1347

• berczely
    Első képen az mi? Csupasz csiga ?
  • Rayden02
    Pár spot kép a trailerből:
    (Bocs ha már volt valamelyik.)

• Rayden02
    Na mégegyszer:
    http://www.projectprometheus.com/eridu/
  • Rayden02
    A másik oldalnak pedig ez:
    "tell abu shahrain"

De szerintem ezeket már láttátok!
  • Rayden02
    Ez!
    DDM2DDM2DDM2AMAMAMBIGBIGBIGBMESMPP,
  • Atisz #429
    Bocs, figyelmetlen voltam: oda van felírva az ár fölé - May 2012.
    Csak azért lepődtem meg, mivel 2 hónappal a megjelenés előtt nem szoktak ilyen címlaptervvel előállni, mivel ha valami, akkor az az ami állandóan változhat (lapzárta előtt bejön egy bomba hír és azt felnyomják a címlapra).
    Tehát azt hittem naivan, hogy már meg is jelent és hogy aki bescannelte, volt olyan okos, hogy a képen kívül a cikket is feltette :)
  • Wampa
    Lol...ez nagyon nagy ötlet...amugy a részletek mintha kezdenének összeállni az első kiszivárgott sztorivá.

Az uj ST szerintem is Ok.
  • TreDoR
    Az lenne a csavar, ha kiderülne, hogy az Alienek az emberiséget teremtő istenek, és az a "túlkapásuk", hogy a Prometheus incidens miatt elkezdik darálni az embereket a következő ( == eddigi ) filmekben, könyvekben.
  • gabe paul logan
    sztem a nemzetközi lagymatagabb, bár többet érthet belőle egy laikus

kissé amúgy avp 1 szaga van a sztorinak...találnak egy ősi építményt valahol a barlangrajzok alapján....még csarnokos fejtágítás is benne van :D
  • Rayden02
    Magyarul,még ki sem jött!(asszem?!)
  • Rayden02
    Sajna nem!
    Ezmiatt!
  • gulyasandras
    87 embernek vetítettem ma le az utoljára kiadott előzeteseket.

A nemzetközi szinte mindenkit megmozgatott, a másikra csak legyintettek.
  • r4pt0r
    Voy vége számomra a Star Trek legrosszabb része. :D Az új ST mozi filmek, meg jöhetnek. Szerintem is marha jó volt az első.
  • [NST]Cifu
    Off

Lehet ezen vitatkozni, de especiel ahogy Seth is rámutatott, a Star Trek konkrétan tele volt időutazásos részekkel, sőt a IV.-es mozifilm egész konkrétan erre épült.
    Másodszor: ízlések és pofonok, de nekem nagyon bejön a rebootolt Star Trek, és pont az a bajom, hogy nagyon nehezen akarnak jönni a folytatások.
    Harmadszor: a VOY végénél, illetve a X.-es mozifilmnél jobban nem tudom, hogy lehetett volna még jobban szétvágni az univerzumot (az ENT-et direkt kihagyom ebből a támából...).
  • Atisz #420
    Esetleg a magazin belsejéből (mondjuk némi szöveg kíséretében) nincs pár screen? :)
  • Seth
    Lol, mintha nem lett volna egy halom időutazásos, alternatív világos rész a Star Trek szériákan :)
  • gabe paul logan
    Meglátjuk, nem?

Weyland Industries
  • Caliph
    kezdek félni hogy sablonos lesz...végignézve a szereplőlistát megjelenik alul "young Shaw" "father of Shaw" címezéssel 2 szereplő...
    félek hogy a kezdés az elcsépelt kislánybeszélapukával a csillagos ég alatt a honnan jöttünk mi a célunk majd egyszer űrhajós leszek ha nagy leszek lesz...
    persze e gyenge kezdés utáni jelentős javulás , fordulatok nincsenek kizárva,de akkor is...
    csak nehogy behozzák az időutazás szálat mint a szar trek legújabb részében...konkrétan tönkrevágták az univerzunot csak hogy későbbi folytatásokat tudjanak gyártani random sztorival.
  • Caliph
    szimplán kellett egy karakter aki hasonlít Sigourney -re. sztem
  • [NST]Cifu
    Nem Charlize Theron a központi karakter, ha ez lett volna a kérdés.
  • mascarun
    Azaz!
  • berczely
    Dávidot láttam az is elég karaj! :)
  • gabe paul logan
    Szerintem is ötletes, nézd meg a 362-ik hsz-em is, hátha azt a reklámanyagot még nem láttad!
  • berczely
    Engem nagyon be tudnak rántani az ilyenekkel! Megadják a köretet a filmhez elég frankón!
  • gabe paul logan
    Vickers csak egy droid...vagy ez spoiler? :D

amúgy a ted talk elég normálisan le van fordítva

• berczely
    Charlize Theron-al mivan? Alig mutatják a trailerben! Valami kis mellékszereplő lesz és ezt a Noomi-t teszik központba?
  • gabe paul logan
    Az egész nő fura, ha láttad a tetovált lányt....olyan...mint Helene Bonham Carter...néha lehánynád, de árad belőle valami szexuális feszültség
  • mascarun
    Fura szeme van ennek a nőnek!
  • gabe paul logan
    Borzasztóan félre van fordítva.
  • Rayden02
    És még egy uccsó vidi mára!
  • Rayden02
    Pár friss kép!

• Rayden02
    Egy újabb trailer érkezik!
    Prometheus (trailer G) 03/20/2012 2:25 20th Century Fox
  • Rayden02
  • [NST]Cifu
    Project Prometheus honlap

Tudja valaki a jelszót? :)
  • Wking
    Jó lesz ez gyerekek, jó lesz ez... Ha esetleg mégsem, kövezzetek meg
  • Jrex
    Ha azon a mutáns emberen kívül nem lesz benne más szörny,idegen akk én nem moziban nézem meg...Mert az előzetesben mikor "mozog" az űrutas,ott látszik h az vmi űrruha és nem élőlény :S
  • torma1
    Igaz. :P :D
  • Valezius
    Ú marha jó ez a trailer. Nem terveztem, hogy moziban nézzem meg a filmet, de ezzel engem megvettek :)
  • Inquisitor
    Nyilván azért van a bannerban, nem? :D
  • torma1
    Hmm most nézem a csajnak jó segge van a banner képen :P :D