1347
-
Inquisitor #394 Nekem most az Átjáró könyvciklus ugrott be, ott a proto lények azért hoznak létre kismillió civilizációt a Galaxisban (vagy többen?), hogy a főgenya ellenségét lelassítsa a terjedésben ... A vicc az, hogy az emberiséget pont nem ők alkották meg. -
#393 Pamela :) -
#392 Szerintem egy laikus számára jobban átlátható ez alapján miről szól a film.
Különben is :
"Kill everything! Do you copy me?!"
Tehát több valami is lesz ;)
Amúgy David 8 a frászt hozza rám a képek alapján, nemtom ti hogy vagytok vele. -
#391 A végén meg kiderül, hogy Bobby álmodta az egészet. -
#390 A tegnapi űrzsokés móka után azt kell mondjam gagyi. -
Wampa #389 Bár a (most nem nézem meg az eredetit) a
"Figyelj, csak egyet mondj meg....hol vannak?" az klasszik -
Wampa #388 De...Vasquez szövegéből nehéz lenne regényt irni:) -
#387 -
#386 Ez nem Hudson szövege volt? :D
...
"why dont you put her in charge?" -
Wampa #385 Mondjuk, vissza az előzőhöz, nekem S. Weaver se olyan szimpa, a film mégis tetszett.
Nekem kedvenc karaktereim Drake és Vasquez voltak a 2 ben:)
"Hey, Vasquez have you ever been mistaken for a man?"
-
Béka Benő #384 Az új előzetesben valami megváltozott...
-
Wampa #383 lehet, csak akkor nem egy szerencsés széria:)
Ahhoz képest hogy az univerzum urai csinálták, peregnek, peregnek:) -
r4pt0r #382 Ez a hajó lehet nem ua, hanem egy teljesen olyan csak máshol van. És ha megnézed azok a fém cuccok olyan mintha tojások lennének, és még mászik is benne valami. Lehet egy másid modell. :D -
Wampa #381 Az mekkora csavar...:)
Csináljunk civilizáciokat, hogy utána elpusztithassuk őket,
nehogy ők pusztitsanak el minket.
A trailer első képei szerintem a Földön játszódnak, valószinű az ember teremtése.
Nekem gyanus hogy a magas alien tényleg egy transzmutáció emberből.
A látványterv nekem bejön, de ez a Nyomi Rapac nem nagyon...
A hideg ráz a so wrongozásától, meg ahogy lóbálja a buksiját.
Nem tudom tetszik-e hogy a SJ nem egy mafla teremtmény, hanem a nagy Ő.
Valahogy az Alienből, az eredetiből, nem ez jött le.
Most már kiváncsi vagyok arra, hogy egy hajó van-e és az ugyanaz mint az Alienben?
Van itt egy álló hajó, meg egy ami visszaesik, az büdös hogy egyben maradt volna.
A xeno nem tűnik fel, vagyis az a csápocska kicsit puha neki.
De azon gondolkodtam, hogy a mesterséges létrehozása végül is jó ötlet,
mert ha belegondolunk, minden ragadozó élőhelyhez kötött...tehát a cápa elég szarul mozog a szavannákon, az oroszlán se a tengerek királya:)
Viszont kedvenc alienünk mindenhol otthonos, légkörben, vizben, űrben se döglik meg (a könyvek szerint legalábbis)..jó, a hajtómű közepén kicsit morcos, de ki nem?:)
-
#380 Üdvözlöm egyébként azokat, akik úgy gondolták, hogy ne legyen lehetséges a photobucket-ről és a postimage-ről való képbeszúrás
Bercely kolléga által közzétett 3. képről lett volna szó. -
#379 -
r4pt0r #378 Vagy elővigyázatosságból. :D -
#377 Féltékenységből? :D -
r4pt0r #376
Egy lehetséges történet darabka:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyik youtube kommentben azt írta valaki, hogy ezek a "lények" (akiké a hajó) bolygókat telepítenek be különböző élőlényekkel, majd ha azok esetleg olyan szintre fejlődnek hogy megtalálják őket akkor bevetik az alieneket mint a kiirtás elég hatásos fegyverét. -
#375 -
#374 -
#373 lehet ott a raktér abban a hajóban, talán egy és ugyanaz az a hajó :) -
#372 Egyébként szerintem igaza lesz Fassbendernek és Scottnak is (magyarul alien film, csak köze nincs az alienhez).
Engem megint az előzményfilmeknél (mert azért az lesz ez, akárhogy is nézzük, még ha alien nincs is benne) szokásos baki zavar: modernebb technológia féltüntetése, az eredeti, a sztori szerint kronológiailag későbbi filmekben használtaknál. A repkedő, barlangfelderítő scanner, a smartphone-os képernyőkezelés, mind-mind olyan hülyeség, ami jól néz ki, csak az ésszerűségnek ad egy jókora sallert.
