Prometheus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Miért pedikûrözik??? 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
How much can you take,before you snap?
Olyan mint egy Predator fej. 😊
Jó filmnek ígérkezik, de nagyon meglepõdnék, hogy ha brutális csavarok lennének benne, az nem módi manapság (bár azért reménykedem).
az emberek a Földön idegen civilizációra utaló jeleket találnak és egy térképet egy másik csillagrendszerbe. Elindulnak a felfedezõútra és egy bolygót találnak, ahol már csak egy ûrutas várta érkezésüket, várta az idõt, amikor az általuk teremtett lények odáig fejlõdnek, hogy eljuthatnak hozzá és méltó legyen civilizációjuk a tudásra és a technológiára...de még nem oszthat meg mindent velünk és távozni óhajt, ekkor lép közbe a legénység katonai egysége, akik azt a parancsot követik, hogy szerezzenek meg minden idegen technológiát, amit találnak. Lelövik a távozó hajót, az visszahullik a bolygóra, miközben az ûrutas nem találja méltónak teremtményeit arra, hogy megkapják a tudást, sõt az életre sem, ezért utolsó pillanataiban rászabadít valamit a felfedezõkre, sõt üzenetet küld fajtársainak, hogy egy jó adag alien tojással induljon már el valaki a Földre és írtsa ki ezt a mohó, agresszív, kapzsi fajt, amit teremtettek.
na remélem nem ez lesz, mert így unalmas lenne 😄
A 2. részben terraformálják a bolygót, így igazából változhat szerintem a légynomás, meg a társai miatt (de lehet, hogy ez most hülyeség, csak elmélkedek), viszont ha nem, akkor a 2. részben is el van cseszve ez a dolog 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
2001: Ûrodüsszeia
Amúgy csak viccelek, normálisabb sci-fi filmben mindig is odafigyeltek. Rémlik láttam részletet a múltkor egy Csehszlovák!!! Lem adaptációból, ami még az elsõ emberi ûrrepülések elõtt készült és baromira figyeltek minden részletre, pedig az még 50-es években készült.
Picit kevesebb csak: Wiki
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"This will be good, but James Cameron's Prometheuses will be better"
😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Azt hiszem várós lesz ...
1. valaki lopni fog az istenektõl, ebbõl lesz a baj (ref. a cím)
2. van benne egy torz valaki
3. az egyik képen egy embernél 2x magasabb izé áll(nemtom h ez ugyanaz-e mint a mutáns-féle)
4. Shaw hatalmas kínok között fetreng a mûtõasztalon, talán életet ad valaminek
5. idegen létformát nem láttunk eddig (de miért is mutatnának)
6. scott szerint valami olyasmit talál a legénység, ami nem az amire számítottak, ráadásul rengeteg veszélyekkel teli, amik egy szempillantás alatt kicsontozhatják az összes szereplõt
Én 2 dolgot remélek, 1 hogy nem a jól kiszámítható, már uncsi, emberek-tojás-petézés-idegen-vita-káosz-halál-túlélõk-vége fõcim lesz ez a film is, 2 hogy nem fogom kitalálni a sztorit, amíg meg nem nézem a filmet.
Undorító almás lejátszóval

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Az gyakorlatilag mindegy, kétszer vagy 15 ször gyorsabbak, 5 ször vagy 30 szor erõsebbek....face to face nyilván nincs esély,fõleg egy az egyben fegyvertelenül...(bár valamelyik A vs P könyvben már egy csaj nyomta õket wing chunnal😛)
Viszont ha csak azt nézem 100 év alatt hová fog fejlódni a testpáncélzat, meg a kézifegyverek, magunkra fogadnék.... a filmben fura hogy fényéveket tudnak utazni de csak egy HK P9 re telik😊))))
A legveszélyesebb ragadozó egyelõre az ember😊 A virusok az inkubácios környezeten kivül (gazdatest) nagyon sérülékenyek, hamar elpusztulnak-de mondjuk azok se a legjobb kolonizálók az tény😊
A neutron bomba felezési ideje sokkal rövidebb mit a többié, de amugy egy olyan fajról beszélünk ami hát minimum évezredek óta civilizáciokat hoz létre.....
de majd kiderül, én amugy baromi kiváncsi vagyok, a könyvre is (ha lesz)
Annak idején a könyvek (AD Foster)zseniálisak voltak...az elsõ két film is (a 2. rendezõi vált.)
