1347
-
#434 Első képen az mi? Csupasz csiga ? -
#433 Pár spot kép a trailerből:
(Bocs ha már volt valamelyik.)
-
#432 Na mégegyszer:
http://www.projectprometheus.com/eridu/ -
#431 A másik oldalnak pedig ez:
"tell abu shahrain"
De szerintem ezeket már láttátok! -
#430 Ez!
DDM2DDM2DDM2AMAMAMBIGBIGBIGBMESMPP, -
#429 Bocs, figyelmetlen voltam: oda van felírva az ár fölé - May 2012.
Csak azért lepődtem meg, mivel 2 hónappal a megjelenés előtt nem szoktak ilyen címlaptervvel előállni, mivel ha valami, akkor az az ami állandóan változhat (lapzárta előtt bejön egy bomba hír és azt felnyomják a címlapra).
Tehát azt hittem naivan, hogy már meg is jelent és hogy aki bescannelte, volt olyan okos, hogy a képen kívül a cikket is feltette :) -
Wampa #428 Lol...ez nagyon nagy ötlet...amugy a részletek mintha kezdenének összeállni az első kiszivárgott sztorivá.
Az uj ST szerintem is Ok. -
#427 Az lenne a csavar, ha kiderülne, hogy az Alienek az emberiséget teremtő istenek, és az a "túlkapásuk", hogy a Prometheus incidens miatt elkezdik darálni az embereket a következő ( == eddigi ) filmekben, könyvekben. -
#426 sztem a nemzetközi lagymatagabb, bár többet érthet belőle egy laikus
kissé amúgy avp 1 szaga van a sztorinak...találnak egy ősi építményt valahol a barlangrajzok alapján....még csarnokos fejtágítás is benne van :D -
#425 Magyarul,még ki sem jött!(asszem?!) -
#424 Sajna nem!
Ezmiatt! -
gulyasandras #423 87 embernek vetítettem ma le az utoljára kiadott előzeteseket.
A nemzetközi szinte mindenkit megmozgatott, a másikra csak legyintettek. -
r4pt0r #422 Voy vége számomra a Star Trek legrosszabb része. :D Az új ST mozi filmek, meg jöhetnek. Szerintem is marha jó volt az első. -
#421 Off
Lehet ezen vitatkozni, de especiel ahogy Seth is rámutatott, a Star Trek konkrétan tele volt időutazásos részekkel, sőt a IV.-es mozifilm egész konkrétan erre épült.
Másodszor: ízlések és pofonok, de nekem nagyon bejön a rebootolt Star Trek, és pont az a bajom, hogy nagyon nehezen akarnak jönni a folytatások.
Harmadszor: a VOY végénél, illetve a X.-es mozifilmnél jobban nem tudom, hogy lehetett volna még jobban szétvágni az univerzumot (az ENT-et direkt kihagyom ebből a támából...). -
#420 Esetleg a magazin belsejéből (mondjuk némi szöveg kíséretében) nincs pár screen? :) -
#419 Lol, mintha nem lett volna egy halom időutazásos, alternatív világos rész a Star Trek szériákan :) -
#418 Meglátjuk, nem?
Weyland Industries -
#417 kezdek félni hogy sablonos lesz...végignézve a szereplőlistát megjelenik alul "young Shaw" "father of Shaw" címezéssel 2 szereplő...
félek hogy a kezdés az elcsépelt kislánybeszélapukával a csillagos ég alatt a honnan jöttünk mi a célunk majd egyszer űrhajós leszek ha nagy leszek lesz...
persze e gyenge kezdés utáni jelentős javulás , fordulatok nincsenek kizárva,de akkor is...
csak nehogy behozzák az időutazás szálat mint a szar trek legújabb részében...konkrétan tönkrevágták az univerzunot csak hogy későbbi folytatásokat tudjanak gyártani random sztorival. -
#416 szimplán kellett egy karakter aki hasonlít Sigourney -re. sztem -
#415 Nem Charlize Theron a központi karakter, ha ez lett volna a kérdés. -
#414 Azaz! -
#413 Dávidot láttam az is elég karaj! :) -
#412 Szerintem is ötletes, nézd meg a 362-ik hsz-em is, hátha azt a reklámanyagot még nem láttad! -
#411 Engem nagyon be tudnak rántani az ilyenekkel! Megadják a köretet a filmhez elég frankón! -
#410 Vickers csak egy droid...vagy ez spoiler? :D
amúgy a ted talk elég normálisan le van fordítva
-
#409 Charlize Theron-al mivan? Alig mutatják a trailerben! Valami kis mellékszereplő lesz és ezt a Noomi-t teszik központba? -
#408 Az egész nő fura, ha láttad a tetovált lányt....olyan...mint Helene Bonham Carter...néha lehánynád, de árad belőle valami szexuális feszültség -
#407 Fura szeme van ennek a nőnek! -
#406 Borzasztóan félre van fordítva. -
#405 És még egy uccsó vidi mára!
-
#404 Pár friss kép!
-
#403 Egy újabb trailer érkezik!
Prometheus (trailer G) 03/20/2012 2:25 20th Century Fox -
#402 -
#401 Project Prometheus honlap
Tudja valaki a jelszót? :) -
Wking #400 Jó lesz ez gyerekek, jó lesz ez... Ha esetleg mégsem, kövezzetek meg -
#399 Ha azon a mutáns emberen kívül nem lesz benne más szörny,idegen akk én nem moziban nézem meg...Mert az előzetesben mikor "mozog" az űrutas,ott látszik h az vmi űrruha és nem élőlény :S -
torma1 #398 Igaz. :P :D
-
Valezius #397 Ú marha jó ez a trailer. Nem terveztem, hogy moziban nézzem meg a filmet, de ezzel engem megvettek :) -
Inquisitor #396 Nyilván azért van a bannerban, nem? :D -
torma1 #395 Hmm most nézem a csajnak jó segge van a banner képen :P :D