiféle kifejlettlen alien lenne.
@Zoltang: Aki itt a tolószékben ül érdekes szerzet. Most lassan mutálódik?
A legáltalánosabb verzió a fanboyok szerint az, hogy valami mutáció kezdõdik a földi hajó legénységénél. Ugyanakkor a "kopasz" nagyon úgy tûnik, hogy látható legalább két másik esetben is:
A harmadik viszont a méretarányok terén zavarbaejtõ - ez a fickó legalább 4-4,5 méter magas lehet...
@Gabe: Mivel Ridley kijelentette, hogy nem elõzmény film, ezért feltételezhetõ, hogy nem kapcsolódik közvetlenül az Alienhez.
Végül is Ridley nem vette be az igazságszériumot az interjú alatt, és végül is alig pár "apróság" van, ami elég határozottan utal az Alienre...
@Cef: Jobban be akarják mutatni a space jockey-kat? Oké. Be akarják mutatni a xeno-k elõtörténetét? Jöhet. De az LV 426 ûrhajójának a történetét nem akarom látni.
Itt ellentmondás van. Az elõzõ kettõ ugyebár kötõdik az utóbbihoz...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Veled értek egyet, szerintrem a bolygó is, hajó is az Alienben látott, csak robban meg törik.
Amugy valahol lehetett olvasni, hogy a kapcsolódás meglesz a filmek között.
Az LV n26 nak volt légköre, csak nem belélegezhetõ, a hajó zuhanása nekem amugy
olyan érzetet ad, hogy a földinél kisebb gravitácio.
Viszont az Alienben teljesen az van sugallva, hogy ismeretlen még a rendszer is....pedig egy ilyen volumenû expedicio hogy maradhatott volna titokban?
Bár az mindig is titok volt, hogy a Társaság honnan tudott a létezésérõl
(legalábbis nekem itt mindig volt egy homályos pont)ezt itt mergmagyarázhatják.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
?