Prometheus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthrax
A betûtípus maradhatna az eredeti 😛

gabe paul logan
cgi segg

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

shaddam
<#law>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

berczely
?

berczely
Én megcsinálom csak kéne egy nagyobb felbontású kép a seggérõl, hogy nagytotálban az legyen csak a bannerban + a cím! 😄

Nem rossz, esetleg valaki ráfényképboltozhatná a végsõ Prometheus feliratot. na jó, lehet felõlem akár GIMP-el is 😄

shaddam

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

gabe paul logan
utóbbival vagyok!

shaddam
<#levele>
CT segge legyen a banner ahogy száll be a podba!

<#eljen>
berczely
Bannernak?

Seth
Vagy csak egy elborult szobor aminek letört a feje

PSN ID.: Beegabor

gabe paul logan
Az egy "hulla" vagy egy "ruha", az se biztos, hogy amit vizsgálnak koponya, lehet sisak is 😊 lehet, lehet, lehet, sok a lehet

Szerintem nem következik belõle, csak az, hogy az ember teremtéséhez közük van. Az nem, hogy saját másukra ... De ezek csak találgatások amíg nem néztük meg a filmet. És remélem, hogy utána is maradnak kérdések még 😊

berczely
És akkor mi fekszik a kép jobb oldalán? Ez nem egészen emberi lény!

És az a fejszerkezet amit a trailerben láttunk? Ormányos izébizé mint az Alien-ben ami ül a csillagvizsgáló székben annak ugyan olyan a feje!

Bogdogege
a bibliát már megírták egy ideje .

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Jrex
Én olyan idegenekben hiszek akik nem tudnak olvasni XD

gabe paul logan
Ezt a hülyeséget, hogy TUTIRA leszáll a hajó azon a képkockán, csak 2 ember találta ki, "akik az ign-en dolgoznak" -.- nem venném kp-nek.

Ami a "hollywoody cicababát" illeti, inkább nézzétek meg, hogy mikben játszott idáig és hogy honnan valósi, mielõtt leírtok minden félét -.-
...csak mondom.

Jrex...szerinted ezt a kommentet a valódi idegenek milyen néven veszik, akik olvassák a fórumot? xD

Jrex
A nagy fejszoborból én is sejtettem h sajnos ember kinézetû idegenek lesznek :S Ezek szerint maguk képére teremtettek...

a világûrben nincs olyan hogy "jó helyzetben" 😊

shaddam
Jah. Nem tudom komolyan gondolták-e hogy a hajó normális leszállása vertikális, amikor '79-ben a hajó fekve volt és ott volt jó helyzetben a szék.

Szerintem a space jockeyt biztos elrontják, sablonos izét csinálnak belõle. Csak egy szkafander? Benne meg egy totál sablonos, emberhez teljesen hasonló "idegen" lesz...

A nõ se illik ebbe az egészbe. Nem igaz, hogy nem találtak egy olyan nõt mint a Weaver, szóval nem ilyen tipikus halivudi cicababát mint ez.

gabe paul logan
Néhol ordenáré baromságokat beszélnek 😄

shaddam

gabe paul logan
Asszem ez abból a jelenetbõl van, ami a földi lét megteremtésérõl szól, elvileg ezzel indít a film.

Amúgy a közvetlenül nem kapcsolódik...azt úgy kell érteni, hogy nem az a bolygó, nem az a hajó, de az alien univerzumban játszódik. Amúgy ezt az író és a rendezõ is megmondta, sõt azt is hogy az eredeti lény nem bukkan fel a filmben. Én ezeknek úgy örülnék ha tényleg így lennének 😊 és remélem nem záródik le ez a film egy alien elõzményként teljesen, mert egy újabb saganak úgy örülnék 😉

Frosty01
enterprise <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

Ez is talányos, hogy milyen hajó.