A 3. filmet elcseszték a kavarással, meg a géniusz aki a cimét adta.
A két AvP filmet nem is számitom.....ugyhogy ez a Prométeusz egyelõre még a kis részletben is több nekem mint az utóbbi évek összes filmje meg könyve.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A nem biológiai fegyverek résszel egyet értek.De pl az atombombához hasonlók a környezetet tönkretehetik,és ott a sugárzás is.
Lehet sisak is... 😊
"egy vagy több karatker "istenné" változik/space jockeyvá mutálódik"
Ember, vagy más idegen? Anno az 1 részben is egy mutáns ember ült ott és abból kelt ki valami?
Az S betûnél az az ürge nagyfejû?
Kíváncsi leszek mi sül ki ezekbõl, most egy kicsit zavaros még. 😊
Ja, szerintem is inkább arról van szó, hogy eredeti formában nem tünik fel a xeno,
minden filmben változott, könyvekben is más....az utolsó Alienben volt egyfajta evolucios csucspont, a Ripley kicsikéje féle idomtalan nyomi....😊
Az a házas utalás valami film lesz-
Viszont ezt a biofegyver dolgot nem értem....mennyire hatékony az a fegyver, amibõl egy kripli tgy osztag 300:4 hez irtott ki, ugy ,hogy az összes fegyverük oda lett szinte? Legfeljebb ha borzasztó számban ledobálják egy bolygora, de egy virus jobb, gyorsabban terjed, nem szembetünõ stb.
Az aliensben amugy a fegyverek, eszközök kb mostani szinten voltak, még a játékban is, pedig ott volt pár helyes szaladgáló gránát pld😊 Ha a mostani ütemben fejlõdik a haditechnika csak 100 évet, mekkora esélye lenne egy ilyen idegennek? Nem sokkal több mint ha párduc lenne....ugy is végezné😊 (Rilke)
Gabe
Mit szólnál/tok, ha egy trilogiává gyurnák, amiben az elsõ rész szólna a konfliktus kirobbanásáról ezekkel a teremtõkkel/mérnökökkel/istenekkel,
a második részben legyaláznák az emberiséget a harmadikban meg a visszavágó lenne?
Ugy emelve el az eredetitõl, hogy azok a részek csak egy- egy sztorivá lennének ebben a folyamatban?
Olyasmire gondolok, mint a Star Warsban, aminél a filmsztori mindig epikus, elemelt történet, karakterek....az EU könyvei (aminek a többsége amugy bûn rossz)
viszont már banálisabbak (rossz szó lenne a hétköznapibbak, mert hétköznapi történet is lehet jól megirva)
Ilyesmire gondolnék itt is, csak forditva, a hétköznapi hõs kontra szörnyû idegen dolog váltana nagyobbszabásúba, emberiség kontra szörnyû idegent kifejlesztõ sokkal idegenebb civilizácio......
Egyébbként a Rapaceról irt- Teremtés,Hit szembesül valami nem emberi dologgal, nekem tetszik....remélem a mester jól kidolgozza.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Nem vagyok benne biztos, hogy ez 100%-ig ember...és valószínûleg õ áll a székes fülkében is.
Én már azt nem értem:
1. ugye közvetlenül nem kapcsolódik az alienhez (scott szerint)
2. minek hagysz figyelmeztetést, ha tulajdonképpen te vagy a rosszfiú aki lop az "istenektõl"?