Az már biztos, hogy az új "szörny" ez a magas mutáns izé lesz (ugye több, mint valószínű, hogy az emberek válnak ilyenné, miután megfertőződtek), de mit keres itt a facehugger, ha a filmben nincs alien:
-
#371 kíváncsian várom, hogy a filmben milyen groteszk módon bánnak el az emberekkel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Alienekkel? Ugyebár többször is felmerült, hogy az egész alien faj mintha biológiai fegyvernek lett volna kifejlesztve. Ráadásul mintha direkt az emberek (illetve hasonló méret melegvérű humanoidok) számára készültek volna. -
#370 Szépen ki lehetne bontani a történetet! :) -
-
-
#367 most én is ezt teszem :D
és szinte biztos vagyok benne, hogy kb a film első órájának előzetesét nézzük folyton, ami ezt tartalmazza:
- felfedezés a földön
- űrutazás
- idegen bolygón az idegen technológia vizsgálata
- fényderül arra, hogy az invitáció, nem is invitáció
- Prometheus bele ütközik az idegen hajóba, hogy az ne jusson el a Földre, elpusztítani azt
- ???
- ???
.stb
??? itt a kérdőjelek a film maradék 1-2 órájára utalnak, amiből max egy lángszórócsatát és lövöldözést mutattak, itt lesz az , ahol elszabadul a pokol és mindenki szürnyű kínok között fog meghalni, kb durvábban, mint prométeusz, akinek kiették a máját :D a TED viral marketinges videóban utal is rá Weyland, hogy az istenek egy cseppet túlreagálták a dolgok...na :P kíváncsian várom, hogy a filmben milyen groteszk módon bánnak el az emberekkel -
#366 Na bumm, akkor még több érv :)
Imádom, amikor egyesek 1-2 perces teaserek és trailerek alapján "fejtenek meg" egész filmeket (ami persze nem gátolja meg őket abban, hogy legközelebb ne tegyék ugyanezt egy másik film kapcsán). -
#365 Így van, sajnos Ridley Scott nem az a megszállott rendező, aki ragaszkodna holmi botor elvekhez, ha a másik oldalon anyagi megfontolások állnak.
Az egyik interjúban elmondta, hogy az alienből (mármint magából a szörnyből) már kiaknáztak mindent, amit ki lehetett hozni (szerintem hülyeség, mert az AVP világ sokkal komplexebb és az egyetlen igazán akciódús rész, a James Cameron által rendezett Aliens nyomdokain továbbra is lehetne mai szemmel is látványos mozit csinálni). -
#364 én valahol azt olvastam, hogy kb 2-3 óra lesz...bár sci-fitől eléggé fura lenne, persze én beneveznék rá :P gondolom mindannyian ;D -
#363 Őőő. mondjuk a sztori és a film maradék másfél órája? :D -
Még egy kis viral marketing, azért beszarok mekkora feneket kerítenek a filmnek. Tetszik :) -
#361 Ti miről dumáltok? :D
Rohadtul nem tudjuk milyen lények lesznek benne és ezen kívül szerintem max 1 trailer lesz már csak, ami kb ugyanilyen. Az a durva, hogy nekem az jön le, hogy a szörnyek csak mutánsok lesznek tényleg, ne legyen igazam... -
bcrics #360 Nem gyáva, egyszerűen saját bevallása szerint is legfőképp a pénz motiválja film-készítéskor, így nem kockáztat.
Amit a stúdió kér az úgy lesz, ennyi. -
gulyasandras #359 Csalódni?
Hiszen akkora filmtörténeti mesterműveket tett le a rendező bácsi az asztalra az elmúlt években:
Robin Hood, Body of Lies, American Gangster, A Good Year, Kingdom of Heaven, Matchstick Men, Black Hawk Down,
hogy ezek közül szinte egyre sem emlékszik senki sem.
Legutolsó filmjénél is olyan gyáva volt, hogy nem merte kifordítani a legendát, inkább a "bevált" utat választotta. -
gombabácsi #358 nem értem az embereket, akiknek probléma, ha ismernek részeket egy filmből, mielőtt megnéznék
nekem sose okozott ez problémát, egy jó filmet bármikor újra tudok nézni, ugyanolyan élményt nyújt, egy rossz film pedig első nézésre is unalmas és rossz számomra (pl avatar höhöhö)
5-20 perc után kb minden filmről tudom hogy miről fog szólni és hogyan, és nem azért mert 40 éves vagyok, ugyanis így voltam már 20 évesen is kb
egyszóval szar lehet nektek, nagyon szar :) -
#357 De ha kifizeted a mozijegyet, és a moziban csalódsz, akkor a célt már elérte a trailer. ;)
Ettől függetlenül én személy szerint nem hiszem, hogy akkora csalódás lehet ez a film. És pont a trailer alapján merem ezt állítani... -
#356 Az a baj a trailerekkel hogy általában az össze jó részt belerakják aztán elkezdesz sokat várni a filmtől és csalódsz! -
Cef #355 Jó kis trailer, egyre jobban várom a filmet. Remélem nem csalódunk.