Nem hasonlít a patkó alakú idegen és az emberi hajókra sem.
Broafka
egyébként jelentem tévedtem, az LV-426-on normálisan lépkedtek, csak a szkafander miatt nehézkes volt a mozgásuk.

amúgy nekem a 2. rész a kedvencem, de szerintem én vagyok az egyetlen aki az új szinkronnal (nem ezzel a "nyald ki a szemgödrömet" fajtával) szereti a szinkront. Mondjuk lehet, hogy hozzá tartozik, hogy én úgy láttam elõször, és kb mindig, csak egyszer hallottam a régivel (de amúgy abban teljesen máshogy is fordítottak egy csomó mindent, és a szinkron hangsúlya és marha zavaró volt)

Szerintem Menszátor Magdolna nagyon jól szinkronizálja Ripleyt, én kifejezetten szeretem

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
béna? én a mai napig szurkolok a csajnak (mint a szõke nõ a híradó ismétlésénél) hogy menj, menj, menj! 😊

Szerintem Star Wars után a legmaradandóbb régi sci-fi (persze más kategória ebbõl a szempontból)

én meg amúgy most néztem meg újra én is, most lett vége. Zseniális. És tetszik, hogy néha a csaj angol hangját lehet hallani, mármint amikor sikoltozik, hát az zseniális.

én megnéztem pár órája és azért erõsen mosolyogtam rajta. egy kicsit béna így mai szemmel na 😊

How much can you take,before you snap?

shaddam
Megnéztem a fúhádé trailert tv-n is. Mit ne mondjak a monumentális részek jobban kijönnek. Ebbõl mozi lesz, csak el ne merjék szúrni.

Broafka
ebben a filmben az alien kitörése a csávó mellkasából volt egy fergeteges jelenet. A szereplõk (kivéve az áldozat, asszem Kain volt a neve) nem tudták, hogy mi fog történni 😊 Csak azt tudták, hogy lesz vele valami, és amikor kitört a mellkasából az alien, akkor a csaj akkorát sikít abban a jelenetben, és az tényleg egy õszinte sikoly volt 😊

ráadásul egy másik kameraállásban még Ripley is rendesen összefosta magát ott! 😄

+ nem kapcsolódik az Alienhez, utána meg nyom egy nyilatkozatot, hogy az utolsó 3 perc egyértelmûen utal az Alienre
akkor valamilyen szinten csak fog kapcsolódik :-)
pont tegnap szedtem le a dc verziót,este megnézem. eddig úgy is csak a simát láttam

ja és még azt mondja R.S.,hogy nem kapcsolódik az Alienhez,mikor ugyanaz a zene az alap, és az egész trailer ugyanúgy épül fel. imádom ezt az embert 😊

köszi a linket!

How much can you take,before you snap?

Caliph
egy kis klasszikus : alien trailer 79bõl...fosatós.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
ez biza az lv426. eredeti alienben már fekszik,és a prometheus trailerben pedig az egyik jelenetben fut a szereplõ épp akkor borul fel. sztem

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Az inkubátorfejû fel sem tûnt még. De az lehet õ is:

Viszont õ ki a fene? 😊

Jó kis elõzetes lett...
Jrex
A mutáns ember a space jockey-t én se szeretném...

Ezt eddig is lehetett tudni. Nem is értem a kételkedõket. Teljesen észszérûtlen, logikátlan lenne két ugyanolyan ûrhajó lezuhanása.
Én is ettõl félek. De végül is jól meg lehet azt is csinálni, lehet, hogy még tetszeni is fog. De ha a mumifikálódott space jockey egy mutálódott ember lesz akkor *@+&ß#. 😊
[NST]Cifu
Hát ez pedig nagyon úgy néz ki, hogy reménytelen kívánság. Az ûrhajó alapján pontosan az LV426-on lezuhant ûrhajó elõ-történetetét meséli el a Prometheus.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

"Itt ellentmondás van. Az elõzõ kettõ ugyebár kötõdik az utóbbihoz..."

Arra gondoltam, hogy a Prometheus eseményeinek közvetlenül ne legyen köze az LV 426-hoz. Az idegen fajok háttérsztorija érdekel, de az LV 426 ûrhajójának a történetét nem szeretném látni (miért indul el, miért zuhan le stb.).

Amúgy érdekes elméletek születtek a képek kapcsán, egyre jobban kíváncsi vagyok a filmre.
[NST]Cifu
Ahogy nézem itt is beindult az ötletelés. 😊

@Loál János: 0:36-nál Fassbender mit szed ki abból a tartályból?

Nekem olyasminek tûnik, mintha valamiféle kifejlettlen alien lenne.

@Zoltang: Aki itt a tolószékben ül érdekes szerzet. Most lassan mutálódik?

A legáltalánosabb verzió a fanboyok szerint az, hogy valami mutáció kezdõdik a földi hajó legénységénél. Ugyanakkor a "kopasz" nagyon úgy tûnik, hogy látható legalább két másik esetben is:

A harmadik viszont a méretarányok terén zavarbaejtõ - ez a fickó legalább 4-4,5 méter magas lehet...

@Gabe: Mivel Ridley kijelentette, hogy nem elõzmény film, ezért feltételezhetõ, hogy nem kapcsolódik közvetlenül az Alienhez.

Végül is Ridley nem vette be az igazságszériumot az interjú alatt, és végül is alig pár "apróság" van, ami elég határozottan utal az Alienre...

@Cef: Jobban be akarják mutatni a space jockey-kat? Oké. Be akarják mutatni a xeno-k elõtörténetét? Jöhet. De az LV 426 ûrhajójának a történetét nem akarom látni.

Itt ellentmondás van. Az elõzõ kettõ ugyebár kötõdik az utóbbihoz...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Üdv
Veled értek egyet, szerintrem a bolygó is, hajó is az Alienben látott, csak robban meg törik.
Amugy valahol lehetett olvasni, hogy a kapcsolódás meglesz a filmek között.
Az LV n26 nak volt légköre, csak nem belélegezhetõ, a hajó zuhanása nekem amugy
olyan érzetet ad, hogy a földinél kisebb gravitácio.
Viszont az Alienben teljesen az van sugallva, hogy ismeretlen még a rendszer is....pedig egy ilyen volumenû expedicio hogy maradhatott volna titokban?
Bár az mindig is titok volt, hogy a Társaság honnan tudott a létezésérõl
(legalábbis nekem itt mindig volt egy homályos pont)ezt itt mergmagyarázhatják.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Én remélem, hogy ez nem lesz benne. Nagyon nem szeretném, hogy ha a filmben közvetlenül bármi is kapcsolódna az LV 426-hoz. Az Alienben talált ûrhajóról és az utasáról semmit sem tudunk. És ez pont így jó, ettõl olyan sejtelmes az egész még ma is. Jobban be akarják mutatni a space jockey-kat? Oké. Be akarják mutatni a xeno-k elõtörténetét? Jöhet. De az LV 426 ûrhajójának a történetét nem akarom látni. Azt meg, hogy az embereknek köze legyen hozzá meg pláne nem.
berczely
Azt lehet, hogy letörik? Szerintem akik kicsit is figyeltek az Alien film nézése közben és látták az elején a lezuhant ûrhajót azoknak tuti, hogy a bemutatóban látott zuhanó ûrhajóról ugyan az a dolog jut az eszébe! 😊

Egész konkrétan az Alienben mutatott, könyvben körülírt "U alakú, egyik szára kissé rövidebb" alakzat.

Ez most komoly? Nem zavar, hogy az a bazi nagy lezuhant ufo van Alien filmben? Nem elõzmény film, meg semmi köze hozzá... ja persze.
gabe paul logan
Mivel Ridley kijelentette, hogy nem elõzmény film, ezért feltételezhetõ, hogy nem kapcsolódik közvetlenül az Alienhez.

Jrex
Honnan tudod h nem az Lv-426-on van?
Az ûrhajó is úgy zuhan le,meg az a szék is úgy áll benne mint az Alien filmben.Meg a légkör is olyannak tûnik,amikor elfújja a szél azt az ûrruhást embert,mint ott.